Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε σε ολα απαντας εκτος απο τ ουσιωδη...
σορρυ ,αλλα...κατι λακο εχει η υποθεση...

Ρε φιλε σου απαντησα ηδη εγω.........
Μην περιμενεις τεοιου ειδους βοήθεια απο Mολντο....
Πρεπει να ανεβης επανω με καποιον που εχει ηδη  εμπειρεια στην περιοχή για να περασης καλά και να αποφυγεις τα πιράνχας ....τα υπολοιπα ειναι  up to you.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε σου απαντησα ηδη εγω.........
Μην περιμενεις τεοιου ειδους βοήθεια απο Mολντο....
Πρεπει να ανεβης επανω με καποιον που εχει ηδη  εμπειρεια στην περιοχή για να περασης καλά και να αποφυγεις τα πιράνχας ....τα υπολοιπα ειναι  up to you.
καταλαβα μαγκα
ολα για να περναει η ωρα λεγοντε απο το φιλο λαγνο
απο νινι τιποτα δεν υπαρχει
αν υπηρχε θαδινε
εγω οποιος μετραει οικονομικα κι εμφανισιακα,ελλαδα λεμε εχω 5,6 τηλ να τουδινα..
αν εκει δεν εχεις...καταλαβα up to you κ αλλα τετοια...
σπασιμπα αλαν
σπακοι νοτς λαγνε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καταλαβα μαγκα
αν υπηρχε θαδινε
εγω οποιος μετραει οικονομικα κι εμφανισιακα,ελλαδα λεμε εχω 5,6 τηλ να τουδινα..
σπασιμπα αλαν
σπακοι νοτς λαγνε

Σπασιμπα συντροφε αλλα ετσι ειναι τα πράγματα ο Μολντο δεν δινη τετοια βοηθεια αλλα στο μαγαζι του περνανε αξιολογα κομματια - πελατισσες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ραξε λοιπον ωτωντας πας στη πολη...ψαξε λοιπον
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μολντολαγνος γενηθικες μολδολαγνος θα πεθανεις!!!!!!!! πληροφοριες μιδεν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αχχχχ ξανθια που θα γαμισοοο φετος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ειναι και το μουνακι της παρθενο και γιαλιστερο απο τα γλυφομουνια!!!! καταστρονο επιτελικο ρουμανικο σχεδιο ιφααρπαγης ξανθιας απο ελ γκρεκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβα μαγκα
αν υπηρχε θαδινε
σπασιμπα αλαν
σπακοι νοτς λαγνε
οικονομικα ειμαι καλα εμφανησιακα ειμαι καλα απο γκομενες ειμαι καλα απο φιλους ειμαι καλα ...απο μουνοπανα και καθικια πηξαμε στη μολδαβια δε πειραζει αν ερθει ακομα ενας πασολ ναχουι πεδαρας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μακαρε να σε ρωτησο με το τιρασπολ τι γινετε γιρνοντας απο οντεσα αραξα λιγο τιρασπολ για μια υποχρεοση που ειχε το μορο μου στο τιρασπολ και λιγο που μιλισα μου ειπαν οτι τον σμιρνοφ τον εχουν για πουλο οι ρωσοι και ψαχνουν που φαγοθικαν κατι λευτα που εστηλαν για την αναπτιξη του τιρασπολ !!! και δεν εγινε τιποτα!!! ποσ βλεπεις την κατασταση εκει!!!! οι κισηινιοτες λενε οτι οι ρωσοι αποφασισαν να διαλησουν το τιρασπολ!!! :think: :think: :think:Υ.Γ οι μπατσοι εχουν ηρεμιση αρκετα στο δρομο και στα σινορα

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
νταβαριτς επειδη με ρωτησες πριν ανακατευθει το θεμα με τον λαγνο,το ταξιδι δεν ξερω οσο πηγε 2000 μου φυγαν συνολο
ολα οσα ειχα υπολογισει ηταν πιο πανω,βενζινες απο 1,22 εως 1,5 σε σκοπια  σερβια  κ ουγαρρια,1ε σε ουκρανια-ακριβηνε πολυ απο οτι ειχα παει παλια,ξενοδοχεια κ απαρταμεντ μεσο ορο 35ε τη μερα ,ωραια,λουξ σχετικα κατασταση
γκομενες,μια μονο χωρις λεφτα στο λβοβ,αστερι ξανθο σουπερ θα ητανε ,αλλα δυστυχως μετα βιας,στο 1,65...πιο κοντη ητανε
αν γαμουσα μια ,δυο τετοιες αλλα νανε 1,70 τουλαχιστον....
με λεφτα 50ε μια στο ουζγκοροντκαλη εκατσε κανα διωρο,ειχαμε φαση σαν γκομενα κ 2 απο 70 κ 100ε αντιστοιχα στο λβοβ,αλλλ πιαο προφεσιοναλ
αυτα ητανε το αποτελεσμα δεκαημερου
ετρεξα για καμακι κι απο σαιτ κ σε καθημερινοβραδυνη βαση,αλλα,ταπαμε....
συντηριτικα,κατω απο 1500ε δεν γινετε ενα ατομο αν εισε,
ελπιζω σε καλυψα
καλυτερο κλαμπ στο λβοβ 2 μαγαζια ενα στο κεντρο,"φασι" η καπος ετσι
κ ενα πιο εξω "λερνοι" η καπως ετσι
πολυ ακριβα κ τα δυο,αυτα ου ελεγα
στο λερνοι ειχε κατι πουτανες απο οτι καταλαβα,αλλα μαλλον ηταν οφ-ντιουτυ με τους γκομενους
στο αλλο,φατε οφθαλμολαγνεια μονο-αλλα ελεγε
καλο κι ενα υπογιο΄"σοκολατ" νομιζω

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οικονομικα ειμαι καλα εμφανησιακα ειμαι καλα απο γκομενες ειμαι καλα απο φιλους ειμαι καλα ...απο μουνοπανα και καθικια πηξαμε στη μολδαβια δε πειραζει αν ερθει ακομα ενας πασολ ναχουι πεδαρας
τι εγινε?σου χαλασαμε τη σουπα ρε μαγκα?θες να αρχισουμε  τα "ιντι να χουι" κλπ
ασε βρες καναν αλλον
μην φοβασε ολο κ καπιος θα σε πιστεψει,τον νταβαριτς να διωξεις απο εδω  ,και μετα θα κανεις  τη "δουλεια" σου οπως θες!
ευπιστοι υπαρχουν ππολλοι,τωρα αν εχουν κ κατι για "φαγωμα",εε..ολο κ καπιος θα βρεθει
εκτος αν σου λειπει παρεα μονο...αλλα ιπες εχις παρεα κι εισε κ πολυ ανετος κ μαγκας
αντε τωρα καλα τογραψες απο" μουνοπανα κ καθικια" ειστε πληρεις εκει...
αντε  κ καλος "πενταρας"
δεν ξανασχολουμε,βρες αλλο θυμα..εισε ατιχος ομος... τορα με την κριση ..

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αλλαν αν βρεις προορισμο αμαξι υπαρχει κ χρονος τον οκτωβρη
εννοιτε στο "φιλο" σου το λαγνο- δεν παω,οπου θες κ ξερρις,εχεις ξαναπαει,κι εινε καλα,παμε,να σπασουμε τα εξοδα κ το δρομο
καλη φαση παιζει μισκολς ουγγαρια κ διπλα κοσιτσε σλοβακια,τουλαχιστον επαιζε προπερσυ κ περσυ,εινε κ πολυ φτηνα τα μισα απο ουκρανια,κι ουτε τζιπ ουτε τιποτα απο αυτα τα εφφε εχουν αυτοι
στη χαση κ τη φεξη να δεις κανα αμαξι,ουτε στα μαγαζια εχει 500ευρους,..με 5-10 ευρα εινε αυτι γενικος εκει
ε κι αν δεν λεει,δεν σ αρεσει δηλ, ουκρανια διπλα εινε,αλλα θα τα βρουμε  ελαφρα μπαστουνια,οπως σταπα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε παλικαρε κοσταντοκ μην αρπαζεσε :2funny: :2funny: :2funny: το παρον θρεντ απο την αρχη ειναι μεταξι μας μεταξα ολοι οι γραφοντες μια παρεα ειμαστε γαμοσταβριδια της στιγμις ειναι για να κανουμε τιν πλακα μας και να θυμομαστε οτι ειμαστε ελληναραδες μιας και οι περισοτεροι εδο που γραφουμε ειμαστε ξενιτεμενοι πολλα χρονια στο ανατολικο μπλοκ!!! σιλανσσσσσ μιν παρεξηγησε ο μολντο ειναι ψηχαρα και οσα εχει τραβηξει αυτος στην μολδαβια δεν τα εχει τραβηξει κανενας αλοος!!! πολι κουπιιιιι μιλαμε και εχει βοηθησει πολι κοσμο ενο οταν αυτος χριαστικε βοηθεια πιρε τα αρχιδια τον ελληναραδον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μεγαλη ιστορια!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον καμια φοτο τραβηξες αδερφε??? ανεβασε να γουσταρουμε!!!!!!!!!! εμενα για 14 μερες μου φιγαν 5000 τεζα βεβεα χαιλικια αλλα με μετρο αυτη την φορα!!!!!!!!σε οντεσσα και κισηινεου ουγκαρια δεν ξερο τι πεζι αλλα τα καλητερα βθζια απο ολες της γθναικες που πιδιξα τα ειχε ουγκαρεζα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εννοιτε στο "φιλο" σου το λαγνο- δεν παω,οπου θες κ ξερρις,εχεις ξαναπαει,κι εινε καλα,παμε,να σπασουμε τα εξοδα κ το δρομο
καλη φαση παιζει μισκολς ουγγαρια κ διπλα κοσιτσε σλοβακια,τουλαχιστον επαιζε προπερσυ κ περσυ,εινε κ πολυ φτηνα τα μισα απο ουκρανια,κι ουτε τζιπ ουτε τιποτα απο αυτα τα εφφε εχουν αυτοι
στη χαση κ τη φεξη να δεις κανα αμαξι,ουτε στα μαγαζια εχει 500ευρους,..με 5-10 ευρα εινε αυτι γενικος εκει
ε κι αν δεν λεει,δεν σ αρεσει δηλ, ουκρανια διπλα εινε,αλλα θα τα βρουμε  ελαφρα μπαστουνια,οπως σταπα..

Κοιτα εγω εχω χρονο ολο τον χειμωνα απο Οκτωβριο εως Απριλιο και ειμαι λατρης των ταξιδιων .
Σλοβακια ειμουν 12 Χρονια την εχω οργωση (εχω σπίτι Μπρατισλάβα).- Ουκρανια δεν ξερω δεν μου εκατσε καλη παρεα.
Επισης εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και ολοι ειναι φιλοι μου ακομα και ο χαιβάν ντοκτορ(ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ)
ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα αλλα ο καθε ενας μπορει να λεει την αποψη του την γνωμη του χωρις να προσβάλει τον αλλον.
Πιστευω οτι Χωρες τυπου Μολδαβιας - Ουκρανιας - Ρωσσιας κλπ καλο ειναι εφ'οσον δεν εχουμε κυκλο γνωριμιων να αφεθουμε στα χερια των ντοπιων φιλων οχι νταβατζήδων.
Τον Μολντο τον εχεις παρεξηγηση αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν συνηθισα να τον διαβαζω εδω και τρεια χρονια σε αυτο το υφος κατι του συμβαίνη πολυ πιθανον αλλα μην τον παρεξηγης.
κρατα επαφη, εγω τελος Σεπτεμβρη αποφασιζω αν θα μεινω μονιμα για χειμωνα Σοφια οπως τον τελευταίο χειμώνα ή Μολδαβια  τα λέμε.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα εγω εχω χρονο ολο τον χειμωνα απο Οκτωβριο εως Απριλιο και ειμαι λατρης των ταξιδιων .
Σλοβακια ειμουν 12 Χρονια την εχω οργωση (εχω σπίτι Μπρατισλάβα).- Ουκρανια δεν ξερω δεν μου εκατσε καλη παρεα.
Επισης εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και ολοι ειναι φιλοι μου ακομα και ο χαιβάν ντοκτορ(ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ)
ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα αλλα ο καθε ενας μπορει να λεει την αποψη του την γνωμη του χωρις να προσβάλει τον αλλον.
Πιστευω οτι Χωρες τυπου Μολδαβιας - Ουκρανιας - Ρωσσιας κλπ καλο ειναι εφ'οσον δεν εχουμε κυκλο γνωριμιων να αφεθουμε στα χερια των ντοπιων φιλων οχι νταβατζήδων.
Τον Μολντο τον εχεις παρεξηγηση αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν συνηθισα να τον διαβαζω εδω και τρεια χρονια σε αυτο το υφος κατι του συμβαίνη πολυ πιθανον αλλα μην τον παρεξηγης.
κρατα επαφη εχω τελος Σεπτεμβρη αποφασιζω αν θα μεινω μονιμα για χειμωνα Σοφια οπως τον τελευταίο χειμώνα ή Μολδαβια  τα λέμε.
οπου και να πας εγω θα ερθω...  ;) νομιζω οτι εχω ξαναπει κατι τετοιο! για να δουμε φετος...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οπου και να πας εγω θα ερθω...  ;) νομιζω οτι εχω ξαναπει κατι τετοιο! για να δουμε φετος...

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εσυ μικρε αν δεν ενημερωσης πως περασες Ισπανια Μπαρτσα δεν σου μιλαω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε Ανεβα Χαλκιδικη απο εβδομάδα εχω ελευθερο δωματιο.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κρατα επαφη, εγω τελος Σεπτεμβρη αποφασιζω αν θα μεινω μονιμα για χειμωνα Σοφια οπως τον τελευταίο χειμώνα ή Μολδαβια  τα λέμε.
re eysvme de katalabew akoma piow einai ???? ο μπετονιερας ειναι ξυπνα  ρεεεε!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε?σου χαλασαμε τη σουπα ρε μαγκα?θες να αρχισουμε  τα "ιντι να χουι" κλπ
ασε βρες καναν αλλον
μην φοβασε ολο κ καπιος θα σε πιστεψει,τον νταβαριτς να διωξεις απο εδω  ,και μετα θα κανεις  τη "δουλεια" σου οπως θες!
ευπιστοι υπαρχουν ππολλοι,τωρα αν εχουν κ κατι για "φαγωμα",εε..ολο κ καπιος θα βρεθει
εκτος αν σου λειπει παρεα μονο...αλλα ιπες εχις παρεα κι εισε κ πολυ ανετος κ μαγκας
αντε τωρα καλα τογραψες απο" μουνοπανα κ καθικια" ειστε πληρεις εκει...
αντε  κ καλος "πενταρας"
δεν ξανασχολουμε,βρες αλλο θυμα..εισε ατιχος ομος... τορα με την κριση ..
πουσε λαμογιαδη κανε κανα τσαρκα απο δω να δεις ποιος ειμαι και τι κανω και θα καταλαβεις πολλα ...αφραγκε υπαλληλακο της αλουμιν κανε κανα ταξιδι πληρωμενο απο την εταιρεια σου και γυρνα στη ελληνιδα γυναικουλα σου αυτα εδω τα μερη ειναι για ανδρες

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε κι αν δεν λεει,δεν σ αρεσει δηλ, ουκρανια διπλα εινε,αλλα θα τα βρουμε  ελαφρα μπαστουνια,οπως σταπα..
να ερθεις να ερθεις να δεις τι ωραια που θα περασεις ...εχει κατι γαμιαδες εδω και τωρα με τη κριση επεσε και η τιμη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom