Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω φιλε τσαρε οι ρωσοι δεν θεωρουνται και τοσο ξενοι απλα επειδη ξερουν μια γλωσσα απο που μιλανε κι αυτες αρα συνενοουνται κανονικα ...οι αλλοι που ερχονται απο αλλες χωρες της πρωην ευρωπαικης δυσης και δεν μπορουν να συνενοηθουν ειναι οι καλοι πελατες ...οπως κι εγω που μιλαω τη γλωσσα πληρωνω πολυ λιγα η και μερικες φορες τιποτα...καλη η αναφορα του ρωσου ...αρα λοιπον μια ακομα αποδειξη οτι η μολδαβια εχει ωραια μωρα και φτηνα...ο δικος σου επαθε μεγαλη πλακα εδω...γουσταρωωωωωω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζητα το θεμα για αναλυση και ρωτα και τον Αβρααμ και τον Ισαακ αν θελεις... :2funny:
Απο Ιανουαριο θα ψαχνω για ενα μεγαλυτερο και γυρω στα 70 χιλιαρικα για τον κολλητο μου(ο μολντο ξερει ποιος ειναι,θελει περισσοτερους χωρους αυτος) :grin:
ετσι γουσταρουμε............KISHINIOV FOR EVER  :2funny: :2funny: :2funny:
εχω βρει κατι πολυ καλα διπλα σε παρκο στη ρισκανοφκα και χωρις να πληρωσετε μεσιτες ...την αγαπη μου στο ρωμαιο ψαχνω κι εγω τωρα με εβαλες φωτια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχω βρει κατι πολυ καλα διπλα σε παρκο στη ρισκανοφκα και χωρις να πληρωσετε μεσιτες ...την αγαπη μου στο ρωμαιο ψαχνω κι εγω τωρα με εβαλες φωτια

λές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Το σκεφτωμαι θελω και εγω ........ λες να κανουμε Ελληνικο συνοικισμό;;;;;;;;;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
    Να παρε'δω να δεις τι γραφουνε!Ανοργανωσια ΡΩΣΣΟΙ 2 ΜΕΡΕς ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ :knockinb: ΜΕ ΛΕΦΤΑ! :2funny:Σκεψου να ηταν ξενοι!και να μη μιλαγαν καθολου Ρωσσικα :rockon: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΠΟΤΕς ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς! :2funny:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 500-600 ΛΕ'Ι'! (31-37,5 Ευρω)και ΟΧΙ 100 ΕΥΡΩ που δινεται στις γκομενες στις ντισκο!Σας βαζω και το κειμενο αν και μονο ο Μολδολαγνος και ο Ιωσηφ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ :).....

Υπάρχει και το on line τρανσλατορ  οποτε Δημητράκη Οι Ρωσοι κατι δεν κανανε
καλα ........τα χρηματα που λες 500 - 600 λει ειναι για μια ωρα και άν..........
Εγω την πρωτη φορα που βρεθηκα Μολδαβια ναι τα ακουμπησα τα 100 αλλά ηταν για ολοκληρη την νυχτα οχι για μια ωρα
και οποτε ξαναβρεθηκα και φορτωσα απο Νταζε βου μπαράκι, καμια γκομενα δεν εφυγε απο το σπιτι μου πριν το ξημερωμα ή το μεσημέρι  με 100 ευρω .
Τιρασπόλ να μην μιλήσω καλύτερα 55 ευρω απο το απογευμα εως το πρωι τα ξημερωματα κοριτσάκι  στην παρέα μας....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να σου πω κι κατι ακόμα  για τους εν λόγο Ρωσσους;;;;
κινηθήκανε σαν ασχετοι επι του θέματος μαλλον για πουτανες τυπου Σαλόν ψαχνανε κατι που προσπάθησε και πιτσιλιστης τότε που ειχε ερθει και αυτος σε αυτα τα χρήματα ευρισκε αν θυμάμαι καλά το μονο προβλημα του ήταν  οτι δεν ειχε τροπο επικοινωνιας.(ρωσσικα).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν διαβασεις ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ θα δεις οτι ΤΟΥς ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΑΝΕ!και τους παιδευανε!πληρη ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ!Τα παιδια 2 ΜΕΡΕς ΗΤΑΝ ΑΓΑΜΙΤΟΙ!ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ  :knockinb:ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να βρουνε! :headbang:Οτι ειχε παθει και ο Πιτσιλιστης αν θυμασαι Εμενα πηρε τηλεφωνο στην Αγια Πετρουπολη και μου εδινε να μιλησω με τουν Ταξιτζη,το γκαρσονι (για να παρει απο την εφημεριδα τηλεφωνο)και μετα με την Πουτανα :2funny:!Εγω τους μιλησα και τι καταφερε?ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥς ΡΩΣΣΟΥς!Οσο για της τιμες ο Πιτσιλιστης εγραψε οτι η ταριφα ειναι 100 Ευρω ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ τωρα αν η γκομενα γουσταρει και κατσει παραπανω ειναι αλλο θεμα!Αν θελει καποιος ας ξανανεβασει τα ποστ του.Οι δε Ταξιτζηδες οπως γραφει και ο Ρωσσος ειναι :jerking: δεν ξερουνε τιποτα :jerking:!ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕς ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ  :jerking: ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ!Τοτε με τον Πιτσιλιστη οι ταξιτζηδες που τον πηγαιναν δεν ξεραν τιποτα πανω σ'αυτο το θεμα! :2funny:Το Τιρασπολ ειναι εντελως αλλο και δεν εχει καμια σχεση!Αλλος κοσμος αλλες τιμες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Και τι μας νοιαζει εμας για τους Ρωσους???
Εμεις γαμαμε και χωρις λεφτα και χωρις καποτες.......... :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Θα τα δω οταν ανεβω.
ο αλλος πηρε το καινουργιο μαγαζι απο 1 Σεπτεμβριου..."3 μουντζες και κατι ψιλα" επιασε το Σαββατο  :grin:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τσαρε το διβασα το κειμενο...κινηθηκαν λαθος τα ρεμπιατα...εδω στη μολδαβια οι πουτανες των ταξι και των εφημεριδων ειναι οι μεγαλυτερες και οι χειροτερες...σιγουρα ηγλωσσα τους βοηθησε ομως ηρθαν νομιζοντας οτι ειναι σαν τη μαμα ρωσια οχι δεν ειναι ετσιεδω...επρεπε να δουλεψουν απο το ινυερνετ και η μια γνωριμια φερνει την αλλη...εδω η πουτανια απαγορευτε και οπως εδειξε και ο πρωκτολογος σε μερικα ποστ τους πιανουν ευκολα ...μακρια απο μακλερ και ταξιτζηδες

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο λίγο ως πολύ όπως τα λες είναι.
Το σεξ είναι φτηνό αλλά μόνο αν μπορείς να συννενοηθείς. Αλλιώς .... στην Ελλάδα θα σούρχεται φτηνότερα.
Για τα ταξί δεν ξέρω τι ισχύει στην Ρωσσάι , πάντως εδώ ο οποιοσδήποτε δίνει κάτι χρήματα και παίρνει μια πινακίδα που γράφει ΤΑΧΙ και την κολλάει στην οροφή και το παίζει ταρίφας. Φυσικά οι τύποι αφνοούν παντελώς την αγγλική και δεν ξέρουν ούτε την ίδια τους την πόλη !!! Όσο για πουτάνες (όσο και αν φαίνεται περίεργο) οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν που να σε πάνε γιατί απλούστατα ΔΕΝ τους έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το πράγμα (να ψάχνουν για πουτάνες, γιατί άλλωστε?)και καθώς σαλόν δεν υπάρχουν συνήθως αυτοσχεδιάζουν (σε βάρος του ανυποψίαστου πορνοτουρίστα).

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τιρασπόλ να μην μιλήσω καλύτερα 55 ευρω απο το απογευμα εως το πρωι τα ξημερωματα κοριτσάκι  στην παρέα μας...
Ωχ να και άλλος που χαλάει την πιάτσα.
Υπομονή θα σε στρώσω  :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα τα δω οταν ανεβω.
ο αλλος πηρε το καινουργιο μαγαζι απο 1 Σεπτεμβριου..."3 μουντζες και κατι ψιλα" επιασε το Σαββατο  :grin:
μπρβο του ρομεο μας :rockon: :rockon: :rockon: ενα σπιτι καινουργιο διπλα στο δασος στη ρισκανοβκα 40 τετεραγωνικων 22000 ευρα ομως οχι οπως το πηρες εσυ ετοιμο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
μπρβο του ρομεο μας :rockon: :rockon: :rockon: ενα σπιτι καινουργιο διπλα στο δασος στη ρισκανοβκα 40 τετεραγωνικων 22000 ευρα ομως οχι οπως το πηρες εσυ ετοιμο
για αυτο μιλησαμε νομιζω αν θυμαμαι καλα...οποτε βγαινει 550 το τετραγωνικο αλλα οχι ετοιμο οπως ειπες.
ο ρωμαιο ομως θελει μεγαλυτερο σιγουρα για παρτη του αλλα απο οτι ξερω δεν τον χαλαει να παρει και αλλο ενα μονο για εκμεταλευση,ενταξει θα τα πουμε οταν ανεβω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε τσαρε το διβασα το κειμενο...κινηθηκαν λαθος τα ρεμπιατα...εδω στη μολδαβια οι πουτανες των ταξι και των εφημεριδων ειναι οι μεγαλυτερες και οι χειροτερες...σιγουρα ηγλωσσα τους βοηθησε ομως ηρθαν νομιζοντας οτι ειναι σαν τη μαμα ρωσια οχι δεν ειναι ετσιεδω...επρεπε να δουλεψουν απο το ινυερνετ και η μια γνωριμια φερνει την αλλη...εδω η πουτανια απαγορευτε και οπως εδειξε και ο πρωκτολογος σε μερικα ποστ τους πιανουν ευκολα ...μακρια απο μακλερ και ταξιτζηδες
Ωραια γραψε μας πως πρεπει να κινηθει κανεις στη Μολδαβια οταν ερθει για να  :knockinb: σαν τουριστας?Το κλασικο ειναι για καποιον που πρωτοπηγαινει καπου να παιρνει εφημεριδα με αγγελιες ή ψαχνει να του βρουνε να :knockinb: οι Ταξιτζηδες ή οι πορτιερηδες των ξενοδοχειων.Στην Ρωσσια μονοι τους οι ταξιτζηδες σου λενε αν θελεις να πας σαλον φυσικα κοστιζει λιγακι παραπανω 2500-3000 αντι για 2000 ή ακομα και 1600 σε μερικα αν εχουνε προσφορα για τα μελη του amurworld.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μεσα...να δουμε ποιος θα παιζει τον Κατρακη μονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Που το ξεθαψες ρεεεεεεεεεεε????
Οσο για τον Κατρακη εχουμε τον κολητο μας εκει. .εχει το στύλ  την οψη την κορμοστασια ......
λίγο στο μποι χάνει αλά ΟΚ  θα το βολέψουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Πάλι μου πιάσανε τον κολο;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Που θα πάη θα μάθω............ Την καλύτεερη Φαση την ειχα το Δεκεμβριο του 2009 - 2 εβδομάδες τζαμπέ ολέ και αστερι και οικονομημένη η κοπέλα,
εγω ειμουν απένταρος εκείνη την περιοδο και να δεις που η γκομενα ειχε κέφια - χρηματα για να περάσουμε καλά ...
Της ειχα υποσχεθει οτι θα γυρισω να μεινω κανενα εξαμηνο στην Μολδαβια και δεν κρατησα την υποσχεση για προσωπικους-οικογενειακούς λόγους και εν παση περιπτωση στην επόμενη μου επισκεψη δεν ειθελε ουτε να μου μιλήση ουτε να με ξαναδει.. τι στο διάολο με λιγα λόγια με εστειλε αδιάβαστο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Που το ξεθαψες ρεεεεεεεεεεε????
Οσο για τον Κατρακη εχουμε τον κολητο μας εκει. .εχει το στύλ  την οψη την κορμοστασια ......
λίγο στο μποι χάνει αλά ΟΚ  θα το βολέψουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχαχα
τωρα που το λες βλεπω οτι του φερνει αρκετα...αν αφησει και λιγο μουστακι ακομα καλυτερα  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ayto den ειναι τιποτα μακι μου ...ο πεπιτο τις φερνει απο κει πληρωνοντας 30 δολαρια το ταχι και εκατο για γαμησι (ολη νυχτα ) συν φαγητο και ποτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom