Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ioparav

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
περιμενω με αγωνια την περιγραφη σου για κισινιεφ.ειμαι κι εγω ενας απο τους διαφορους που γραφουν εδω...
φιλε μου ,τυπογραφικο λαθος μου,δεν αναφερομε σε αυτους που γραφουν στο μολδαβικο θρεντ αλλα σε αυτους "που γραφουν εδω" εννοοτας το σαιτ,γενκα για τα εκτος ελλαδας
τι θελω να πω,το βουκουρεστι εχει πολυ πραγμα,α κατηγοριας,ακριβο  βεβεα,μην πιστευει κανεις οτι με 100ε θα βρει αυτα που λεω,αλλα α τα χωσεις εχει σουπερ μουναρες διαθεσιμες,που κισινιοφ δεν υπαρχουν,ετσι αν συμπερασμα μου στολεω αυτο
θα γραψω αναλυτικα τις εντυπωσεις μου απο τοτριημερο κι εκει-δεν ηταν κι ασχημα-αλλα εκ των προτερων σου λεω,δεν συγκρινετε με τιποτα ,ουτε με κισινιοφ,ουτε με βαρσοβια ουτε με πουθενα σε μουναρες η ρουμανια κι ειδικα το βουκουρεστι αλα κι η τιμισοαρα
πιο πολλα μολις τελιωσω με την ρουμανικη εξιστορηση
αυτα τα λιγα να μην εχουμε παρεξηγησεις μεταξυ μας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου ,τυπογραφικο λαθος μου,δεν αναφερομε σε αυτους που γραφουν στο μολδαβικο θρεντ αλλα σε αυτους "που γραφουν εδω" εννοοτας το σαιτ,γενκα για τα εκτος ελλαδας
τι θελω να πω,το βουκουρεστι εχει πολυ πραγμα,α κατηγοριας,ακριβο  βεβεα,μην πιστευει κανεις οτι με 100ε θα βρει αυτα που λεω,αλλα α τα χωσεις εχει σουπερ μουναρες διαθεσιμες,που κισινιοφ δεν υπαρχουν,ετσι αν συμπερασμα μου στολεω αυτο
θα γραψω αναλυτικα τις εντυπωσεις μου απο τοτριημερο κι εκει-δεν ηταν κι ασχημα-αλλα εκ των προτερων σου λεω,δεν συγκρινετε με τιποτα ,ουτε με κισινιοφ,ουτε με βαρσοβια ουτε με πουθενα σε μουναρες η ρουμανια κι ειδικα το βουκουρεστι αλα κι η τιμισοαρα
δεν υπαρχει λογος παρεξηγεισης απλα παεριμενω

koctik

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φτηνα κ καλα ξενοδοχεια κ με παρκινγκ εχει στον σταθμο των τρενων απεναντι,απο30-50ε το δικλινο
ibis,hellow,eurohotel κκαποια αλλα,αν θες κατι πιο καλο μεινε εκει που μειναμε κι εμεις στα διαμερισματα αριστερα απο το χοτελ ιντερκοντινενταλ στο καρακεντρο με τιμες απο80ε κ πολλυ ανωτερα των φτηνωτερων ξενοδοχειων,ελπιζω να βοηθησα

ετοιμασου να παθεις τν πλακα σου απο τα μουνια που θα δεις στο βουκουρστι,κι επειδη εμεις ειμασταν κ κισινιοφ,δεν εχο γραψει ακομα γιατι τελειωνω την περιγραφη με βοκορεστι σημερα ,αυριο θα γραψω κ για κισινιοφ,τι ειδατε ος πηγαμε τι πληρωσαμε
ενα σου λεω παντως με σιγουρια
δεν ξερω τι λενε εδω διαφοροι,στη θεση σου θα αφιερονα καποιες μερες στο βουκουρεστι,ουτε που συγκρινετε με το κισινοφ που θα πας μετα σε ποιοτητα ποσοτητα απο μουναρες,κ τιμες βεβεα,μιλαω κ για γυναικες κ για διασκεδαση
θα γραψω πιο  πολλα αυριο,για το3ημεο που πηγαμε κ κισινιοφ,παντως εκμεταλευσου το χρνο που θα βρεις στο βουκουρετι φιλε,μην το δεις μονοως σταση για ξεκουραση θα το μετανιωσεις μετα,,,

φυσικα και βοηθησες. σουπερ ακουγονται οι πληροφοριες για τα ξενοδοχεια  :rockon:
θα αφιερωσω λιγο χρονο και στο βουκουρεστι το εχω σκεφτει
αντε 1 μερα εμεινε και ξεκιναμεεεεεεε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
re file απο αυριο σε αυριο μας πας ....θα τη βαλεις καποτε αυτη την αναφορα ???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοθφαλα μολντολαγνε απο τοτε που σε εστειλα τιρασπολ ολο με το μορο :fuck1: :fuck1: :fuck1: εισε ολεε ο ταυρος και εδο δεν γραφεις τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον να τα γραψω εγω παλιν το σαβατοκιριακο που περασε γιναν δημοτικες εκλογεσ οι κουμουνιστεσ βγηκαν προτοι με διαφορα!!!!!παντου :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: στης δεκαενια εχει τον δευτερο γιρο η ατμοσφαιρα ειναι πολη ηλεκτρησμενη!!!!!! προχτες βαλαν βομβα σε αμαξι στο κεντρο και ανατηναξαν καθοσ περνουσε τον προεδρο τησ ομοσπονδιας τενισ ο οποιοσ ειταν απο τους σοβαρους οικονομικους παραγοντες στο κισηινεου  προσοχη μεγαλη!! σε οπιον βρισκετε κισινεου αυτον το κερο :uzi: :uzi: :uzi: σημερα οι κοθμοθνιστες καναν διαδηλοση εξο απο το κοινοβουλειο και ζηταν αμεσα εκλογες για κηβερνηση οπααααα λεμε!!!!! μολντο προσεχε και εση!!με τουσ μουρλουσ εκει πανο!!! τιρασπολ και ξερο ψομι!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποια η γνωμη των Μολδαβων κορασιδων για το πρωκτικο σεξ; Δινουν ευκολα το κουλουρακι τους;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοθφαλα μολντολαγνε απο τοτε που σε εστειλα τιρασπολ ολο με το μορο :fuck1: :fuck1: :fuck1: εισε ολεε ο ταυρος και εδο δεν γραφεις τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον να τα γραψω εγω παλιν το σαβατοκιριακο που περασε γιναν δημοτικες εκλογεσ οι κουμουνιστεσ βγηκαν προτοι με διαφορα!!!!!παντου :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: στης δεκαενια εχει τον δευτερο γιρο η ατμοσφαιρα ειναι πολη ηλεκτρησμενη!!!!!! προχτες βαλαν βομβα σε αμαξι στο κεντρο και ανατηναξαν καθοσ περνουσε τον προεδρο τησ ομοσπονδιας τενισ ο οποιοσ ειταν απο τους σοβαρους οικονομικους παραγοντες στο κισηινεου  προσοχη μεγαλη!! σε οπιον βρισκετε κισινεου αυτον το κερο :uzi: :uzi: :uzi: σημερα οι κοθμοθνιστες καναν διαδηλοση εξο απο το κοινοβουλειο και ζηταν αμεσα εκλογες για κηβερνηση οπααααα λεμε!!!!! μολντο προσεχε και εση!!με τουσ μουρλουσ εκει πανο!!! τιρασπολ και ξερο ψομι!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο οτι ακουγετε εδω το φαγανε επειδη χρωστουσε λεφτα αν χρωστας εδω σε στελνουν στο παραδεισο δεν ειναι οπως στην ελλαδα που αμα χρωστας σε παρακαλανε να τους τα δωσεις....δεν εχω τετοια προβληματα εδω και σε ευχαριστω για το ενδιαφερων σου....ο αλλος που λεει οτι ηρθε μολδαβια και ειπε οτι στη ρουμανια εχει καλυτερες γυναικες ποτε λες να γραψει την ιστορια του ???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο οτι ακουγετε εδω το φαγανε επειδη χρωστουσε λεφτα αν χρωστας εδω σε στελνουν στο παραδεισο δεν ειναι οπως στην ελλαδα που αμα χρωστας σε παρακαλανε να τους τα δωσεις....δεν εχω τετοια προβληματα εδω και σε ευχαριστω για το ενδιαφερων σου....ο αλλος που λεει οτι ηρθε μολδαβια και ειπε οτι στη ρουμανια εχει καλυτερες γυναικες ποτε λες να γραψει την ιστορια του ???
αυτον ρωτα !!!εμενα τι με ρωτας??  τα κουμουνια πηραν τα πανω τους οπος βγηκαν στην ουκρανια ετσι βλεπω και στην μολδαβια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΕΥΡΟΠΑΙΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κανα νεο αλλο ???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτον ρωτα !!!εμενα τι με ρωτας??  τα κουμουνια πηραν τα πανω τους οπος βγηκαν στην ουκρανια ετσι βλεπω και στην μολδαβια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΙ ΕΥΡΟΠΑΙΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κανα νεο αλλο ???
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νεα λιγα καθοτι λιγοι οι ελληνες που ερχονται...

pascaruc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
γιατρε το νοσοκομειο το εκαναν ελληνες δε σου λεω πιο πολλα για να μη μαθαινεις γνωστοι πολυ στην ελλαδα οι τυποι ...μαυρο χρημα ρεεεεεεε...ειναι πραγματικα γαματο αλλα για πολυ λιγους...η μολδαβια αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο για επενδυση αλλα προσεξτε μαγκες στα σιγουρα και οχι μεγαλο ρισκο...προσοχη μεγαλη και στα χαρτια που κανετε να ειναι μετεφρασμενα

Έχεις δίκαιο… χωρίς μετάφραση δεν γίνεται. Προσοχή, οι Μολδαβοί κλέβουν. Πολύ δύσκολά με τη γλώσσα, δεν ξέρεί κανείς εδώ αγγλικά. Οι γκόμενες ξέρουν μόνο σεξ ,μάνι, θάνκιου  … Βρήκα μεταφράστρια , μια κοπέλα που μιλάει ελληνικά που με βοήθησε πολύ, μετάφρασε όλα τα χαρτιά μου και με έμαθε και ρουμανικά. Ωραία κοπέλα, καταπληκτική γκόμενα… Δεν την πήδηξα, εεεεεεε… Δεν είναι όπως οι περισσότερες, δυστυχώς…  έμαθε Ελλάδα και Γερμανία… Αν χρειάζεται κάποιος να μεταφράσει τα χαρτιά, μπορώ να γράψω και τον αριθμό της.  Αν θα την πηδήξει κάποιος να γράψτε να το ξέρω και εγώ, για μένα ήταν βουνό αυτό το κορίτσι.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκαιο… χωρίς μετάφραση δεν γίνεται. Προσοχή, οι Μολδαβοί κλέβουν. Πολύ δύσκολά με τη γλώσσα, δεν ξέρεί κανείς εδώ αγγλικά. Οι γκόμενες ξέρουν μόνο σεξ ,μάνι, θάνκιου   … Βρήκα μεταφράστρια , μια κοπέλα που μιλάει ελληνικά που με βοήθησε πολύ, μετάφρασε όλα τα χαρτιά μου και με έμαθε και ρουμανικά. Ωραία κοπέλα, καταπληκτική γκόμενα… Δεν την πήδηξα, εεεεεεε… Δεν είναι όπως οι περισσότερες, δυστυχώς…  έμαθε Ελλάδα και Γερμανία… Αν χρειάζεται κάποιος να μεταφράσει τα χαρτιά, μπορώ να γράψω και τον αριθμό της.  Αν θα την πηδήξει κάποιος να γράψτε να το ξέρω και εγώ, για μένα ήταν βουνό αυτό το κορίτσι.
στειλε με πμ το νουμερο της και το ονομα της....θα σε ενημερωσω

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τοχω βαλει στο ρουμανικο το βαζω κι εδω,για οποιον ενδιαφερετε

παιδια γεια χαρα
αναζητω ενα η δυο φιλους να παμε μαζι ρουμανια κ μολδαβια,η ρουμανια κ ουκρανια-εννοειτε κοντα στα συνορα
διαθετω το αυτοκινητο ,γκολφ 2007,μεχρι δυο ατομα δεκτα,οχι πιο πολλοι,θα εινε ταλαιπορια
οποιος θελει κανονιζουμε το προγραμμα,μοιραζομαστε βενζινες κ διοδια στα τρια η δυο αναλογα ποσοι ειμαστε
οποιος ενδιαφερετε ας στειλει πμ
απο αθηνα η θεσαλονικη η αναχωρηση,αμεσα,κανα 10-12 μερες θα τρυγυρισουμε κ μετα πισω
εχωξαναπαει δεν εχουμε προβλημα με δρομο,τα εξοδα να σπασουμε,της μετακινησης,ισως κ διαμονης,
,μονο τα διαβατηρια ναναι σε ισχυ
η ιδεα εινε να μοιραστουμε τα εξοδα βασικα κι η παρεα,αν προκυψει καλη χημεια
εκει ο καθενας αν γουσταρει "παιζει" κ μονος του κ βρισκομαστε για την επιστροφη-λεω για καποιον που εχει ισως ηδη καποια κατασταση εκει

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτα λεει στο ουκρανικο θρεντ ο συντροφος πιτσιλιστις

"αν θεσ να κανισ αυτο το ταξιδι απλα μιν περασεισ μεσα απο εκινο το κολογαμιμενο ανεξαρτιτο κρατιδιο.τρατζιστερια καποσ ετσι τελοσπαντοσ!!!!
θα μαρτιρισισ τιν ορα και τιν στιγμι που γενιθικεσ!!!!
σκεψου εγο εκανα το λαθοσ και περασα απο εκι μεσα με φιλι ροσιδα κιολασ που ειχα μαζι μου!
και μασ ξεσκισαν το κολο!!!!!σκεψου και να μιν ιμουν με τι φιλι εκινι που ειναι ροσιδα και ξερι τι γλοσα...και να ιμουν μονοσ!!!!!!!!θα καθομουν εκι για παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

εινε τοσο τραγικα τα πραγματα εκει? :think:

οχι οτι βρεθηκε κ κανεις για το ταξιδι :-
ολο ταξιδευτες διαβαζω κ βλεπω κι εδω κ ρουμανια,αλλα μαλλον στον υπνο τους πανε οι πιο πολλοι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οχι δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφει ο πίτσι τα πράγματα.
Εχω περάσει 10αδες φορές τα σύνορα (ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΠΜΡ και ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ - ΠΜΡ επίσης) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Μπορεί όμως να τύχεις σε τεράστιες ουρές και νά ταλαιπωρηθείς με τις ώρες.
Εχε υπόψη ότι κινούμαι συνήθως με ΜΜΜ οπότε εκεί υπάρχει μικρότερη ταλαιπωρία καθώς εξυπηρετούνται προνομιακά.

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν απο Βουκουρέστι νοικιάσεις αυτοκίνητο σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις στη Μολδαβία? Αν γνωρίζετε πείτε και συγκεκριμένο γραφείο ενοικιάσεως. Όποιος ΄
Ελληνας είναι εκει και κάτοικος ας στείλει με πμ κανα τηλέφωνο να έχω καμμια βοήθεια αν χρειαστώ κάτι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μονο μια εταιρεία από αυτές πούναι στο αεροδρόμιο νοικιάζει  αυτοκίνητα για Μολδαβία. Δεν θυμάμαι ποία (όχι πάντως από τις γνωστές πολυεθνικές Aviw, Hertζ κλπ)αλλα αν πας στο OItopeni θα την βρεις σίγουρα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μονο μια εταιρεία από αυτές πούναι στο αεροδρόμιο νοικιάζει  αυτοκίνητα για Μολδαβία. Δεν θυμάμαι ποία (όχι πάντως από τις γνωστές πολυεθνικές Aviw, Hertζ κλπ)αλλα αν πας στο OItopeni θα την βρεις σίγουρα.
maki exis xeretismus

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom