You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ να αγορασει κανεις διαμερισμα στο Κισινιωφ με 57.000 Ευρω !ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Με αυτα τα λεφτα επαιρνες και Αγια Πετρουπολη που με Κισινιωφ δεν συγκρινεται ειναι σα να συγκρινεις Παρίσι με Τίρανα !ΕΛΕΟς!Να και ενα σα'ι'τ με τιμες 51.800 Ρουβλια το τετραγωνικο (1260 Ευρω).Για ενα διαμερισμα 50 τετραγωνικα θαλεις63.000 ευρω! Σε καινουργιο σπιτι που θα ειναι ετοιμο στα μεσα το 2012.Εγω τα διαμερισματα μου τα πηρα οταν οι τιμες ηταν φτηνες το μονο το πηρα με 12.000 $ το 2000 !ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!Αρχιζω να πιστευω αυτο που λεει ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς οτι ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
apo ola πιο πολυ μου αρεσει το μπαλκονι με την ωραια θεα και το μπανιο επειδη εχει το μπιντε για γρηγορο πλυσιμο και επιστροφη στις πιπες φιλε τσαρε το διαμερισμα του τασου ειναι φτηνο σχετικα με τις τιμες που υπαρχουν τωρα εδω....το 2003 οταν πηρα εγω αυτα που εχω τοτε καναν 150 000 και τωρα 800 000 δεν ειναι ιδιες εποχες ...εμεις απλα τοτε ημασταν τυχεροι η εξυπνοι πες το οπως θες ...τωρα ομως ετοιμο σπιτι 70 τετραγωνικα καινουργιο και ετοιμο δε βρισκεις ουτε στην αφρικη
Κατα αρχην αμα δεν ξερεις μη μιλας.....το ειπα και θα το ξαναπω,ΕΜΕΝΑ ειναι η δουλεια μου αυτη και απο αυτο ζω την τελευταια 10ετια,και ζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΚαταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ να αγορασει κανεις διαμερισμα στο Κισινιωφ με 57.000 Ευρω !ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Με αυτα τα λεφτα επαιρνες και Αγια Πετρουπολη που με Κισινιωφ δεν συγκρινεται ειναι σα να συγκρινεις Παρίσι με Τίρανα !ΕΛΕΟς!Να και ενα σα'ι'τ με τιμες 51.800 Ρουβλια το τετραγωνικο (1260 Ευρω).Για ενα διαμερισμα 50 τετραγωνικα θαλεις63.000 ευρω! Σε καινουργιο σπιτι που θα ειναι ετοιμο στα μεσα το 2012.Εγω τα διαμερισματα μου τα πηρα οταν οι τιμες ηταν φτηνες το μονο το πηρα με 12.000 $ το 2000 !ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!Αρχιζω να πιστευω αυτο που λεει ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς οτι ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ακους ενα νουμερο π.χ. 57.000 ευρο η π.χ. 87.000 ευρο και αρχιζεις να λες και να λες και να λες.......................
Αυτος που πραγματικα ξερει απο ακινητα δεν κοιταει ρε μονο αυτο.........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ....απο αυτα καταλαβαινεις εαν εχεις κανει καλη αγορα η οχι....το δικο μου που ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΕΤΟΙΜΟ με ΑΡΙΣΤΗ ποιοτητα υλικων στη σαλονολουζινα,μπανιο κ.τ.λ. και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ εως και την παραμικρη λεπτομερεια,κοστισε 802 ευρω το τετραγωνικο αφου ειναι 71 τετραγωνικα μετρα
Αυριο το πουλαω με κλειστα ματια 75.000 ευρω αν θελησω................
Για τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στο Κισιναου η μεση τιμη ειναι 900 ευρω το τετραγωνικο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΟδηλαδη πατωματα,μπανιο,κουζινα κ.τ.λ πρεπει να τα κανεις εσυ και στο τελος η τιμη βγαινει στα 1.100 με 1.200 το τετραγωνικο!
Εχει βεβαια και τα παλια κομουνιστικα χαμηλοταβανα που μπορεις να τα παρεις και με 400-500 ευρω το τετργωνικο......αυτα πηγαινε παρτα εσυ αν θελεις,εγω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
Αυτο που δειχνεις για την Αγια Πετρουπολη....πρωτον ειναι σε block(μαπα το καρπουζι για μενα)και δευτερο θα ειναι ετοιμο ειπες στα μεσα του 2012....αν ειναι φυσικα και δεν την κανει πιο μπροστα ο εργολαβος και η κατακευαστικη εταιρεια ξερεις ποσα τετοια γινανε και στην Ελλαδα και μετα κλαιγανε οι αγοραστες που ειχανε δωσει τις προκαταβολες? και αντε πες οτι σου το παραδωσανε...απο 1.260 το τετραγωνικο,στο τελος θα σου βγει 1.500 στα σιγουρα!
Αντε γιατι μαλλον ψιλοασχετος εισαι με το αντικειμενο...
Πραγματι,στο μπαλκονι βγαινουν τα πιο ωραια γουσταapo ola πιο πολυ μου αρεσει το μπαλκονι με την ωραια θεα και το μπανιο επειδη εχει το μπιντε για γρηγορο πλυσιμο και επιστροφη στις πιπες
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
apo ola πιο πολυ μου αρεσει το μπαλκονι με την ωραια θεα και το μπανιο επειδη εχει το μπιντε για γρηγορο πλυσιμο και επιστροφη στις πιπες
Εχεις θέμα εσυ με την ΘΕΑ , μάλον φταιει ο λάκος που βρισκεται το δικο σου και δεν εχει μπαλκόνι......
Και πολύ μπαλκονάτος μας βγηκες τωρα τελευταία ή κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Κατα αρχην αμα δεν ξερεις μη μιλας.....το ειπα και θα το ξαναπω,ΕΜΕΝΑ ειναι η δουλεια μου αυτη και απο αυτο ζω την τελευταια 10ετια,και ζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Ως προς τι η ανάλυση και γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ετσι γουσταριζα τα ειχα και το πήρα. Τελος συνεντευξησις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δικιο εχεις,τι καθομαι και χαλαω το σαλιο μου???και δεν εχω και πολυ.......Ως προς τι η ανάλυση και γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ετσι γουσταριζα τα ειχα και το πήρα. Τελος συνεντευξησις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα..............Εχεις θέμα εσυ με την ΘΕΑ , μάλον φταιει ο λάκος που βρισκεται το δικο σου και δεν εχει μπαλκόνι......
Και πολύ μπαλκονάτος μας βγηκες τωρα τελευταία ή κάνω λάθος;;;;;;;;;;;;
Εγω παντως θα τον εχω και στριφογυριστη καρεκλα αμα γουσταρει...πιπα καθιστη,μετα την γυρνας και κατευθειαν στο πισωκολητο...βολευει πολυ
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχαχα..............
Εγω παντως θα τον εχω και στριφογυριστη καρεκλα αμα γουσταρει...πιπα καθιστη,μετα την γυρνας και κατευθειαν στο πισωκολητο...βολευει πολυ
Δεν εχω λόγο να αμφιβάλω για τις ερωτικες του ικανότητες και αντοχές αλλα.......
κατα δήλωση του προκτωλόγου μετα την πιπα σταματανε οι επιδώσεις του...........
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αληθεια???????????????????????????
εμενα αλλα μου λεει........
Δεν ξερω εγω και εμενα αλλα μου λέει ...............αλά ο γιατρος μιλα απο την πλευρα της επιστήμης
εγω ειμαι χαιβάνι δεν ξερω...
Θα μας ριξη κανενα καθαρτικο στο φαγητο και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε
οπότε ασε μην τον κολάμε πολύ δεν ξερεις τι μπορει να κανει.
ναι μερικες φορες γινεται επικινδυνος...θολωνει το ματι του
εγω παντως γουσταρω παρτουζες,πρεπει να κανουμε μια ολοι μαζι για να δουμε τις επιδοσεις του καθενος!
στην πραξη φαινονται ολα,οχι στα λογια...................
εγω παντως γουσταρω παρτουζες,πρεπει να κανουμε μια ολοι μαζι για να δουμε τις επιδοσεις του καθενος!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ναι μερικες φορες γινεται επικινδυνος...θολωνει το ματι του
Μέσα αρκει να ειναι ΞΑΝΘΙΑ και μπαλκονάτη .................κατα προτιμιση μου......... η μπύρα χαχχαχαχαχχααααααααα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχα
βαλθηκες να τον στειλεις σημερα
Εγώ πάντος δεν ζηλεύω.... και οι καλοι φιλοι τα μοιραζονται όλα νομιζω;;;;;;;;;.
Ασε ρε τάσσο Σοβαρα τωρα βαρεθηκα εδω πανω που ειπα θα υσηχάσω απο δουλεια πλακωσανε όλοι οι Σερβοι και Σκοπιανοι για διακοπες 7ημερα και 10ημερα και τρεχω σαν παλαβος να τους ταχτοποιησω .. και παρότι κρατησα υψηλη τιμή για Σεπτεμβριο ειμαι γεματος αλλα δεν εχω χρονο για παρτι μου οποτε απο εδω ειναι ενα παραθυρο επικοινωνιας με φιλους και ιδια ενδειαφεροντα..
(όλο οικογενειες ειναι εδω οποτε δεν εχει παιχνιδι).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι εγω ειμαι Ψιλοασχετος και 'σεις ολοι σχετικοι! Αν ειχες διαβασεις καποια παλαιωτερα ποστ θα ηξερες οτι ειμαι στη Ρωσσια απο το 1992 !Εχω παρει αρκετα διαμερισματα ετσι και κανενας εργολαβος δεν την εκανε αυτη η εταιρια που το χτιζει ειναι απο το 1991 και το 60% το εχει ο δημος.Οποτε ειναι σχεδον κρατικη.Αν διαβασεις στο Thread της Ρωσσιας (δυστηχως δεν θυμαμαι πότε τα ειχα γραψει?) ειχα δωσει πληροφωριες για ολα τα σπιτια που χτιζονταν στο ανατολικο μπλοκ (σπιτια πριν την επανασταση,σπιτια που ειχαν χτισει οι Γερμανοι αιχμαλωτοι,Χρουσιοφκα,Μπρεζνιεφκα,Κιρπιτσνι σειρα 137 σειρα 600.11 κλπ.) νομιζω ειχα βαλει και φωτογραφιες.ΕΓΩ ΠΛΟΥΤΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ! Τα αγοραζα οταν ειχαν πενταροδεκαρες και μετα απο κατι χρονια τα πουλαγα 10 φορες απανω......Κατα αρχην αμα δεν ξερεις μη μιλας.....το ειπα και θα το ξαναπω,ΕΜΕΝΑ ειναι η δουλεια μου αυτη και απο αυτο ζω την τελευταια 10ετια,και ζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Ακους ενα νουμερο π.χ. 57.000 ευρο η π.χ. 87.000 ευρο και αρχιζεις να λες και να λες και να λες.......................
Αυτος που πραγματικα ξερει απο ακινητα δεν κοιταει ρε μονο αυτο.........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ....απο αυτα καταλαβαινεις εαν εχεις κανει καλη αγορα η οχι....το δικο μου που ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΕΤΟΙΜΟ με ΑΡΙΣΤΗ ποιοτητα υλικων στη σαλονολουζινα,μπανιο κ.τ.λ. και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ εως και την παραμικρη λεπτομερεια,κοστισε 802 ευρω το τετραγωνικο αφου ειναι 71 τετραγωνικα μετρα
Αυριο το πουλαω με κλειστα ματια 75.000 ευρω αν θελησω................
Για τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στο Κισιναου η μεση τιμη ειναι 900 ευρω το τετραγωνικο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΟδηλαδη πατωματα,μπανιο,κουζινα κ.τ.λ πρεπει να τα κανεις εσυ και στο τελος η τιμη βγαινει στα 1.100 με 1.200 το τετραγωνικο!
Εχει βεβαια και τα παλια κομουνιστικα χαμηλοταβανα που μπορεις να τα παρεις και με 400-500 ευρω το τετργωνικο......αυτα πηγαινε παρτα εσυ αν θελεις,εγω ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
Αυτο που δειχνεις για την Αγια Πετρουπολη....πρωτον ειναι σε block(μαπα το καρπουζι για μενα)και δευτερο θα ειναι ετοιμο ειπες στα μεσα του 2012....αν ειναι φυσικα και δεν την κανει πιο μπροστα ο εργολαβος και η κατακευαστικη εταιρεια ξερεις ποσα τετοια γινανε και στην Ελλαδα και μετα κλαιγανε οι αγοραστες που ειχανε δωσει τις προκαταβολες? και αντε πες οτι σου το παραδωσανε...απο 1.260 το τετραγωνικο,στο τελος θα σου βγει 1.500 στα σιγουρα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
......το πηρες 57.000 και το πουλας 75.000.ΕΓΩ ΤΟ 2000 ΠΗΡΑ 12.000 και τωρα εχει 100.000+ .Στη Γκοργκοφσκαγια διαμερισμα δυαρι το πηρα 2002 (σπιτι χτισμενο το 1901) το αγωρασα 28.000 $ (το πηρα φτηνα διοτι συναντιομουνα με την ιδιοκτητρια και δεν ηξερε και καλα της τιμες ανετα το πουλαγε 35.000-40.000 και μετα το πουλησα 85.000 Στη Βαρσοβια το αγωρασα κατω απο 30.000 και εχει 110.000-120.000 (και θα ανεβει η τιμη του αφου η Πολωνικη οικονομια ειναι σε ανοδο.αυτο το διαμερισμα το νοικιαζω).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΗΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕς ΣΑς ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ:ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΟΛΕς ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ!ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΥΛΗΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!σιγα μην παει ο Μολδαβος να σου βαλει καλα υληκα αφου κοιτανε να κανουν οικονομια οσο μπορουνε αφου ετσι κ'αλλιως θα το αγορασουνε.Θα δεις οτι σε 6-7 χρονια το σπιτι θα αρχισει να παλιωνει μιλαω για το κτηριο τους σωληνες κλπ. μ'αρεσει που ολοι κανεται τους εξυπνους και ολοι !Παντος ΟΣΟΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Redpaeinz εγαλος γαμιας για τον Πιρφορο δεν προκειται καν να σχολιασω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ενα αλλο πραγμα που με εχει κανει να πεθανω στα γελια ειναι ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΞΕΡΕΤΑΙ ΡΩΣΣΙΚΑ !Οταν ομως σας συνανταω τα ξεχνατε! ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:Ο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟς (οταν του ειπα καποιες λεξεις στα Ρωσσικα ή καποιες προτασεις απο καποιο σα'ι'τ της καταλαβε και δεν χρειαστηκε να του της μεταφρασω στα Ελληνικα).Και ο ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΟς (Ειχε παει ενας φιλος μου ο Σταματης Μολδαβια με τη γυναικα του που ειναι απο ΠΜΡ και η γυναικα του Σταματη μου ειπε οτι ο Μολδολαγνος ξερει αρκετα καλα Ρωσσικα)ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΤΑΙ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις