davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ανοιξαμε πρεζβεια στο κισηινεου????????? τι νιαου νιαου????το καιμενο το κρατος τα πληρωνει...αντε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ....
ανοιξαμε πρεζβεια στο κισηινεου????????? τι νιαου νιαου????το καιμενο το κρατος τα πληρωνει...αντε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ....
φιλε σε ολα απαντας εκτος απο τ ουσιωδη...
σορρυ ,αλλα...κατι λακο εχει η υποθεση...
καταλαβα μαγκαΡε φιλε σου απαντησα ηδη εγω.........
Μην περιμενεις τεοιου ειδους βοήθεια απο Mολντο....
Πρεπει να ανεβης επανω με καποιον που εχει ηδη εμπειρεια στην περιοχή για να περασης καλά και να αποφυγεις τα πιράνχας ....τα υπολοιπα ειναι up to you.
καταλαβα μαγκα
ολα για να περναει η ωρα λεγοντε απο το φιλο λαγνο
απο νινι τιποτα δεν υπαρχει
αν υπηρχε θαδινε
εγω οποιος μετραει οικονομικα κι εμφανισιακα,ελλαδα λεμε εχω 5,6 τηλ να τουδινα..
αν εκει δεν εχεις...καταλαβα up to you κ αλλα τετοια...
σπασιμπα αλαν
σπακοι νοτς λαγνε
ραξε λοιπον ωτωντας πας στη πολη...ψαξε λοιπονανοιξαμε πρεζβεια στο κισηινεου????????? τι νιαου νιαου????
μολντολαγνος γενηθικες μολδολαγνος θα πεθανεις!!!!!!!! πληροφοριες μιδεν αχχχχ ξανθια που θα γαμισοοο φετος!!!! θα ειναι και το μουνακι της παρθενο και γιαλιστερο απο τα γλυφομουνια!!!! καταστρονο επιτελικο ρουμανικο σχεδιο ιφααρπαγης ξανθιας απο ελ γκρεκοραξε λοιπον ωτωντας πας στη πολη...ψαξε λοιπον
οικονομικα ειμαι καλα εμφανησιακα ειμαι καλα απο γκομενες ειμαι καλα απο φιλους ειμαι καλα ...απο μουνοπανα και καθικια πηξαμε στη μολδαβια δε πειραζει αν ερθει ακομα ενας πασολ ναχουι πεδαραςκαταλαβα μαγκα
ολα για να περναει η ωρα λεγοντε απο το φιλο λαγνο
απο νινι τιποτα δεν υπαρχει
αν υπηρχε θαδινε
εγω οποιος μετραει οικονομικα κι εμφανισιακα,ελλαδα λεμε εχω 5,6 τηλ να τουδινα..
αν εκει δεν εχεις...καταλαβα up to you κ αλλα τετοια...
σπασιμπα αλαν
σπακοι νοτς λαγνε
parte και της νταλικες που σας ελεγα!!!!! Υ.Γ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΚΡΗΨΕς ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ??
τι εγινε?σου χαλασαμε τη σουπα ρε μαγκα?θες να αρχισουμε τα "ιντι να χουι" κλποικονομικα ειμαι καλα εμφανησιακα ειμαι καλα απο γκομενες ειμαι καλα απο φιλους ειμαι καλα ...απο μουνοπανα και καθικια πηξαμε στη μολδαβια δε πειραζει αν ερθει ακομα ενας πασολ ναχουι πεδαρας
φιλε αλλαν αν βρεις προορισμο αμαξι υπαρχει κ χρονος τον οκτωβρη
εννοιτε στο "φιλο" σου το λαγνο- δεν παω,οπου θες κ ξερρις,εχεις ξαναπαει,κι εινε καλα,παμε,να σπασουμε τα εξοδα κ το δρομο
καλη φαση παιζει μισκολς ουγγαρια κ διπλα κοσιτσε σλοβακια,τουλαχιστον επαιζε προπερσυ κ περσυ,εινε κ πολυ φτηνα τα μισα απο ουκρανια,κι ουτε τζιπ ουτε τιποτα απο αυτα τα εφφε εχουν αυτοι
στη χαση κ τη φεξη να δεις κανα αμαξι,ουτε στα μαγαζια εχει 500ευρους,..με 5-10 ευρα εινε αυτι γενικος εκει
ε κι αν δεν λεει,δεν σ αρεσει δηλ, ουκρανια διπλα εινε,αλλα θα τα βρουμε ελαφρα μπαστουνια,οπως σταπα..
οπου και να πας εγω θα ερθω... ;) νομιζω οτι εχω ξαναπει κατι τετοιο! για να δουμε φετος...Κοιτα εγω εχω χρονο ολο τον χειμωνα απο Οκτωβριο εως Απριλιο και ειμαι λατρης των ταξιδιων .
Σλοβακια ειμουν 12 Χρονια την εχω οργωση (εχω σπίτι Μπρατισλάβα).- Ουκρανια δεν ξερω δεν μου εκατσε καλη παρεα.
Επισης εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και ολοι ειναι φιλοι μου ακομα και ο χαιβάν ντοκτορ(ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ)
ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα αλλα ο καθε ενας μπορει να λεει την αποψη του την γνωμη του χωρις να προσβάλει τον αλλον.
Πιστευω οτι Χωρες τυπου Μολδαβιας - Ουκρανιας - Ρωσσιας κλπ καλο ειναι εφ'οσον δεν εχουμε κυκλο γνωριμιων να αφεθουμε στα χερια των ντοπιων φιλων οχι νταβατζήδων.
Τον Μολντο τον εχεις παρεξηγηση αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν συνηθισα να τον διαβαζω εδω και τρεια χρονια σε αυτο το υφος κατι του συμβαίνη πολυ πιθανον αλλα μην τον παρεξηγης.
κρατα επαφη εχω τελος Σεπτεμβρη αποφασιζω αν θα μεινω μονιμα για χειμωνα Σοφια οπως τον τελευταίο χειμώνα ή Μολδαβια τα λέμε.
οπου και να πας εγω θα ερθω... ;) νομιζω οτι εχω ξαναπει κατι τετοιο! για να δουμε φετος...
re eysvme de katalabew akoma piow einai ???? ο μπετονιερας ειναι ξυπνα ρεεεε!!!!Κοιτα εγω εχω χρονο ολο τον χειμωνα απο Οκτωβριο εως Απριλιο και ειμαι λατρης των ταξιδιων .
Σλοβακια ειμουν 12 Χρονια την εχω οργωση (εχω σπίτι Μπρατισλάβα).- Ουκρανια δεν ξερω δεν μου εκατσε καλη παρεα.
Επισης εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και ολοι ειναι φιλοι μου ακομα και ο χαιβάν ντοκτορ(ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ)
ασχετα αν διαφωνουμε σε πολλα αλλα ο καθε ενας μπορει να λεει την αποψη του την γνωμη του χωρις να προσβάλει τον αλλον.
Πιστευω οτι Χωρες τυπου Μολδαβιας - Ουκρανιας - Ρωσσιας κλπ καλο ειναι εφ'οσον δεν εχουμε κυκλο γνωριμιων να αφεθουμε στα χερια των ντοπιων φιλων οχι νταβατζήδων.
Τον Μολντο τον εχεις παρεξηγηση αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν συνηθισα να τον διαβαζω εδω και τρεια χρονια σε αυτο το υφος κατι του συμβαίνη πολυ πιθανον αλλα μην τον παρεξηγης.
κρατα επαφη, εγω τελος Σεπτεμβρη αποφασιζω αν θα μεινω μονιμα για χειμωνα Σοφια οπως τον τελευταίο χειμώνα ή Μολδαβια τα λέμε.
πουσε λαμογιαδη κανε κανα τσαρκα απο δω να δεις ποιος ειμαι και τι κανω και θα καταλαβεις πολλα ...αφραγκε υπαλληλακο της αλουμιν κανε κανα ταξιδι πληρωμενο απο την εταιρεια σου και γυρνα στη ελληνιδα γυναικουλα σου αυτα εδω τα μερη ειναι για ανδρεςτι εγινε?σου χαλασαμε τη σουπα ρε μαγκα?θες να αρχισουμε τα "ιντι να χουι" κλπ
ασε βρες καναν αλλον
μην φοβασε ολο κ καπιος θα σε πιστεψει,τον νταβαριτς να διωξεις απο εδω ,και μετα θα κανεις τη "δουλεια" σου οπως θες!
ευπιστοι υπαρχουν ππολλοι,τωρα αν εχουν κ κατι για "φαγωμα",εε..ολο κ καπιος θα βρεθει
εκτος αν σου λειπει παρεα μονο...αλλα ιπες εχις παρεα κι εισε κ πολυ ανετος κ μαγκας
αντε τωρα καλα τογραψες απο" μουνοπανα κ καθικια" ειστε πληρεις εκει...
αντε κ καλος "πενταρας"
δεν ξανασχολουμε,βρες αλλο θυμα..εισε ατιχος ομος... τορα με την κριση ..
να ερθεις να ερθεις να δεις τι ωραια που θα περασεις ...εχει κατι γαμιαδες εδω και τωρα με τη κριση επεσε και η τιμη τουςφιλε αλλαν αν βρεις προορισμο αμαξι υπαρχει κ χρονος τον οκτωβρη
εννοιτε στο "φιλο" σου το λαγνο- δεν παω,οπου θες κ ξερρις,εχεις ξαναπαει,κι εινε καλα,παμε,να σπασουμε τα εξοδα κ το δρομο
καλη φαση παιζει μισκολς ουγγαρια κ διπλα κοσιτσε σλοβακια,τουλαχιστον επαιζε προπερσυ κ περσυ,εινε κ πολυ φτηνα τα μισα απο ουκρανια,κι ουτε τζιπ ουτε τιποτα απο αυτα τα εφφε εχουν αυτοι
στη χαση κ τη φεξη να δεις κανα αμαξι,ουτε στα μαγαζια εχει 500ευρους,..με 5-10 ευρα εινε αυτι γενικος εκει
ε κι αν δεν λεει,δεν σ αρεσει δηλ, ουκρανια διπλα εινε,αλλα θα τα βρουμε ελαφρα μπαστουνια,οπως σταπα..
re eysvme de katalabew akoma piow einai ???? ο μπετονιερας ειναι ξυπνα ρεεεε!!!!