KAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ξεχασες να πεις,ιδανικες συντροφοι για συμβιωση απροβληματιστη κ στηριγμα σου σε καθε αναποδια, κ "κορωνα" στο κεφαλι σου-αν μεινει χωρος απο τα "κερατα" βεβαια με τους ρουμανουςΗ χώρα αυτη βγαζει πολυ ομορφες γυναικες ! Καλα στεφανα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αντε κ ειχα ανυσηχησει,πολυ 'σοφτ' ειχες γινειΑν δεν σου αρέσει, ή νομίζεις ότι είναι μούφες, είναι δικαίωμά σου και προβλημά σου, δεν με απασχολεί.
- Δεν το "παίζω" παντογνώστης. Εκτιμώ ότι έχω μιά καλή άποψη της αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που να ξέρουν περισσότερα.
- Αν είσαι ένας από αυτούς που μου έχουν στείλει PM ζητώντας μου τηλέφωνα από καλές πουτάνες και τα έχεις πάρει επειδή σε "έστειλα", θα πρέπει να επιλέξεις άλλο τρόπο να μου την πεις, γιατί δεν ιδρώνει το αυτί μου.
ειπαμε εισαι "ορεινος" κ "δεν ιδρω νει το αυτι σου",ΑΛΛΑ μη μου το χαλας,ακου
"δεν ειμαι παντογνωστης",φαουλ σοριτα ,φαουλ,τι παραδοχες ειναι αυτες?
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗς ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ,τα ιδια θα λεμε παλι?
ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΦΟΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ;) ;) ;)
ΤΖΙΜΜΥ ΟΧΙσου ειπα 75% για να ειμαι σιγουρος.στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι πολυ μεγαλητερο ποσοστο.παλια τα διναν τα Ρουμανικα διαβατηρια με μια απλη αιτηση.ηταν μια απαντηση στο Πρινιεστροβιε που πανω απο 75% (βαζω αυτο το ποσοστο αν και μιλαμε για 90% κατοχους Ρωσσικων διαβατηριων στο ΠΜΡ).οσο για της τιμες ο yandex και ο Soritas γραφουν οτι με 20 Ευρω το ατομο τρως σε πολυ καλο εστιατοριο (μου φενεται λογικο).τα Ρωσσικα σα'ι'τ για Μολδαβια γραφουν οτι ολα εναι τσαμπα και βαζουν παραδηγματα τιμων.εσυ γραφεις το αντιθετο οτι ειναι πανακρυβα.θα παρακαλουσα τα παιδια Soritas και Yandex αν μπορουν να βγαλουν φωτο μια αποδειξη απο εστιατοριο και να την βαλουν στο σά'ι'τ να δουμε της τιμες!θα γραφει σαλατα κανει τοσο,κρεας τοσο κρασι τοσο κλπ.---εσυ μιλας για Ελληνα.Ελληνες απο αυτους που εχει εδω τους ειναι πολυ δυσκολο το ειναι κακοντυμενοι και εχουν θρασος θα ελεγα που στης γυναικες δεν αρεσει.(μονο ο Βασιλης ειδα να εχει πέραση.ισως γιατ ειναι Ελληνας που ζει 20+ χρονια εξωτερικο) εινα φυσικο να του φανηκε ευκολο.αφου εδω ουτε γυριζουν να τον κοιταξουν.εδεικα αν ξερει τα βασικα Ρωσσικα!(δηλαδη ισα ισα να συνενοηθει).εγω σου μιλαω για Ρωσσους οικονομολογους που ειναι στο στυλ του Παυλου (μετρανε τα λεφτα και δεν χαλανε ασκοπα.πλεικτικοι για της γυναικες θα ελεγα.χωρις ταμπεραμεντο).αυτοι ολοι φερανε απο Μολδαβια γυναικες και θα ελεγα αρκετα ομορφες.φυσικα αλλιως θα φερθει μια Μολδαβη με ενα Ρωσσο και αλλιως με εναν Ελληνα.βεβαια οταν αυτες παρουν το Ρωσσικο διαβατηριο θα τους κλασουν.....
δεν ισχυει για τη μολδαβια οτι ισχυε για τη τρανσνιστρια,εκει τους διναν ρωσσικα διαβατηρια με ολες τις ευκολιες που συνεπαγετε αυτο γι ρωσσια,αναγκαστικο αυτο γιατι το τρανδιστριακο πασπορτ δεν εχει αναγνωριση,οποτε τους τα διναν στα πλαισια του αποσχιστικου αγωνα που καναν κ κανουν
ενω στη αποκει μολδοβα τα διαβατηρια τους τα μολδαβεζικα αναγνωριζονται ανεκαθεν κ δεν τους τα διναν αερα-μπανα οπως τα ρωσσικα οι αλλοι
αυτο οτι οι ρωσσοφωνες φαιρονται πιο καλα στους ρωσσους ΒΕΒΑΑΙΑ συμφωνω
για τον ΠΑΥΛΟ το παραδειγμα ειναι κ για το χαρακτηρα του η μονο σαν αναφορα στο στυλ του?-μοιαζει οντως με ρωσσσο-
τελος σου εχω ξαναπει οτι εκει ερχοντε οι πατσαβουρες της μολδαβιας-ειναι γεματη μπαζα η χωρα,αναλογια καλες κ ωραιες με μπαζα,ειναι 60-40 υπερ μπαζων-οι καλες δεν φευγουν,ειτε καξουρευονται κανα "βλαχομαγκα",ειτε δαγκωνουν με συστημα τους "ευρογαμπρους"
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
κοιτα! δεν τα παραλες! απλα καποιες φορες υπερβαλεις! πως λενε δηλ το γαμησες και ψοφησε!!den τα παραλεω,λεω λιγοτερα
και για να τελειωνουμε
οποιος ερθει εδω διακοπες 5-10 μερες κ γαμ... ρουμανα ΧΩΡΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ,οχι οτι αμα ξερει θα γαμησει δηλ χωρις λεφτα,οχι επαγγελματια η ημιεπαγγελματια δηλ,εγω του δινω 500ε,με την προηποθεση να κοιταγεται η γυναικα :think ,μεχρι 25χρ,ανω του 170 κ οχι χοντρη στραβομουτσουνη κλπ,οχι δηλ σαν αυτες που εχουν οι "μ.."οι ξενοι εδω κ λενε ειναι καλο κοριτσι-επειδη ξερουν οτι ειναι πατσαβουρα
ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΩ
εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα! αυτο ειναι αληθεια! πλεον πολυ δυσκολα τις εντυπωσιαζεις τις Ρουμανες! χορτασανε απο ξενους!
οι Ρουμανοι δεν ειναι οπως παλια.....να ντυνονται οπως να ναι να μην εχουν καλα αυτοκινητα κλπ!
ΑΛΛΑ ξερω και κανα δυο ελληνες οι οποιοι ηταν πολυ τζωβενια και γαμησαν πολυ ωραια μουνια! και οταν λεω ωραια μουνια ενοω 1.75 κορμι λαμπαδα και φατσα τι να λεμε! αλλα αυτοι λιγο πολυ ηταν εξαιρεσεις και τι ενοω? οτι αυτοι και στην Ελλαδα γαμανε τετοια μουνια!
για το θεμα ακριβεια
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ πιο φτηνο το κισιναου απο το ΜΙΛΑΝΟ Η ΤΗ ΜΟΣΧΑ
ε και?ειναι 2 φορες πιο ακριβο απο οντεσσα πχ
το εστιατοριο 50ε 2 ατομα ειναι λιγο?βεβαια αν πας σουσι κλπ μαλακιες που θελουν τα "κοπροσκυλα" κανα 100ε+ ασηζητητι θα φυγει
για την δικη μου θεωρηση,"μαπα" πολη-χωρα,οι μισθοι στα 100 usd,ANERGIA στο θεο,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ακριβα,ειδικα σουπερμαρκετ καφε κ κλαμπ κ βενζινη,ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,σαν επισκεπτη η "γαμπρου"
τωρα αν ειναι πιο φτηνα απο αθηνα?ΕΙΝΑΙ και??δηλ η πιο υπερτημημενη μεσογειακη πρωτευουσα ειναι σημειο αναφορας προς μιμηση?η προς αποφυγη
μην το ξαναθεσεις ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ γι αυτο που ειναι το κισιναου και πιο ακριβο απο ουκρανια βουλαγαρια τσεχια σλοβακια κλπ
ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ αυτη ειναι ακριβοτατο,με τη λογικη οτι υπαρχουν πιο ακριβα μερη,ειναι φτηνοτατο
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ πιο φτηνο το κισιναου απο το ΜΙΛΑΝΟ Η ΤΗ ΜΟΣΧΑ
ε και?ειναι 2 φορες πιο ακριβο απο οντεσσα πχ
το εστιατοριο 50ε 2 ατομα ειναι λιγο?βεβαια αν πας σουσι κλπ μαλακιες που θελουν τα "κοπροσκυλα" κανα 100ε+ ασηζητητι θα φυγει
για την δικη μου θεωρηση,"μαπα" πολη-χωρα,οι μισθοι στα 100 usd,ANERGIA στο θεο,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ακριβα,ειδικα σουπερμαρκετ καφε κ κλαμπ κ βενζινη,ΔΗΛ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,σαν επισκεπτη η "γαμπρου"
τωρα αν ειναι πιο φτηνα απο αθηνα?ΕΙΝΑΙ και??δηλ η πιο υπερτημημενη μεσογειακη πρωτευουσα ειναι σημειο αναφορας προς μιμηση?η προς αποφυγη
μην το ξαναθεσεις ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ γι αυτο που ειναι το κισιναου και πιο ακριβο απο ουκρανια βουλαγαρια τσεχια σλοβακια κλπ
ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ αυτη ειναι ακριβοτατο,με τη λογικη οτι υπαρχουν πιο ακριβα μερη,ειναι φτηνοτατο
κι εγω εχω γαμησει καποιες καλες,αλλα σποραδικα κ με σχεσεις εξαρτησης εργασιακης η με φιλο ρουμανο-παντρεμενο που επαιρνε με το κιλο αυτος κ τις αμπαριζα κι εγω,υπολογιζομενος ως τοπικος λογω του δικου μουκοιτα! δεν τα παραλες! απλα καποιες φορες υπερβαλεις! πως λενε δηλ το γαμησες και ψοφησε!!
εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα! αυτο ειναι αληθεια! πλεον πολυ δυσκολα τις εντυπωσιαζεις τις Ρουμανες! χορτασανε απο ξενους!
οι Ρουμανοι δεν ειναι οπως παλια.....να ντυνονται οπως να ναι να μην εχουν καλα αυτοκινητα κλπ!
ΑΛΛΑ ξερω και κανα δυο ελληνες οι οποιοι ηταν πολυ τζωβενια και γαμησαν πολυ ωραια μουνια! και οταν λεω ωραια μουνια ενοω 1.75 κορμι λαμπαδα και φατσα τι να λεμε! αλλα αυτοι λιγο πολυ ηταν εξαιρεσεις και τι ενοω? οτι αυτοι και στην Ελλαδα γαμανε τετοια μουνια!
αλλα με γλωσσα αμαξια εμφανιση κ λεφτα τα ιδια,βουλγαρια που εχει καλυτερους αντρες κ χειροτερες γυναικες,ΕΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΩχωρις να σκαμπαζω κ βουλγαρικα,κατι ελαχιστα
ειναι οι πιο μαλακισμενες γυναικες οι ρουμανες,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ,με τους δικους τους,τους ξενους τους βλεπουν σαν επαγγελμα κ τους δικους τους για γαμησι κ παρτουζες,μην μπω σε λεπτομερειες,εφαιρνε αυτος μια μουναρα 20χρ κ μια φιλη της επισης πολυ καλη κ καναμε ομαδικα,προ 3ετιας αυτα,κι ειχε τον ισπανο πολυ πιο ωραιος αντρας απο τον ρουμανο που τις εφερνε,κ του εκενε τη παρθενα κλπ,μην το κουραζουμε αλλο ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑς ΤΟΥς,"βρηκε ο γυφτος τη γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του"
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ δεν τον επιθυμω,οποιος θελει ας παει να τη βρει την ακρη
οι δικοι σου ποτε γαμησαν τα ωραια τα μουνια κ πως?ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟΝ δε ξερω,κι ειμαι εδω απο το 99 συνεχεια
στην ελλαδα μπορει να γαμαγανε με το κιλο,εδω δεν!!!!!!!!!
δεν μιλαω αν ειχανε σχεση με 1 2 ωραιες κοπελλες,λεω ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ,δηλ γνωριμια κ γαμησι,απλα
ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ εδω ,απλα δεν υπαρχουν φιλε
γεια χαρα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ε τωρα αμα σου λεω οτι γαμησαν και ωραια μουνια .........ουτε υπερβαλω ουτε τπτ!! απλα απο τις 5 που γαμησαν η μια ηταν η Ρουμανα η απαιχτη! οχι και οι 5! θα μουνα μαλακας και υπερβολικος αν σου λεγα οτι ολλα τα μουνια που γαμησαν ηταν τοπ μοντελς! (αυτοι που τις γαμησαν κανα δυο ηταν και οχι ο καθε πικραμενος ελληνας που ξοδευε 5 φραγκα παραπανω)
περιοδο? απο 99-04! απο το 01-02 αρχισαν ν αλλαζουν τργικα γρηγορα τα πραγματα! σε ολους τους τομεις! καμια σχεση με το 97-98!
περιοδο? απο 99-04! απο το 01-02 αρχισαν ν αλλαζουν τργικα γρηγορα τα πραγματα! σε ολους τους τομεις! καμια σχεση με το 97-98!
δεν επιμενω,δεν εχει νοημαε τωρα αμα σου λεω οτι γαμησαν και ωραια μουνια .........ουτε υπερβαλω ουτε τπτ!! απλα απο τις 5 που γαμησαν η μια ηταν η Ρουμανα η απαιχτη! οχι και οι 5! θα μουνα μαλακας και υπερβολικος αν σου λεγα οτι ολλα τα μουνια που γαμησαν ηταν τοπ μοντελς! (αυτοι που τις γαμησαν κανα δυο ηταν και οχι ο καθε πικραμενος ελληνας που ξοδευε 5 φραγκα παραπανω)
κι ετσι ναναι,που δεν ειναι,παλι τωρα 2 καπου καποτε απο τους 10000 μινιμους ξενους κατι καναν
βγαλτο το ποσοστο μονος σου κ βρες μου που ειναι χειροτερα ΑΠΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ, απο ολο το πρωην "μπλοκ"? :S :S :SΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ακουσε να δεις! δεν θα κατσω να επιμεινω για ατομα που εχω να τα δω χρονια και πλεον δεν εχουμε επαφες! στα αρχιδια μου! τωρα εγω σου ειπα οτι ειδα 1-2 ατομα που στα χρονικα γαμουσανε 1 αντε το πολυ 2 καλα μουνια! και οταν λεω καλα μουνια εγραψα παραπανω τι ενοω!
τωρα αν τα ποσοστα ειναι μεγαλα ή οχι εγω τα ξερω!
αυτα ας τα ακουνε αλλοι που ακομη νομιζουν οτι η Ρουμανια ειναι Ζιμπαμπουε και οτι θα γαμησουν με ενα πακετο τσιγαρα και κερνωντας μια κοκα κολα!
αυτα ας τα ακουνε αλλοι που ακομη νομιζουν οτι η Ρουμανια ειναι Ζιμπαμπουε και οτι θα γαμησουν με ενα πακετο τσιγαρα και κερνωντας μια κοκα κολα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καταρχην ο Ρουμανος με το Ρωσσο δεν εχει καμια σχεση.περσι ειχε ερθει εδω ενα παιδι που ειχε σπουδασει Τιμισοαρα και Κρα'ι'οβα απο το 1989 μεχρι το 1997.στις γκομενες δεν ειχε καμια επυτηχια γιατι ηταν πολυ αγριος στην οψη.αλλα μου ανελυσε και μου συγκρινε τη συμπεριφορα των Ρουμανων.--οι Ρουμανοι ειναι μεσογειακος λαος φιλοξενοι και φιλικοι ανθρωποι αν ρωτισεις καποιον στο δρομο κατι η ζητησεις κατι θα σε βοηθισουν.ειναι κατι το φυσικο να σε καλεσουν σπιτι τους.ο Ρωσσος ΠΟΤΈ!!οι Ρωσσοι εναι απο τους πιο αφυλοξενους λαους μετα τους Σουηδους θα ελεγα.στο Νοβγκοροντ που ξερω πανω απο 30-40 ατομα.οι μονοι που εχω παει σπιτι τους ειναι 3 Ρωσσοποντιοι ενας φιλος μου Φαναρτζης απο το Αζερμπα'ι'τζαν και ενας Γεωργιανος......δεν επιμενω,δεν εχει νοημα
κι ετσι ναναι,που δεν ειναι,παλι τωρα 2 καπου καποτε απο τους 10000 μινιμους ξενους κατι καναν
βγαλτο το ποσοστο μονος σου κ βρες μου που ειναι χειροτερα ΑΠΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ, απο ολο το πρωην "μπλοκ"? :S :S :SΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Μητσο! αυτα τα χρονια που λες παενε φυγανε! καλο θα ταν να συγκρινουμε με τα τωρινα δεδομενα! το τι γινοταν το 1989! χεσε μεσα! τοτε ναι γαμουσες αν της εκανες δωρο ενα καλτσον!
αλλα πανε αυτες οι εποχες! ας μιλαμε καλυτερα για το τι γινεται τωρα!
η αληθεια ειναι πως ναι ειναι πιο φιλικοι και ευγενικοι στον δρομο αν τους ρωτησεις...!
η αληθεια ειναι πως ναι ειναι πιο φιλικοι και ευγενικοι στον δρομο αν τους ρωτησεις...!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
......απο τους φιλους μου Ρωσσους σε οσους ξερω σε ποιο σπιτι μενουν δεν ξερω που κοιταν τα παραθυρα τους!και ας τους ξερω 7-8 χρονια!στη Ρωσσια δεν προκειται να σε βοηθισε κανεις αν παθεις κατι!σε πολλες περιπτωσεις (2-3 φορες καθε χειμωνα περιπου τη δεκαετια του '90)οταν πηγαινα πρω'ι' στο πανεπηστημιο εβλεπα παγωμενους σε παγκακια που μεθυσμενους τους ειχε παρει ο υπνος και ο κοσμος περναγε να παει για δουλεια προσπερναγε και ουτε σταματαγ να δει αν τι εχει αυτος ο ανθρωπος?(βεβαια παντα ηταν πεθαμενοι πολλες ωρες ηδη).----μου ειχε πει το παιδι αυτο οτι η Ρουμανια ηταν γεματη Αραβες (δεκαετια του'90)Ιραν ,Παλεστινη ,Συριοι.και εμας εχει μερικους αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως εκει.τωρα εχει ακομα?ή φυγανε? (εδω ερχοντουσαν για να πανε Γαλλια,και οπου αλλου μπορουνε.απο αυτους που ηταν μαζι μου το 1992 500+ ατομα μονο 2 ξερω οτι εχουνε μεινει!βεβαια αυτοι δεν μετρανε.εχουμε καμια 15αρια Τυνησιους.3-4 εχουν πλουτισει οι αλλοι δουλευουν στα σουβλακια για 20 Ευρω το 12ωρο.γενικα δεν πηγαινουν πουθενα.----οσο για της 5 μερες που ειπες.δεν προλαβαινεις με τιποτα!πες θα τη γνωρισεις θα βγειται μετα απο 2-3 μερες.μετα θα φευγεις!θελεις για να εχεις επυτηχια να κατσεις κανα μηνα τουλαχιστον.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω δεν μιλισα για της γκομενες για αυτες το εχουμε πει επανελημενα.αλλα για την συμπεριφορα των ανθρωπων.οι Ρωσσοι δεν βγαινουν εξω!ειδεικα επαρχια (στο Νοβγκοροντ,Βολογκντα,Ιβανοβο,Πετροζαβοντσκ που ειχω παει)ουτε μυγα δεν κυκλοφωρει τη νυχτα.εχω παρα πολλους Ρωσσους φιλους και ποτέ κανεις δεν πηγαινει ντισκο!προτιμανε να πανε το σαββατοκυριακο στα αθλια εξωχικα χωρις ανεισεις να κατσουν να ψυσουν σουβλακια να πανε στη σαουνα και να πιουνε σπιτικη βοτκα!το γαμησι δεν τους πολυνοιαζει!η δε συμπεριφορα τους ειναι αισχρη.αλλα καλητερα που ειναι σε ζυτη τη ζωωδη κατασταση εμενα με συμφερει!!!!!Μητσο! αυτα τα χρονια που λες παενε φυγανε! καλο θα ταν να συγκρινουμε με τα τωρινα δεδομενα! το τι γινοταν το 1989! χεσε μεσα! τοτε ναι γαμουσες αν της εκανες δωρο ενα καλτσον!
αντε κ ειχα ανυσηχησει,πολυ 'σοφτ' ειχες γινει
ειπαμε εισαι "ορεινος" κ "δεν ιδρω νει το αυτι σου",ΑΛΛΑ μη μου το χαλας,ακου
"δεν ειμαι παντογνωστης",φαουλ σοριτα ,φαουλ,τι παραδοχες ειναι αυτες?
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗς ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ,τα ιδια θα λεμε παλι?
ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΦΟΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ;) ;) ;)
Αγαπητέ,
Περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα... (ως συνήθως)...
Θα έπρεπε να είχες καταλάβει τώρα πια, ότι "φυλάω" το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μου, για την αφεντιά σου και απαντώ στα υπόλοιπα, ανούσια και ερασιτεχνικά posts με την σημασία που τους αρμόζει. Εντάξει, συμφωνώ (μην το πάρεις κυριολεκτικά), στόν "φίλο" μας αυτόν δεν έπρεπε να είχα απαντήσει καν, αλλά καμια φορά με πιάνει και εμένα λίγη ανασφάλεια...
αγαπητε και ασπονδε φιλε σοριτας,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για ενα πραγμα-καμεις πολυ παρεα με μολδαβους ,εχεισ καταφερει να τους πιασεις σε επιπεδο αντιληψης πλεον
αν δεν κανεις πλακα,το κειμενο λεει οτι το "πουρο" ειναι 35χρ,ΔΗΛΑΔΗ ειναι μικροτερη-λιγο-απο εμενα,κι ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟς,βεβαια λειπει ενα κομμα εκει,αλλα ενοειται ;) ;) ;)
βεβαια μακαρι να γινονται αυτα που τωρα μου συμβαινουν, κ μετα απο 15 οχι 35 χρονια,αλλα δυστυχως,ΠΟΛΥ αμφιβαλλω
Ο ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ ΧΡΟΝΟΣ ειναι αμειλικτος δυστυχως :S :S :S
Σε θερμοπαρακαλώ να γίνεις και πάλι ο παλιός, καλός "RED PAIN IN THE ASS" που γνώρισα και αντιπάθησα. Όταν γράφεις και αποτυπώνεις τις σκέψεις σου με τέτοιο πνευματώδη τρόπο, με "λιώνεις". Θέλω και ελπίζω να είναι παροδικό και να μην σου αφήσει κανένα κουσούρι. Θα στεναχωρηθώ πραγματικά!
δεν στο γραφω για κοντρα,απλα για να δειξω οτι ειναι εκ των ουκ ανευ για τον ξενο το κμακι στη χωρα αυτηακουσε να δεις! δεν θα κατσω να επιμεινω για ατομα που εχω να τα δω χρονια και πλεον δεν εχουμε επαφες! στα αρχιδια μου! τωρα εγω σου ειπα οτι ειδα 1-2 ατομα που στα χρονικα γαμουσανε 1 αντε το πολυ 2 καλα μουνια! και οταν λεω καλα μουνια εγραψα παραπανω τι ενοω!
ενα τελευταιο,ειχε προ 4ετιας ερθει απο σαλονικ,γνωστος μου 37 ετων χρημα φουλ,σωμα-ηταν πρωταθλητης 100μ παλια,καμακι συνεχεια,βεβεα αγγλικα,σαλονικ εχει παρει απειρα ωραια κ ανω μωρα,εδω μετα 10 μερες κ 2-3000 ε,βρηκε μια μετρια 27 χρ,αλλα ψηλη,εκατσε κι ηρθε αλλες 2 φορες κ απο τοτε δεν ξαναπατησε
δικαιως δηλ,γιατι οπως του ειπα στην αρχη γι αυτον και για αλλους ειναι πολυ πιο απλο κι ευκολο το χομπυ στην πατριδα!!!!!1
τωρα ειπα,οσοι πιστοι προσελθετε σε ρουμανες κ μολδαβες,σας περιμενουν με ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ και ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ
ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 1 2 καλα μωρα σε χρονικο διαστημα μεγαλο,ειναι ΤΙΠΟΤΑ,αν εισαι "παιχτης' σε ανατ.χωραακουσε να δεις! δεν θα κατσω να επιμεινω για ατομα που εχω να τα δω χρονια και πλεον δεν εχουμε επαφες! στα αρχιδια μου! τωρα εγω σου ειπα οτι ειδα 1-2 ατομα που στα χρονικα γαμουσανε 1 αντε το πολυ 2 καλα μουνια! και οταν λεω καλα μουνια εγραψα παραπανω τι ενοω!
εγω ουκρανια με 5 λεξεις ρωσικα,παιρνω 2-3 το 2μηνο περιπου,υπολογισε οτι στο 2μηνο παω 3χ5 μερες ετσι?
αν εκει ηξερα γλωσσα θαπαιρνα 3 την ημερα,ΑΑΑ κλαση,παντρεμενες,φοιτητριες κλπ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ,οχι τωρα σχεσεις και μαλακιες τετοιες μπας κ γαμησεις καμια καλη το 6μηνο
ΛΗΞΙΣ του θεματος,μαλλον εισαι ρουμανια,το "πακετο' το τρως κι εσυ οπως ολοι μας,γενικα συμφωνουμε,μαλλον δεν ξερεις,δεν εχεις παει-ζησει, ουκραινα κλπ
για χαρα
γραψε παλι καμμια μαλακια,οτι μιλας ελληνικα στο κισιναου κ στη πεφτουνε οι μουναρες η H οτι ερχονται καραβανια οι ουκρανοι για ψωνια-μηπως κ για διακοπες ,εκει στη λιμνη στο Σκουλενι ,δεξια οπως μπαινεις απο δρομο απο ρουμανια-το ειδα στο google-earth ΠΑΛΙ ,και θα δεις τι εχω να γραψωΣε θερμοπαρακαλώ να γίνεις και πάλι ο παλιός, καλός "RED PAIN IN THE ASS" που γνώρισα και αντιπάθησα. Όταν γράφεις και αποτυπώνεις τις σκέψεις σου με τέτοιο πνευματώδη τρόπο, με "λιώνεις". Θέλω και ελπίζω να είναι παροδικό και να μην σου αφήσει κανένα κουσούρι. Θα στεναχωρηθώ πραγματικά!
ο αναγνωστης,μπα δε μ αρεσει,Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΣΟΥ
red peainz
ARABIA εχει πολυ αλλα δεν εχουν σχεσει με γκομενες αυτοι......απο τους φιλους μου Ρωσσους σε οσους ξερω σε ποιο σπιτι μενουν δεν ξερω που κοιταν τα παραθυρα τους!και ας τους ξερω 7-8 χρονια!στη Ρωσσια δεν προκειται να σε βοηθισε κανεις αν παθεις κατι!σε πολλες περιπτωσεις (2-3 φορες καθε χειμωνα περιπου τη δεκαετια του '90)οταν πηγαινα πρω'ι' στο πανεπηστημιο εβλεπα παγωμενους σε παγκακια που μεθυσμενους τους ειχε παρει ο υπνος και ο κοσμος περναγε να παει για δουλεια προσπερναγε και ουτε σταματαγ να δει αν τι εχει αυτος ο ανθρωπος?(βεβαια παντα ηταν πεθαμενοι πολλες ωρες ηδη).----μου ειχε πει το παιδι αυτο οτι η Ρουμανια ηταν γεματη Αραβες (δεκαετια του'90)Ιραν ,Παλεστινη ,Συριοι.και εμας εχει μερικους αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως εκει.τωρα εχει ακομα?ή φυγανε? (εδω ερχοντουσαν για να πανε Γαλλια,και οπου αλλου μπορουνε.απο αυτους που ηταν μαζι μου το 1992 500+ ατομα μονο 2 ξερω οτι εχουνε μεινει!βεβαια αυτοι δεν μετρανε.εχουμε καμια 15αρια Τυνησιους.3-4 εχουν πλουτισει οι αλλοι δουλευουν στα σουβλακια για 20 Ευρω το 12ωρο.γενικα δεν πηγαινουν πουθενα.----οσο για της 5 μερες που ειπες.δεν προλαβαινεις με τιποτα!πες θα τη γνωρισεις θα βγειται μετα απο 2-3 μερες.μετα θα φευγεις!θελεις για να εχεις επυτηχια να κατσεις κανα μηνα τουλαχιστον.
κανας λιβανεζος μονο με πολυ χρημα να κανει 'χρυση" καμμια ουτως η αλλως ψοφια
το θεμα ειναι ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ας μη το τραβαμε αλλο,δεν θελουν ξενους για γαμησι αλλα για να τους μασανε κ να πηγαινουν να ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τους δικους τους ,ειδικα τωρα που τα 'πηραν κ με την Ε.Ε.,ουτε να βρουνε καμμια μετρια να τα χωσουν αλλα καινα χαζογαμανε δεν μπορουν οι φουκαραδες οι "κανονικοι"ξενοι
"ΦΟΛΑ" στο μαξιμουμ δηλαδη
τωρα ειναι εξυπηρετικοι στο να σου πουν κατι στο δρομο κ να σου δειξουν,αλλα το 'παιζουν' κιολας,εγω απειρες φορες τους εχω χωσει μπινελικι σε αντρες κ "κοπροσκυλα" ,αλλα φυσικα δεν ιδρωνει το αυτι τους
κατα τα αλλα,τοχω ξαναγραψει,το οπτικο θεαμα σε βουκουρεστι,ιασι ,γαλατσι,τιμισοαρα ειναι SUPER CHAMPIONS LEAGUE οι ρουμανες ειναι μαζι με σερβες τα κορυφαια σωματα κ μωρα,ειδικα οι ρουμανες πουναι κ ξεκωλλα τις βλεπεις το καλοκαιρι κ "χυνεις",αλλα "φατε ματια ψαρια κι η κοιλια περιδρομο" για εσας,και για μας τους τοπικολαλουντες,κοιταμε τις "τσιπουρες' κ τρωμε κανα "γαυρο"
υ.γ.τζιμμυ στην ουκρανια πολλες φορες τη δευτερη αντε τριτη μερα μπαινει το γκολ,και μιλαμε για καλες,οι μετριες η πιο μεγαλες παιρνονται αμεσα,εγω αυτη το "πουρο " που λεω,την εκανα καμακι μολις εκλεινε τη μπουτικ,πηγαμε ταπιαμε κανα 2ωρο κ μετα στο απαρταμεντ,ΜΠΑΜ Κ ΚΑΤΩ,αυτα τα αργοπορουντα ειναι συστηματα που μου θυμιζουν μολδαβια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις