vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μα τι λες τώρα. Αφού εγώ την έστειλα.
Πότε θα κατέβεις να τα πούμε?
katevika ke piga ston allan halkidiki tora de ksero poteΜα τι λες τώρα. Αφού εγώ την έστειλα.
το εγραψεσ και μονοσ σου οτι κινισε με μμμ!Οχι δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφει ο πίτσι τα πράγματα.
Εχω περάσει 10αδες φορές τα σύνορα (ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΠΜΡ και ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ - ΠΜΡ επίσης) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Μπορεί όμως να τύχεις σε τεράστιες ουρές και νά ταλαιπωρηθείς με τις ώρες.
Εχε υπόψη ότι κινούμαι συνήθως με ΜΜΜ οπότε εκεί υπάρχει μικρότερη ταλαιπωρία καθώς εξυπηρετούνται προνομιακά.
Καλώς.katevika ke piga ston allan halkidiki tora de ksero pote
Καλώς.
Πότε θα ανέβεις τότε, μήπως ανέβουμε μαζί να μοιραστούμε και τα έξοδα.
Δεν έχω πάει πότε οδικώς από Ελλάδα και θάθελα να το κάνω για εμπειρία.
χερετισματα χαιβανε!! ενας γνοστος τουρκος εχει ενα πιο καινουργιο φεραρι και μια 7αρα μπεμβε αρχιδια γαμαει!! θα τον δεις αμα ανεβεις καθε βραδυ στο γραφιτι καφε ειναι τιρασπολ περασα δεν εκατσα γιατι ειχα παρεα αλλα ειδα τα προτα χ6 να κικλοφορουν στο κεντρο του τιρασπολ θεμα χρονου ειναι και εκειNai ρε χαιβάν Ντοκτορ αλλα εσυ δεν το τιμησες το Τιράσπολ ......................
Οντεσσα και Κισινεφ επισκέφτηκες μήπως εχεις κάποιο λόγο να στείλης τον κόσμο εκεί????????????
Καλημέρα Γιατρέεεεεεε σε πειράζω ......................
Χεραιτίσματα στην εξουσια Χαλκιδική beach..........
Na ανέβω με το κοκκινο λές να μου κατση καμία;;;;;;;;;;;;;;
χαχαχαχχχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααααα
χερετισματα χαιβανε!! ενας γνοστος τουρκος εχει ενα πιο καινουργιο φεραρι και μια 7αρα μπεμβε αρχιδια γαμαει!! θα τον δεις αμα ανεβεις καθε βραδυ στο γραφιτι καφε ειναι τιρασπολ περασα δεν εκατσα γιατι ειχα παρεα αλλα ειδα τα προτα χ6 να κικλοφορουν στο κεντρο του τιρασπολ θεμα χρονου ειναι και εκει
για σοθ αλανιαρι βουλγαρομαχε ο φαφουτις δεν εχει αφησει καργιολα για καργιολα στο τιρασπολ συν του μακη της φιλες!!! απορο ποτε δοθλευη?? μια διακοπες σε σενα μια τιρασπολ μας δοθλευει μια χαρα ο τρικαλοςΓουσταρω τις αναλυτικές σου απαντησεις.............χαχαχχαχαχαχαααααααααααα
Ασε τοτε και το μοσκοβιτσ του Αλέκου καλό ειναι........
Σημ. : Και πολυ θα γουστσαριζα να ποτισω το εν λόγο γρασιδι με την φίλη σου μαζί......
για σοθ αλανιαρι βουλγαρομαχε ο φαφουτις δεν εχει αφησει καργιολα για καργιολα στο τιρασπολ συν του μακη της φιλες!!! απορο ποτε δοθλευη?? μια διακοπες σε σενα μια τιρασπολ μας δοθλευει μια χαρα ο τρικαλος
γελασ ευσωμε γοριλα ??? θα τα πουμε πανω ...ασε που αρχισα να φτιαχνω τα δοντια μου τωρα
μη τσιμπας συναγωνιστη... ο γκασπαντιν πρωκτολογος παραπληροφορει για να μη παει ο αγαμητος κοσμος κισιναου...εχει το λογο του αυτοσ το 2 τοις εκατο μτων μολδαβων εχει καποια φραγκα οι υπολοιποι στη πεινα ειναι...πουλανε σπιτια και χωραφια για να παρουν ενα καλο αμαξακι οπως καναμε εμεις το 80...και μετα δεν εχουν λεφτα να βαλου βενζινα...θελει να μας στειλει ολους στη τιρασπολη για να γαμαμε τις βοσκοπουλες του καημενου φιλου μου ρεντπολυ κατατοπιστικες οι φωτος..αν και περιμενα την φωτο του εμπορικου να ηταν πιο κοντα..γιατι κατι μολδαβακια αχναιφαινοντουσαν στο βαθος..σωπα ρε η παμφτωχη μολδαβια αλλαζει..