Giati arpazese toso eukola?
kako einai na kanoume kai ligo houmor? H an se amfisvitisi kapoios, esto kai kalo-proaireta den to antexeis? Grafeis ypsos varos, ilikia ktl
kai les oti tin gnorises se super market
Oi foto apo ta site gnorimion, (min thymoseis) mporei na einai kai ''moufa''. Oxi mono apo sena, alla kai apo allous. Polloi theloune na to ''paizoun'' pantognostes & antrakles kamia fora perissotero apo to na pidiksoun
Έχω γράψει σε ενωρίτερο post ότι απαντάω και ασχολούμαι μόνο σε θέματα που, κατά την άποψή μου, είναι άξια σχολιασμού. Σου απαντώ, μόνο και μόνο γιατί οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα και όχι γιατί αυτά που γράφεις αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού.
- Όλα αυτά που γράφεις είναι πιθανά σενάρια και δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να υιοθετήσεις αυτά που αναφέρω.
- Προσωπικά δεν με απασχολεί αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος τα πιστεύει ή όχι.
- Το θέμα μας δεν είναι αν κάποιος (και εν προκειμένω εγώ) είναι γαμιάς η άντρακλας. Αν αυτό πιστεύεις τότε ξαναδιάβασε τα posts που έχουν γραφεί. Το θέμα μας είναι αν η Μολδαβία προσφέρεται για άθλημα. Αν πιστεύεις το αντίθετο, κατέθεσε τα επιχειρήματά σου.
- Πράγματι, έχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια από το internet. Δεν το αρνήθηκα ούτε το απέκρυψα. Επέλεξα να βάλω τις φωτογραφίες που οι ίδιες έχουν αναρτήσει στο internet και όχι άλλες, για λόγους εμπιστευτικότητας και προστασίας δικής τους και δικής μου. Αν δεν σου αρέσει, ή νομίζεις ότι είναι μούφες, είναι δικαίωμά σου και προβλημά σου, δεν με απασχολεί.
- Δεν το "παίζω" παντογνώστης. Εκτιμώ ότι έχω μιά καλή άποψη της αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που να ξέρουν περισσότερα. Αν εσύ νομίζεις ότι διαθέτεις μια καλή εμπειρία, κατέθεσέ την, μήπως μάθουμε και εμείς κάτι περισσότερο. Μια πηγή γνωσης είναι πάντα καλοδεχούμενη.
- Αν είσαι ένας από αυτούς που μου έχουν στείλει PM ζητώντας μου τηλέφωνα από καλές πουτάνες και τα έχεις πάρει επειδή σε "έστειλα", θα πρέπει να επιλέξεις άλλο τρόπο να μου την πεις, γιατί δεν ιδρώνει το αυτί μου.