You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ολιμπιακος ειναι ο καρντασης ???? κοκινα της φωτιας?????????κανονικα αυτα πρεπει να τα λες στον ευσωμο γιατι αυτος ειναι πιο χοντρος ,καπνιζει πιο πολυ,γαμαει πιο λιγο,ειναι λιγο πιο μεγαλος και βαφει τα μαλλια του κοκκινα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
κανονικα αυτα πρεπει να τα λες στον ευσωμο γιατι αυτος ειναι πιο χοντρος ,καπνιζει πιο πολυ,γαμαει πιο λιγο,ειναι λιγο πιο μεγαλος και βαφει τα μαλλια του κοκκινα
Εγω φταίω ρε που δεν σου την Ξανθιά να κλαις τωρα αντι να κοροιδευης να με σεβεσαι χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχααααααααααααααααααααα.
Ερχωμαι ομως και θα τιμωρηθης ανάλογα φετος τον χειμώνα και μάλον θα εχω ενισχύσεις απο Τιρασπολ και ΦΟΝ μαζί .
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τι εγινε ρε μακαρε ανοιξε κανενας του σογιουσου στο τιρασπολ καμια καντινα και μας καλεις στο πανηγηρη??
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αδερφε δεν εχο παρει ποτε τιποτα γιατι στην ιατρικη υσχηει οτι το φαρμακο ειναι φαρμακι δηλαδη σημερα ενα φαρμακο που ειναι γενικα αποδεκτο και χρησημοποιητε ευρεος υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα μετα απο 10 χρονια να βγουν κλινικες μελετες που να δειχνουν οτι το φαρμακο αυτο εχει σβαροτατες παρενεργειες η στην καλητερη περιπτοση να θεραπευη αλες αρωστιες απο αυτες για της οποιες δινετε!!!!!!!!!!!! ολοκληρη βιβλιογραφεια υπαρχει με φαρμακα που χρησειμοποιηθικαν απο ολο τον πλανητη και μετα αποδειχτηκαν στην χειροτερη περιπτοση τοξικα καρκινογονα κτλ και στην καλητερη περιπτοση οπος εγραψα να θεραπεουν αλλες ασχετες ασθενειες τα φαρμακα που δινονται για την στιτικη δισλειτουργεια ειναι το 1 σιλδεναφιλη <βιαγκρα> το οποιο καθαρα ανεβαζει την πιεση του αιματος στο μοριο διμιουργοντας hipertensiunea arteriala ανεβαζοντας την πιεση του αιματος δηλαδη διεγυροντας την καρδια γιαυτο μακρια κατα την γνομη μου αν εχεις ιχνος ιποψιας οτι κατι δεν παει καλα με την καρδια σου η εχεις πολλα κιλα 2 ταδαλαφιλη <κιαλις> αναστολεας της φοσφοδιεστεράσης τιπου 5 (PDE5) το κιαλις το κιριοτερο πραγμα που προκαλει στον οργανισμο ειναι αγκιοδιαστολη και απελευθεροση περισοτερης γονοτροπινης που σου διμιουργει εκτος απο στηση και ερωτικη επιθιμια για πολι περισοτερο χρονο απο το βιαγκρα και το λεβιτρα εχει ομος και καπιες σοβαρες παρεενεργειες πονοκεφαλους απολεια ευκρινιας στην οραση μερικη απολεια μνηνης σε υπερβολικη δοση και αλα αλλα ειναι το πιο εξυπνο φαρμακο απο τα τρια τα αλλα διο ειναι για απλα σηκομα γαμιση και τελος σε απλα ελληνικα το κιαλις ειναι στους ανδρολογους το νο1 μεχρι στιγμις και ενα αλλο συν ειναι οτι δεν επιρεαζετε απο αλκοολ η φαγητο ενο τα αλλα δυο πρεπει να τα περνεις με αδειο στομαχι και χορις αλκοολ!!!!!!!!!!!! 3 βαρδεναφιλη <λεβιτρα> εδο προσοχη!!! η δραση κραταει κανα 5 ορο καιδιμιουργει καλητερες στησεις απο το βιαγκρα!!!αλλα απαγορευετε σε ανδρες ανο τον 60!!! σε οσους εχουν καρδιακη ανεπαρκεια και προσβαλει αμεσα σικοτη και νεφρα!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!!! αυτα τα ολιγα σε πολι απλα ελληνικα ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ τα φαρμακα αυτα ειναι αποτελεσματικα κατα 70 τοισ εκατο δευτερον σε καθε οργανισμο αναλογα τα κιλα την ηλικια και την φισικη κατασταση εχουν διαφορετικα αποτελεσματα και πολες φορες η μικροτερη ημερισια δοση εχει καλητερα αποτελεσματα απο την υπερδοσολογια!! υπαρχει τελος και ο σινδιασμος αυτον τον φαρμακον αλλα αυτο θελη σηνεργασια ανδρολογου!!! προσοχη!!!!!!!!!!!!! με της μαλακιες
RESPECT γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το εσκισες το θεμα αυτο δεν το περιμενα απο σένα ............
για την ακριβεια το ΞΕΣΚΙΣΕΣ σου ευχωμαι ετσι να ξεσκισης και την πιτσιρικα......
Σημ.: Οταν βρεις το τροπο ενημερωσε εχω και γω κατι τετοια θεματα με τισ μικρες και δεν εχω λύση.....αφου δεν κανω χρηση αυτων που αναφερεις.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αφου ρε μαστορα εση μονο τσιμποθκια δινεις!!!!!!! :S :S :S τι ξεσκισματα και πρασινα αλογα μου τσαμπουνας??? 18 ποντουσ χαλαρη η σηκομενη??
Ξεχασες το γλείψημο οποτε οσο για το αστο καλλήτερα.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν τα βάφω.κανονικα αυτα πρεπει να τα λες στον ευσωμο γιατι αυτος ειναι πιο χοντρος ,καπνιζει πιο πολυ,γαμαει πιο λιγο,ειναι λιγο πιο μεγαλος και βαφει τα μαλλια του κοκκινα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
tin kotsida η το γιαλιστερο μερος???Δεν τα βάφω.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ολιμπιακος ειναι ο καρντασης ???? κοκινα της φωτιας?????????
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Δεν τα βάφω.
Εγω ειμαι ο ευσωμος της παρέας αρα για μένα ήταν το καρφί ασχετα που και εγω δεν τα βάφω.
Τα ξυρίζω ομως............. χαχαχχαχαχχαχχααααααααααααααααα
Να τον πεθανεις θελεις allan??????
Εγω φταίω ρε που δεν σου την Ξανθιά να κλαις τωρα αντι να κοροιδευης να με σεβεσαι χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχααααααααααααααααααααα.
Τωρα μιλας σωστα!!!οχι για να την κανο να τελειοση αλλα για να νιοση ξεσκισμενη!!!!!!!!!!!!! η ανατολικες αυτο θελουν!! και το επιδιοκουν δεν σε αφηνουν σε χλορο κλαρι
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Παπάρια. Εγώ είμαι πιό εύσωμος από όλους, καπνίζω πιό πολύ από όλους και είμαι και μεγαλύτερος από όλους σας. Οπότε ?
Οι Ουγγαρεζες ειναι η αδυναμια μου και εχω παρει αρκετες.εδω φιλε εδωσες ρεστα
οτι κ ναχωσες σε παραδεχομε
ε πως να το κανουμε,αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας
τα ευσημα μου
υγ.βουδαπεστη τη βρικες καταλαβα..βαλε κ κανα οθγγαρεζικο να ανεβουμε κι αλλο
Αλλα ενταξει,δεν τυχαινει να εχω παντα μαζι μου την φωτογραφικη...
Καλο ξενοδοχειο και οχι ακριβο(περιπου 60-70 euro)ειναι το Charles που μπορεις να κανεις οτι θελεις αλλα εχει και καλα διαμερισματα για ενοικιαση κοντα στα 40-50 eura την ημερα.Απο κλαμπ πηγαινω πιο πολυ στο Rio Club που βρισκεται απο την μερια της Buda ακριβως μετα την γεφυρα και απο φαγητο το καλυτερο ειναι το κεντρικοτατο DunabeCorner διπλα στο Ιντερκοντινενταλ απο την μερια της Πεστης,την ημερα αλλα ειδικα το βραδυ εχει γαματη θεα με φωτεισμενη την Chain Bridge και οι τιμες του ειναι λογικοτατες.που εισουνα εση κρημενος τοσο καιρο !!! επιξα εδω μεσα με τους ασχετους!!!!!!!!!!!! ρε παλικαρε με ρεντ μπουλ να ξεσκισο πιτσιρικα τουμπανο 26 χρονον να της το δοσο το μουνι στο χερι κανα δηημερο συνεχεια δεν γινετε!!!!!! αμα ξερη κανας συναγονιστης καμια μεθοδο σοβαρα οχι μαλακιες ασ γραψει !!!!!!!!!! για ουγκαρια αν θελης αναλησε τιμες διαμονη φαγιτα κλαμπ περιοχεσ κτλ Υ.Γ καλο το τεμαχιο καλητερο απο το προτο!!!! μου αρεσουν τα δημετρα!!Υ.Γ2 με τι βιζα κατεβενουν ουγκαρια /
Απεφυγε την Vaci street καθως εχει μονο κωλοπιασαδικα και φυσικα οσο μπορεις τους παπαρες τους ταξιτζηδες απο το κεντρο,δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι κλεφτες!
Το κυκλωμα με τις ρωσιδες δουλευει κατα κυριο λογο απο Αγια Πετρουπολη απο μια ντοπια ατζεντισα εκει και η βιζα ειναι για ενα μηνα...κανουν τσοντα και βιζιτα σχεδον καθε μερα.
Αυτα τα ολιγα...
Και το πρωτο πολυ καλο ητανε και ψηλο αλλα αυτο ητανε επαγγελματιας...οτι γουσταρα το εκανε κατευθειανΥ.Γ καλο το τεμαχιο καλητερο απο το προτο!!!! μου αρεσουν τα δημετρα!!
συνεχεια χαμογελαστο,απλα μερικες φορες δαγκωνε λιγο παραπανω
Συνημμένα
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πρώτη πορνοπρωτεύουσα η Βουδαπέστη...γεγονός...αλλά και Ουγγαρέζες πολύ ξηγημένες...Ντέπρετσεν 1993...ξεπουπούλισα αρκετά κοτόπουλα τότε....και το πισω το δουλευε τελεια...το δευτερο το εριξα μονο απο κει
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Παπάρια. Εγώ είμαι πιό εύσωμος από όλους, καπνίζω πιό πολύ από όλους και είμαι και μεγαλύτερος από όλους σας. Οπότε ?
Εσυ καλά τα λές αλλά εγω εχω τα copy rights του ονοματος και δεν τα παραχωρ'ω σε κανεναν εκτος κι αν ...............
πληρωσης σε ειδος εντος ΤΙΡΑΣΠΟΛ
1993?Βλεπω και συ παλιος εισαι σαν εμενα...τελικα ολο νεαρουληδες ειμαστε σ'αυτο το θρεντΠρώτη πορνοπρωτεύουσα η Βουδαπέστη...γεγονός...αλλά και Ουγγαρέζες πολύ ξηγημένες...Ντέπρετσεν 1993...ξεπουπούλισα αρκετά κοτόπουλα τότε....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις