Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συνφωνώ και εγώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το σύντροφο Τάσο.
Το κύριο χαρακτηριστικό των τριτοκοσμικών χωρών είναι η ύπαρξη μιας μεγάλης μάζας πένητων και εξαθλιωμένων και μιας μειοψηφίας η οποία απολαμβάνει στην κυριολεξία τα πάντα και τα ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη Μολδαβία.
Η πλειονότης του πληθυσμού αμείβεται με 200 - 250$/το μήνα.
Υπάρχει ένας μικρός αριθμός πετυχημένων ελευθέρων επαγγελματιών που βγάζει καμιά πεντακοσαριά δολάρια το μήνα και οι ελάχιστοι (μαφιόζοι, λαθρέμποροι, καλλιτέχνες και φυσικά νομενκλατούρα ) που βγάζουν απίστευτα φράγκα και φυσικά τα ξοδεύουν αλόγιστα.
Ο μέσος Μολαδαβός δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί ότι θα πάει σ΄αυτά τα μαγαζιά που αναφέρει ο νταβάριτς. Φυσικά είναι γεμάτα αλλά πάντα από την ελίτ και φυσικά από τουρίστες που αντέχει η τσέπη τους.
Όσο για την Βοτάνικα και εγώ ανα αγόραζα σπίτι στο Κισινιέφ εκεί θάθελα να πάρω.
Το Pegas που είναι ? Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για καλό φαί και θάθελα να το τιμήσω  :dancing:   

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα,,,,,,,,,,,,,,,,,
Νικο ενταξει,θα το σκεφτω.

Εχεις καιρό εως τον Οκτωβριο να μου απαντησης και αν θελεις περισσότερες πληροφοριες μαθε απο Μολντο που με τιμησε για δευτερη φορά με την επισημη αγαπημενη του για διακοπές.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το κύριο χαρακτηριστικό των τριτοκοσμικών χωρών είναι η ύπαρξη μιας μεγάλης μάζας πένητων και εξαθλιωμένων και μιας μειοψηφίας η οποία απολαμβάνει στην κυριολεξία τα πάντα και τα ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ.
Υπάρχει ένας μικρός αριθμός πετυχημένων ελευθέρων επαγγελματιών που βγάζει καμιά πεντακοσαριά δολάρια το μήνα και οι ελάχιστοι (μαφιόζοι, λαθρέμποροι, καλλιτέχνες και φυσικά νομενκλατούρα ) που βγάζουν απίστευτα φράγκα και φυσικά τα ξοδεύουν αλόγιστα.
Ο μέσος Μολαδαβός δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί ότι θα πάει σ΄αυτά τα μαγαζιά που αναφέρει ο νταβάριτς. Φυσικά είναι γεμάτα αλλά πάντα από την ελίτ και φυσικά από τουρίστες που αντέχει η τσέπη τους.
Όσο για την Βοτάνικα και εγώ ανα αγόραζα σπίτι στο Κισινιέφ εκεί θάθελα να πάρω.
Το Pegas που είναι ? Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για καλό φαί και θάθελα να το τιμήσω  :dancing:   
τι σημασια εχει ρε φιλε τι παιρνει ο μεσος ουκρανος η μολδαβος?
με αυτους εισε παρεα στη  ντισκο στο κεντρο στα εστιατορια καφετεριες η οπου αλλου?
με αυτους με τα ποδηλατα?η με τους αλλους με τις τζιπαρες κ τα 500ευρα στην τσεπη?
με αυτους κοντραρεσε για γκομενες,επισης απο οτι ειδα καθε ενας απο αυτους πρεπει να γαμαει 10 γκομενες στη καθισια του,οποτε η ζημια που κανουν εινε απολυτη,εχουν μαθει ολες σε επιπεδο εικονας αλλα κ στην πραξη απο μεσα τις τζιπαρες κ τις χλιδες κι αντε τωρα να το παιξουμε μεις ανωτερη ταξη
κι εινε παρα μ απαρα πολλοι αυτοι στην ουκρανια,κι απο οτι νιωθω με τα λαθρεμπορια κλπ,τοιδιο εργο κ μολδαβια εινε
μονο με σεμι-προ παιζετε μπαλλα ,γι αυτο ειμε 1000% σιγουρος
τα αλλα εινε θεωριες δικες σας
τα λεω γιατι ταζησα πριν 10μερες οχι κανα αιωνα..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ρε Φιλε μου αν πηγεσ μονος σου ετσι ξεκαρφωτος  και χωρις το πλεονεκτημα της επικοινωνιας ειναι λογικο να ζοριστηκες ...μην το δενεις σχοινι κορδόνι οτι παντου ειναι τα ιδια μπάζα οι τα τοπ μοντελς.
Την πρωτη φορά που ειχα παει Μολδαβια ολες οι επαφες μου ηταν απο ερασιτεχνιδες εσκορτ  την δευτερη φορά αρχισα να δημιουργω επαφες και γνωριμιες  και αρχισαν οι καλες επαφες την τριτη φορά .........τζαμπα δεν πληρωνα σχεδον τιποτα για τις κοπελλες εκτος απο δωράκια επιλογης μου
και καλυτερα να μην μιλήσω για Τιρασπόλ .
Συμφωνώ απόλυτα και με το σύντροφο Αλαν.
Τόχω ξαναποστάρει άλλωστε . Αγνοια γλώσσας ή επαφών (για το θέμα σεξ μιλάμε) σε οδηγεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις στην χρυσοπληρωμένη αγκάλη των επιτηδείων έσκορτ τις οποίες το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πως θα τα αρπάξουν.
Αλλαν σχετικά με την πρόταση σου για ανταλλαγή σπιτιών. Ενδιαφέρεσαι το ίδιο για Τιράσπολ ?
Εχε το υπόψη σου και θα το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν τον Οκτώβρη,  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως ειναι και χαιρομαι που λαμβανεις μερος στην συζητηση,αφου απο τις θεσεις σου που τις διαβαζω εδω και καιρο φαινεται καθαρα οτι εισαι ισως ο καλυτερος γνωστης των πραγματων εδω περα.
λοιπον εδω ειναι το Pegas  :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συμφωνώ απόλυτα και με το σύντροφο Αλαν.
Τόχω ξαναποστάρει άλλωστε . Αγνοια γλώσσας ή επαφών (για το θέμα σεξ μιλάμε) σε οδηγεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις στην χρυσοπληρωμένη αγκάλη των επιτηδείων έσκορτ τις οποίες το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πως θα τα αρπάξουν.
Αλλαν σχετικά με την πρόταση σου για ανταλλαγή σπιτιών. Ενδιαφέρεσαι το ίδιο για Τιράσπολ ?
Εχε το υπόψη σου και θα το συζητήσουμε κατ΄ιδίαν τον Οκτώβρη, 

Βεβαιως αρκει να μπορω να εχω βιζα για ολο το χειμώνα εχω σκοπο να ξεχειμωνιάσω εκει δηλαδη απο Οκτωβριο εως τελος Μαρτιου με κατι εξοδους κατα διαστηματα για Ελλαδα πχ. Χριστουγεννα - πρωτοχρονια...
τα λεμε και απο κοντα.. Ενοειτε οτι το σπιτι πρεπει να ειναι ολιγον ευπαρουσιαστο οχι Μπλοκ του 1900

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Εχεις καιρό εως τον Οκτωβριο να μου απαντησης και αν θελεις περισσότερες πληροφοριες μαθε απο Μολντο που με τιμησε για δευτερη φορά με την επισημη αγαπημενη του για διακοπές.
Ναι ξερω,μου το ειπε.
αλλα αστον αυτον τωρα,τελειωσε η καριερα του  :grin:

ΕΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
celebrities κ κκοκαλιαρικα μοντελα ψωνισμενα δεν γουσταρω φιλε
αλλα μουναρες ψηλες  με κολαρες κλπ,γουσταρω
ξεκαρφωτος βεβεα πηγα,εννοειτε,αλλιως τι να λεω ?γι αυτο δεν παμε κ κουβα κι αλλου δηλαδη?γιατι παμε ?να δικτυοθουμε μπας κ γαμησουμε??
να χαλασω αλλα 5000 να δικτυωθω  πηγαινοντας κι αλαες 2 φορες?τι νοημα εχει τοτε?
για ταξιδι απλο μιλαω με κανα 2000 στη τσεπη κ αμαξι αυτο πουπα γκολφ καιννουριο gti
κ νεος κ ωραιος,αντε να το πω κι αυτο!!!
και το αποτελεσμα τζιφος.....
ρωσσικα λιγα ξερω,μπορω κ συνενουμε
αρα δεν φταιει αυτο
τα πολλα φραγκα φταινε, που εχουν κ χαλανε αυτοι,κι η χλιδη που ζουν οι γκομενες ποπτε δεν εντυποσιαζοντε απο εμας ετσι ωστε να "κατσουν" αμεσα ,με χαρτζιλικι η χωρις
αρα
αυτα τα ταξιδια ειναι παντελως ακυρα
για κισιναου
δυστυχως μαλλον το νταβαριτζ βλεπω ναχει δικιο..
ειπα ομως
η γκομενα του φιλου σου,δεν με νοιαζει ,αλλα τα αλλα που λεει,για μενα εινε ανυπαρκτα επιχηρηματα
σοσ για τη φωτογραφια,αυτο που φενετε εινε για μενα,αυτο που ειπα,μια μετρια κοπελλα,κι ισως ουτε κοπελλα ,μεγαλυτερη
αν σου φενετε αστερι εσενα εισε τυχερος!!!
επισης
αν εχει το 10% λεφτα που λεει ο φιλος,τοτε ,δεν παιζει απολυτως τιποτα για εμας
εμμεις εκει που παμε κυκλοφορει αυτο το 10%,οποτε ειμαστε οι "φτωχοι" συγγενεις
τωρα να παμε κι αν βρουμε καμμια κι αν μας κατσει...εμενα αυτο το μοτιβο δεν με ενδιαφερει
μονο σεμι-προ θα μπορουσαμε να βρουμε πλεον,αλλα κι αυτο δυσκολο εινε απο οσο διαβαζω..
κατασκευαστης εισαι?βλεπω τοπιασες το θεμα με τα ακινηητα αμεσα..
αν εχει ο μολντολαγνο 10τηλ,να παρω το ρισκο για αλλα 2000 κηδεια σε ενα μηνα κ να ξαναπαω
Καταρχην το τι φταιει δεν μπορω να σου πω διοτι δεν σε εχω δει.Ολα αυτα που γραφεται μου θυμιζουν Ρωσσια τα ετη 1994-1996.Που ηταν ακριβως οπως τα γραφεται στις πολυ λιγες ντισκο ειχε μερικα πανακρυβα αυτοκινητα.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι ξερω,μου το ειπε.

ΕΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερω ξερω  ΖΗΛΕΥΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  αστα να πάνε.........
Οταν τα διαβάση να δεις τι εχει να σου συρηηηηηηηηηηηηηηη  χαχχαχαχαααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καταρχην το τι φταιει δεν μπορω να σου πω διοτι δεν σε εχω δει.Ολα αυτα που γραφεται μου θυμιζουν Ρωσσια τα ετη 1994-1996.Που ηταν ακριβως οπως τα γραφεται στις πολυ λιγες ντισκο ειχε μερικα πανακρυβα αυτοκινητα.....

Αυτο ακριβως Δημητρακη να μην σου φαινεται αλλα ετσι ειναι στην Μολδαβια σημερα Οσο για Τιρασπολ την μοναδικη φορα που εμεινα επι τριήμερο δεν ειδα κανενα μα κανενα αξιολογο και αξιοπροσεχτο αυτοκινητο ισως ετυχε.. δεν ξερω......( Δεκεμβριοσ 2010)

Δεκεμβριοσ 2009 εμεινα ενα βραδυ μονον το καλυτερο εκει ηταν το δικο μου (Touareg V10 5000 cc) απο οτι προλαβα να δω εγω.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδια να σας κανω μια αδιακριτη ερωτιση :2funny:!Δεν εχουν εκει οι Ντισκο V.I.P καρτες?Τοδο πισω ειναι?Εγω εδω οπου παω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΣΟΔΟ (μιλαω για κεντρικες ντισκο)!ή εχω V.I.P καρτα ή με ξερουν και μπαινω τσαμπα!Ουτε με ψαχνουν!Εσεις τοσο καιρο εκει και πληρωνεται εισοδο στις Ντισκο?Εκτος αν πηγαινεται σπανια :think:οποτε τοτε ειναι λογικο να μην σας ξερουν
kalησπερα τσαρε μας...και γαμω την αδιακριτη ερωτηση...και βεβαια εχουμε καρτες γιατι απλα εμεις μενουμε εδω και μπαινουμε σε πολλα μαγαζια τσαμπα αμα λαχει να πουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Το θεμα ειναι οτι αυτα τα αμαξια και αυτοι οι πλουσιοι δεν ειναι και τοσοι πολλοι.Οι γκομενες ειναι περισσοτερες.Και σε αυτες της ντισκο δεν πας να βγαλεις γκομενες.Τις γκομενες θα της βγαλεις σε καποιο φοιτητικο καφε που συνηιως ειναι φτηνο και πηγαινουν εκει με της φιλες τους.Στις ντισκο θα πας για τη διασκεδαση.Το Golf ειναι ανα μεσο αμαξι.Σε αυτες της χωρες πρεπει να εχει μεγαλο Τζιπ.Gti Audi tt και παρομοια αμαξια δεν τα καταλαβαινουν και δεν τους δινουν και πολυ σημασια.ΕιπεςΡωσσικα ξερω αυτο ειναι κατι το σχετικο.Οσο για τη δυκτιωση σας εχω πει 1.000.000 φορες καντε γνωρημιες με ντοπιους αυτοι και θα σας βοηθισουν αν χρειαστει και θα σας πασαρουν και γκομενες.Αν θυμαμαι σου ειχα γραψει να παρεις μαζι καποιον εμπειρο στην εκδρομη.Γενικα το Κισινιωφ ειναι πολυ μικρο και ολοι ειναι γνωστοι δε νομιζω οτι ειναι οτι καλητερο για Πορνοεκδρομη.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑς δεν ειναι και ασχημη και φενεται και καλη κοπελα στο χαρακτηρα.Δεν ξερω γιατι δεν σας αρεσε?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τη ξεχασες τη μολδαβια ευσωμε!!!!!!!!!!

Οχι αλλα αυτο δεν σημαίνη οτι η γκομενα της φωτο δεν ειναι αστερι;;;
Ασχετα αν εγω εχω αδυναμια στις Ξανθιες και ψηλές με βυζάρες
χαχχαχαχχαχχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ξερω,μου το ειπε.

ρε συ μη μαρτυρας και θα με πιασει στο στομα του ο γιατρος....τη γαμησα μετα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι αλλα αθτο δεν σημαίνη οτι η γκομενα της φωτο δεν ειναι αστερι;;; Ασχετα αν εγω εχω αδυναμια στις Ξανθιες
χαχχαχαχχαχχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ευσωμε θα αγκαλιαστουμε σε προειδοποιω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ευσωμε θα αγκαλιαστουμε σε προειδοποιω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειπα ψηλή οχι μετρια αντε ο ερωτας σε τυφλωσε και δεν διαβαζεις σωστά,
και τι εγινε;;;;;;;;;; οι Φιλοι τα μοιράζονται όλα κριμα δεν ειναι να λαχταρω απο το πιατο σου;;;;;;
ειμαι και αγοράκι  ασε να μην παθω τιποτα.
εγω δεν ζηλεύω.......

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ παιδια
καταλαβα το επιπεδο απο τις γκομενες  που ψαχνετε κκι εχετε  γαμησει ως τωρα...
αν εινε αυτη 10Α....
μαλλον,οι απιατησεις εινε υπο του μηδενος..

αντε δεν ξαναγραφω,καλο μπαζοκυνηγητο..
και περαστικα..
για βαλε ρε συντροφε κατι να δουμε τα δικα σου στανταρ...και μετα βαζω κι εγω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ειπα ψηλή οχι μετρια αντε ο ερωτας σε τυφλωσε και δεν διαβαζεις σωστά,
και τι εγινε;;;;;;;;;; οι Φιλοι τα μοιράζονται όλα κριμα δεν ειναι να λαχταρο απο το πιατο σου;;;;;; ειμαι και αγοράκι  ασε να μην παθω τιποτα.
εγω δεν ζηλεύω.......

κατσε καλα γιατι θα σου πεταξω πεπιτι φοτο με ολεα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κατσε καλα γιατι θα σου πεταξω πεπιτι φοτο με ολεα

Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Δεν ζηλευω εγω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε  λαχατρω ομως τα καλα μεζεδάκια.
Μου λείψανε εδω στο Ελλαδισταν και  συμετοχή  GFE.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom