Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε παιδια να σας κανω μια αδιακριτη ερωτιση :2funny:!Δεν εχουν εκει οι Ντισκο V.I.P καρτες?Τοδο πισω ειναι?Εγω εδω οπου παω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΣΟΔΟ (μιλαω για κεντρικες ντισκο)!ή εχω V.I.P καρτα ή με ξερουν και μπαινω τσαμπα!Ουτε με ψαχνουν!Εσεις τοσο καιρο εκει και πληρωνεται εισοδο στις Ντισκο?Εκτος αν πηγαινεται σπανια :think:οποτε τοτε ειναι λογικο να μην σας ξερουν

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Βρε παιδια να σας κανω μια αδιακριτη ερωτιση :2funny:!Δεν εχουν εκει οι Ντισκο V.I.P καρτες?Τοδο πισω ειναι?Εγω εδω οπου παω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΣΟΔΟ (μιλαω για κεντρικες ντισκο)!ή εχω V.I.P καρτα ή με ξερουν και μπαινω τσαμπα!Ουτε με ψαχνουν!Εσεις τοσο καιρο εκει και πληρωνεται εισοδο στις Ντισκο?Εκτος αν πηγαινεται σπανια :think:οποτε τοτε ειναι λογικο να μην σας ξερουν
gia soy τσαρε προτογαμιστη και μεγα τιμορε τον ατακτον ανατολικον κορασιδον !! στο κισηινεου απαντεσ πληρονουν εισοδο απο τα παλια χρονια εκτος απο της γυναικες σε καπια κλαμπ στην οντεσσα ολα τα κλαμπ εχουν καρτες για τους βιπ πελατες τον πιρφορακο τη τον κραξατε σημερα!!!! καλος ανταποκριτησ ειταν και εγραφε και ορεα και ανεικιμενικα οτι εβλεπε!!!!! το οτι δεν γαμουσε το παλικαρι τι ενδιαφερει τους αλλους ο καθενας οτι μπορει κανει!!!!!!!!!!!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=579.0;attach=369080;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=579.0;attach=369082;image[/img[/URL]]

Φίλε ,εχεις λιγο αρχες φαλακρας , ή εχεις χαμηλα τα ματια ,στο προσωπο σου ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
gia soy τσαρε προτογαμιστη και μεγα τιμορε τον ατακτον ανατολικον κορασιδον !! στο κισηινεου απαντεσ πληρονουν εισοδο απο τα παλια χρονια εκτος απο της γυναικες σε καπια κλαμπ στην οντεσσα ολα τα κλαμπ εχουν καρτες για τους βιπ πελατες τον πιρφορακο τη τον κραξατε σημερα!!!! καλος ανταποκριτησ ειταν και εγραφε και ορεα και ανεικιμενικα οτι εβλεπε!!!!! το οτι δεν γαμουσε το παλικαρι τι ενδιαφερει τους αλλους ο καθενας οτι μπορει κανει!!!!!!!!!!!!
Εγω τον εκραξα?Εγω το αντιθετο πηγα να τον στηριξω!να πω οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Ο ΚΑΗΜΕΝΟς!Ο Πιτσιλιστής του εβγαλε το ρημα Πιρφοριζω! :)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=579.0;attach=369080;image[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=579.0;attach=369082;image[/img[/URL]]

Φίλε ,εχεις λιγο αρχες φαλακρας , ή εχεις χαμηλα τα ματια ,στο προσωπο σου ?

[/quote]
Φιλε,εσυ αντι να βλεπεις τη γκομενα...εμενα κοιτας???
Οκ κανενα προβλημα,καθενας με τις προτιμησεις του σε αυτη τη ζωη  ;D

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οκ κανενα προβλημα,καθενας με τις προτιμησεις του σε αυτη τη ζωη  :grin:
εγω ρε φιλε κοιταω κ την γκομενα
ε και λοοιπον??ποιος ο θησαυρος?
μια απλη γυναικα και..τι?μπορει ,στα ματια τα δικα σου νανε αστερι
και ναχει κορμαρα,μπορει να μην εχει κολο ομως,οποως οι πιο πλεες ρωσιδες κ μολδαβες που ξερω, η ναχει  βυζι πεσμενο,οπως φενετε,μπορει νανε 167 με τακουνια,ναχει κ κανα παιδι κ νανε ξεχειλωμενη απο κατω,ως συνηθως, κι αλλα ππολλα
παντως πρωτη γραμη δεν  πλησιαζει,ουτε απο μακρια..
στην "μπαινω" γιατι εχω παει κ ταχω δει,κι ειμε σιγουρος οτι δεν εινε καλυτερα η μολδαβια απο την επαρχια της ουκρανιας που ημουνα
αν για αυτη πηγες κι αγορασες το σπιτι φιλε...
εντωμεταξυ 57000 που μπορει ναναι κ 67000 με τα πηγαινε ελα κλπ,το θεωρεις οτι εινε καλη φαση???
δεν ξερω αν το κορδελιο μοιαζει με το μονακο στις τιμες αλλα σε ολη τηην αλλη ελαδα κλαινε οι κατασκευαστες να δωσουν με 1200ε το τετραγωνικο καινουρια σπιτια κι οι πληστηριασμοι,εχουν οτι θες,πηρε φιλος μου,περσι κιοολλας οχι φετος που γινετε το "κλαμα" με 55000 στο βολο τριαρι με θεα 2ετιας
ασε μας ρε φιλε
κατι τετοιες μ.. διαβασα κι εγω κι εκανα κηδεια κοντα 2 χιλιαρικα για το τιποτα..
επισης γαμησες 5 γυναικες λες σε 20 μερες
κκι εγω περαια γαμαω 5 σε 5 μερες,ε και τι?εινε ολες μετριες κ κατω οπως κι οι δικες σου μαλλον
για αυτες θα παω ταξιδι?και να λεω οτι πηρα ρωσσιδα κ νανε 165 κ της πλακας?ασε καλυτερα,,
για κατι λουξ πηγα κ φυσικα οχι μονο ενα σε 10μερες
ασε ρε μεγαλε ,πηξαμε στους σωτηρες κ ειδικους,κ το κακο εινε οτι τους πιστευουμε κ τα ¨κλαιμε" μετα
κουβα χιλιες φορες ναχα παει αλλα 1000 θαδινα κ θαμουνα κ σε σωστο περιβαλλον
σορρυ για το υφος ρε παιδια αλλα τελικα μαπα το καρπουζι  στο ετσι ξεκαρφωτο πεσιμο,κ τελος
μολδολαγνε,θελω να δωσω μμια τελευταια ελπιδα στον εαυτο μου,οποτε θα δεκτω την προταση
αλλα ρωτω στα ισια
10 τηλεφωνα,ωστε να πετυχουμε 2,3 φρη την στιγμη εκεινη, απο καλες γυναικες υπαρχουν?
οχι να κανεις το νταβαντζη,μην αρχισουμε τετοια τωρα..
απλα δεκα τηλ απο σεμι-προ κ μιλαω εγω στο τηλεφωνο κι οτι βγαλω
με ενα φιλο θαρθω εαν εινε ετσι
εαν οχι,και ναμαστε μονο στοψαξιμο ,τι ναλεμε,στο ξεκαρφωτο δεν παιζει φαση 1000%,πρεπει κανα μηνα ναμαστε εκει,αυτο δεν παιζει

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
na ποσ βγαζουν λευτα οι πιτσιρικαδες στην μολδαβια και στην ουκρανια φορτονουν 2 μερσεντες με τσιγαρα στο χορο του ντεποζιτου και της ρεζερβας περιπου 6000 πακετα διλαδη 20 χιλιαδες ευρο την φορα οι σιγκεκριμενοι τον τελευτεο χρονο ειχαν περασοι τα σινορα 20 φορες!!!οπος αναφερετε στο βιντεο !!!!!!!!και αυτοι ειναι ψιλικατσιδες!!! ολοκληρα φορτηγα περνανε!!! σε σηνεργασια παντα με τους  συνοριοφιλακες το ιδιο και απο ουκρανια και σε τσιγαρα και σε καυσιμα οι σιγκεκριμενοι πιτσιρικαδες μεσα σε ενα χρονο βγαλαν 19 επι 20000 κανει 380000 ευρο!!!! και ειναι ψιλικατσιδες ε!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι για να περνετε χαμπαρι τι γινετε!!! :2funny: :2funny: :2funny: πεινα λεμε!!!!!
φιλε ευχαριστω
τωρα καταλαβα τι παιζει,ειχα σπασει το κεφαλι μου πω ς γινετε νανε τοσο ακριβα κ να πηγαινουν αυτοι ολοι κ νανε ανετοι κ λαρτζ
δεν μιλαω για αμξια,μιλαω χαλανε 100-200 ε για πλακα οπου καθοντε,κι οπου πας το 15-20ευρο εινε για πλακα,κι εινε γεματα ολα!!!
εινε να τρελενεσε...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
στα νουμερα εισε λαθος παντως στα 6000 πακετα δεν μπορει να βγαζουν 20000 ευρω,που τα πουλανε ,αγγλια ??  :cheesy:
αλλα κ 1 ε να βγαζουν,εινε 6-8000 τη φορα,οσα βγγαζω εγω σε 2 μηνες αν παω καλα με τα αλουμινια
μαλλον,πιο σωστο,
οσα εβγαζα σε 2 μηηνες....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οκ κανενα προβλημα,καθενας με τις προτιμησεις του σε αυτη τη ζωη  :grin:

Αυτη δεν ειναι γκομενα φιλε μου ειναι αστερι με  10 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εθνικης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη δεν ειναι γκομενα φιλε μου ειναι αστερι με  10 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εθνικης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
σορρυ παιδια
καταλαβα το επιπεδο απο τις γκομενες  που ψαχνετε κκι εχετε  γαμησει ως τωρα...
αν εινε αυτη 10Α....
μαλλον,οι απιατησεις εινε υπο του μηδενος..

αντε δεν ξαναγραφω,καλο μπαζοκυνηγητο..
και περαστικα..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σορρυ παιδια
καταλαβα το επιπεδο απο τις γκομενες  που ψαχνετε κκι εχετε  γαμησει ως τωρα...
αν εινε αυτη 3Α....
μαλλον,οι απιατησεις εινε υπο του μηδενος..

αντε δεν ξαναγραφω,καλο μπαζοκυνηγητο..

ρε Φιλε μου αν πηγεσ μονος σου ετσι ξεκαρφωτος  και χωρις το πλεονεκτημα της επικοινωνιας ειναι λογικο να ζοριστηκες ....
μην το δενεις σχοινι κορδόνι οτι παντου ειναι τα ιδια μπάζα οι τα τοπ μοντελς.
Υπάρχουν τα θετικα και τα αρνητικά παντού αλλά σε γενικές γραμμες δεν εχει σημασια  την πρωτη φορά που ειχα παει Μολδαβια ολες οι επαφες μου ηταν απο ερασιτεχνιδες εσκορτ  την δευτερη φορά αρχισα να δημιουργω επαφες και γνωριμιες  και αρχισαν οι καλες επαφες την τριτη φορά .........τζαμπα δεν πληρωνα σχεδον τιποτα για τις κοπελλες εκτος απο δωράκια επιλογης μου
και καλυτερα να μην μιλήσω για Τιρασπόλ ......................

Οσο για την κοπέλα της φωτο μην την απαξιώνεις ειναι αστερι σου λεω ....
και απο κοντα θα δεις οτι εχω δικιο....... ασε τις φωτο... εκτος κι αν τα δικα σου στανταρντς ειναι μονο τοπ μοντελς και Σελεμπριτις.
Υπ'οψιν δεν διαφωνω μαζι σου ως προς τα οικονομικα - ευκαιρείες αγορας στην Ελλαδα κλπ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
aderfe προτον δεν λεο παπαριες και οτι λεο το αποδικνιο στο βοτανικα που αγορασες το σπιτι ειναι σαν να λεμε στην αθηνα πετραλονα ολος ο φοιτιτοκοσμος εκει μενει γιατι ειναι φτηνη περιοχη απλα ειναι το παρκο εκει και μου αρεσει και εμενα γιατι ειναι κοντα στο κεντρο το σιτυ και το μπουζ ειναι τα πιο φτινα μαγαζια του κισινεου με φοιτιτοκοσμο στα καλα ,αγαζια πιγες καμια βολτα ?? πχ στο καλοκαιρινο ραι πιγες η εισοδο μονο εχει 300 λεει σεβαστη η αποψη σου παντος και αν θες ανοιχτος ειμε σε σιζιτηςη για το 5 τισ εκατο ποθ λεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το λας πεγκας ειναι το εστιατοριο για μετα τα ξιδια και μενα μου αρεσει τα 57 χιλιαρικα αν σου φενοντε λιγα για τριτικοσμικι χορα οπου δεν εχει επισημα προεδρο και αν γιρισουν οι κουμουνιστες μπορει να αμφιζβιτιθει η κυριοτιτα της αγορας που εκανες παο πασο @@@@!!!!!! για καλο και για κακο δεν κανεις και μια ετερια να γραψεις το φτινο!!! σπιτακι σου εκει μην γινει καμια γκελα και τρεχεις!!! φιλικα παντα αδερφε!!! και δεν σε ειρονευομε!!! αλλα εχω αλλη οπτικη για της ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕς ΧΩΡΕς
Το οτι δεν με ειρωνευεσαι ειναι καλο γιατι σημαινει οτι μπορουμε να μιλησουμε τοτε σοβαρα.
Ειπα οτι γραφεις παπαριες γιατι εχεις κολλησει με το ιδιο θεμα και το γραφεις ξανα και ξανα.Σου ειπε κανενας οτι δεν υπαρχει αυτο το ποσοστο των φραγκατων στο Chisinau?Και ας πουμε οτι δεν ειναι μονο το 5% αλλα το 10%!Και λοιπον τι εγινε?Το υπολοιπο 90% ηταν,ειναι και θα ειναι στην κατασταση που ολοι γνωριζουμε ποια ειναι! :sunglasses: Αυτο δεν αλλαζει ουτε με τα ρουμανικα διαβατηρια που παιρνουν τωρα και ουτε θα αλλαξει για τα επομενα πολλα χρονια.
Σε καλα μαγαζια πηγαινω παντα και ιδαιτερα σε ρεστωραντ...απο Grill House,La Roma,Roata Vremii,Grand Cvin και βαλε.
Το Pegas το γουσταρω γιατι για το ωραιο περιβαλον που διαθετει και για το αψογο σερβις του,οι τιμες του ειναι πολυ καλες.
Για το διαμερισμα ακου προσεκτικα τι θα σου πω γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου εδω στο Ελλαδισταν...
Καταρχην η Botanica μαζι με τη Riscani ειναι οι καλυτερες περιοχες για μενα,αλλα ενταξει αυτο ειναι και θεμα γουστου.Και μαζι με το κεντρο φυσικα ειναι και οι ακριβοτερες στην πολη.Εχεις παει να δεις ποσο πουλαει η πολυ γνωστη κατασκευαστικη εταιρεια Glorinal?Προσφατα εχτισε ενα συγκροτημα λιγο πιο πανω απο το Graffiti,πηγαινε ρωτα και μετα ελα να τα πουμε  :grin:
Αυτο που πηρα ειναι πολυ καλυτερο και πολυ πιο χλιδατο ακομα και απο τις φωτο που εχεις βαλει και μας μιλας για τον πλουτο του Chisinau.Οποτε κατα την γνωμη μου ειναι μια παρα πολυ καλη επενδυση απο πολλες αποψεις.
Ρισκο φυσικα και εχει οπως καθετι αλλωστε που κανεις αλλα ειναι πολυ μικρο.Το οτι δεν εχουν επισημα προεδρο δεν μου λεει και πολλα...εμεις που εχουμε εδω βλεπεις τι καλα που παμε?  :2funny:  θεωρεις οτι η αγορα ακινητου η οι τραπεζικες καταθεσεις ειναι τωρα πια πιο ασφαλης στην Ελλαδα?Αν ναι,ενταξει δικαιωμα σου ειναι αυτο αλλα εχω αλλη αποψη!!!
Τριτοκοσμικη χωρα ειναι πραγματι η Μολδαβια αλλα τουλαχιστον εχουν κτηματολογιο για ολη τη χωρα,κατι που δεν εχουμε εμεις και η Αλβανια μονο σε ολοκληρη την Ευρωπη! :sunglasses:
Αντε γεια..........

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αυτη δεν ειναι γκομενα φιλε μου ειναι αστερι με  10 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εθνικης

Καλα να περασεις φιλε μου οταν ανεβεις  ;) ;) ;)
Εχει πολυ ψωμι ακομα στο Moldova,ας τους να λενε.....  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλα να περασεις φιλε μου οταν ανεβεις  ;) ;) ;)
Εχει πολυ ψωμι ακομα στο Moldova,ας τους να λενε.....  :grin:

Τασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο καθένας οπως πιστευη  καλυτερα για παρτη του ειναι και θεμα εμπειριων καλών ή κακών......
Το σπιτι οταν λειπης το εχεις κλειστο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ελα να κανουμε μια ανταλαγη συμφωνια  σου δινω διαμερισμα εδω για διακοπες οσο καιρο θελεις το καλοκαιρι,
μου δινεις στεγη εκει για τον χειμώνα........... οταν θα ερχεσαι εσυ και τυχον ειμαι εκει θα πηγαινω σε ενοικιαζόμενο
χαχχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε Φιλε μου αν πηγεσ μονος σου ετσι ξεκαρφωτος  και χωρις το πλεονεκτημα της επικοινωνιας ειναι λογικο να ζοριστηκες ....
μην το δενεις σχοινι κορδόνι οτι παντου ειναι τα ιδια μπάζα οι τα τοπ μοντελς.

Οσο για την κοπέλα της φωτο μην την απαξιώνεις ειναι αστερι σου λεω ....
και απο κοντα θα δεις οτι εχω δικιο....... ασε τις φωτο... εκτος κι αν τα δικα σου στανταρντς ειναι μονο τοπ μοντελς και Σελεμπριτις.
Υπ'οψιν δεν διαφωνω μαζι σου ως προς τα οικονομικα - ευκαιρείες αγορας στην Ελλαδα κλπ.
celebrities κ κκοκαλιαρικα μοντελα ψωνισμενα δεν γουσταρω φιλε
αλλα μουναρες ψηλες  με κολαρες κλπ,γουσταρω
ξεκαρφωτος βεβεα πηγα,εννοειτε,αλλιως τι να λεω ?γι αυτο δεν παμε κ κουβα κι αλλου δηλαδη?γιατι παμε ?να δικτυοθουμε μπας κ γαμησουμε??
να χαλασω αλλα 5000 να δικτυωθω  πηγαινοντας κι αλαες 2 φορες?τι νοημα εχει τοτε?
για ταξιδι απλο μιλαω με κανα 2000 στη τσεπη κ αμαξι αυτο πουπα γκολφ καιννουριο gti
κ νεος κ ωραιος,αντε να το πω κι αυτο!!!
και το αποτελεσμα τζιφος.....
ρωσσικα λιγα ξερω,μπορω κ συνενουμε
αρα δεν φταιει αυτο
τα πολλα φραγκα φταινε, που εχουν κ χαλανε αυτοι,κι η χλιδη που ζουν οι γκομενες ποπτε δεν εντυποσιαζοντε απο εμας ετσι ωστε να "κατσουν" αμεσα ,με χαρτζιλικι η χωρις
αρα
αυτα τα ταξιδια ειναι παντελως ακυρα
για κισιναου
δυστυχως μαλλον το νταβαριτζ βλεπω ναχει δικιο..
ειπα ομως
η γκομενα του φιλου σου,δεν με νοιαζει ,αλλα τα αλλα που λεει,για μενα εινε ανυπαρκτα επιχηρηματα
σοσ για τη φωτογραφια,αυτο που φενετε εινε για μενα,αυτο που ειπα,μια μετρια κοπελλα,κι ισως ουτε κοπελλα ,μεγαλυτερη
αν σου φενετε αστερι εσενα εισε τυχερος!!!
επισης
αν εχει το 10% λεφτα που λεει ο φιλος,τοτε ,δεν παιζει απολυτως τιποτα για εμας
εμμεις εκει που παμε κυκλοφορει αυτο το 10%,οποτε ειμαστε οι "φτωχοι" συγγενεις
τωρα να παμε κι αν βρουμε καμμια κι αν μας κατσει...εμενα αυτο το μοτιβο δεν με ενδιαφερει
μονο σεμι-προ θα μπορουσαμε να βρουμε πλεον,αλλα κι αυτο δυσκολο εινε απο οσο διαβαζω..
κατασκευαστης εισαι?βλεπω τοπιασες το θεμα με τα ακινηητα αμεσα..
αν εχει ο μολντολαγνο 10τηλ,να παρω το ρισκο για αλλα 2000 κηδεια σε ενα μηνα κ να ξαναπαω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απο Μολντο μην περιμενεις βοηθεια ..................... σε αυτο το θεμα.
Με 2000 - 10 μερρες μιλάμε για δυνατοτητα μεγαλης χλιδας Μολδαβια και τιρασπολ.
Οκτωβριο αν εισαι μεσα για καμια εβδομάδα το συζητάμε  και με μαξιμουμ 1000 ευρω εξοδα απο κει και περα θεμα δικό σου τα παραπανισια εξοδα.
Δεν εχεις αδικο απο την πλευρα σου αλλα εχει και θετικα και αρνητικα  το θεμα..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
μια απλη γυναικα και..τι?μπορει ,στα ματια τα δικα σου νανε αστερι
και ναχει κορμαρα,μπορει να μην εχει κολο ομως,οποως οι πιο πλεες ρωσιδες κ μολδαβες που ξερω, η ναχει  βυζι πεσμενο,οπως φενετε,μπορει νανε 167 με τακουνια,ναχει κ κανα παιδι κ νανε ξεχειλωμενη απο κατω,ως συνηθως, κι αλλα ππολλα
παντως πρωτη γραμη δεν  πλησιαζει,ουτε απο μακρια..
Εχει και ενα γυαλινο ματι,φοραει περουκα και εχει σαπια δοντια!
και μετα ξυπνησες φυσικα...  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Τασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο καθένας οπως πιστευη  καλυτερα για παρτη του ειναι και θεμα εμπειριων καλών ή κακών......
Το σπιτι οταν λειπης το εχεις κλειστο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ελα να κανουμε μια ανταλαγη συμφωνια  σου δινω διαμερισμα εδω για διακοπες οσο καιρο θελεις το καλοκαιρι,
μου δινεις στεγη εκει για τον χειμώνα........... οταν θα ερχεσαι εσυ και τυχον ειμαι εκει θα πηγαινω σε ενοικιαζόμενο
χαχχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχα,,,,,,,,,,,,,,,,,
Νικο ενταξει,θα το σκεφτω.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχει και ενα γυαλινο ματι,φοραει περουκα και εχει σαπια δοντια!
και μετα ξυπνησες φυσικα...  :2funny: :2funny: :2funny:
ακου φιλε
δεν θελω ουτε ηθελα να σε προσβαλλω,αλλα πρωτη γραμμη γυναικα αυτη δεν εινε
και επισης απο τετεοια φωτογραφια τιποτα δεν μπορεις να αποδειξεις,απλα μμια μετρια γυναικα φενετε στο προσοπο,πως εινε η υπολοιπη δεν ξερουμε,μπορει νανε κ καλυτερη μπορει κ χαλια
δεν ειπα οτι ειναι "κουτση" η στραβη",απλα με τετια φωτογραφια τιποτα δεν καταλαβενει καπιος
το μειλ.ρου γεματο απο γκομενες που φενοντε 2 φορες πιο ωρεεσ  απο αυτη,κι οταν συναντιεσε δεν λενε τιποτε,μια φατσουλα κ αυτο εινε ολο
ο φιλος αλλαν λεει την ειδε κ του αρεσε
εγω ξαναλεω απο αυτο που εβαλες εδω
ειπα δεν φενετε κατι ιδιετερο
απλα
επειδη πηγες με αυτη την φωτο να μας  πεις οτι κι εγω δεν ξερω τι κατορθομα εκανες
ανευ παρεξηγησεως,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom