Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες και βλέποντας πάλι την ρήξη που είχαμε με τον Soritas και αυτά που ελεχθησαν, θα με συγχω΄ρέσετε που θα σας διακόψω τον οιρμό παράθεσης ευαίσθητων κυριών και να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω ώστε να μην υπάρχουν σκιές ή παρεξηγήσεις είτε από άλλους που διαβάζουν είτε από εμάς τους δύο μεταξύ μας.
1. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον Soritas. Έχουμε μόνο ανταλλάξει πμ εδώ μέσα
2. Του ζήτησα βοήθεια για επαφές στην Ρουμανία και Μολδαβία και με έφερε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τέτοιες δυνατότητες. Συναντήθηκα μαζί τους και αφού συζητήσαμε το θέμα, μου εξηγησαν ότι για να προχωρήσουν θέλουν να υπογράψουμε συμβόλαιο και να αμοιφθούν. όλα νομότυπα! Λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω ερθει ακόμη σε επαφή μαζί τους. Θα το κάνω το συντομότερο δυνατόν και αφού διευκρινισθούν ορισμένα σημεία είναι πιθανό να συνεργασθούμε. Ακόμη και σε περίπτωση που δεν συνεργασθούμε όμως, έχω να καταθέσω ότι είναι σοβαροί ανθρωποι, δεν είναι μπλεγμένοι με βρώμικους και ανήθικους τρόπους δουλειάς, μίζες ή οτιδήποτε άλλο και φαίνεται πως έχουνε καλές επαφές.
Όπως και να έχει, είτε υπάρξει τελικά συνεργασία είτε όχι, ευχαριστώ soritas για την άμεση και αφιλοκερδή βοήθεια.
3. Ο Soritas δεν μου πρότεινε ποτέ να μου στείλει κορίτσια.
4. Τα υπόλοιπα σχόλια που έχω κάνει δεν αναφέρονται στον Soritas και στους ανθρώπους που μου σύστησε.
5. Αν κάτι που έγραψα στεναχώρησε κάποιους, το έκανα χωρίς να το θέλω.
Σόρρυ για την διακοπή, παρακαλώ συνεχίστε την παράθεση των κοριτσιών προς τέρψην των οφθαλμών μας...