Φιλε,εσυ αντι να βλεπεις τη γκομενα...εμενα κοιτας???
Οκ κανενα προβλημα,καθενας με τις προτιμησεις του σε αυτη τη ζωη
εγω ρε φιλε κοιταω κ την γκομενα
ε και λοοιπον??ποιος ο θησαυρος?
μια απλη γυναικα και..τι?μπορει ,στα ματια τα δικα σου νανε αστερι
και ναχει κορμαρα,μπορει να μην εχει κολο ομως,οποως οι πιο πλεες ρωσιδες κ μολδαβες που ξερω, η ναχει βυζι πεσμενο,οπως φενετε,μπορει νανε 167 με τακουνια,ναχει κ κανα παιδι κ νανε ξεχειλωμενη απο κατω,ως συνηθως, κι αλλα ππολλα
παντως πρωτη γραμη δεν πλησιαζει,ουτε απο μακρια..
στην "μπαινω" γιατι εχω παει κ ταχω δει,κι ειμε σιγουρος οτι δεν εινε καλυτερα η μολδαβια απο την επαρχια της ουκρανιας που ημουνα
αν για αυτη πηγες κι αγορασες το σπιτι φιλε...
εντωμεταξυ 57000 που μπορει ναναι κ 67000 με τα πηγαινε ελα κλπ,το θεωρεις οτι εινε καλη φαση???
δεν ξερω αν το κορδελιο μοιαζει με το μονακο στις τιμες αλλα σε ολη τηην αλλη ελαδα κλαινε οι κατασκευαστες να δωσουν με 1200ε το τετραγωνικο καινουρια σπιτια κι οι πληστηριασμοι,εχουν οτι θες,πηρε φιλος μου,περσι κιοολλας οχι φετος που γινετε το "κλαμα" με 55000 στο βολο τριαρι με θεα 2ετιας
ασε μας ρε φιλε
κατι τετοιες μ.. διαβασα κι εγω κι εκανα κηδεια κοντα 2 χιλιαρικα για το τιποτα..
επισης γαμησες 5 γυναικες λες σε 20 μερες
κκι εγω περαια γαμαω 5 σε 5 μερες,ε και τι?εινε ολες μετριες κ κατω οπως κι οι δικες σου μαλλον
για αυτες θα παω ταξιδι?και να λεω οτι πηρα ρωσσιδα κ νανε 165 κ της πλακας?ασε καλυτερα,,
για κατι λουξ πηγα κ φυσικα οχι μονο ενα σε 10μερες
ασε ρε μεγαλε ,πηξαμε στους σωτηρες κ ειδικους,κ το κακο εινε οτι τους πιστευουμε κ τα ¨κλαιμε" μετα
κουβα χιλιες φορες ναχα παει αλλα 1000 θαδινα κ θαμουνα κ σε σωστο περιβαλλον
σορρυ για το υφος ρε παιδια αλλα τελικα μαπα το καρπουζι στο ετσι ξεκαρφωτο πεσιμο,κ τελος
μολδολαγνε,θελω να δωσω μμια τελευταια ελπιδα στον εαυτο μου,οποτε θα δεκτω την προταση
αλλα ρωτω στα ισια
10 τηλεφωνα,ωστε να πετυχουμε 2,3 φρη την στιγμη εκεινη, απο καλες γυναικες υπαρχουν?
οχι να κανεις το νταβαντζη,μην αρχισουμε τετοια τωρα..
απλα δεκα τηλ απο σεμι-προ κ μιλαω εγω στο τηλεφωνο κι οτι βγαλω
με ενα φιλο θαρθω εαν εινε ετσι
εαν οχι,και ναμαστε μονο στοψαξιμο ,τι ναλεμε,στο ξεκαρφωτο δεν παιζει φαση 1000%,πρεπει κανα μηνα ναμαστε εκει,αυτο δεν παιζει