Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
palia, sorry κιολασ, αλλα (εντελώς προσωπική άποψη), οι παραπάνω αναφερθείσες κοπέλες δεν είναι κοπέλες που "καμακώνεις". Αυτές είναι κοπέλες που παζαρεύεις.
Θέλω να πω, πως όταν ο άλλος σου βάζει "υπηρεσίες" και τιμή (ακόμα και αν ειναι το να την πάρεις μαζί διακοπές πληρώνοντας τα πάντα εσύ ή να της παίρνεις δώρα, αν και αυτό είναι λιγάκι διαφορετικό - ψιλά γράμματα), η κοπέλα είναι παράνομη τάνα ή αν θέλεις ευκαιριακή ή amateur ή όπως αλλιώς θες να την πεις, αλλά όπως και να έχει επι χρήμασι.
Αν δεν της τα σκάσεις δηλαδής, δεν έρχεται.

Εδώ στην Ελλάδα καμακώνουμε κομοδίνα ή ντουλάπες ή μπουντουάρ αλλά όταν λέμε καμακώνουμε, μετά δεν τους παζαρεύουμε τιμή.
Θα μου πεις κι εδώ τις πληρώνουμε ή κι εδώ πάνε αυτές συνήθως με το μεγαλύτερο πορτοφόλι. Σωστό. Αλλά αυτό δεν είναι πουτάνα η γυναίκα. Απλά έχουν δόση πουτανιάς. Τέλος πάντων δεν είναι ο ορισμός της "πουτάνας", αν με εννοείς.
Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.

Με την στενή έννοια το όρου που ισχύει στο Δυτικό ημισφαίριο, αυτές οι κυρίες είναι αναμφισβήτητα πουτάνες. Στην πραγματικότητα όμως, οι περισσότερες από αυτές, κάνουν αυτό, που έχουν μάθει να κάνουν καλύτερα από τα γενοφάσια τους και πληρώνονται κιόλας. Δεν υπάρχουν "νόμιμες" ή "παράνομες" πουτάνες στην Ανατολική Ευρώπη, αφού στις περισσσότερες χώρες η πορνεία είναι παράνομη. Οι περισσότερες από αυτές είναι φοιτήτριες ή υπάλληλοι σε κάποια εταιρεία και κάνουν αυτό που έκανε η μητέρα τους και η γιαγιά τους. Περνάνε καλά και συμπληρώνουν το εισόδημά τους. Αν ήτανε πουτάνες με την ένοια που τους προσδίδεις εσύ, θα μπορούσε να τις γαμήσει ο καθένας, ακόμη και εσύ.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
KATERINA

Προδιαγραφές
Ύψος: 182 cm
Βάρος: 55 kg
Αγγλικά: Πολύ καλά
Υπηρεσίες: Όλες

Γνωριμία μέσω internet. Συνήθως ψάχνω για μικρότερες, αλλά τρελλαίνομαι για ψηλές γυναίκες. Η Κατερίνα είναι manager σε εταιρεία real estate και συμπληρώνει το εισόδημά της γνωρίζοντας ώριμους κυρίους, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να την ερωτευθεί και να την παντρευτεί. Την ερωτεύθηκα παράφορα, αλλά για 1 εβδομάδα. Αισθησιακή και άγρια στο κρεβάτι χωρίς συμβιβασμούς, φρόντιζε πάντα να περνάω καλά, αλλά απαιτούσε και την δική της ικανοποίηση. Μετά από μια εβδομάδα μαζί, χρειάσθηκα άλλη μια για να σταθώ στα πόδια μου. Κόστος 400 ΕΥΡΩ για ολόκληρη την εβδομάδα.

Συνημμένα

• KATERINA 001.jpg
    KATERINA 001.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • KATERINA 002.jpg
    KATERINA 002.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • KATERINA 003.jpg
    KATERINA 003.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 29

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
και κάτι ακόμα....
μα τι μαλακία στείλανε οι Μολδαβοί στη Γιουροβίζιον ρε γμτ...μετά από τα ελπιδοφόρα μηνύματα πέρσι, φέτος ξενερώσαμε....

Έχω την εντύπωση ότι οι Μολδαβοί είναι λίγο πιο έξυπνοι απότι νομίζουμε. Η δική μου άποψη είναι ότι γνώριζαν εκ των προτέρω ότι δεν επρόκειτο να κερδίσουν τον διαγωνισμό, αφού απαιτεί ενέργειες και επαφές που δεν διαθέτουν. Για το λόγο αυτό, η δική μου εκτίμηση είναι ότι έλαβαν μέρος, γνωρίζοντας ότι θα χάσουν, αλλά με απώτερο στόχο να κάνουν τη χώρα τους πιο γνωστή και να προσελκύσουν ξένο τουρισμό. Πιστεύω δε ότι αν και άλλες χώρες ακολουθούσαν το δικό τους παράδειγμα και προωθούσαν μουσικά ακούσματα των χωρών τους, πιθανόν η Eurovision να είχε γίνει μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν η πληθώρα των χωρών που συμμετέχουν δεν έβαζαν αυτές τις Αγγλοσαξωνικές κονσέρβες (σκουπίδια) θα το έβλεπα και εγώ.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
KATERINA

Προδιαγραφές

Γνωριμία μέσω internet. Συνήθως ψάχνω για μικρότερες, αλλά τρελλαίνομαι για ψηλές γυναίκες. Η Κατερίνα είναι manager σε εταιρεία real estate και συμπληρώνει το εισόδημά της γνωρίζοντας ώριμους κυρίους, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να την ερωτευθεί και να την παντρευτεί. Την ερωτεύθηκα παράφορα, αλλά για 1 εβδομάδα. Αισθησιακή και άγρια στο κρεβάτι χωρίς συμβιβασμούς, φρόντιζε πάντα να περνάω καλά, αλλά απαιτούσε και την δική της ικανοποίηση. Μετά από μια εβδομάδα μαζί, χρειάσθηκα άλλη μια για να σταθώ στα πόδια μου.

Τι λες τωρα ρε φιλε...!
πρεπει να ηταν βαρυς ο πονος!Γυναικαρες...

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Μπα, μην νομίζεις...
Έτσι είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα...
Μπράβο soritas, με τις αναφορές σου και τις ωραίες φωτογραφίες σου μας κάνεις να ξεχνάμε λίγο την ελληνική πραγματικότητα. Φαίνεσαι γνώστης της μολδαβικής κοινωνίας.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Α ετνικι ουκρανια 1.80  love story

Συνημμένα

• Photos_July_045.jpg
    Photos_July_045.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 27

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να σας πω και μερικά πράγματα 1 εγώ προσωπικά δεν πληρώνω γυναίκες άμεσα και θεωρώ md και uα λάθος το επί πληρωμή 2 πληρώνω τα φαγητά τα ποτά και κάνα ταξίδι 3 τις βλέπω πρώτα σαν "ανθρωπους" και μετά σαν γυναίκες 4 τα στάνταρ μου είναι πλέον υψηλά 5 γυναίκες που δεν με φτιάχνουν και το παίζουν τις απορρίπτω άμεσα 6 σε αυτές τις χώρες όλες είναι εκδιδόμενες εκ "γενιτις" οποτε το να πληρώνεις εκεί άμεσα  και χωρίς να το κανεις με την καρδια σου επειδή σε φτιάχνουν και διασκεδάζεις καλά είναι λάθος κτ εμέ

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1.85 πολλα γελια σβετα εχει ταπεραμεντο  ρουμανικο ουκρανια

Συνημμένα

• DSC00244.jpg
    DSC00244.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00135.jpg
    DSC00135.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 33

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αδέρφια ΕΡΩΤΗΣΗΣ: (να πώ ωραιες οι  θυληκές)
Και ειδικά Ο soritas να απαντήση σε περίπτωση που  αποφασίσω με τον φίλο μου
τον flowers lover να επισκεφθούμε την Μολδαβία θα μας δώσετε με πμ κανένα τηλέφωνο ή έστω
την δυνατότητα να έχουμε την παρέα απο κάποιες ως άνω ???
ή παίζει  μόνο λάβ στορυ??????.
(για την περίπτωση που εμείς θα είμαστε αχρηστοι να κάνουμε κάτι απο μόνοι μας)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
KATERINA

Προδιαγραφές

Γνωριμία μέσω internet. Συνήθως ψάχνω για μικρότερες, αλλά τρελλαίνομαι για ψηλές γυναίκες. Η Κατερίνα είναι manager σε εταιρεία real estate και συμπληρώνει το εισόδημά της γνωρίζοντας ώριμους κυρίους, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να την ερωτευθεί και να την παντρευτεί. Την ερωτεύθηκα παράφορα, αλλά για 1 εβδομάδα. Αισθησιακή και άγρια στο κρεβάτι χωρίς συμβιβασμούς, φρόντιζε πάντα να περνάω καλά, αλλά απαιτούσε και την δική της ικανοποίηση. Μετά από μια εβδομάδα μαζί, χρειάσθηκα άλλη μια για να σταθώ στα πόδια μου. Κόστος 400 ΕΥΡΩ για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πολύ αναλυτική αναφορά γουστάρω  που γνωρίζεις όλες τς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ τους
το καλύτερο σημείο της αναφοράς.(για μένα)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
............., θα μπορούσε να τις γαμήσει ο καθένας, ακόμη και εσύ.

ρε αδερφέ, πού σου μίλησα άσχημα και μου μιλάς έτσι;
ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μου μιλάς υποτιμητικά; Με ξέρεις; Με έχεις δει; Μίλησα μήπως στους γνωστούς σου με άσχημο τρόπο και δεν το θυμάμαι;

Δεν διαφωνώ στο ποστάρισμά σου το υπόλοιπο. Με τη δυτική έννοια το έγραψα κι εγώ. Με τη δυτική έννοια μιλούσε ο άλλος για κομοδίνα και αυτό συνέκρινα.

Το προσωπικό σχόλιο γιατί το έγραψες; Ή μήπως θεωρείς πως εσύ είσια ο κούκλος και έρχονται μαζί σου όλες γιατι σε μπερδεύουνε με το Ρουβά και όλοι οι άλλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) είμαστε τα κουασιμοδάκια που προσπαθούμε να πηδήξουμε με το πορτοφόλι μας;

Έλεος, δεν μπορείς να μιλάς για κάποιον έτσι και σε κάποιον έτσι, ειδικά όταν δεν σε έχει προσβάλλει και δεν σου έχει μιλήσει έτσι ποτέ.
Το οτι έχεις κάνει λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο στη Μολδαβία ή αλλού δεν σε κάνει ούτε Πάπα ούτε το μοναδικό άνθρωπο που έχει τον τρόπο του...χαλάρωσε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι οι Μολδαβοί είναι λίγο πιο έξυπνοι απότι νομίζουμε. Η δική μου άποψη είναι ότι γνώριζαν εκ των προτέρω ότι δεν επρόκειτο να κερδίσουν τον διαγωνισμό, αφού απαιτεί ενέργειες και επαφές που δεν διαθέτουν. Για το λόγο αυτό, η δική μου εκτίμηση είναι ότι έλαβαν μέρος, γνωρίζοντας ότι θα χάσουν, αλλά με απώτερο στόχο να κάνουν τη χώρα τους πιο γνωστή και να προσελκύσουν ξένο τουρισμό. Πιστεύω δε ότι αν και άλλες χώρες ακολουθούσαν το δικό τους παράδειγμα και προωθούσαν μουσικά ακούσματα των χωρών τους, πιθανόν η Eurovision να είχε γίνει μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν η πληθώρα των χωρών που συμμετέχουν δεν έβαζαν αυτές τις Αγγλοσαξωνικές κονσέρβες (σκουπίδια) θα το έβλεπα και εγώ.
δεν θα ήταν κακό πάντως να έβαζαν καμιά από τις μουνάρες που έχουν να τραγουδήσει και πάλι όπως πέρσι...να δεις τότε τουρισμό που θα προσέλκυε....

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε αδερφέ, πού σου μίλησα άσχημα και μου μιλάς έτσι;
ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μου μιλάς υποτιμητικά; Με ξέρεις; Με έχεις δει; Μίλησα μήπως στους γνωστούς σου με άσχημο τρόπο και δεν το θυμάμαι;

Δεν διαφωνώ στο ποστάρισμά σου το υπόλοιπο. Με τη δυτική έννοια το έγραψα κι εγώ. Με τη δυτική έννοια μιλούσε ο άλλος για κομοδίνα και αυτό συνέκρινα.

Το προσωπικό σχόλιο γιατί το έγραψες; Ή μήπως θεωρείς πως εσύ είσια ο κούκλος και έρχονται μαζί σου όλες γιατι σε μπερδεύουνε με το Ρουβά και όλοι οι άλλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) είμαστε τα κουασιμοδάκια που προσπαθούμε να πηδήξουμε με το πορτοφόλι μας;

Έλεος, δεν μπορείς να μιλάς για κάποιον έτσι και σε κάποιον έτσι, ειδικά όταν δεν σε έχει προσβάλλει και δεν σου έχει μιλήσει έτσι ποτέ.
Το οτι έχεις κάνει λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο στη Μολδαβία ή αλλού δεν σε κάνει ούτε Πάπα ούτε το μοναδικό άνθρωπο που έχει τον τρόπο του...χαλάρωσε

Νομίζω ότι εσύ πρέπει να χαλαρώσεις. Επίσης η αναφορά μου, κατά την δική μου εκτίμηση, δεν περιείχε τίποτε υποτιμιτικό, για εσένα. Λυπάμαι ειλικρινά που εκλαμβάνεις την υγιή παράθεση επιχειρημάτων ως προσωπική επίθεση ή προσβολή. Δεν είχα καμια απολύτως πρόθεση να σε προσβάλω. Φλιτ!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Α ετνικι ουκρανια 1.80  love story
να σας πω και μερικά πράγματα 1 εγώ προσωπικά δεν πληρώνω γυναίκες άμεσα και θεωρώ md και uα λάθος το επί πληρωμή 2 πληρώνω τα φαγητά τα ποτά και κάνα ταξίδι 3 τις βλέπω πρώτα σαν "ανθρωπους" και μετά σαν γυναίκες 4 τα στάνταρ μου είναι πλέον υψηλά 5 γυναίκες που δεν με φτιάχνουν και το παίζουν τις απορρίπτω άμεσα 6 σε αυτές τις χώρες όλες είναι εκδιδόμενες εκ "γενιτις" οποτε το να πληρώνεις εκεί άμεσα  και χωρίς να το κανεις με την καρδια σου επειδή σε φτιάχνουν και διασκεδάζεις καλά είναι λάθος κτ εμέ
1 το οτι δεν τις πληρωνεις αμεσα δεν παει να πει και οτι δεν τις πληρωνεις!
2 και αυτες κατι τετοια ψαχνουν
3 επειδη τις βλεπεις ετσι και αυτες για αυτο σε εκμεταλευονται!
4 λες οτι τα στανταρ σου ειναι ψιλα....για σενα ισως αλλα εγω προσωπικα με τις γκομενες που βλεπω μεχρι στιγμης στις φωτος ειναι για τον @@@@@ εκτος απο 1 το πολυ 2 χατιρικα! ειδεικα στην 1 που εισαι και συ με σβησμενο προσωπο η τυπισα μοιαζει με τσιγγενε!
5 μαζι σου.....(συμφωνω)
6 επισης!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αδέρφια ΕΡΩΤΗΣΗΣ: (να πώ ωραιες οι  θυληκές)
Και ειδικά Ο soritas να απαντήση σε περίπτωση που  αποφασίσω με τον φίλο μου
τον flowers lover να επισκεφθούμε την Μολδαβία θα μας δώσετε με πμ κανένα τηλέφωνο ή έστω
την δυνατότητα να έχουμε την παρέα απο κάποιες ως άνω ???
ή παίζει  μόνο λάβ στορυ??????.
(για την περίπτωση που εμείς θα είμαστε αχρηστοι να κάνουμε κάτι απο μόνοι μας)

Λυπάμαι αν θα σας στεναχωρήσω, αλλά εγώ τηλέφωνα δεν μπορώ να σας δώσω. Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν σας γνωρίζω και επιθυμώ η σχέση μας να μείνει έτσι ως έχει. Δηλαδή ψηφιακή και μόνο. Η γνωριμία σας με κάποια από τις κυρίες που έχω συνευρεθεί, μέσω εμού, μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητά μου. Αν κάποιος από εσάς είναι ο κουνιάδος μου, τότε την έχω άσχημα... Love story δεν παίζει σας διαβεβαιώ. Άλλωστε, ο καθένας από εμάς θα ήταν αφελής, αν πίστευε ότι θα ήταν δυνατόν να παραμείνει ο αποκλειστικός εραστής των εν λόγω κυριών.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 το οτι δεν τις πληρωνεις αμεσα δεν παει να πει και οτι δεν τις πληρωνεις!
2 και αυτες κατι τετοια ψαχνουν
3 επειδη τις βλεπεις ετσι και αυτες για αυτο σε εκμεταλευονται!
4 λες οτι τα στανταρ σου ειναι ψιλα....για σενα ισως αλλα εγω προσωπικα με τις γκομενες που βλεπω μεχρι στιγμης στις φωτος ειναι για τον @@@@@ εκτος απο 1 το πολυ 2 χατιρικα! ειδεικα στην 1 που εισαι και συ με σβησμενο προσωπο η τυπισα μοιαζει με τσιγγενε!
5 μαζι σου.....(συμφωνω)
6 επισης!

Τι σημασία έχει αν πληρώνεις ή δεν πληρώνεις. Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει. Και έπειτα πληρώνοντας δεν δημιουργείς υποχρεώσεις. Έχεις τα πράγματα υπό σχετικό έλεγχο. Δεν μπορεί να σου πει "σε αγάπησα" και "με κορόιδεψες". Είναι μία σχέση ξεκάθαρη. Μου αρέσεις, πόσα; τόσα, πάρτα, τελειώσαμε και από εκεί και πέρα ο καθένας στο δρόμο του.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν θα ήταν κακό πάντως να έβαζαν καμιά από τις μουνάρες που έχουν να τραγουδήσει και πάλι όπως πέρσι...να δεις τότε τουρισμό που θα προσέλκυε....

Πιθανόν να έχεις δίκιο, αλλά ο σεξοτουρισμός είναι κάτι που η Μολδαβική κοινωνία θέλει να σταματήσει...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ταμαρα ουκρανια  το καλητερο αλλογο που ειχα ποτε και μιαλο και σωμα πολλα χιλιομετρα  <εφαγα> για αυτην

Συνημμένα

• DSC00057.jpg
    DSC00057.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00012.jpg
    DSC00012.jpg
    92,2 KB · Εμφανίσεις: 31

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ταμαρα ουκρανια  το καλητερο αλλογο που ειχα ποτε και μιαλο και σωμα πολλα χιλιομετρα  <εφαγα> για αυτην

Τελικά, ΠΟΤΕ μην πεις "ποτέ". Ποιος θα μου το έλεγε ότι τελικά θα συμφωνούσαμε σε κάτι εμείς οι δύο. Η κυρία φαίνεται δυνατό άλογο. Συγχαρητήρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom