Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Άραξε και συ. Δίκαιο έχει το παιδί. Μουνάρα δεν είναι να χτυπιέσαι...
Αραξε εσυ καλυτερα......
Να χτυπιεμαι για ποιο λογο?Εβαλα μια φωτο με μια γκομενα που πηδηξα με μενα διπλα αφου με ξερουν προσωπικα τουλαχιστον 2-3 ατομα μεσα σε αυτο το φορουμ.Βαλε και εσυ μια για να δουμε και μετα μιλα.
γκε γκε τωρα?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε πρωκτολογε τι να κατσω να γραψω στο λαο για τα πολιτικα και οικονομικα της χωρας ....αυτοι μουνια θελουν να γαμανε (και κολους) και οχι τα αμαξια και τους πολιτικους...συγχαιρω τον φιλο αναστασιο3 για την αποδειξη που εβαλε....ζηλιαρηδες εμεις γαμαμε κι εσεις απλα γραφετε παπαριες...μιλατε για ααα μουνια και καλα που γαματε αλλα μονο στα λογια ...μεχρι και ο ευσωμος γαμαει σχεδον τσαμπα εδω τις παμπλουτες μολδαβεζες ....και οσο για ρεστοραντς στη μολδαβια υπαρχουν πολλα καλα και 2 απο αυτα ειναι το οπα του γιαννη και του ανδρεα και το ελ γρεκο του μιτσου και του ωιορελ...τα υπολοιπα θα τα καταλαβαιτε μονοι σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αραξε εσυ καλυτερα......
Να χτυπιεμαι για ποιο λογο?Εβαλα μια φωτο με μια γκομενα που πηδηξα με μενα διπλα αφου με ξερουν προσωπικα τουλαχιστον 2-3 ατομα μεσα σε αυτο το φορουμ.Βαλε και εσυ μια για να δουμε και μετα μιλα.
γκε γκε τωρα?
κυριε τασο, που λεει και ο αλεκος, πες ποσα πληρωσες και πως περασες με το μωρο ...ποσο υψος εχει κτλπ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω θελω να γνωρισω τις φιλες του γιατρου με τις βιλάρες αλλα αν ειναι πάνω απο 30 ασε  του τις χαρίζω
ετσι κι αλοιώς μετα τα 25 δεν με συγκινουν αλλα για αυτες θα κανω μια εξεραιση αν ξεπερνουν το οριο Ηλικιας που
εχω στοχο εγω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
κυριε τασο, που λεει και ο αλεκος, πες ποσα πληρωσες και πως περασες με το μωρο ...ποσο υψος εχει κτλπ
χαχαχαχα.....
κυριε μητσο,ολο το σκηνικο δεν στοιχισε σχεδον τιποτα αφου πηγαμε μονο στη Booz Time και απο εκει κατευθειαν στο σπιτι.
ψηλη ειναι και χωρις τακουνια και αστερι σε αυτο που γουσταρεις εσυ  :pipa1:  :pipa2: πραγματικη καθηγητρια  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε φιλε πρωκτολογε τι να κατσω να γραψω στο λαο για τα πολιτικα και οικονομικα της χωρας ....αυτοι μουνια θελουν να γαμανε (και κολους) και οχι τα αμαξια και τους πολιτικους...συγχαιρω τον φιλο αναστασιο3 για την αποδειξη που εβαλε....ζηλιαρηδες εμεις γαμαμε κι εσεις απλα γραφετε παπαριες...μιλατε για ααα μουνια και καλα που γαματε αλλα μονο στα λογια ...μεχρι και ο ευσωμος γαμαει σχεδον τσαμπα εδω τις παμπλουτες μολδαβεζες ....και οσο για ρεστοραντς στη μολδαβια υπαρχουν πολλα καλα και 2 απο αυτα ειναι το οπα του γιαννη και του ανδρεα και το ελ γρεκο του μιτσου και του ωιορελ...τα υπολοιπα θα τα καταλαβαιτε μονοι σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλα δεν θα βρο την ξανθια την δικια σου !!!! την ξανθια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μπραβο αλλαν για την ενημερωση!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:  καλα εεε μιν γαματε πολυ !!! αφηστε και τιποτα για τους αλλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλαν  φτιαξε και κανα αλλον κλωνο  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  απο δο το εφερα απο εκει το εφερα το ξυπνησα το θρεντ :dancing: :dancing: :dancing: αλλαν η ξανθια του μολντου που αραζει ?????? για δωσε πληροφοριες!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα δεν θα βρο την ξανθια την δικια σου !!!! την ξανθια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μπραβο αλλαν για την ενημερωση!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:  καλα εεε μιν γαματε πολυ !!! αφηστε και τιποτα για τους αλλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλαν  φτιαξε και κανα αλλον κλωνο  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  απο δο το εφερα απο εκει το εφερα το ξυπνησα το θρεντ :dancing: :dancing: :dancing: αλλαν η ξανθια του μολντου που αραζει ?????? για δωσε πληροφοριες!!!!
xi xi xi ελ γρεκο καθε μερα και ολη μερα :s&m_1: :s&m_1:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώτο έχω περάσει τόσες φορές απέξω αλλά δεν το τίμησα γιατί μου φάνηκε λιγο fake.
Τηννεπόμενη φορά θα το τιμήσω σίγουρα. (Εντάξει Μήτσο θα περάσω και από σένα ...μη φωνάζεις  :cheesy:)
τετοιους πελατες να ειχα σαν εσενα τον αλλαν και το γιατρο δεν θελω τιποτε αλλο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: katse na stilo μια καργια μου να την διπλαρωση να την κανη φιλη χε χε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχει να πεση γελιο!!!!!!! φετος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατρε ασε  τα σαπια τρεια χρονια τωρα ολο για καργες μιλας και εγω δεν τουφεκισα καμια δικη σου ακομα..

στειλε την να διπλαρωση εμενα εκτος κι  αν ζηλεύης και συ ..................

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατρε ασε  τα σαπια τρεια χρονια τωρα ολο για καργες μιλας και εγω δεν τουφεκισα καμια δικη σου ακομα..

στειλε την να διπλαρωση εμενα εκτος κι  αν ζηλεύης και συ ..................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ψαχνης για μαλακες ?? σιγα να μην σε φερο σε επαφη με της καργιες μου!!!!!!!!!!!! θα μου ζητανε μετα βιλες στην μυκονο και ταξιδια στην νεα υορκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι εγινε την γαμισεσ που την γαμισεσ την πιατσα στην σοφια εν μεσο οικονομικης κρισις θελης να γαμισεισ και την πιατσα στο κισηινεοθ!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ελ γκρεκο ξανθια και ξερο καυλι!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ψαχνης για μαλακες ?? σιγα να μην σε φερο σε επαφη με της καργιες μου!!!!!!!!!!!! θα μου ζητανε μετα βιλες στην μυκονο και ταξιδια στην νεα υορκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι εγινε την γαμισεσ που την γαμισεσ την πιατσα στην σοφια εν μεσο οικονομικης κρισις θελης να γαμισεισ και την πιατσα στο κισηινεοθ!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι σε ολαααααααααααααααααααααααααα
τα γουστα πληρώνωνται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
και οταν εισαι 50αρης θα χωνεις και το χερι στην τσεπη για να καβαλάς 20αρια Αλογα τσιπηηηηηηηηηηηηηη!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τι σημασια εχει ρε φιλε τι παιρνει ο μεσος ουκρανος η μολδαβος?
με αυτους εισε παρεα στη  ντισκο στο κεντρο στα εστιατορια καφετεριες η οπου αλλου?
Όσον αφορά εμένα καθαρά προσωπικά η απάντηση είναι ναι.
τα αλλα εινε θεωριες δικες σας
τα λεω γιατι ταζησα πριν 10μερες οχι κανα αιωνα..
ΟΚ προφανώς 6 χρόνια στην Μολδαβία εγώ, 17 ο Δημήτρης, δεν ξέρω πόσα ο Τάσος, 12 ο soritas δεν έχουμε μάθει την χώρα και τις συνήθειές της και περιμέναμε εσένα με μια 10ήμερη επίσκεψη στις χώρες αυτές ως τουρίστας με άγνοια γλώσσας να μας την μάθεις και να έχεις διαμορφώσει άποψη και να είσαι απόλυτος σ' αυτήν. Keep working...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντος αυτον τον καιρο ψαχνο να βρω τον ελληναρα με την S KLASS ασπρη σαν και αυτη της φοτογραφιας με ολοκληρη την οροφη γιαλινη που το πεζει γαμαο και στελνει στα μορα με κουριερ σαμπανιες σοκολατακια μπαλονια και τριανταφιλλα πρεπει να ειναι χειροτερο πανυγηρη απο εμενα  :2funny: :2funny: :2funny: θα εχει ενδιαφερον μια σιναντηση με αυτον!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• mercedes-benz-s-clas_1280x0w.jpg
    mercedes-benz-s-clas_1280x0w.jpg
    181,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom