Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
η νδιαφορα ειναι οτι στο τιρασπολ γαμας αβερτα ακομα στο κισηινεου φινιτο και στην οντεσσα περνας καλα και εχει παρα πολι κοσμο οποτε ολο και κατι καθετε :knockinb:

Φινιτο δε λεει τιποτα!! :2funny:
Ο πεπιτο σημερα ηταν με 2 μωρακια λουκουμι μιλαμε!
Με λεξους και φεραρι δε φορτωνεις γιατι εχουν σκληρα καθισματα και πιανεται ο κωλος τους :2funny:
Εγω εχω σκασει μυτη με αυτο και εχει γινει παταγος!

Συνημμένα

• 96-polynekro-trochaio-me-trikyklo.jpg
    96-polynekro-trochaio-me-trikyklo.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 29

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και αμα ξεμενω απο φραγκα το γυρναω και σε ταξι :2funny:

Συνημμένα

• 20101110fortigo9127942.jpg
    20101110fortigo9127942.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 49

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φινιτο δε λεει τιποτα!! :2funny:
Ο πεπιτο σημερα ηταν με 2 μωρακια λουκουμι μιλαμε!
Με λεξους και φεραρι δε φορτωνεις γιατι εχουν σκληρα καθισματα και πιανεται ο κωλος τους :2funny:
Εγω εχω σκασει μυτη με αυτο και εχει γινει παταγος!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εχω ρωτηση ξανά στον Μολντο ο ΠΕΠΙΤΟ  ποιος ειναι ;;;  απαντηση δεν πηρα ποτε!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γελασ ευσωμε γοριλα ??? θα τα πουμε πανω  ...ασε που αρχισα να φτιαχνω τα δοντια μου τωρα

Γελάω απο χαρά διοτι ο φιλος μου χαίρεται αυτα που δεν μπορει το χαιβάν ντοκτορ.......
Αυτος ειναι μεγαλοσπόνσορας ειδες τι σπιτια εχουν οι φιλες του;;;; Πρεπει να τα σκάση χοντρά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΖΟΥΛΕΥΗ_ ΖΟΥΛΕΫΗ  μην δινεις σημασια αν φτιάξεις και τα δοντια τελος θα ερθω να δαγκώνουμε μαζι κανενα κοκαλάκι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μη τσιμπας συναγωνιστη... ο γκασπαντιν πρωκτολογος παραπληροφορει για να μη παει ο αγαμητος κοσμος κισιναου...εχει το λογο του αυτοσ :idiot: :idiot: :idiot: το 2 τοις εκατο μτων μολδαβων εχει καποια φραγκα οι υπολοιποι στη πεινα ειναι...πουλανε σπιτια και χωραφια για να παρουν ενα καλο αμαξακι οπως καναμε εμεις το 80...και μετα δεν εχουν λεφτα να βαλου βενζινα...θελει να μας στειλει ολους στη τιρασπολη για να γαμαμε τις βοσκοπουλες του καημενου φιλου μου ρεντ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vJz24C7zRNU&feature=related[/video] [/video] peina kataramenh leme!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vJz24C7zRNU&feature=related[/video] [/video] peina kataramenh leme!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον τυπο το λενε βιταλικ και ειναι πελετης μου ...εβαψε το αμαξι με αυτο το χρωμα με 1200 ευρω και ειναι με λεφτα που πηρε οταν πουλησε σε ιταλους μια μονοκατοικια

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εχω ρωτηση ξανά στον Μολντο ο ΠΕΠΙΤΟ  ποιος ειναι ;;;  απαντηση δεν πηρα ποτε!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think:
σε κιλα ειναι κατι αναμεσα σε σενα και το μικρο και σε μυαλο κατι αναμεσα αινσταιν και στροσ καν γκεγκε ??? αλλα το πιο ωραιο ειναι το καμακι του ειναι ο μονος που μπορει να σου δωσει πολλα τηλεφωνα γυναικων...αλλα για να το βρεις πρεπει να γλυψεις το μικρο :humpleg: :humpleg:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σε κιλα ειναι κατι αναμεσα σε σενα και το μικρο και σε μυαλο κατι αναμεσα αινσταιν και στροσ καν γκεγκε ??? αλλα το πιο ωραιο ειναι το καμακι του ειναι ο μονος που μπορει να σου δωσει πολλα τηλεφωνα γυναικων...αλλα για να το βρεις πρεπει να γλυψεις το μικρο :humpleg: :humpleg:

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τον τυπο το λενε βιταλικ και ειναι πελετης μου ...εβαψε το αμαξι με αυτο το χρωμα με 1200 ευρω και ειναι με λεφτα που πηρε οταν πουλησε σε ιταλους μια μονοκατοικια
ρε παπαρα μολντο κοψε της μαλακιες και φτιαξε κανα μουσακα καλητερα που το κατεχεις το αθλημα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: η ανακατασκεβη απο απλο χ5 σε Μ εγινε στην μπεμβε στο κισηινεου και το χρυσο δεν ειναι χρομα  :idiot: :idiot: :idiot: ειναι ειδικη  ζελατινη που εχει το κιτ της αναβαθμισης σε οτι χρομα θελης :idiot: :idiot: :idiot: καλα που ειναι και φιλος σου!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρεεε μαλακια που δερνει τον κοσμο!!!!!!!!!!! στην πεινα λεει !!!!!! οι μολδαβοι!!!!!!!!!!!!!!! περνουν τα απλα τα χ5 και τα κανουν Μ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥς!!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να μου ελεγες για την επαρχια να παο μισο πασο!! και εκει εχουν αρχισει και φτιαχνονται βιλαρες!!!!! πισινες γιακουζια κτλ  :tickedoff: :tickedoff: καλα ρε μολντο σιγουρα εισε στο κισηινεου??????????????????????????????????????????????? :jerking: :jerking: :jerking: υ.γ το αμαξι το εφτιαξε ο αλεξεη ρωτα στην μπεμβε να σου πουν πιος και πος αν εισαι βεβεα κισηινεου !!!!!!!!!!!!! γιατι μαλον τιρασπολ εχεις αραξει και δεν μας λες που δεν μας λες τιποτα για το κισηινεου μας γραφεις και φιδια!!!!!!!!!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
:tooth:

Μα καλά, πόσο βλάχος πρέπει να είναι κανείς για να βάψει το αμάξι του χρυσό;;;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παπαρα μολντο κοψε της μαλακιες και φτιαξε κανα μουσακα καλητερα που το κατεχεις το αθλημα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: η ανακατασκεβη απο απλο χ5 σε Μ εγινε στην μπεμβε στο κισηινεου και το χρυσο δεν ειναι χρομα  :idiot: :idiot: :idiot: ειναι ειδικη  ζελατινη που εχει το κιτ της αναβαθμισης σε οτι χρομα θελης :idiot: :idiot: :idiot: καλα που ειναι και φιλος σου!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρεεε μαλακια που δερνει τον κοσμο!!!!!!!!!!! στην πεινα λεει !!!!!! οι μολδαβοι!!!!!!!!!!!!!!! περνουν τα απλα τα χ5 και τα κανουν Μ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥς!!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να μου ελεγες για την επαρχια να παο μισο πασο!! και εκει εχουν αρχισει και φτιαχνονται βιλαρες!!!!! πισινες γιακουζια κτλ  :tickedoff: :tickedoff: καλα ρε μολντο σιγουρα εισε στο κισηινεου??????????????????????????????????????????????? :jerking: :jerking: :jerking: υ.γ το αμαξι το εφτιαξε ο αλεξεη ρωτα στην μπεμβε να σου πουν πιος και πος αν εισαι βεβεα κισηινεου !!!!!!!!!!!!! γιατι μαλον τιρασπολ εχεις αραξει και δεν μας λες που δεν μας λες τιποτα για το κισηινεου μας γραφεις και φιδια!!!!!!!!!!
α ρε πρωκτολογε με το γνωστο σου στη μπε εμ βε .... μαθε πιο πολλα και ελα να μας τα πεις...ολοι αυτοι ζουν με αυτα που εκλεψαν απο κατι μαλακες σαν κι εμας...πολυ λιγοι ειναι αυτοι που τα εχουν, εγω ζω εδω 13 χρονια και ξερω ποσο κανουν εδω τα χ5 και τα αλλα καλα αμαξια οταν ενα χ5 ειναι χτυπημενο και ερχεται απο γερμανια η αμερικη ειναι σχεδον τσαμπα κι εδω μετα τα φτιαχνουν στα αμετρητα συνεργεια που υπαρχουν ...οτι και να λες συνεχιζουμε να γαμαμε τσαμπα τις υπεροχες μολδαβες μουναρες...αντε και στα δικα σου

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Πολύ μπροστά οι τσιγγανορουμάνοι, ενώ οι τσιγγνοέλληνες άστα να πάνε. Πήγα σε ένα πανηγύρι στην Τρίπολη και ήτανε καμιά 200αριά τσιγγάνοι που πουλούσαν μουλάρια και γαϊδούρια και ήτανε όλοι μες στο χρυσό δόντι. Είχανε όμως και κάτι τσιγγανάκια, σε σημείο που σκέφτηκα να πάω στον καταυλισμό να ζητήσω πολιτικό άσυλο  :2funny:

Σόρι, τέρμα το  :offtopic:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ μπροστά οι τσιγγανορουμάνοι, ενώ οι τσιγγνοέλληνες άστα να πάνε. Πήγα σε ένα πανηγύρι στην Τρίπολη και ήτανε καμιά 200αριά τσιγγάνοι που πουλούσαν μουλάρια και γαϊδούρια και ήτανε όλοι μες στο χρυσό δόντι. Είχανε όμως και κάτι τσιγγανάκια, σε σημείο που σκέφτηκα να πάω στον καταυλισμό να ζητήσω πολιτικό άσυλο  :2funny:

Σόρι, τέρμα το  :offtopic:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ωραιος ο νεος

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
α ρε πρωκτολογε με το γνωστο σου στη μπε εμ βε .... μαθε πιο πολλα και ελα να μας τα πεις...ολοι αυτοι ζουν με αυτα που εκλεψαν απο κατι μαλακες σαν κι εμας...πολυ λιγοι ειναι αυτοι που τα εχουν, εγω ζω εδω 13 χρονια και ξερω ποσο κανουν εδω τα χ5 και τα αλλα καλα αμαξια οταν ενα χ5 ειναι χτυπημενο και ερχεται απο γερμανια η αμερικη ειναι σχεδον τσαμπα κι εδω μετα τα φτιαχνουν στα αμετρητα συνεργεια που υπαρχουν ...οτι και να λες συνεχιζουμε να γαμαμε τσαμπα τις υπεροχες μολδαβες μουναρες...αντε και στα δικα σου
trikale   :jerking: :jerking: :jerking: δες ποσο ικανουν τα χ5 να μαθεις και κοψε την πρωινη γιατι αμα δεν σε εστελνα στο τιρασπολ θα γαμουσες ξανα στην επομενη ζοη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   !!!!       παρεπιτοντος το σαιτ εχει χιλιαδες αμαξακια!!!! και σπιτακια για ψαχτε το λιγο να δειτε πινες και μιζερια!!!! στην φτωχια μολδαβια με τους πολι λιγους πλουσιους μολδαβους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο στην κατηγορια με της βιλες εχει 25 σελιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φτωχεια!!!! λεμε!!!!! για οσους δεν ξερουν ροσικσ ασ βαλουν το σαιτ στον chrome browzer που μεταφραζει αυτοματα !!! και κοιταξτε τα αμαξια και  τα σπιτακια ποθ πουλουντε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕς ΜΟΛΝΤΟ ΕΙΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑς ΑΠΟ ΜΙΚΡΟς Η ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΘΕς?????  PARE ΚΑΙ 25 ΣΕΛΙΔΕς ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΗς ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΤΡΙΚΑΛΕ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:    

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και μετα σου φταιει ο μικρος (που ειναι εδω) που σου γαμαει τα μουνια

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε ποτε δουλευη;;;;;;;;;; εμποριο οπλων κανει;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πεστου να νοικιασουμε μαζι ενα σπιτακι να ξεχειμωνιασουμε 2011-2012 αντε........
ποιο πολύ Μολδαβία ειναι αυτος παρά Ελλάδα.
Τωρα οσο για τα μουνια που  :knockinb: :fuck2: :fuck1:  εεεεε.....οκ ειναι και ωραίος και νεος οποτε πάσο και το κυριότερο εχει λεφτα ..........διαθετη και το δείχνη οποτε που να συγκριθουμαι
εμεις ......Νειατα ;; κορμι ;; εμφανιση;; χρηματα;; ασε ρε Μολντο μονο στα χρονια τον περναμε κατα τα άλλα αστα να πάνε.

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
trikale   :jerking: :jerking: :jerking: δες ποσο ικανουν τα χ5 να μαθεις και κοψε την πρωινη γιατι αμα δεν σε εστελνα στο τιρασπολ θα γαμουσες ξανα στην επομενη ζοη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   !!!!       παρεπιτοντος το σαιτ εχει χιλιαδες αμαξακια!!!! και σπιτακια για ψαχτε το λιγο να δειτε πινες και μιζερια!!!! στην φτωχια μολδαβια με τους πολι λιγους πλουσιους μολδαβους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο στην κατηγορια με της βιλες εχει 25 σελιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φτωχεια!!!! λεμε!!!!! για οσους δεν ξερουν ροσικσ ασ βαλουν το σαιτ στον chrome browzer που μεταφραζει αυτοματα !!! και κοιταξτε τα αμαξια και  τα σπιτακια ποθ πουλουντε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕς ΜΟΛΝΤΟ ΕΙΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑς ΑΠΟ ΜΙΚΡΟς Η ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΘΕς?????  PARE ΚΑΙ 25 ΣΕΛΙΔΕς ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΗς ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΤΡΙΚΑΛΕ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:    

100.000  και πανω...μιλαμε για πολλα λεφτα :jerking:Ρε τι μας λες...με τοσα παιρνω γκαρσονιερα στο Παγκρατι :2funny: ή πολυ απλα ερχομαι στη Μολδαβια και αγοραζω βιλα για να το παιξω μουρη...ρε κανε μας τη χαρη που εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα!
Τελικα δεν εισαι πρωκτολογος αλλα παπαρολογος ;)

Ριξε και μια ματια στη χρυση ευκαιρια να δεις ποσα σπιτια πωλουντε απο 1.000.000 ευρω και πανω στην Αθηνα και την Θεσσαλονικη...μιλαμε ολοι οι Ελληνες εκατομυριουχοι :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom