Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ασε τα περι επενδυσεων κλπ.ο καθενας πορευεται και πρατει συμφωνα με τα θελω του και τις εμπειριες του.

Εγω αναφερθηκα προσωπικα σε σενα και στις διαφορες κατα καιρους αναφορες σου σε προσωπα και ανθρωπους που
ουδεποτε συναντησες και δεν τους γνωριζεις προσωπικα ετσι μου ειπε ο Σηφης - ετσιο ενας ετσι ο αλλος ..
Δεν καταλαβαίνεις οτι εκθετεις και προσβαλης χωρις λογο και αιτια ακομη και αυτους που σου λενε κατι προσωπικα σε εσενα και συ το βγαζεις δημόσια την δικη τους αποψη και γνωμη;;;;
Αν θελανε αυτοι δεν μπορουν να το κανουν;;;
Γιατι το κανεις;;; ποιος ο λογος και η αιτια και ποιον αφορα η αποψη του καθενα για τον οποιονδήποτε εδω μεσα;;;;
Οποιος θελει λεει την δικη του αποψη και γνωμη οχι των άλλων εχω αδικο;;;;;;;;;

Συγνωμη αλλα προσεξετο λιγο σε αυτο το θέμα υστερεις και δεν ξερω τον λογο που το κανεις συνεχως.......... σε διαβάζω πανω απο τρεια χρονια νομιζω......

Οταν με το καλό γνωρισης και τον Σηφη απο κοντα.................. μπορει να σε γεμιζει σαν ανθρωπος και ιδεες  αλλα ισως υστερει σημαντικα στην εμφανιση και στην διαθεση καλης παρεας και κοινωνικοτητας καθως και αποδοχης κυκλου ανθρωπων που εχουν διαφορετικη αποψη και ιδεες  οποτε κρατα μικρο καλαθι ....
κατι ξερει ο παλιος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Και να μην ξεχνιωμαστε με τις παραπανω παπαρολογιες εδω ειμαστε σε ενα μπουρδελοσελιδο για πληροφοριες σχετικα με σεξοτουρισμο και εσκορτς αυτα ειναι τα κοινα μας ενδειαφεροντα ολα τα υπολοιπα αφορουν αλλα φορουμ οχι εδω..

Δωστε ρε σεξοτουριστες καμια πληροφορια της προκοπης  αντε ρε Μολντο που αφησες τον Πιπι να παη Τιρασπολ.,
ΕΣυ γιατι δεν πηγες ;;;;  Δεν σε αφησε το Νταρλινγκ??????????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και να μην ξεχνιωμαστε με τις παραπανω παπαρολογιες εδω ειμαστε σε ενα μπουρδελοσελιδο για πληροφοριες σχετικα με σεξοτουρισμο και εσκορτς αυτα ειναι τα κοινα μας ενδειαφεροντα ολα τα υπολοιπα αφορουν αλλα φορουμ οχι εδω..

Δωστε ρε σεξοτουριστες καμια πληροφορια της προκοπης  αντε ρε Μολντο που αφησες τον Πιπι να παη Τιρασπολ.,
ΕΣυ γιατι δεν πηγες ;;;;  Δεν σε αφησε το Νταρλινγκ??????????
ρε συ η ολεα με ρωτουσε ποτε θα ερθεις ..τι να της πω ???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε συ η ολεα με ρωτουσε ποτε θα ερθεις ..τι να της πω ???

οτι ειμαι φτωχός και αφραγκος δεν εχω λεφτα..................
αν με φιλοξενηση το συζητάμε........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που αν δεν γινει Ξανθια ........δεν νομιζω να..............

Δεν ειδεσ τι σου εγραψα παραπανω;;;;;;;;;;;;; ετοιμασε γουρουνοπουλο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μικρή και τσατσά (που, σε τι?) ????

Ελα ρε  Μάκη το παιζει Μανταμ η κοπελιτσα οτι εχει φιλες διαθεσιμες και ολο ειναι απασχολημένες σε αλλα ραντεβου και ερχεται  η ιδια για να ευχριστηση τους πελατες σιγα την τσατσα.
αυτη παντως ειναι καλή αν μιλάμε για την ιδια εεεεεεε δεν νομιζω να γνωρισε άλλη ο Μολντο εκει  καθ'οτι ερωτοχτυπημένος δεν εχει για αλλου ματια εδω και ενα χρόνο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Οσο για το σχολιασμο με το διαμερισμα ειναι να  :headbang:κανεις αν ειναι να δωσει τοσα λεφτα για να παρει διαμερισμα στο Κισινιωφ!Οταν με λιγακι παραπανω λεφτα παιρνει Αγια Πετρεουπολη.Δε λεω θα μου πεις ειναι βορεια εχει κρυο ε,Ας ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΔΗΣΣΟ δεν ειναι ακριβοτερα!μη σου πω οτι πιο φτηνα κανουν!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :2funny:Χτες πεθανα στα γελια :2funny:
Χαλαρωσε...μας τοπες μια,μας τοπες δυο μας τοπες τρεις που λεει και το τραγουδι.
Γιατι στο τελος εσυ ο ιδιος εισαι ΑΝΕΚΔΟΤΟ...και μαλιστα κακογουστα ΜΕΓΑΛΟ θα ελεγα.  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αφου εισαι ενας απο τους παμπλουτους που πηγαν στην πιο πλουσια χωρα της Ευρωπης με τα καλητερα αμαξια,με φοβερο επιπεδο ζωης!Δεν ειναι τυχαιο οτι στη Μολδβια ερχονται απο παντου μεταναστες :2funny:  κοιτα Απάντηση #8679 στις: 15/06/11, 20:08 » Αυτο σας εκφραζει ολους :2funny:
Καταρχην δεν με αφορα αυτη η απαντηση και δεν εχει και καμια σχεση με το θεμα.
Αλλα επειδη μου την μπαινεις συνεχεια...αμα γουσταρεις ελα να συναντηθουμε,να βρεθουμε προσωπο με προσωπο και μετα να δουμε αν μπορεις να μου τα πεις αυτα και ποσα απιδια πιανει ο σακκος τελικα!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αλήθεια τον Σήφη εσυ τον εχεις δει απο κοντα ;;; ή απλα μεταφερεις μαλακιες δικες σου;;;; περιεγραψε τον λιγο αν τον εχεις δει.
Παντως εχεις καποιο προβλημα στην αναφορα σου προς τριτους γιατι;; τους μισεις;;; τι σου εκαναν;;;
Γιατι allan καποιοι εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας εδω μεσα,δεν το καταλαβες ακομα?
Για αυτο εγραψα σε ενα προηγουμενο ποστ μου,οτι τους μονους που δεν γουσταρω σε αυτην την ζωη ειναι οι ζηλιαρηδες και οι κομπλεξικοι!!!
Ρε σας πηραμε κατι δικο σας?η σας πηδηξαμε την γυναικα/γκομενα και δεν το πηραμε χαμπαρι?  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Eως τέλος Σεπτεμβριου θα ειμαι εδω μετα κανω σχέδια.......................
αν βρεθεις προς τα εδω ελα για καφε  σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου .
Σου στελνω με πμ και το δικο μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Σωστα!

και βαλτε και καμια φωτο που και που,δεν βλαπτει... :)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σωστα!

και βαλτε και καμια φωτο που και που,δεν βλαπτει... :)

Σωστα ,
αλλα εγω δεν ειμαι φάν το ντοκουμεντων και δεν κραταω φωτογραφικο υλικο .. δεν γουσταρω τις αναμνησεις...
καθε μερα και αλλο λουλουδι θελω στον κηπο μου δεν ασχολουμε με το παρελθον εκτος κι αν κατα λαθος ξεμεινη κατι στο αρχειο μου.
οποτε  ειμαι φιλοθεαμον κοινο στους υπολοιπους συναθλητές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην δεν με αφορα αυτη η απαντηση και δεν εχει και καμια σχεση με το θεμα.
Αλλα επειδη μου την μπαινεις συνεχεια...αμα γουσταρεις ελα να συναντηθουμε,να βρεθουμε προσωπο με προσωπο και μετα να δουμε αν μπορεις να μου τα πεις αυτα και ποσα απιδια πιανει ο σακκος τελικα!
Η απαντηση ειναι ακριβως πανω στο θεμα.Απευθυνεται σε ολους εσας τους (Παμπλουτους) απο 'σας Συναντησα τον Redpaeinz και ακομα  :2funny:!Ελεγε οτι μετραει ειναι πλουσιος μενει στα καλητερα,βγαζει τα καλητερα μουνια! :2funny:Τελικα τι ηταν ενας Φουκαρας που κοιμαται στο αυτοκινητο απο δε εμφανιση ειναι σαν εμπορομαναβης της λα'ι'κης αγορας :2funny:Εγω οτι ειχα να πω το ειπα θα γραψω στο Thraed του Ιωσηφ και θα του θεσω το θεμα για αναλυση '''Ενας Ελληνας αγωρασε στο Κισινιωφ διαμερισμα με 57.000 Ευρω''.Και ας μας πει τι γνωμη του.Ελπιζω να μας κανει την τιμη να γραψει.Δυστηχως εγω ειμαι φτωχος και ασχημος και δεν εχω γκομενες.Μακαρι να ειχα αν οχι την ομορφια σας τουλαχιστον τα λεφτα σας να μπορουσα να ερθω Κισινιωφ.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
......το πηρες 57.000 και το πουλας 75.000.ΕΓΩ ΤΟ 2000 ΠΗΡΑ 12.000 και τωρα εχει 100.000+ .Στη Γκοργκοφσκαγια διαμερισμα δυαρι το πηρα 2002 (σπιτι χτισμενο το 1901) το αγωρασα 28.000 $ (το πηρα φτηνα διοτι συναντιομουνα με την ιδιοκτητρια :2funny:και δεν ηξερε και καλα της τιμες ανετα το πουλαγε 35.000-40.000 και μετα το πουλησα 85.000 Στη Βαρσοβια το αγωρασα κατω απο 30.000 και εχει 110.000-120.000 (και θα ανεβει η τιμη του αφου η Πολωνικη οικονομια ειναι σε ανοδο.αυτο το διαμερισμα το νοικιαζω).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΗΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕς ΣΑς ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ:ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΟΛΕς ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ!ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΥΛΗΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!σιγα μην παει ο Μολδαβος να σου βαλει καλα υληκα αφου κοιτανε να κανουν οικονομια οσο μπορουνε αφου ετσι κ'αλλιως θα το αγορασουνε.Θα δεις οτι σε 6-7 χρονια το σπιτι θα αρχισει να παλιωνει μιλαω για το κτηριο τους σωληνες κλπ. μ'αρεσει που ολοι κανεται τους εξυπνους και ολοι  :knockinb:!Παντος ΟΣΟΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  :shit: Redpaeinz εγαλος γαμιας :jerking:για τον Πιρφορο δεν προκειται καν να  σχολιασω :2funny:
οπως τα λες εινε κι εγω ουκρανια ειδα εικοδομες τελιος τις συμφορας που φτιαχνοντε για να πουλιθουν μετα  για "λουξ" με κατι μπιχλιμπιδια οπος γιακουζια με 400ε κλπ μαλ...αν κανει ποτε εκει κανα σεισμο,ενα σιδερο εδω κι ενα απεναντι εχουν.....
συμφωνω κι οτι οσοι εινε αν.μπλοκ εινε της πλακας κ το παιζουν λεφταδες κ τετοια κι οτι γαμανε δεν ξερω τι ,και στην ουσια τιποτε δεν ισχυει,κατα 99% μιλαο..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οπως τα λες εινε κι εγω ουκρανια ειδα εικοδομες τελιος τις συμφορας που φτιαχνοντε για να πουλιθουν μετα  για "λουξ" με κατι μπιχλιμπιδια οπος γιακουζια με 400ε κλπ μαλ...αν κανει ποτε εκει κανα σεισμο,ενα σιδερο εδω κι ενα απεναντι εχουν.....
συμφωνω κι οτι οσοι εινε αν.μπλοκ εινε της πλακας κ το παιζουν λεφταδες κ τετοια κι οτι γαμανε δεν ξερω τι ,και στην ουσια τιποτε δεν ισχυει,κατα 99% μιλαο..
edv file δεν κανει ποτε σεισμους ...δεν ξερω για το υπολοιπο ανατολικο μπλοκ ,αλλα εδω γαμαμε ωραιες γκομενες και τσαμπα...οι ελληνες που ζουν στη μολδαβια ειναι λιγοι και μετρια οικονομικα . Μονο ενας υπηρχε πολυ λεφτας ο δημητρης ζησης κι αυτος πεθανε πρι 2 χρονια .Απλα πρεπει να ξερεις να ζεις καλα και με λιγα λεφτα ,αυτο κανουμε εδω...εχουμε ενα μετριο σπιτι ενα η δυο μετρια αυτοκινητα και πολες γυναικες ...απλη ζωη δηλαδη με χωρις αγχος και πολλη διασκεδαση.Το να παρεις ενα σπιτι με 57000 ευρα δεν ειναι μεγαλη επιτυχια αλλα ειναι οπως και να το κανουμε μια αρχη για κατι καλο και επειδη στην ελλαδα πεφτει πολυ πεινα για καποιον που εχει αυτα τα λεφτα ειναι επιτυχια .

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η απαντηση ειναι ακριβως πανω στο θεμα.Απευθυνεται σε ολους εσας τους (Παμπλουτους) απο 'σας Συναντησα τον Redpaeinz και ακομα  :2funny:!Ελεγε οτι μετραει ειναι πλουσιος μενει στα καλητερα,βγαζει τα καλητερα μουνια! :2funny:Τελικα τι ηταν ενας Φουκαρας που κοιμαται στο αυτοκινητο απο δε εμφανιση ειναι σαν εμπορομαναβης της λα'ι'κης αγορας :2funny:Εγω οτι ειχα να πω το ειπα θα γραψω στο Thraed του Ιωσηφ και θα του θεσω το θεμα για αναλυση '''Ενας Ελληνας αγωρασε στο Κισινιωφ διαμερισμα με 57.000 Ευρω''.Και ας μας πει τι γνωμη του.Ελπιζω να μας κανει την τιμη να γραψει.Δυστηχως εγω ειμαι φτωχος και ασχημος και δεν εχω γκομενες.Μακαρι να ειχα αν οχι την ομορφια σας τουλαχιστον τα λεφτα σας να μπορουσα να ερθω Κισινιωφ.
παντως τσαρε θα σε προσκαλεσω να ερθεις εδω ,επειδη με τα ρωσικα που ξερεις θα ξεσκισεις πολλες...και μακαρι να διωξεις και κατι κουφαλες ιταλους απο δω

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
edv file δεν κανει ποτε σεισμους ...δεν ξερω για το υπολοιπο ανατολικο μπλοκ ,αλλα εδω γαμαμε ωραιες γκομενες και τσαμπα...οι ελληνες που ζουν στη μολδαβια ειναι λιγοι και μετρια οικονομικα . Μονο ενας υπηρχε πολυ λεφτας ο δημητρης ζησης κι αυτος πεθανε πρι 2 χρονια .Απλα πρεπει να ξερεις να ζεις καλα και με λιγα λεφτα ,αυτο κανουμε εδω...εχουμε ενα μετριο σπιτι ενα η δυο μετρια αυτοκινητα και πολες γυναικες ...απλη ζωη δηλαδη με χωρις αγχος και πολλη διασκεδαση.Το να παρεις ενα σπιτι με 57000 ευρα δεν ειναι μεγαλη επιτυχια αλλα ειναι οπως και να το κανουμε μια αρχη για κατι καλο και επειδη στην ελλαδα πεφτει πολυ πεινα για καποιον που εχει αυτα τα λεφτα ειναι επιτυχια .
πολυ σωστα αυτα που εγραψες φιλε
για καποιον που δουλευει κι εισπρατει καποια αρκετα χρηματα εινε καλα κ σιγουρα θα περνα οκ,κι ουτε συζητηση,εαν ο τασος εσκασε 57000ε για διαμερισμα,ανεξαρτητα εαν εινε ακριβο η φτηνο,το ποσο εινε σουπερ σεβαστο,εγω δεν ξερω πολλουε σημερα να τους περισευουν 57000ε cash money
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,τα εχω κι ουγγαραια απο παιδια που εμειναν μονιμα εκει
η διαφορα μας εινε οτι αυτα ισχυουν για καποιον που εινε μονιμος κι ενταγμενος στο συνολο εκει με δουλια γλωσσα γνοριμιες κυκλο κλπ
για τον τουριστα των καπιων ημερων,εινε χαλια κι η αποτυχια εινε δεδομενη,εινε τεραστια η διαφορα του μονιμου κατοικου απο τον επισκεπτη λιγων ημερων,εκει δεν τρεχει τιποτα,ακριβες πουτανες κ στην καλυτερη ,τιποτα δευτερες γκομενες,μια  η δυο το πολυ δηλ,κι αν βρεθουνε..
σωστη παντως για εμενα η οπτικη σου για καλυτερη ζωη με λιγοτερο αγχος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ζητα το θεμα για αναλυση και ρωτα και τον Αβρααμ και τον Ισαακ αν θελεις... :2funny:
Απο Ιανουαριο θα ψαχνω για ενα μεγαλυτερο και γυρω στα 70 χιλιαρικα για τον κολλητο μου(ο μολντο ξερει ποιος ειναι,θελει περισσοτερους χωρους αυτος) :grin:
ετσι γουσταρουμε............KISHINIOV FOR EVER  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
    Να παρε'δω να δεις τι γραφουνε!Ανοργανωσια ΡΩΣΣΟΙ 2 ΜΕΡΕς ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ :knockinb: ΜΕ ΛΕΦΤΑ! :2funny:Σκεψου να ηταν ξενοι!και να μη μιλαγαν καθολου Ρωσσικα :rockon: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΠΟΤΕς ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς! :2funny:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 500-600 ΛΕ'Ι'! (31-37,5 Ευρω)και ΟΧΙ 100 ΕΥΡΩ που δινεται στις γκομενες στις ντισκο!Σας βαζω και το κειμενο αν και μονο ο Μολδολαγνος και ο Ιωσηφ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ :).....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Аччот.
"Этапиздец или как сложно паибаца за деньги в Молдавании"

Есть такая национальная особенность у молдаван. Причем независимо от пола и профессии. Не брать трубку телефона, не приходить или опаздывать на встречи, и вообще необязательные люди. Во всём.

День первый. Аблом.

Итак. Наступил теплый августовский вечер, и мы с другом решили, что пора сливать баллоны. Купили газетенку "Маклер", где есть раздел "экспресс-знакомства". На тилипонов 60-80.
Начинаем обзвон. Часть тилипонов вне зоны, часть не отвечают. Наконец дозваниваемся. Типа нам бы паебаца. Нивапрос. 500 лей (1250 руб) часик каждому. Приезжайте к магазину "Ботаника". Окей. Ловим такси (30 лей (~75 руб)). Через 15 мин мы там. Звоним. Никто не берет трубку. Ждем минут 15, пьем пиво дозваниваемся. Хуй. (Пытались туда дозвониться позже - тоже безрезультатно).
Ладно. Достаем газету, заказываем еще пиво. Еще пачка тилипонов вне зоны или не отвечают. Наконец опять дозваниваемся. Нам бы паибаца. Нивапрос. Приезжайте тудато. Ловим такси (30 лей). Подьезжаем, звоним. Ура, трубку взяли. Ведут по телефону на хату. Открывает дверь ничо так мормышка, молоденькая хохлушка с сиськаме. Заходим. Выходит мамка, грит типа ща вторую покажем. Выходит вторая. Молоденькая хохлушка, но толстушка обвислая.
Ну думаем ладно, ебаца то хочеца. Я типа беру первую, друг вторую. Дальше начинается. У НАС НЕТ ГАНДОНОВ. Заебись. Ща сходим. Мамка говорит - не, типа пусть один идет а второй подождет тут. (НАХУЯ?). Уходим вдвоем, и принимаем решение не возвращаться. Ибо что за хрень с гондонами, и ваще в молдавии надо молдаванок а не хохлушек ибать. Хохлушек мы и в питере поебем.
Газета. Дозвоны. И еще 3-4 раза как в первый раз - договариваемся, через 10-15 мин и 30 лей мы на месте и... Трубку не берут. Заебись.
Надоело. Принимаем решение пойти в сауну и вызывать туда. Ибо заебало на такси ездить.
Нашли сауну. Отличная!!! (У них с саунами все в порядке). Оформлено в римско-греческом стиле, бассейн, хорошая парилка, две трах-комнаты и гостиная у бассейна со столиком и кожаными диванчиками. А цена вообще радует - 150 лей-час (450 руб).
Газета. Дозвоны. Нашли одну. Мне говорит 21 год, я пиздатая, стройная. 500 лей. Приезжай. Дальше начинается - а вы красивые? А вы не маньяки? А вы приличные? И в таком духе звонков 15. ДА ПРИЕЗЖАЙ УЖЕ, БЛЯ! Я другу говорю - а прикинь, она приедет, и узнает, что тут еще хуй сосать надо.. Во удивится-то...
В общем параллельно пока она едет, еще вызваниваем.
Приезжает. Заходит. О, май год. Крокодилу явно не 21 год и вообще. Ну нихуя не стройная. Даем 50 лей в зубы на такси и нахуй.
Газета. Дозвоны. Дозваниваемся. Хохотушка говорит что ща приедем. Нам по 19, я типа немного полненькая, а подружка - фотомодель ояебу. 500 лей каждой + на такси. Ок, приезжайте. Дальше, как и в первом случае - а вы приличные, а вы красивые, а хуи не огромные?... Ну что за ебаный в рот.
Ждем, пьем пиво. Т.к. тилипоны кончились.
Подьезжают. Друг выходит за ними на улицу, завернувшись в простынь, руководя по тилипону таксистом, т.к. таксисты в кишиневе нихуя не знают, хотя мы почти в центре города около крупного клуба. Точнее даже под ним.
Я пью пиво, жду. Тут друг возвращается, грит пошли, там траблы.
Заворачиваюсь в простынь, выхожу на улицу и вижу картину маслом. Хохотушке нихуя не 19, а за 30 и не полненькая, а пиздец жирная. Чуть поодаль стоит BMW. Хохотушка грит, вторая - в машине. Давайте деньги, и покажу вам вторую.
Типа бугага? Я грю не, мать, так не пойдет. Доставай подругу из машины. Долго припирались. В итоге выходит вторая, причем показывается при свете заднихъ габаритов бумера. Ну вроде ничо при таком освещении. Грим ок, ебаца хочеца пошли, там деньги дадим.
Не, нихуя, бабки вперед, отдадим таксеру, он наш. И ему 100 лей.
Я грю хуя 100 лей? Вы чо, с Тирасполя едете? (по городу у них 40 лей максимум).
А он типа нас ждать будет, и отвезет обратно. Я грю меня проблемы негров не ебут. 1000 лей обеим на месте, и пошли ебать будем.
Не, нихуя. Мы уезжаем. Да и хуй с вами.
Возвращаемся в сауну, пьем пиво, охуеваем.
Звонок. Мы согласны. Ща приедем. Ок.
Заходят. При нормальном свете видим вторую, блюем, даем 100 лей и пинок под зад.
Принимаем решение, что на сегодня хватит. Едем домой, дрочим и ложимся спать.
Берем такси. Жалуемся таксисту, что у вас тут бизнес через жопу поставлен. Он соглашается. Говорит, чтобы мы записали его тилипон, завтра он нам подгонит трёх охуенных VIP тёлочек по 600 лей, позвоните мне в 12 часов завтра. А пока давайте я вас отвезу в клуп, он ориентирован на УБВ.
Окей.
Ну в клубе да, вроде сидят у стойки ничегошные такие мормышки, попивают кактели. Но т.к. время уже 2 часа ночи, решаем завтра попробовать этот вариант, хотя по деньгам он нам не очень нравится. УБВ получается нихуя не УБ, т.к. кактели от 300 леек. Пару-тройку кактелей - и дешевле таки в питере в салон сходить.
Приезжаем домой, дрочим, ложимся спать.
Так закончился наш первый день паибаца.

День второй. Наташенька.

12 часов дня. Звоним таксисту. Таксист говорит - ребя, всё на мази, уже почти договорился, перезвоните через 2 часа, скажу где тёлочек забрать.
14 часов дня и далее еще два дня подряд - звоним таксеру - не берет трубку. ДА ЕБАНЫЙ ТЫ В РОТ!!!

Достаем газету. Начинаем заново. Попадаем сразу на тот тилипон, который был первым вчера. У "Ботаники". Наташа. Говорит приезжайте. Подруга есть, но она занята. И будет еще долго (хуя думаю там ебет ее ктото..). Я говорю давай мы по часику поочереди. 500 лей. Ок, но я уже конкретно говорю - девочка, мы приедем 100% через 15 мин, давай без динам. У нас в Питере так не принято. А она говорит - гандоны возьмите... Ну ептвоюмать, думаю, началось...
Приезжаем, располагаемся в кафе. Я иду первый. Другу говорю - если через 10 мин не вернусь, то вернусь через часик, сам подходи, значит всё ок.
Звоню, доводит до квартиры по телефону.

Открывает дверь... Ангел! Бриллиант всия молдавии! Мечта педофила (коими мы оба являемся) и вообще! Рост гдето 160, стройненькая, с попочкой, осиной талией и ВОООТТАКИМИ (для ее комплекции) СИСЬКАМИ. Говорит 20 лет. Обьективно. Кожа как у девочки. А попка... А сиськи... МАЛЕНЬКАЯ ДЕВОЧКА С ОГРОМНЫМИ СИСЬКАМИ!!! АААААА!!!
Бегу в ванную (1 гель), там чуть не наебнулся (ванна скользкая). Лечу к НЕЙ. Хуй уже торчит во все стороны. Она уже раздета. ВАЩЕ ОТПАД! Я такое ебал только когда мне самому 18 было... През руками, минет по самые гланды (чутка пару раз задела зубками, но не критично). Отстрел практически мгновенный. До секаса не успел дойти. Неделю уже не ебамшись был. Дроч не считается.
Лежим курим. Рассказываю, что бизнес у вас через жопу построен. Не делается так. Договорились - извольте. Да и вообще что такое гандонов нет. У нас вона всегда у девочек есть гандоны. Да и выпить предложат. Чайку там, да и покрепче чтонибудь можно за отдельную плату... Внимательно так слушала.. О себе чутка рассказала. Посмеялись. Чудо-ребенок!
Дальше я малехо облажался. Толи перенервничал, толи еще чо. Нифстаёт хоть тресни. Целую, лапаю везде, а он сука чота бля полувялого включает. Коекак натянули гандон, сосет, а у меня никак. К слову, я вообще не любитель минета, кстати. Никакого. Я ее ласкаю, мокнет сучка, пальцы у меня в пизде, а хуй не встает. Я ей говорю - а ты можешь сама себя поласкать, я посмотрю погоняю лысого, он и заработает. Не соглашается.
Ну думаю, и хуй с ним. Отстрелялся и ладно. Завтра ишо приду вдую маму не зови... Заплатил, поцеловал, ушел.
Засылаю другана.
С его слов - доволен как слон. Основной калибр у девочки узок как пиздец, еле вставил. Стрельнул тож один раз только, но КСом.
А! Еще! Девочка видимо прониклась моими поучениями о правильном ведении биза, дык другану соку стакан налила. Так мило...

В общем остались довольны вторым днем, даже УБВ не пошли пробовать, ограничились тупым нажираловым. Хотели второй раз сходить, да не срослось, обстоятельства вынудили нас Кишинев покинуть. Жалеем. Но тилипон остался. Мало ли..
Если кому надо, в личку стучите. Девочка-сказка...

Еще из особенностей национальной проституции.
1) Когда был у Наташи, тилипон ее звонил постоянно, и когда мы лежали болтали, она даж его снимала, договаривалась чота там. Только почему-то 600 лей. Наверно, питерским скидка )))) И вообще я так понял они там конвеером работают.
2) Гандонов нет ни у кого. При этом МБРа и тем более секса БР нет. Все должны приходить со своими. Абсурд.
3) Интересное молдавское еблеценообразование. Секас стоит везде 500. Если вас двое - то можно поочереди в течение часа (один отстрелялся - второй пошел), час тогда будет стоить 1000. Но при этом можно взять поочереди на часик, будет по 500 итого тоже 1000. Смысл брать тогда на час вдвоем? Если бы еще вдвоем два дупла можно было...
4) АС в молдавании не популярен. Мало где есть. А где есть - +100 лей (250 руб). Вот так.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom