allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αποφάσισα να ξαναδιαβάσω λίγο το θρεντ μετά από πολύ καιρό
απογοητευμένος είμαι που βλέπω ακόμα να μαλλώνετε για το αν στη μολδαβία υπάρχουνε ευκαιρίες να γαμήσεις ή τρέχουνε λεφτά από τα μπατζάκια ή ξέρω γω τι...
μα την παναγία δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος να μιλάτε για αυτό.
ο σκοπός των θρεντ εδώ είναι να αναδεικνύετε τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για τους πορνοτουρίστες και όχι να αναλύετε το αν κυκλοφορούν πολλά λθξ αυτοκίνητα ή σκορπάνε γηγενείς λεφτά στα μπαρ και τις ντίσκο.
Να σας πληροφορήσω πως πλούσιοι υπάρχουνε παντού
για να μην έχετε απορια δηλαδή
Προς Μολδο και Αλλαν
δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι (ούτως ή αλλως τα άκουγα πάντα βερεσέ), εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η μικρή που είδες Μόλντο την τελευταία φορά που ήμουνα πάνω ακόμα μου στέλλνει μηνύματα και κατέβηκε Βάρνα (ΔΙΚΑ ΤΗΣ έξοδα) για 7 μέρες για να με δει.
Η δε άλλη Άλλαν (που είχα φάει από τον Ιταλό πάλι τελευταία φορά έχει ήδη βγάλει βίζα για Πολωνία και θα έρθει το Σεπτέμβριο να με βρει εκεί
να συμπληρώσω για τους άλλους (και αν θέλουνε το επιβεβαιώνουνε μόλδο και άλλαν) πως εγώ ΔΕΝ είμαι από τους μάγκες που σκορπάνε, ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Είμαι σπάγγος του κερατά.
Αλλά δεν το δείχνω.
και από τις δύο κοπέλες οι πληροφορίες είναι πως η Μολδαβία είναι όπως ήταν πριν από περίπου 6 μήνες (τόσο καιρό έχω να πάω).
δεν ξέρω τα στάνταρτ του καθενός, δεν ξερω και του καθενός το γουστο. Δεν λέω πως είναι εύκολο να βγάλεις γκόμενες εκεί. Ένας άνθρωπος που δεν κάνει καμάκι στην Ελλάδα με τη μητρική του γλώσσα, πώς θα κάνει καμάκι σε ξένη χώρα;;
Υ.Γ. Άλλαν, το καλύτερο σκηνικό φέτος έγινε στη Χαλκιδική αδερφέ που ήμουνα μία εβδομάδα...το σκεφτομαι ακόμα και γελάω μόνος μου μαλάκα μου...
αλλά εδν γράφεται εδώ
Καλά εσύ εισαι και γλυκοτσουτσουνος και αγαπούλης τι να κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;
εισαι τυχερο παιδί..............