Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
επίσης   στην ουκρανία και στην moldavia οι γυναίκες εμάς  τους έλληνες επειδή σπανίζουμε μας έχουν ως είδος προς εξέταση και "εντιαφεροντε" να μάθουν τα χαρακτηριστικά μας στην ουκρανία  μας θεωρούν και ιδιαιτερα πολιτισμένο λαό και μας έχουν  kai σε  μεγάλη υπόληψη πράγμα που λειτουργεί υπέρ μας όσον αφορά το αποτέλεσμα πάντα
Όσον αφορά την Μολδαβία το έχω διαπιστώσει..
Χαίρομαι ιδιαίτερα που και στην Ουκρανία μας βλέπουν το ίδιο γιατί έχω γνωρίσει μια κοπέλλα ΄μέσω ιντερνέτ και δώσαμε ραντεβού στην Odessa αρχές Ιουλίου..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητε μολδαβομαχε η μολδαβομ....α "soritas",
οτι και να πεις υποκλινομε στο μεγεθος της ολοκληρωμενης κ πληρους γνωσεως σου για την εν λογω χωρα :2funny:
επειδη δε ο ογκος των δηλωσεων κ πληροφοριων σου ειναι τεραστιος το τελευταιο 3ημερο,θα σχολιασω σταδιακα τα προηγουμενα ποστ σου, :grin: :grin: :grin:
οχι με σκοπο να σ αλλαξω την αντικειμενικη αποψη σου,αλλα μπας κ σωσω κανα μ....α που θα τα πιστεψει κ θα παει για μαλλι κ θα βγει οχι κουρεμενος,αλλα χωρις το σκαλπ!!!!!!!!!! :pipa3:
στο επιπεδο βεβαια ειδικα μετα το τελευταια       "redpeainz my as"   ουστ οξω κλπ,     θα αδυνατισω να σε ακολουθησω,λογω του βαθους σκεψης η μ.....ας που με τοσο κοπο ( η μ......α)εχεις κατακτησει :headbang:
επισης για τους λοιπους συντροφους που μου γραφουν στα πμ να μην ασχολουμε με ατομα που χρηζουν,ισως,ειδικου ψυχογραφηματος κ υπηρεσιων ειδικης ψυχαναλυσης,απαντω εδω οτι ειναι κι αυτο ενα βιτσιο που εχω,να συζητω μαζι σου παρα τον κινδυνο να με παρουνε κ μενα για μ..... :grin: :grin: :grin: που καθομαι κ ασχολουμε με οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι η οτι οι "υψηλες επαφες" σου εκει σου μεταφερουν
οσο για το στοιχημα,αν εχω να πληρωσω,σου δινω ενα κινητρο επιπλεον σε παιζω ενα προς δεκα η οπως αλλιως θες,ετσι εχεις κ motive επενδυτικο,μιας κ εισαι κ επιχειρηματιας επιπεδου :uglystupid:,οσο επισης για τον εχω να το πληρωσω σου βαζω κ την BMW 5 ΕΓΓΥΗΣΗ,κι αν αμφισβητεις οτι εχω κ την BMW,στο βαζω κι αυτο στοιχημα ,ετσι ωστε να τη πας  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ "γαργαρα",ως αλλωστε συνηθιζεις οταν ερχεται η ωρα της αληθειας κ οι μπουρδες πρεπει να μπουν στο τραπεζι κ να πληρωθουν!!!!!1
"σοριτιαδας" το αναγνωσμα λοιπον σημερα,οποιος ενδιαφερεται σταδιακα θα παρουσιασω αυτα που ειναι γνωστα τοις πασοι,εκτος του γνωστου ημιμαθους-"σπασμενο τηλεφωνο"-soritas :helpplea: :helpplea: :helpplea:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το παραδέχομαι είμαι αφελής!
Μαφία στην Μολδαβία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όπως ΔΕΝ υπάρχει και στη Ρουμανία. Εμπόριο ή λαθρεμπόριο όπλων η Μολδαβία ΔΕΝ κάνει. Σημείωσε ότι η Μολδαβία είναι η μοναδικη χώρα στην πρώην Σοβιετική Ένωση που δεν είχε αναπτύξει ΠΟΤΕ αμυντική βιομηχανία. Πως είναι λοιπόν δυνατόν μία χώρα να κάνει λαθρεμπόριο όπλων όταν δεν τα έχει? Στον αμυντικό τομέα η Μολδαβία αγοράζει τα πάντα από την Rosoboronexport (πρώην Rosvoorouzhenie). Η Ουκρανία (Ukrspetsexport) έκανε ορισμένες φορές (τελευταία πριν από 1-2 χρόνια. Έκτοτε τα πάντα γίνονται κάτω από τις "ευχές" και οδηγίες των ΗΠΑ. Και η Ρώσικη μέθοδος δεν είναι η αυτοκτονία. Είναι η εκτέλεση με μιά 9αρα (κοντή) στο μέτωπο. Όπως με τον Γενικό Διευθυντή του "ΑΝΤΕΥ" πριν από μερικά χρόνια με τα Ρώσικα όπλα στην Γιουγκοσλαβία (σε συνεργασία με Ελληνική εταιρεία).

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παιδιά. Ο ένας μας λέει ότι η Μολδαβία είναι πανάκριβη (και όμως έρχονται "βαποριές" οι Ουρκανοί από την Οδησσό για να ψωνίσουν από το Κίσινεφ), μας λέει ότι οι Μολδαβές είναι δύσκολες, πανάκριβες (και "κοπρόσκυλα") και εσύ ότι γίνεται ο ΧΑΜΟΣ από την ανύπαρκτη Μαφία, το ανύπαρκτο εμπόριο όπλων και
ΔΗΛΑΔΗ επειδη δεν εχει μαφια.οντως,η Ρουμανια,συναγεται οτι δεν εχει κ η μολδαβια?απο που βγαινει αυτο?επειδη συνορευει?κ με τη βουλγαρια κ με την ουκρανια συνορευει η Ρουμανια,δηλ ουτε εκει εχει  μαφια, ε?
για λαθρεμποριο οπλων δεν ξερω αν ειναι εκτεταμενο η οχι,αλλα το οτι δεν παραγει τα "καλασνικοφ" ,π.χ. η Αλβανια,παει να πει δηλαδη οτι ουτε οι αλβανοι πουλανε οπλα που δεν παραγουν??????
η ουκρανοι,επειδη εδω κι αν εισαι "νυχτα",οχι μονο δεν αγοραζουν ερχομενοι "καραβιες" στο κισινοφ-εδω προσεχε,γιατι αν οι μ......ες αυτες δεν ειναι δικες σου,καποιοι σε δουλευουν πολυ χοντρα-οχι βεβαια δεν ερχονται αλλα τουναντιον τα συνορο π.χ. 'μαμαλιγκα' που οδηγει στη νοτια ουκρανια-τσερναουτσι-ειναι μπλοκαρισμενο καθε παρασκευοσαββατο κ με πολυ πυκνη διευλευση καθημερινες,απο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΛΔΑΒΟΥς,οι οποιοι με μικρα κ μεγαλα αυτοκινητα κλουβες κλπ,αγοραζουν μαζικα-χοντρικη αγαθα απο ουκρανια κ τα φερνουν πισω στη μολδαβια,γιατι οι τιμες ειναι κατω απο 40-60% αναλογα με τα ειδη,διατροφης κ ειδη σουπερμαρκετ γενικα
το ιδιο συμβαινει κι απο τους ρουμανους που απο τη βορεια ρουμανια περνουν σωρηδων τα συνορα π.χ. σιρετ στη σουτσεαβα,κι αγοραζουν τα πολυ φτηνοτερα απο τη ρουμανια προιοντα των ουκρανικων σουπερμαρκετ κ του ΜΕΤΡΟ που ειναι στο κοντινο ουκρανικο τσερναυτσι,εκει βεβαια νυπαρχουν καποιο περιορισμοι στην διακινηση καποιων προιοντων
κ φυσικα ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ Κ ΜΟΛΔΑΒΟΙ γεμιζουν με ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ,ΚΑΤΩ απο 0.5Ε/ΛΤ
και γι αυτα ολα- επισης αυταποδεικτα με μια επιτοπια ερευνα- σου βαζω στοιχημα-πας για 3η "γαργαρα" :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το παραδέχομαι είμαι αφελής!
Μαφία στην Μολδαβία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Μήπως μιλάμε για την Κολομβία?

Τόση προσπάθεια δυσφήμησης της χώρας
δηλαδη ρε παντογνωστη,τον κυπριο πιοιος τον "εφαγε" ?αυτοστραγγαλιστηκε?ειναι λιγο ακομψο να γραφουμε γι αυτο το θεμα,αλλα για πες μας,ειναι ψεμα αυτο?μηπως πας κι εδω στοιχημα?("γαργαρα" νο4)
η μηπως αυτες οι σκατοφατσες με τα μαυρα τζιπ με τα μαυρα τζαμια κλπ ειναιΟΛΟΙ εμποροι κρασιου??????? :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΟΛΟΜΒΙΑ δεν ειναι,μην προσπαθεις υπερβαλονταε να δικαιωσεις τις μ.....ς σου,κανεις δε στο ειπε αυτο,αλλα αφου ετσι το πας,πιο πολλυ φερνει σε ΚΟΛΟΜΒΙΑ παρα σε ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Συνεχιζεται.....

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
BAD SMELL IN THE ASS...

Όταν θα μάθεις να μιλάς και να ανταλλάσεις επιχειρήματα σε πολιτισμένο επίπεδο, θα λάβεις και την ανάλογη απάντηση. Μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις το παραλήρημα μόνος σου. Όσα έχω γράψει δεν έχουν αποδέκτη εσένα αλλά ανθρώπους με κοινό νου, που βασίζονται σε πληροφορίες τις οποίες μπορούν να ελέγξουν και με τον τρόπο αυτό να τις αξιολογήσουν ανάλογα.

Έχεις τις απόψεις σου και έχω τις δικές μου. Είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. Όσοι διαβάζουν αυτή την ενότητα και επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Μολδαβία ή σε άλλη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης δεν έχουν παρά να συγκρίνουν την εγκυρότητα και σοβαρότητα των πληροφοριών και απόψεων που έχουν αναφερθεί και να πράξουν ανάλογα.

Τα υπόλοιπα γραφικά στοιχεία των αναφορών σου περί στοιχημάτων, BMW, καθώς και για την ανύπαρκτη βαρειά βιομηχανία της Μολδαβίας, την ανύπαρκτη βιομηχανία κατασκευής εξαρτημάτων αεροσκαφών AVION (η οποία όπως απέδειξα κατασκευάζει καρότσια και ρυμουλκούμενους βόθρους) και άλλα πολλά και διάφορα, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Σημείωνω τέλος ότι όσα έχω γράψει εγώ αποδεικνύονται και όσα έχεις γράψει εσύ είναι copy / paste ορισμένων άλλων γραφικών τύπων όπως εσύ.

Αντε και του χρόνου...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΔΗΛΑΔΗ επειδη δεν εχει μαφια.οντως,η Ρουμανια,συναγεται οτι δεν εχει κ η μολδαβια?απο που βγαινει αυτο?επειδη συνορευει?κ με τη βουλγαρια κ με την ουκρανια συνορευει η Ρουμανια,δηλ ουτε εκει εχει  μαφια, ε?
για λαθρεμποριο οπλων δεν ξερω αν ειναι εκτεταμενο η οχι,αλλα το οτι δεν παραγει τα "καλασνικοφ" ,π.χ. η Αλβανια,παει να πει δηλαδη οτι ουτε οι αλβανοι πουλανε οπλα που δεν παραγουν??????
η ουκρανοι,επειδη εδω κι αν εισαι "νυχτα",οχι μονο δεν αγοραζουν ερχομενοι "καραβιες" στο κισινοφ-εδω προσεχε,γιατι αν οι μ......ες αυτες δεν ειναι δικες σου,καποιοι σε δουλευουν πολυ χοντρα-οχι βεβαια δεν ερχονται αλλα τουναντιον τα συνορο π.χ. 'μαμαλιγκα' που οδηγει στη νοτια ουκρανια-τσερναουτσι-ειναι μπλοκαρισμενο καθε παρασκευοσαββατο κ με πολυ πυκνη διευλευση καθημερινες,απο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΛΔΑΒΟΥς,οι οποιοι με μικρα κ μεγαλα αυτοκινητα κλουβες κλπ,αγοραζουν μαζικα-χοντρικη αγαθα απο ουκρανια κ τα φερνουν πισω στη μολδαβια,γιατι οι τιμες ειναι κατω απο 40-60% αναλογα με τα ειδη,διατροφης κ ειδη σουπερμαρκετ γενικα
το ιδιο συμβαινει κι απο τους ρουμανους που απο τη βορεια ρουμανια περνουν σωρηδων τα συνορα π.χ. σιρετ στη σουτσεαβα,κι αγοραζουν τα πολυ φτηνοτερα απο τη ρουμανια προιοντα των ουκρανικων σουπερμαρκετ κ του ΜΕΤΡΟ που ειναι στο κοντινο ουκρανικο τσερναυτσι,εκει βεβαια νυπαρχουν καποιο περιορισμοι στην διακινηση καποιων προιοντων
κ φυσικα ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ Κ ΜΟΛΔΑΒΟΙ γεμιζουν με ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ,ΚΑΤΩ απο 0.5Ε/ΛΤ
και γι αυτα ολα- επισης αυταποδεικτα με μια επιτοπια ερευνα- σου βαζω στοιχημα-πας για 3η "γαργαρα" :grin: :grin: :grin:

Μαμαλίγκα?
Αν τελικά είμαστε πατριώτες, τότε θα στεναχωρηθώ! Το εννοώ!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Μερικές φορές είναι καλύτερα  να σιωπάς παρά να πετάς μαργαριτάρια!
Η Αλβανία αγαπητέ μικρέ μου ΑΣΧΕΤΕ διαθέτει εργοστάσια παραγωγής αμυντικού υλικού.
Συγκεκριμένα υπάρχουν τα παρακάτω εργοστάσια:
1. KM/ POLICAN (Πυρομαχικά).
2. UM GRAMSH (Οπλισμό). Παρεπιπτόντως το συγκεκριμένο εργοστάσιο παράγει το ΑΚ47 (Kalashnikov)! απο το 1974
3. ULP MJEKES (Εκρηκτικά, δυναμίτες, μονοβασικά και διβασικά προωθητικά, TNT, RDX, νυτρογλυκερίνη, κλπ).

Πηγή: (Το επίσημο site του Αλβανικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας).

Και ΝΑΙ!!! Αν μία χώρα δεν κατασκευάζει όπλα, δεν μπορεί να κάνει και λαθρεμπόριο όπλων μικρέ μου άσχετε.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
aaa

Συνημμένα

• Miss_Moldova.jpg
    Miss_Moldova.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 25

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md

Συνημμένα

• 2643_89644796056_661361056_2434849_3194514_n.jpg
    2643_89644796056_661361056_2434849_3194514_n.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 11

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md

Συνημμένα

• n661361056_2434847_576486.jpg
    n661361056_2434847_576486.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 24

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md foto

Συνημμένα

• 2643_89643971056_661361056_2434826_6514677_n.jpg
    2643_89643971056_661361056_2434826_6514677_n.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 15

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md

Συνημμένα

• 2643_89643981056_661361056_2434828_4103186_n.jpg
    2643_89643981056_661361056_2434828_4103186_n.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 14

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md

Συνημμένα

• 2643_89643986056_661361056_2434829_8131266_n.jpg
    2643_89643986056_661361056_2434829_8131266_n.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 16

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
md

Συνημμένα

• 2790_90229251056_661361056_2441304_807890_n.jpg
    2790_90229251056_661361056_2441304_807890_n.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 19

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
KSENIA
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 52 Kg
Κόστος: 100 EUR all night
Υπηρεσίες: Όλες εκτός anal

Η γνωριμία μας έγινε στο super market που είναι στο ισόγειο του Malldova. Είχα πάει να ψωνίσω μερικά πράγματα και ρωτούσα ένα υπάλληλο που θα βρω ορισμένα προϊόντα στα Αγγλικά αλλά η επικοινωνία ήταν αδύνατη, αφού ούτε Ρωσικά ούτε Ρουμανικά γνωρίζω. Η Ksenia λοιπόν, μιλούσε Αγγλικά και με βοήθησε. Της πρότεινα να την κεράσω ένα καφέ για να την ευχαριστήσω και δέχθηκε. Μετά τον καφέ φάγαμε στο ΜΥΚΟΝΟΣ και καταλήξαμε στο διαμέρισμά μου για τα υπόλοιπα...

Να με συγχωρήσετε αλλά ξέχασα να δω τις τρέχουσες τιμές του παστού μπακαλιάρου.

Συνημμένα

• P1010692.JPG
    P1010692.JPG
    297,8 KB · Εμφανίσεις: 35

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Αυτά  θέλουμε να μαθαίνουμε τα υπόλοιπα όχιιιιιιιι
μας κουράζουν.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια εικονα 1000 ΛΕΧΕΙΣ 

Αυτό που κάνεις λέγεται προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.
Αυτές είναι φωτογραφίες από τα γεγονότα πριν από ένα μήνα.

Τα γεγονότα των Αθηνών τον Δεκέμβριο ήταν κατά πολύ χειρότερα. Τι σημαίνει αυτό που προσπαθείς να μας δείξεις? Μην πάτε στην Μολδαβία είναι επικίνδυνα? Από κάποιον που δεν είναι τυχαίος στην Ανατολική Ευρώπη, περίμενα κάτι καλύτερο!

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
KSENIA
Ύψος: 170 cm
Βάρος: 52 Kg
Κόστος: 100 EUR all night
Υπηρεσίες: Όλες εκτός anal

Η γνωριμία μας έγινε στο super market που είναι στο ισόγειο του Malldova. Είχα πάει να ψωνίσω μερικά πράγματα και ρωτούσα ένα υπάλληλο που θα βρω ορισμένα προϊόντα στα Αγγλικά αλλά η επικοινωνία ήταν αδύνατη, αφού ούτε Ρωσικά ούτε Ρουμανικά γνωρίζω. Η Ksenia λοιπόν, μιλούσε Αγγλικά και με βοήθησε. Της πρότεινα να την κεράσω ένα καφέ για να την ευχαριστήσω και δέχθηκε. Μετά τον καφέ φάγαμε στο ΜΥΚΟΝΟΣ και καταλήξαμε στο διαμέρισμά μου για τα υπόλοιπα...

Να με συγχωρήσετε αλλά ξέχασα να δω τις τρέχουσες τιμές του παστού μπακαλιάρου.
MR "ΣΟΡΙΤΑΣ" το καλύτερο post από εσάς που έχω διαβάσει μου φτιάξατε  την "διαθεση" ακόμα γελάω "καλησας" μέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom