Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φορτωσα πριν λιγο τους χαρτες στο pda για το destinator και βλεπω οτι για μολδαβια εχει ελαχιστα πραγματα  :pipa1: και για κισιναου 2-3 δρομους μονο  :headbang:
εσεις οι  μονιμοι κατοικοι  :knockinb:  μηπως έχετε κανενα χαρτη για destinator της μολδαβιας; 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φορτωσα πριν λιγο τους χαρτες στο pda για το destinator και βλεπω οτι για μολδαβια εχει ελαχιστα πραγματα  :pipa1: και για κισιναου 2-3 δρομους μονο  :headbang:
εσεις οι  μονιμοι κατοικοι  :knockinb:  μηπως έχετε κανενα χαρτη για destinator της μολδαβιας; 

Ti να τον κάνεισ τον χάρτη φιλε μου ετσι κι αλιώς ειναι ευκαιρία να χαθείς και να μην επιστρέψεις ποτε πίσω.............
οχι οτι θα θελεις να γυρίσης αλλά λεμε τώρα....................
Φτασε Κισινοφ και μετα παρκαρισε το δεν σου χρειάζεται το αυτοκινητο τζάμπα ειναι τα ταξι και το φυλασσόμενο κλειστό παρκινγκ.
Πλήρωσα για μια εβδομάδα σε κλειστο φυλασσόμενο παρκινγκ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ LEI  = 3 ευρω  με κλεψανεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ti να τον κάνεισ τον χάρτη φιλε μου ετσι κι αλιώς ειναι ευκαιρία να χαθείς και να μην επιστρέψεις ποτε πίσω.............
οχι οτι θα θελεις να γυρίσης αλλά λεμε τώρα....................
Φτασε Κισινοφ και μετα παρκαρισε το δεν σου χρειάζεται το αυτοκινητο τζάμπα ειναι τα ταξι και το φυλασσόμενο κλειστό παρκινγκ.
Πλήρωσα για μια εβδομάδα σε κλειστο φυλασσόμενο παρκινγκ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ LEI  = 3 ευρω  με κλεψανεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεε.
δώστου όμως και τη διεύθυνση να πάει κι αυτός εκεί ρε συ
μισές ίνφο...

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
el Greco ---------->>>> MOLDO info about..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ χρησιμο αυτο για το παρκινκ  :dancing:  πιστευω ειναι ασφαλες εκει ε; μην παω να το παρω και μου πουνε δεν ξερουμε τιποτα. αν και εχω μαθει οτι γενικα εχει ασφαλεια η περιοχη.
το προγραμμα το ηθελα γιατι ειμαι ψαχτηρι και εχω μια πορωση με αυτα. ελεγα μηπως παω και σε κανα χωριο καμια βολτουλα κτλ.

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το να θελω να γυρισω πισω πραγματι το θεωρω δυσκολο  :tits2:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γαμο την κολοχορα μας γαμο !!!!!!!! στο κισηινεου στον δευτερο μολις χρονο απο την πτωση του βορονιν που σημειοτεον ειναι ακομα σοβαρος πολιτιακος παραγοντας η αναπτηξη σε ολους τουσ τομεις τρεχει με εξοφρενικους απιστευτους ριτθμους καθε φορα που περναο απο το κισηινεου μεενο μαλακας με τα καινουρια μαγαζια τα αμαξια που κικλοφορουν τα τεραστια σιγκροτιματα που κατασκευαζονται κτλ και εμεισ εδο στο μπανανισταν σιζιταμε κανα διχρονο αν ο ακης πιρε μιζες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εεεεεεεεε ρεεεεεεεε μαλακια πο μασ δερνει!!!!!!!!! σαν λαος!!!!!!!!!!! μολντο το εχο πει και το ξαναλεο εση θα μας σωσεις!!!!!!! ενα αλλο που θελλη προσοχη στην μολδαβια ειναι οτι εχει ανεβει τρομερα και η εγκλιματικοτιτα  πολλα πληρομενα σιμβολεα θανατου βγενουν στην φορα τους τελευτεους μινες οπος και η αστηνομευση προσοχη !!! αυτα τα ολιγα!!!

εδω εισαι χαιβάν ντοκτόρ................... εχεισ δικιο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και αφου αποφασισες να ασχοληθείς με τα κοινά τα της Ελλάδος λάβε και αυτο υπ'όψιν σου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δες και πως κανουν καμάκι τα αραβάκια και αν χτυπήσης εσυ γκόμενα  3ΑΑΑ εθνική με τρεις και εξήντα στην τσέπη σφύρα μου κλέφτικα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δες και πως κανουν καμάκι τα αραβάκια και αν χτυπήσης εσυ γκόμενα  3ΑΑΑ εθνική με τρεις και εξήντα στην τσέπη σφύρα μου κλέφτικα.

σχετικα με αυτο δεν ειναι απολυτο...ο τυπος ειναι μκακας αραβας που εχει να γαμησει απο τοτε που γεννηθηκε....ασε με τους μαλακες να πουμε ...εχω μια θεα που ειναι 19 και δε παιρνει φραγκο ασε ρε ευσωμε με τους βρωμιαρηδες ....παιζει και λιγο η μαγκια και οχι μονο τα λεφτα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σχετικα με την ελλαδα εχεις απολυτο δικιο συντομα ο κοσμος θα παρει τα οπλα και τοτε τους ελληνες δε τους σταματας...εφερα το γιο μου μετα το πασχα στη μολδαβια να του βρω δουλεια και μεσω μιας φιλης του βρηκα σε ξενοδοχειο στο λονδινο στη ρεσεψιον ....βρηκε δουλεια στην ευρωπη μεσω μολδαβιας αντε να πανε να γαμηθουνε τα λαμογια ....και βλεπω τωρα σκοτωνουν το κοσμο για μια καμερα ...ρε ακου που σου λεω θα παρει τα οπλα ο κοσμος οπως στην αιγυπτο ,στη λιβυη κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Προδομενος ειναι στο Χαρκοβο με την αγαπημενη του.Με παρακαλεσε να σας βαλω αυτη τη φωτο του απο το τραινο Κιεβο-Χαρκοβο

Συνημμένα

• Στο τρένο Κίεβο-Χάρκοβο.JPG
    Στο τρένο Κίεβο-Χάρκοβο.JPG
    382,9 KB · Εμφανίσεις: 60

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο Προδομενος ειναι στο Χαρκοβο με την αγαπημενη του.Με παρακαλεσε να σας βαλω αυτη τη φωτο του απο το τραινο Κιεβο-Χαρκοβο
μεγα τσαρε διμιτριε μιλησα και εγω ο προδομενος αντεπιτηθετε!!!!!!!!!!  τι εγινε με τον πουτιν παλι??? τοσο αχριστoi εχουν γινει οι ρωσοι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   αμαξαρα εε????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Προδομενος ζει παλι σε πελαγη ευτυχιας!Για να δουμε θα καταφερει η πονηρη Ταταρα να πετυχει το σκοπο της να ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!Κοιτα αυτο το αυτοκινητο εχει ολα τα μηχανικα σημεια του Lada Samara οταν ειχε πρωτοβγει το 1981 ηταν συγχρονο.Τωρα ομως ειναι αρχαιοκαπηλεια!ο δε σκελετος του Lada Kalina ειναι στο στυλ των Κρεατικων αυτοκινητων στις αρχες του 1990 τοτε το ειχαν πρωτοσχεδιασει αλλο αν μπηκε σε παραγωγη ΤΟ 2004  :rockon:!Αυτο το αμαξι αν ειχε πρωτοβγει το 1990 και παραγωταν μεχρι το 1997 με 1998 με μια χαμιλη τιμη θα μπορουσε τοτε να εχει καλες πωλησεις στην Ευρωπη.Τωρα ομως η εποχη του εχει πια περασει το συγκεκριμενο αμαξι ειναι μια οικονομικη εκδοση του Lada Kalina η τιμη του δεν ειναι ακριβη λενε οτι θα ερχιζει απο 220.000 ρουβλια (5500 Ευρω) στη Ρωσσια στην επαρχια σιγουρα θα κανει καλες πωλησεις.Οπως και στην Ουκρανια αφου εκει θα συναρμολογειται οπως και τα υπολοιπα μοντελα Lada.Το βγαλανε σαν αντικατασταση των Πισωκινητων Lada (Fiat 124) Που παραγεται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!και κοστιζει απο 190.000 ρουβλια περιπου (4750 Ευρω).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Πουτιν δηλωσε οτι το αμαξι δεν επαιρνε μπρος διοτι παταγε γκαζι οταν γυριζε το κλειδι στη μιζα.Εχω συνηθισει ειπε απο τα παλια να παταω γκαζι οταν γυριζω τη μιζα.Η αληθεια ειναι οτι καποτε ετσι γινοταν οταν τα αμαξια ειχαν καρμπυρατερ τα τελευταια ομως 10 ακομα και τα Lada βγαινουνε με ψεκασμο!Τωρα γιατι το αμαξι δεν επαιρνε μπρος δεν μπορω να ξερω.Παντος γελειοποιηθηκε για μια ακομα φορα η Ρωσσικη αυτοκινητοβιομηχανια στα ματια του κοσμου

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τελικά μετά από καιρό είναι όλα ετοιμα για την αναχώρηση  :dancing:
την τεταρτη θα ξεκινησουμε επιτέλους  :fuck2:

μια τελευταία ερωτηση, εχει κανεις να προτείνει καποιο οικονομικό και ασφαλές ξενοδοχείο για την 1-2 μέρες που θα μείνουμε στο Βουκουρέστι;

ioparav

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τελικά μετά από καιρό είναι όλα ετοιμα για την αναχώρηση  :dancing:
την τεταρτη θα ξεκινησουμε επιτέλους  :fuck2:

μια τελευταία ερωτηση, εχει κανεις να προτείνει καποιο οικονομικό και ασφαλές ξενοδοχείο για την 1-2 μέρες που θα μείνουμε στο Βουκουρέστι;
φτηνα κ καλα ξενοδοχεια κ με παρκινγκ εχει στον σταθμο των τρενων απεναντι,απο30-50ε το δικλινο
ibis,hellow,eurohotel κκαποια αλλα,αν θες κατι πιο καλο μεινε εκει που μειναμε κι εμεις στα διαμερισματα αριστερα απο το χοτελ ιντερκοντινενταλ στο καρακεντρο με τιμες απο80ε κ πολλυ ανωτερα των φτηνωτερων ξενοδοχειων,ελπιζω να βοηθησα

ετοιμασου να παθεις τν πλακα σου απο τα μουνια που θα δεις στο βουκουρστι,κι επειδη εμεις ειμασταν κ κισινιοφ,δεν εχο γραψει ακομα γιατι τελειωνω την περιγραφη με βοκορεστι σημερα ,αυριο θα γραψω κ για κισινιοφ,τι ειδατε ος πηγαμε τι πληρωσαμε
ενα σου λεω παντως με σιγουρια
δεν ξερω τι λενε εδω διαφοροι,στη θεση σου θα αφιερονα καποιες μερες στο βουκουρεστι,ουτε που συγκρινετε με το κισινοφ που θα πας μετα σε ποιοτητα ποσοτητα απο μουναρες,κ τιμες βεβεα,μιλαω κ για γυναικες κ για διασκεδαση
θα γραψω πιο  πολλα αυριο,για το3ημεο που πηγαμε κ κισινιοφ,παντως εκμεταλευσου το χρνο που θα βρεις στο βουκουρετι φιλε,μην το δεις μονοως σταση για ξεκουραση θα το μετανιωσεις μετα,,,

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φτηνα κ καλα ξενοδοχεια κ με παρκινγκ εχει στον σταθμο των τρενων απεναντι,απο30-50ε το δικλινο
ibis,hellow,eurohotel κκαποια αλλα,αν θες κατι πιο καλο μεινε εκει που μειναμε κι εμεις στα διαμερισματα αριστερα απο το χοτελ ιντερκοντινενταλ στο καρακεντρο με τιμες απο80ε κ πολλυ ανωτερα των φτηνωτερων ξενοδοχειων,ελπιζω να βοηθησα

ετοιμασου να παθεις τν πλακα σου απο τα μουνια που θα δεις στο βουκουρστι,κι επειδη εμεις ειμασταν κ κισινιοφ,δεν εχο γραψει ακομα γιατι τελειωνω την περιγραφη με βοκορεστι σημερα ,αυριο θα γραψω κ για κισινιοφ,τι ειδατε ος πηγαμε τι πληρωσαμε
ενα σου λεω παντως με σιγουρια
δεν ξερω τι λενε εδω διαφοροι,στη θεση σου θα αφιερονα καποιες μερες στο βουκουρεστι,ουτε που συγκρινετε με το κισινοφ που θα πας μετα σε ποιοτητα ποσοτητα απο μουναρες,κ τιμες βεβεα,μιλαω κ για γυναικες κ για διασκεδαση
θα γραψω πιο  πολλα αυριο,για το3ημεο που πηγαμε κ κισινιοφ,παντως εκμεταλευσου το χρνο που θα βρεις στο βουκουρετι φιλε,μην το δεις μονοως σταση για ξεκουραση θα το μετανιωσεις μετα,,,
περιμενω με αγωνια την περιγραφη σου για κισινιεφ.ειμαι κι εγω ενας απο τους διαφορους που γραφουν εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom