Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
allan αν θες σου δινω το δικο μου διαμερισμα,το νοικιασα πριν φυγω για 9 μηνες.
Υπαρχουν ομως 2 οροι.
Θελω το δικο σου δωματιο στη Χαλκιδικι με την μπαλκοναρα.
Και δεν θα μου γαμισεις την Ολεα :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan αν θες σου δινω το δικο μου διαμερισμα,το νοικιασα πριν φυγω για 9 μηνες.
Υπαρχουν ομως 2 οροι.
Θελω το δικο σου δωματιο στη Χαλκιδικι με την μπαλκοναρα.
Και δεν θα μου γαμισεις την Ολεα :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε - ναι σε ολα
λάβε υποψιν σου ομως οτι μονον εσυ και το μωρό σου θα πηγαίνης εκει και οχι φιλοξενειες φιλων πχ. Μολντος κλπ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σημ. Να πεις τον κολητό σου που σου το σφυριξε για την μπαλκονάρα οταν αυτος πηγαινε εγω γυρνουσα.
    Θα εχω και την  Βικη για βοηθητικο προσωπικο εκει;;;;;;; μα τις μπαλκονάρες της;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εσυ ρε  μικρέ  ποιο πολυ Μολδαβια εισαι παρα Ελλαδα μας δουλευης;;;;;;;;;;;;;  εμενα βρηκες;;;;;;;

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτο σε παω γιατι εισαι ανοικτος σε ολα! :)
Πανε πανω Κισιναου που λετε και στη Θεσ/νικη και ασε τη Σοφια και τις μαλακιες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για αυτο σε παω γιατι εισαι ανοικτος σε ολα! :)
Πανε πανω Κισιναου που λετε και στη Θεσ/νικη και ασε τη Σοφια και τις μαλακιες

Παρε τηλεφωνο γιατι οταν παιρνω δεν το σηκωνεις εσυ εισαι πολυασχολο ατομο  ή skype.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναφορα για πεπιτο...χτες ηπιε 4 ρεντ μπουλ και δεν κοιμηθηκε ολη νυχτα και για να ξεφουσκωσει σημερα εφαγε 11 μεριδες καρπουζι...μικρε χανεις το γελιο μιλαμε...αλλαν αυτη τη στιγμη ειναι στο μαγαζι ενας απο τη χαλκιδικη και σου στελνει πολους χαιρετισμους...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
..αλλαν αυτη τη στιγμη ειναι στο μαγαζι ενας απο τη χαλκιδικη και σου στελνει πολους χαιρετισμους...

στειλε μου ενα ξανθό άλογο μαζι του σε συσκευασια δωρου για τα Γενεθλια μου.
Περιμένω....................... (Χαλκιδική  απο που;;;  - κρυβε λόγια)

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλικαρε κοσταντοκ μην αρπαζεσε :2funny: :2funny: :2funny: το παρον θρεντ απο την αρχη ειναι μεταξι μας μεταξα ολοι οι γραφοντες μια παρεα ειμαστε γαμοσταβριδια της στιγμις ειναι για να κανουμε τιν πλακα μας και να θυμομαστε οτι ειμαστε ελληναραδες μιας και οι περισοτεροι εδο που γραφουμε ειμαστε ξενιτεμενοι πολλα χρονια στο ανατολικο μπλοκ!!! σιλανσσσσσ μιν παρεξηγησε ο μολντο ειναι ψηχαρα και οσα εχει τραβηξει αυτος στην μολδαβια δεν τα εχει τραβηξει κανενας αλοος!!! πολι κουπιιιιι μιλαμε και εχει βοηθησει πολι κοσμο ενο οταν αυτος χριαστικε βοηθεια πιρε τα αρχιδια τον ελληναραδον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μεγαλη ιστορια!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον καμια φοτο τραβηξες αδερφε??? ανεβασε να γουσταρουμε!!!!!!!!!! εμενα για 14 μερες μου φιγαν 5000 τεζα βεβεα χαιλικια αλλα με μετρο αυτη την φορα!!!!!!!!σε οντεσσα και κισηινεου ουγκαρια δεν ξερο τι πεζι αλλα τα καλητερα βθζια απο ολες της γθναικες που πιδιξα τα ειχε ουγκαρεζα
μεσα στο θεμα βλεπω εισε δικε μου
οντως,ουγγαρια,βεβεα εινε λιγος ο πλυθησμος,εχει τα καλυτερα κ πιο σφιχτα κορμια
δυστυχως δεν μιαζει με τιποτα η γλωσσα,κ δεν μπορεις ν αβρεις καμακι ευκολα,λογο ασυνεννοισιας
αλλα,τα ουγγαρακια ψαχνοντε,κι αν εισε λιγο εμφανισημος,εχει κατι αστερια που καθοντε θα τρελλαθεις
σταματησα σεγκετ σε κατι πισινες για καφε τωρα που ανεβενα,κ ξανατρελλαθικα
αλλα αφου εχεις παει με ουγγαρεζες ξερεις,
κριμα νανε τοσο "απαιχτη" η γλωσσα τους
5000??αυτα που ελεγα..
στη θεση σου με τετια φφραγκα παντος θα παιζομουνα εκει που ειπα,κοσιτσε κ μισκολς
εχει σεμι-προ με 100-150 ε ολονυκτιες θα παθεις πλακα,τετια μουνια ουτε ουκρανια δεν εχο δει
κι αν εισε κ κυκλοφορισεις λιγο θα σε μαθουν αμεσως,οι περιοχες αυτες υποφερουν οικονομικα κι εχουν τα πιο καλα μουνια απο παντου,ουτε τσεχες μετρανε μπροστα τους ουτε τιποτε...
αλλαν απορω αφου εχεις παιχτει σλοβακια τοσο δυνατα κ με σπιτι,γιατι δεν πηγαινεις πλεον???εικα κοσιτσε πουναι διπλα σχετικα...
οσον αφορα αυτο τον φλωρο το λαγνο,πολυ μαγκας εινε απο το πληκτρολογιο,ελπιζο κι απο κοντα ετσι τσαμπουκας ασηκωτος νανε
σορρυ μαγκα που στη χαλαμε,αλλα πολυ πονηρος νομιζεις οτι εισε
οσο για υπαλληλος με 3-4000 το μηνα κ ταξιδια πληρωμενα,μακαρι ναμουνα,δεν θα εβριζα για 2000 ζημια ...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
να ερθεις να ερθεις να δεις τι ωραια που θα περασεις ...εχει κατι γαμιαδες εδω και τωρα με τη κριση επεσε και η τιμη τους
αντε βγηκανε ολα στη φορα!!!
απο οσα γραφεις ,αφτο μονο σιγουρα ξερεις,αντε καλα να περνας με τις παρεες σου,ειδικα τωρα που πεσανε κι οι τιμεςοπως ς ειπες!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  silansssssssss αδερφιααααααα σημερα στο κισηινεου εχει πανηγηρη μεγαλο!!!!!! ολοι στην πλατεια κατεβενουν
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν απορω αφου εχεις παιχτει σλοβακια τοσο δυνατα κ με σπιτι,γιατι δεν πηγαινεις πλεον???εικα κοσιτσε πουναι διπλα σχετικα...

Προσωπικοί λόγοι -+ πολλά τα χιλιομετρα + βαρεθηκα & το κυριότερο  παρεξηγηθηκε γνωστος μου κολητος μου Ελληνας (35 ετων φιλιας) διοτι του  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Γραματεία του MISS SLOVAKIA.

Δεν ειναι καταλληλος ακομα ο καιρος για την επιστροφή μου εκει ξερω τι σου λεω  (λείπω 4 χρόνια) 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αποφάσισα να ξαναδιαβάσω λίγο το θρεντ μετά από πολύ καιρό
απογοητευμένος είμαι που βλέπω ακόμα να μαλλώνετε για το αν στη μολδαβία υπάρχουνε ευκαιρίες να γαμήσεις ή τρέχουνε λεφτά από τα μπατζάκια ή ξέρω γω τι...

μα την παναγία δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να μιλάτε για αυτό.
ο σκοπός των θρεντ εδώ είναι να αναδεικνύετε τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για τους πορνοτουρίστες και όχι να αναλύετε το αν κυκλοφορούν πολλά λθξ αυτοκίνητα ή σκορπάνε γηγενείς λεφτά στα μπαρ και τις ντίσκο.
Να σας πληροφορήσω πως πλούσιοι υπάρχουνε παντού
για να μην έχετε απορια δηλαδή

Προς Μολδο και Αλλαν
δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι (ούτως ή αλλως τα άκουγα πάντα βερεσέ), εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η μικρή που είδες Μόλντο την τελευταία φορά που ήμουνα πάνω ακόμα μου στέλλνει μηνύματα και κατέβηκε Βάρνα (ΔΙΚΑ ΤΗΣ έξοδα) για 7 μέρες για να με δει.
Η δε άλλη Άλλαν (που είχα φάει από τον Ιταλό πάλι τελευταία φορά έχει ήδη βγάλει βίζα για Πολωνία και θα έρθει το Σεπτέμβριο να με βρει εκεί

να συμπληρώσω για τους άλλους (και αν θέλουνε το επιβεβαιώνουνε μόλδο και άλλαν) πως εγώ ΔΕΝ είμαι από τους μάγκες που σκορπάνε, ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Είμαι σπάγγος του κερατά.
Αλλά δεν το δείχνω.
και από τις δύο κοπέλες οι πληροφορίες είναι πως η Μολδαβία είναι όπως ήταν πριν από περίπου 6 μήνες (τόσο καιρό έχω να πάω).
δεν ξέρω τα στάνταρτ του καθενός, δεν ξερω και του καθενός το γουστο. Δεν λέω πως είναι εύκολο να βγάλεις γκόμενες εκεί. Ένας άνθρωπος που δεν κάνει καμάκι στην Ελλάδα με τη μητρική του γλώσσα, πώς θα κάνει καμάκι σε ξένη χώρα;;

Υ.Γ. Άλλαν, το καλύτερο σκηνικό φέτος έγινε στη Χαλκιδική αδερφέ που ήμουνα μία εβδομάδα...το σκεφτομαι ακόμα και γελάω μόνος μου μαλάκα μου...
αλλά εδν γράφεται εδώ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αποφάσισα να ξαναδιαβάσω λίγο το θρεντ μετά από πολύ καιρό
απογοητευμένος είμαι που βλέπω ακόμα να μαλλώνετε για το αν στη μολδαβία υπάρχουνε ευκαιρίες να γαμήσεις ή τρέχουνε λεφτά από τα μπατζάκια ή ξέρω γω τι...

μα την παναγία δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να μιλάτε για αυτό.
ο σκοπός των θρεντ εδώ είναι να αναδεικνύετε τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για τους πορνοτουρίστες και όχι να αναλύετε το αν κυκλοφορούν πολλά λθξ αυτοκίνητα ή σκορπάνε γηγενείς λεφτά στα μπαρ και τις ντίσκο.
Να σας πληροφορήσω πως πλούσιοι υπάρχουνε παντού
για να μην έχετε απορια δηλαδή

Προς Μολδο και Αλλαν
δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι (ούτως ή αλλως τα άκουγα πάντα βερεσέ), εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η μικρή που είδες Μόλντο την τελευταία φορά που ήμουνα πάνω ακόμα μου στέλλνει μηνύματα και κατέβηκε Βάρνα (ΔΙΚΑ ΤΗΣ έξοδα) για 7 μέρες για να με δει.
Η δε άλλη Άλλαν (που είχα φάει από τον Ιταλό πάλι τελευταία φορά έχει ήδη βγάλει βίζα για Πολωνία και θα έρθει το Σεπτέμβριο να με βρει εκεί

να συμπληρώσω για τους άλλους (και αν θέλουνε το επιβεβαιώνουνε μόλδο και άλλαν) πως εγώ ΔΕΝ είμαι από τους μάγκες που σκορπάνε, ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Είμαι σπάγγος του κερατά.
Αλλά δεν το δείχνω.
και από τις δύο κοπέλες οι πληροφορίες είναι πως η Μολδαβία είναι όπως ήταν πριν από περίπου 6 μήνες (τόσο καιρό έχω να πάω).
δεν ξέρω τα στάνταρτ του καθενός, δεν ξερω και του καθενός το γουστο. Δεν λέω πως είναι εύκολο να βγάλεις γκόμενες εκεί. Ένας άνθρωπος που δεν κάνει καμάκι στην Ελλάδα με τη μητρική του γλώσσα, πώς θα κάνει καμάκι σε ξένη χώρα;;

Υ.Γ. Άλλαν, το καλύτερο σκηνικό φέτος έγινε στη Χαλκιδική αδερφέ που ήμουνα μία εβδομάδα...το σκεφτομαι ακόμα και γελάω μόνος μου μαλάκα μου...
αλλά εδν γράφεται εδώ
palikare σημερα το κισηινεου γιορταζει !! καλος μας ηρθες στο πανηγηρη!!!!!! για βαλε καμια μουναρα απο αυτες που τραβιεσε και πληρονουν και τα εξοδα τους  απο το κισηινεου!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!1 ΕΚΑΝΕς ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!!!! ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗς ΓΑΜΙΣΕΙς :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΝΤΕΕΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!! ΡΕ ΜΟΛΝΤΟ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟς????? το βραδυ λεει στο κεντρο θα κατεβουν ολοι!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ναι ρε μη μαλωνετε,ενταξει ολοι γαματε......
Για Ουγγαρια μην ανοιγεστε και πολυ γιατι εχω μακραν τα καλυτερα κονε στη Βουδαπεστη  :grin: πρωτη φορα πηγα το '88 επι communistic system.  :)
Μιλαω βεβαια για καθαρα επαγγελματιες τωρα και οχι semi pro και τετοια.
Η κολλητη μου εχει το μεγαλυτερο και καλυτερο πρακτορειο εκει και που και που πηγαινω και με κανει κανενα "δωρακι"  :2funny:
Αντε και μερικες φωτο για να ξαναζεσταθει το φορουμ απο 22αρα Ρωσιδα from Siberia οταν δουλευε εκει το Μαιο για κανα δεκαπενθημερο  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 23.JPG
    23.JPG
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 25.JPG
    25.JPG
    44 KB · Εμφανίσεις: 27

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
αφιερωμενες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 27.JPG
    27.JPG
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 32.JPG
    32.JPG
    43 KB · Εμφανίσεις: 28

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gia δοσε τα φοτα σου για την σεχ κατασταση τασαρεε στιν ουγκαρια!!! πριν ενα χρονο ολα τα στριπτιζαδικα της ευροπης ειταν γεματα με μουναρες απο σιβηρια!!! κατι πεζει εκει αλλα πολη μακρια!!!!!!!!!kai epeidh σε βλεπο εμπειρο στο σπορ με τα φαρμακα πος τα πας ??? κιαλις λεβιτρα τι προτεινης για ξεσκισμα δινατο!!!!!!!  παντος ρε μαγκες το ξαναγραφο τα καλητερα τεραστια στητα βιζια με ρογα τεραστια τα ειχε μια ουγκαρεζα που γαμουσα πιτσιρικας!!!! :think: :think: :think: :think: ουγκαρια τιμες τι πεζει??  Y.Γ ΤΑΣΑΡΕ απο μαλι παντος εισε σουπερ!!!!!!!!!!!! διπλη ακριλικη το περασες?? ματ η γιαλιστερο?? ποσο καιρο κραταει???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πουσε κανταφι να τους μπουμπθνισεις  :2funny: :2funny: :2funny: την μερα της ανεξαρτησιας γιορταζουν  βιβααααα  ολεεεεε βοτκααααα σημεραααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom