Όσον αφορά εμένα καθαρά προσωπικά η απάντηση είναι ναι.
ΟΚ προφανώς 6 χρόνια στην Μολδαβία εγώ, 17 ο Δημήτρης, δεν ξέρω πόσα ο Τάσος, 12 ο soritas δεν έχουμε μάθει την χώρα και τις συνήθειές της και περιμέναμε εσένα με μια 10ήμερη επίσκεψη στις χώρες αυτές ως τουρίστας με άγνοια γλώσσας να μας την μάθεις και να έχεις διαμορφώσει άποψη και να είσαι απόλυτος σ' αυτήν. Keep working...
ακου φιλαρα
αν δεν παιρνεις πολλες στροφες κι αργεις δεν φταιω εγω
αν εσυ λοιπον εισαι παρεα με αυτους με τα ππολδηλατα κ εισε ο πλουσιος του μαγαζιου μπραβο σου,εγω σε τετοια μαγαζια κ δεν μπορω να παω κ ψιχοπλακονομε
οι τουριστες ομως κ ι λοιποι εδω κι οσοι πανε εκει-ουκρανια κι οπου αλλου-πανε εκει που παει η μεσαιο ανωτερη ταξη οσον αφορα τους αντρες εκει
ρωσσσικα ειπα ξερω να συνενοηθω,200-300φρασεις κ πολλες λεξεις ,δυο ρωσσιδες ειχα γκομενες πανω απο 1 χρονο καθεμια
κ ρωσσια εχω παει προ τετραετιας,συννενοουμε καλα,
οταν η γυναικα θελει δεν κολαμε εκει..
εστι σκαμπαζω να συννενοηθω αυτο δεν εινε προβλημα
δωσμου εμενα τα φραγκα που χαλαγανε αυτοι εκει να γαμισω ολες τις πλειμειτ της τελευταιας 5ετιας
κι εικοσι χρονια να εισε τι μας το λες?
δεν σε παμε κοντρα στην ιστορια,λεμε τι συμβαινει τωρα,αυτο μετραει
πολυ για εστιατορια λες,μαλλον μεγαλος εισε,οποτε δεν μιλαμε για τα ιδια πραγματα,δηλ καμακι πολλες γκομενες κλπ..
οποτε αστο αυτο με τηνιστορια,εγω απο 23-24 παω ουγγαρια τσεχια με την αλουμιλ τοτε,εχω μια δεκαετια που τα βλεπω
σημερα εινε τελειως αλλα
υγ.διμιτρακις,δεν εινε λιγα αμαξια,παρα παρα πολλα εινε
κι αν παμε σε χ5,μερσεντες μεγαλες, πενταετιας,εκει κι αν εχουν ...καθε τετραγωνο 5-6 βλεπεις αραγμενα
50-60 τζιπ πολυτελειας λεξους καγιεν κλπ ηταν εξω απο εν αμαγαζι στο λβοβ,στο κεντρο "φασι" η καπως ετσι λεγετε
αλλα τα αμαξια εινε εξω
μεσα εινε το προβλιμα ,αυτοι εχουν τραπεζια με σαλατες φαγητα,σουσι νομιζω, σαμπανιες κλπ,μιλαμε για απανω απο 50τραπεζια,πιτσιρικαδες οι περισοτεροι,κι οποιια γκομενα καλη εινε σκορπια στο μπαρ η την πιστα την καλουνε στο τραπεζι κ δεν ξαναφευγει
αυτο το ειδα οπου κι αν πηγα σε κλαμπ ουζγκοροντ κ λβοβ,ακομα κ σε μικρα μαγαζια..
ρε θηριο,κατι ακομα,καταλαβες απο την φωτο οτι εινε καλη κοπελλα?μπραβο,εμεις ουτε αν εινε καλη γκομενα σε συνολο δεν μπορουμε να καταλαβουμε!!