moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ ιδιαιτερα αγορι μου που να επαιρνες χαμπαρι ουτε χρονο για ανασα δεν ειχες
εσυ ιδιαιτερα αγορι μου που να επαιρνες χαμπαρι ουτε χρονο για ανασα δεν ειχες
φορτωσα πριν λιγο τους χαρτες στο pda για το destinator και βλεπω οτι για μολδαβια εχει ελαχιστα πραγματα και για κισιναου 2-3 δρομους μονο
εσεις οι μονιμοι κατοικοι μηπως έχετε κανενα χαρτη για destinator της μολδαβιας;
δώστου όμως και τη διεύθυνση να πάει κι αυτός εκεί ρε συTi να τον κάνεισ τον χάρτη φιλε μου ετσι κι αλιώς ειναι ευκαιρία να χαθείς και να μην επιστρέψεις ποτε πίσω.............
οχι οτι θα θελεις να γυρίσης αλλά λεμε τώρα....................
Φτασε Κισινοφ και μετα παρκαρισε το δεν σου χρειάζεται το αυτοκινητο τζάμπα ειναι τα ταξι και το φυλασσόμενο κλειστό παρκινγκ.
Πλήρωσα για μια εβδομάδα σε κλειστο φυλασσόμενο παρκινγκ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ LEI = 3 ευρω με κλεψανεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεε.
δώστου όμως και τη διεύθυνση να πάει κι αυτός εκεί ρε συ
μισές ίνφο...
el Greco ---------->>>> MOLDO info about..........
γαμο την κολοχορα μας γαμο !!!!!!!! στο κισηινεου στον δευτερο μολις χρονο απο την πτωση του βορονιν που σημειοτεον ειναι ακομα σοβαρος πολιτιακος παραγοντας η αναπτηξη σε ολους τουσ τομεις τρεχει με εξοφρενικους απιστευτους ριτθμους καθε φορα που περναο απο το κισηινεου μεενο μαλακας με τα καινουρια μαγαζια τα αμαξια που κικλοφορουν τα τεραστια σιγκροτιματα που κατασκευαζονται κτλ και εμεισ εδο στο μπανανισταν σιζιταμε κανα διχρονο αν ο ακης πιρε μιζες εεεεεεεεε ρεεεεεεεε μαλακια πο μασ δερνει!!!!!!!!! σαν λαος!!!!!!!!!!! μολντο το εχο πει και το ξαναλεο εση θα μας σωσεις!!!!!!! ενα αλλο που θελλη προσοχη στην μολδαβια ειναι οτι εχει ανεβει τρομερα και η εγκλιματικοτιτα πολλα πληρομενα σιμβολεα θανατου βγενουν στην φορα τους τελευτεους μινες οπος και η αστηνομευση προσοχη !!! αυτα τα ολιγα!!!
σχετικα με αυτο δεν ειναι απολυτο...ο τυπος ειναι μκακας αραβας που εχει να γαμησει απο τοτε που γεννηθηκε....ασε με τους μαλακες να πουμε ...εχω μια θεα που ειναι 19 και δε παιρνει φραγκο ασε ρε ευσωμε με τους βρωμιαρηδες ....παιζει και λιγο η μαγκια και οχι μονο τα λεφταδες και πως κανουν καμάκι τα αραβάκια και αν χτυπήσης εσυ γκόμενα 3ΑΑΑ εθνική με τρεις και εξήντα στην τσέπη σφύρα μου κλέφτικα.
μεγα τσαρε διμιτριε μιλησα και εγω ο προδομενος αντεπιτηθετε!!!!!!!!!! τι εγινε με τον πουτιν παλι??? τοσο αχριστoi εχουν γινει οι ρωσοι!!!!!!!! αμαξαρα εε????Ο Προδομενος ειναι στο Χαρκοβο με την αγαπημενη του.Με παρακαλεσε να σας βαλω αυτη τη φωτο του απο το τραινο Κιεβο-Χαρκοβο
φτηνα κ καλα ξενοδοχεια κ με παρκινγκ εχει στον σταθμο των τρενων απεναντι,απο30-50ε το δικλινοτελικά μετά από καιρό είναι όλα ετοιμα για την αναχώρηση
την τεταρτη θα ξεκινησουμε επιτέλους
μια τελευταία ερωτηση, εχει κανεις να προτείνει καποιο οικονομικό και ασφαλές ξενοδοχείο για την 1-2 μέρες που θα μείνουμε στο Βουκουρέστι;
περιμενω με αγωνια την περιγραφη σου για κισινιεφ.ειμαι κι εγω ενας απο τους διαφορους που γραφουν εδω...φτηνα κ καλα ξενοδοχεια κ με παρκινγκ εχει στον σταθμο των τρενων απεναντι,απο30-50ε το δικλινο
ibis,hellow,eurohotel κκαποια αλλα,αν θες κατι πιο καλο μεινε εκει που μειναμε κι εμεις στα διαμερισματα αριστερα απο το χοτελ ιντερκοντινενταλ στο καρακεντρο με τιμες απο80ε κ πολλυ ανωτερα των φτηνωτερων ξενοδοχειων,ελπιζω να βοηθησα
ετοιμασου να παθεις τν πλακα σου απο τα μουνια που θα δεις στο βουκουρστι,κι επειδη εμεις ειμασταν κ κισινιοφ,δεν εχο γραψει ακομα γιατι τελειωνω την περιγραφη με βοκορεστι σημερα ,αυριο θα γραψω κ για κισινιοφ,τι ειδατε ος πηγαμε τι πληρωσαμε
ενα σου λεω παντως με σιγουρια
δεν ξερω τι λενε εδω διαφοροι,στη θεση σου θα αφιερονα καποιες μερες στο βουκουρεστι,ουτε που συγκρινετε με το κισινοφ που θα πας μετα σε ποιοτητα ποσοτητα απο μουναρες,κ τιμες βεβεα,μιλαω κ για γυναικες κ για διασκεδαση
θα γραψω πιο πολλα αυριο,για το3ημεο που πηγαμε κ κισινιοφ,παντως εκμεταλευσου το χρνο που θα βρεις στο βουκουρετι φιλε,μην το δεις μονοως σταση για ξεκουραση θα το μετανιωσεις μετα,,,