Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Όσον αφορά εμένα καθαρά προσωπικά η απάντηση είναι ναι.  
ΟΚ προφανώς 6 χρόνια στην Μολδαβία εγώ, 17 ο Δημήτρης, δεν ξέρω πόσα ο Τάσος, 12 ο soritas δεν έχουμε μάθει την χώρα και τις συνήθειές της και περιμέναμε εσένα με μια 10ήμερη επίσκεψη στις χώρες αυτές ως τουρίστας με άγνοια γλώσσας να μας την μάθεις και να έχεις διαμορφώσει άποψη και να είσαι απόλυτος σ' αυτήν. Keep working...
καλα μακαρε μεχρι να παρεις χαμπαρι τι γινετε στο τιρασπολ με της ΦΙΛΕς ΣΟΥ !!! καηκε το γουρουνοπουλο στην σουβλα !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις καλους συντροφους!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος αυτον τον καιρο ψαχνο να βρω τον ελληναρα με την S KLASS ασπρη σαν και αυτη της φοτογραφιας με ολοκληρη την οροφη γιαλινη που το πεζει γαμαο και στελνει στα μορα με κουριερ σαμπανιες σοκολατακια μπαλονια και τριανταφιλλα πρεπει να ειναι χειροτερο πανυγηρη απο εμενα  :2funny: :2funny: :2funny: θα εχει ενδιαφερον μια σιναντηση με αυτον!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω τον ξερω ...δεν ειναι μερσεντες αλλα αλλο αμαγι το ιδιο ασπρο με γυαλινη οροφη...χι χι χι ποσα λιγα ξερεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το ονομα του αρχιζει απο π

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω τον ξερω ...δεν ειναι μερσεντες αλλα αλλο αμαγι το ιδιο ασπρο με γυαλινη οροφη...χι χι χι ποσα λιγα ξερεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το ονομα του αρχιζει απο π
ετσι μου ειπε μια αρχικαργιολα μου για αυτο τον ψαχνο!!!μιλαμε μεσα σε μια βδομαδα τησ εχειν στηλει πανερια σοκολατακια λουλουδια μπαλονια κτλ πολι πραγμα μιλαμε!!!!! αλλα το ιδιο κανει και σε μια φιλη της χορις να ξερη οτι ειναι κολιτιτις !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι τιπος ειναι????

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όσον αφορά εμένα καθαρά προσωπικά η απάντηση είναι ναι.  
ΟΚ προφανώς 6 χρόνια στην Μολδαβία εγώ, 17 ο Δημήτρης, δεν ξέρω πόσα ο Τάσος, 12 ο soritas δεν έχουμε μάθει την χώρα και τις συνήθειές της και περιμέναμε εσένα με μια 10ήμερη επίσκεψη στις χώρες αυτές ως τουρίστας με άγνοια γλώσσας να μας την μάθεις και να έχεις διαμορφώσει άποψη και να είσαι απόλυτος σ' αυτήν. Keep working...
ακου φιλαρα
αν δεν παιρνεις πολλες στροφες κι αργεις δεν φταιω εγω
αν εσυ λοιπον εισαι παρεα με αυτους με τα ππολδηλατα κ εισε ο πλουσιος του μαγαζιου μπραβο σου,εγω σε τετοια μαγαζια κ δεν μπορω να παω κ ψιχοπλακονομε
οι τουριστες ομως κ ι λοιποι εδω κι οσοι πανε εκει-ουκρανια κι οπου αλλου-πανε εκει που παει η μεσαιο ανωτερη ταξη οσον αφορα τους αντρες εκει
ρωσσσικα ειπα ξερω να συνενοηθω,200-300φρασεις κ πολλες λεξεις ,δυο ρωσσιδες ειχα γκομενες πανω απο 1 χρονο καθεμια
κ ρωσσια εχω παει προ τετραετιας,συννενοουμε καλα,
οταν η γυναικα θελει δεν κολαμε εκει..
εστι σκαμπαζω να συννενοηθω αυτο δεν εινε προβλημα
δωσμου εμενα τα φραγκα που χαλαγανε αυτοι εκει να γαμισω ολες τις πλειμειτ της τελευταιας 5ετιας
κι εικοσι χρονια να εισε τι μας το λες?
δεν σε παμε κοντρα στην ιστορια,λεμε τι συμβαινει τωρα,αυτο μετραει
πολυ για εστιατορια λες,μαλλον μεγαλος εισε,οποτε δεν μιλαμε για τα ιδια πραγματα,δηλ καμακι πολλες γκομενες κλπ..
οποτε αστο αυτο με τηνιστορια,εγω απο 23-24 παω ουγγαρια τσεχια με την αλουμιλ τοτε,εχω μια δεκαετια που τα βλεπω
σημερα εινε τελειως αλλα

υγ.διμιτρακις,δεν εινε λιγα αμαξια,παρα παρα πολλα εινε
κι αν παμε σε χ5,μερσεντες μεγαλες, πενταετιας,εκει κι αν εχουν ...καθε τετραγωνο 5-6 βλεπεις αραγμενα
50-60 τζιπ πολυτελειας λεξους καγιεν κλπ ηταν εξω απο εν αμαγαζι στο λβοβ,στο κεντρο "φασι" η καπως ετσι λεγετε
αλλα τα αμαξια εινε εξω
μεσα εινε το προβλιμα ,αυτοι εχουν τραπεζια με  σαλατες φαγητα,σουσι νομιζω, σαμπανιες  κλπ,μιλαμε για απανω απο 50τραπεζια,πιτσιρικαδες οι περισοτεροι,κι οποιια γκομενα καλη εινε σκορπια  στο μπαρ η την πιστα την καλουνε στο τραπεζι κ δεν ξαναφευγει
αυτο το ειδα οπου κι αν πηγα σε κλαμπ ουζγκοροντ κ λβοβ,ακομα κ σε μικρα μαγαζια..
ρε θηριο,κατι ακομα,καταλαβες απο την φωτο οτι εινε καλη κοπελλα?μπραβο,εμεις ουτε αν εινε καλη γκομενα σε συνολο δεν μπορουμε να καταλαβουμε!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
καλα μακαρε μεχρι να παρεις χαμπαρι τι γινετε στο τιρασπολ με της ΦΙΛΕς ΣΟΥ !!! καηκε το γουρουνοπουλο στην σουβλα ! εχεις καλους συντροφους!
Ε όχι και μέχρι να πάρω χαμπάρι. Ξέρω πολύ καλά τι παίχτηκε, τι παίζεται αλλά και τι θα παιχτει στην πόλη.
Οσο για τους συντρόφους που τις τίμησαν ΑΥΤΕΣ μου είπαν ότι ναι πράγματι είναι πολύ καλοί !!
Επ΄ευκαιρία 2 Σεπτέμβρη όποιος είναι πάνω καλό θα ήταν να περάσει το πρωι από το Τιράσπολ. Το μεγαλύτερο πανυγήρι της χρονιάς. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θρεντ.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι μου ειπε μια αρχικαργιολα μου για αυτο τον ψαχνο!!!μιλαμε μεσα σε μια βδομαδα τησ εχειν στηλει πανερια σοκολατακια λουλουδια μπαλονια κτλ πολι πραγμα μιλαμε!!!!! αλλα το ιδιο κανει και σε μια φιλη της χορις να ξερη οτι ειναι κολιτιτις !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι τιπος ειναι????
κοιτα το εχει κανει πολλες φορες και σε πολλες...τσιμπανε μερικες και τις γαμαει αλλα φαινεται εχασε τη μπαλα τελευταια...σαν τυπος λιγο περιεργος εμενα ομως δε μου εκανε κατι κακο οποτε...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατι ακομα επισης σαν προβλημα
οι ηλικιες αναμεσα 23-27 εινε σχεδον ολες παντρεμενες,πραγμα που μας περιοριζει ακομα πιο πολυ,τις πανε κι αο πισω οι αντρες τους,δεν μπορεις να τις κανεις καμακι ουτε σουπερμαρκετ,τις πανε απο κοντα..
οποτε τρεχεις πισω απο 18-20χρονα μαλακισμενα,η μετα τιποτα 28αρρες και πανω ,που οσοι γνωριζουν εινε σαν να κυνηγας σαρανταρες στην ελλαδα..
μακρια κ αλαργα δηλ
ολο προβληματα κι εξοδα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ε όχι και μέχρι να πάρω χαμπάρι. Ξέρω πολύ καλά τι παίχτηκε, τι παίζεται αλλά και τι θα παιχτει στην πόλη.
Οσο για τους συντρόφους που τις τίμησαν ΑΥΤΕΣ μου είπαν ότι ναι πράγματι είναι πολύ καλοί !!
Επ΄ευκαιρία 2 Σεπτέμβρη όποιος είναι πάνω καλό θα ήταν να περάσει το πρωι από το Τιράσπολ. Το μεγαλύτερο πανυγήρι της χρονιάς. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θρεντ.
οπα μακαρεεεεε!!!!!!! ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΤΟς!!!!!!! αλλα εχεις χασει επεισοδια πολλα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
ακου φιλαρα
αν δεν παιρνεις πολλες στροφες κι αργεις δεν φταιω εγω
αν εσυ λοιπον εισαι παρεα με αυτους με τα ππολδηλατα κ εισε ο πλουσιος του μαγαζιου μπραβο σου,εγω σε τετοια μαγαζια κ δεν μπορω να παω κ ψιχοπλακονομε
οι τουριστες ομως κ ι λοιποι εδω κι οσοι πανε εκει-ουκρανια κι οπου αλλου-πανε εκει που παει η μεσαιο ανωτερη ταξη οσον αφορα τους αντρες εκει
ρωσσσικα ειπα ξερω να συνενοηθω,200-300φρασεις κ πολλες λεξεις ,δυο ρωσσιδες ειχα γκομενες πανω απο 1 χρονο καθεμια
κ ρωσσια εχω παει προ τετραετιας,συννενοουμε καλα,
οταν η γυναικα θελει δεν κολαμε εκει..
εστι σκαμπαζω να συννενοηθω αυτο δεν εινε προβλημα
δωσμου εμενα τα φραγκα που χαλαγανε αυτοι εκει να γαμισω ολες τις πλειμειτ της τελευταιας 5ετιας
κι εικοσι χρονια να εισε τι μας το λες?
δεν σε παμε κοντρα στην ιστορια,λεμε τι συμβαινει τωρα,αυτο μετραει
πολυ για εστιατορια λες,μαλλον μεγαλος εισε,οποτε δεν μιλαμε για τα ιδια πραγματα,δηλ καμακι πολλες γκομενες κλπ..
οποτε αστο αυτο με τηνιστορια,εγω απο 23-24 παω ουγγαρια τσεχια με την αλουμιλ τοτε,εχω μια δεκαετια που τα βλεπω
σημερα εινε τελειως αλλα

υγ.διμιτρακις,δεν εινε λιγα αμαξια,παρα παρα πολλα εινε
κι αν παμε σε χ5,μερσεντες μεγαλες, πενταετιας,εκει κι αν εχουν ...καθε τετραγωνο 5-6 βλεπεις αραγμενα
50-60 τζιπ πολυτελειας λεξους καγιεν κλπ ηταν εξω απο εν αμαγαζι στο λβοβ,στο κεντρο "φασι" η καπως ετσι λεγετε
αλλα τα αμαξια εινε εξω
μεσα εινε το προβλιμα ,αυτοι εχουν τραπεζια με  σαλατες φαγητα,σουσι νομιζω, σαμπανιες  κλπ,μιλαμε για απανω απο 50τραπεζια,πιτσιρικαδες οι περισοτεροι,κι οποιια γκομενα καλη εινε σκορπια  στο μπαρ η την πιστα την καλουνε στο τραπεζι κ δεν ξαναφευγει
αυτο το ειδα οπου κι αν πηγα σε κλαμπ ουζγκοροντ κ λβοβ,ακομα κ σε μικρα μαγαζια..
ρε θηριο,κατι ακομα,καταλαβες απο την φωτο οτι εινε καλη κοπελλα?μπραβο,εμεις ουτε αν εινε καλη γκομενα σε συνολο δεν μπορουμε να καταλαβουμε!!

Βάλε κι εσύ μια χωριάτικη αδερφέ, τσάμπα θες να γαμήσεις;  :2funny:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα το εχει κανει πολλες φορες και σε πολλες...τσιμπανε μερικες και τις γαμαει αλλα φαινεται εχασε τη μπαλα τελευταια...σαν τυπος λιγο περιεργος εμενα ομως δε μου εκανε κατι κακο οποτε...
φιλε λαγνε κατι προτεινες κ κατι ρωτησα
απαντηση δεν βλεπω ομως
να υποθεσω ανθρακες ο θησαυρος?
υπαρχουν τηλεφωνα απο σεμι-προ?
ναι η ου?οχι απο  μια μονο εννοεθτε,κι οχι πανω απο 25 αληθινα..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οι ηλικιες αναμεσα 23-27 εινε σχεδον ολες παντρεμενες,πραγμα που μας περιοριζει ακομα πιο πολυ,τις πανε κι αο πισω οι αντρες τους,δεν μπορεις να τις κανεις καμακι ουτε σουπερμαρκετ,τις πανε απο κοντα..
οποτε τρεχεις πισω απο 18-20χρονα μαλακισμενα,η μετα τιποτα 28αρρες και πανω ,που οσοι γνωριζουν εινε σαν να κυνηγας σαρανταρες στην ελλαδα..
μακρια κ αλαργα δηλ

τι να σου κανω ρε φιλε που δεν ειμαι fun  των φωτογραφιων και ντοκουμεντων..............
εχεις και δικιο και αδικο δεν μπορώ ομως να σου το εξηγησω δεν ειμαι καλός στην αφηγηση............

Ο  Δημητρακης και ο Μακης ειπαν κατι που ειναι σημαντικο κανουν παρεες με ντοποιους και σιγουρα εχουν μεγαλο αβαντάζ σε σχεση με τον τουριστα που θα παει εκει για δυο τρεις ημέρες.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε κι εσύ μια χωριάτικη αδερφέ, τσάμπα θες να γαμήσεις;  :2funny:
μαγκα τα τραπεζια εχουν μμινιμουμ 100-150$ καταναλωση,κι αυτοι εχουν τραπεζια που πανε απο 300$ με τις σαμπαννιες κλπ
ασε τις εξυπναδες
100ε τη μερα χαλαγα κι ημουνα στην τριτη κλαση
το τζαμπα ετσι το εννοεις??

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου κανω ρε φιλε που δεν ειμαι fun  των φωτογραφιων και ντοκουμεντων..............
εχεις και δικιο και αδικο δεν μπορώ ομως να σου το εξηγησω δεν ειμαι καλός στην αφηγηση............
ασε φιλε απο αφφηγηση εχουμε χορτασει εδω μεσα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ναι αλλα λευτα απο που?? μονο οι σαμπανιες μαρτινι που στελνει στο μορο καθε βδομαδα κοστιζουν πολλα!!!! σιν πανερια σοκολατες 150 μπαλονια με ιλιον την φορα!!! μιλαμε πανηγηρη πανηγηρη!!!!!! και μονο για αυτα στο κισινεου θελης φραγκα!!!!!! σιν s κλαςς!!!! :think: :think: :think: :think: prepei να το βρω τον τιπο γιατι αν περιμενο απο σενα  ΦΙΙΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΙΚΑΛΙΟΤΙΚΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μορο το γαμισες ?? η ακομα γλθφομουνι πιπα εισε???????? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μακρια κ αλαργα δηλ
ελα πρωτα να σε δουμε ποιος εισαι και τι ρολο βαρας να δεις κι εσυ τι παιζετε εδω και τοτε να βγαλεις συμπερασμα...εδω δεν ειναι ουκρανια ...γαμαμε και παντρεμενες και χωρισμενες και χειρες...ο μικρος μου εκανε παρατηρηση που δεν του εδειξα το μεγαλυτερο νεκροταφειο της ευρωπης το ντοινα ...του το εδειξα ...το καλυτερο καμακι για γαμησι ειναι εκει το τι χηρα υπαρχει εκει

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι αλλα λευτα απο που?? μονο οι σαμπανιες μαρτινι που στελνει στο μορο καθε βδομαδα κοστιζουν πολλα!!!! σιν πανερια σοκολατες 150 μπαλονια με ιλιον την φορα!!! μιλαμε πανηγηρη πανηγηρη!!!!!! και μονο για αυτα στο κισινεου θελης φραγκα!!!!!! σιν s κλαςς!!!! :think: :think: :think: :think: prepei να το βρω τον τιπο γιατι αν περιμενο απο σενα  ΦΙΙΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΙΚΑΛΙΟΤΙΚΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [size=10pt]το μορο το γαμισες ?? η ακομα γλθφομουνι πιπα εισε???????? [/size]:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου κανω ρε φιλε που δεν ειμαι fun  των φωτογραφιων και ντοκουμεντων..............

Ο  Δημητρακης και ο Μακης ειπαν κατι που ειναι σημαντικο κανουν παρεες με ντοποιους και σιγουρα εχουν μεγαλο αβαντάζ σε σχεση με τον τουριστα που θα παει εκει για δυο τρεις ημέρες.
δεκα ημουνα
η καλη μερα φενετε απο το πρωι,κ 20 ναμουνα λιγα πραγματα θα καταφερνα...
τα πολλα φραγκα που εχουν κ χαλανε οι πιτσιρικαδες εινε αξεπεραστο εμποδιο
τα αλλα εινε αερολογιες

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ελα πρωτα να σε δουμε ποιος εισαι και τι ρολο βαρας να δεις κι εσυ τι παιζετε εδω και τοτε να βγαλεις συμπερασμα...εδω δεν ειναι ουκρανια ...γαμαμε και παντρεμενες και χωρισμενες και χειρες...ο μικρος μου εκανε παρατηρηση που δεν του εδειξα το μεγαλυτερο νεκροταφειο της ευρωπης το ντοινα ...του το εδειξα ...το καλυτερο καμακι για γαμησι ειναι εκει το τι χηρα υπαρχει εκει
φιλε σε ολα απαντας εκτος απο τ ουσιωδη...
σορρυ ,αλλα...κατι λακο εχει η υποθεση...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα λευτα απο που?? μονο οι σαμπανιες μαρτινι που στελνει στο μορο καθε βδομαδα κοστιζουν πολλα!!!! σιν πανερια σοκολατες 150 μπαλονια με ιλιον την φορα!!! μιλαμε πανηγηρη πανηγηρη!!!!!! και μονο για αυτα στο κισινεου θελης φραγκα!!!!!! σιν s κλαςς!!!! :think: :think: :think: :think: prepei να το βρω τον τιπο γιατι αν περιμενο απο σενα  ΦΙΙΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΙΚΑΛΙΟΤΙΚΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το μορο το γαμισες ?? η ακομα γλθφομουνι πιπα εισε???????? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
το καιμενο το κρατος τα πληρωνει...αντε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom