Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσαρε ηρωα που εδιωξες τους πουστηδες ιταλους απο τη ρωσια.εις ...εχεις απολυτο δικιο σχετικα με τις αναλυσεις σου για τις κατασκευες των σπιτιων στο ανατολικο μπλοκ...τα παλια κτιρια ειναι πιο γερα απο τα καινουρια ιδιαιτερα τα πετρινα και χαμηλα αλλα ρε φιλε δε παυει να ειναι παλια ...εγω βεβαια λιγα ξερω απο κατασκευες αλλα ενα καινουριο σιγουρα θα κανει πιο πολλα χρονια να σαπισει και να πεσει απο ενα αλλο παλιο...και επειδη ξερω το γαμια τασο θα μου επιτρεψεις να πω οτι ξερει τι κανει...οσο για τα καλα σου λογια σε ευχαριςτω πολυ και ανταποδιδω με αγαπη και σεβασμο (πως τα λεω ο πουστης!!!! )οσο για τον ευσωμο ...ασ ρωτησει τους γειτονες μου εκει αν εχω αντοχες η οχι ο καιμενος ο σερβος δικηγορος μεχρι και παρατηρηση μου εκανε ...δε μπορουσε να κοιμηθει απο τις φωνες της μικρης...αλλα δεν σε παρεξηγω η αγαμια φταιει...τιρασπολη σημερα πανικος...γαμαμε ρε δε παιζουμε τις κουμπαρες εδω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην τα παλια δεν ειναι χαμηλα.Παλια εννοουμε τα σπιτια πριν την επανασταση,τα τριοροφα που χτισαν οι Γερμανοι αιχμαλωτοι (εχω ενα τετοιο διαμερισμα) και του Σταλιν (που θεωρουνται τα καλητερα).Αυτα τα σπιτια εχουν ταβανια 3,5 πολλες φορες και 3,8 μετρα (οπως και στην Ελλαδα).Τα σπιτια μετα το Σταλιν που χτιστηκαν επι Χρουσωφ και επι Μπρεζνιεφ ειναι χαμηλοταβανα 2,45-247 υψος μεχρι το ταβανι)και γενικα ειναι σκατα :rockon:.Το δικο μου (που μενω μονος μου) ειναι 2,90 (χτιστικε το τελος του 2002 αλλα μας το δωσανε το τελος του 2003 γιατι ειχε καποια προβληματα με τα συμβολαια της ηλεκτροδοτισης.Το ειχα αγωρασει το 2000 για 12.000 $ περιπου δεν θυμαμαι ακριβως).Τι γινεται τωρα η πειρα μου μου λεει οτι ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑς!Γιατι αυτο?Τοτε τα χτιζαν ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΓΑΤΕς!τωρα Ρωσσους εργατες δεν βλεπεις πια τα σπιτια τα ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ,ΤΑΤΖΙΚΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ή ΑΖΕΡΟΙ που ολοι τους ειναι εντελως ζωα και η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ (μιλαω για τη Ρωσσια).Τοτε οταν επαιρνα ενα καινουργιο σπιτι μπορουσα να μεινω αυτα που βαζαν (μπανια παραθυρα πορτες κλπ.) δεν ηταν οτι καλητερο αλλα ηταν υποφερτα.Τωρα ειναι εντελως  :shit:με το που μπεις στο σπιτι πρεπει να τα αλλαξεις ΟΛΑ!απο μπαταριες μπανιου,πορτες μεχρι τι να πω! γαμησε τα!Εχω δει σπιτι φυσικα και δεν πηρα διαμερισμα ΜΕ ΘΕΩΣΤΡΑΒΟΥς ΤΟΙΧΟΥς!παντα ηταν στραβοι οι τοιχοι 3-4 εκατοστα αλλα σε εκεινο  το παρα :shit:Ρωγμες σε καινουργια σπιτια μιλαμε για πολυ  :shit:ποιοτητα-------Δεν σου εκανα κανενα κομπλιμεντο :)απλως γραφω οτι πραγματικα συμβαινει.Η Ελενα (η γυναικα του Σταματη που ειναι απο το ΠΜΡ) μου ειπε οτι τα Ρωσσικα σου ειναι αρκετα καλα.Για να το λεει αυτη ετσι ειναι δεν εχει κανα λογο να μου πει ψεματα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Λοιπον μια τελευταια απαντηση και ας κλεισει το θεμα με τα σπιτια.
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ αυτα που εκανες το 2000-2002 αλλα τωρα εχουμε 2011...και εγω χτιζω οικοδομες στην Ελλαδα απο το 1995 με διαμερισματα και μαγαζια και το κερδος ηταν πολυ μεγαλο.Ειδικα για τα μαγαζια μου στοιχιζαν τοτε 3.000.000 δραχμες(10.000 ευρω)και τα πουλουσα μετα απο λιγα χρονια για 100.000 ευρω...αυτα για τα περι πλουτισμου που ανεφερες.  :)
Για αυτο το καινουργιο διαμερισμα(ψηλοταβανο 3,20 και με παρκε στο πατωμα),σου ειπα οτι το πηρα 57 χιλιαρικα και αν το πουλησω ΤΩΡΑ πιανει 75 γιατι μιλαμε για 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ '11...φυσικα αν το πουλησω μετα απο 5-6 χρονια θα πιασει τα 100.000+  :grin:
Καταλαβες ποια ειναι η επιτυχια?Οτι το πηρα ηδη κοντα στα 15 χιλιαρικα πιο φθηνα απο οσο κανει στην αγορα(το γιατι εγινε αυτο ειναι αλλη ιστορια)!Για να το νοικιασω αν θελησω...θα παρω 500 το μηνα,αφου ενα που ειναι στο ιδιο στυλ και στο 10 οροφο στην ιδια οικοδομη με 90 τετραγωνικα εχει 700 ευρα ενοικιο.Αυτες ειναι οι τιμες στο Κισιναου για αυτου του ειδους σπιτια,ρωτα αν θελεις και θα μαθεις...αυτα για τα περι ποντιακου ανεκδοτου που ανεφερες.  :)

Τελος παντων,ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ και ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ  :2funny: ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΣΙΑ!  :2funny: :2funny: :2funny:

Για τον Μολντο,οταν τον Ιουνιο πηγα με ενα ρωσοειδη στο μαγαζι του ...μου ειπε για αυτον οτι μιλαει πραγματι αψογα ρωσσικα!
Αντε και περιμενουμε ανταποκριση απο Τιρασπολ...  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ασε ρε τάσσο  Σοβαρα τωρα βαρεθηκα εδω πανω που ειπα θα υσηχάσω απο δουλεια πλακωσανε όλοι οι Σερβοι και Σκοπιανοι για διακοπες 7ημερα και 10ημερα και τρεχω σαν παλαβος να τους ταχτοποιησω .. και παρότι κρατησα υψηλη τιμή για Σεπτεμβριο ειμαι γεματος  αλλα δεν εχω χρονο για παρτι μου οποτε απο εδω ειναι ενα παραθυρο επικοινωνιας με φιλους και ιδια ενδειαφεροντα..
(όλο οικογενειες ειναι εδω οποτε δεν εχει παιχνιδι).
Καλα κανεις Νικο δεν πειραζει...μαζευε τωρα γιατι ερχεται βαρυς χειμωνας στο Ελλαδισταν,μα παρα πολυ βαρυς!!!  :grin:
Θα ηθελα να ερθω μια βολτα να σε δω και απο κοντα αλλα εχω να τακτοποιησω καποιες εκρεμμοτητες αυτο το μηνα,αλλη φορα ελπιζω να τα καταφερω.

Επισκέπτης
Πρωτοσέλιδο στους NY Times, η εγκληματικότητα στην Αθήνα! Παγκόσμια ρεζιλίκια
...σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας για το 2010 τα κρούσματα ληστειών διπλασιάστηκαν,οι ληστείες εναντίον οδηγών ταξί τετραπλασιάστηκαν και οι ανθρωποκτονίες παρουσίασαν αύξηση 50%!

[URL unfurl="true"]http://axortagos.gr/athina/athina-times-pagkosmia-afksisi.html[/url]
ι πιατσα ειναι πιο ρομαντικι πιο ελκιστικι πιο ομορφι απο ποτε!!!!απολαυστε τιν!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλα κανεις Νικο δεν πειραζει...μαζευε τωρα γιατι ερχεται βαρυς χειμωνας στο Ελλαδισταν,μα παρα πολυ βαρυς!!!  :grin:
Θα ηθελα να ερθω μια βολτα να σε δω και απο κοντα αλλα εχω να τακτοποιησω καποιες εκρεμμοτητες αυτο το μηνα,αλλη φορα ελπιζω να τα καταφερω.

Eως τέλος Σεπτεμβριου θα ειμαι εδω μετα κανω σχέδια.......................
αν βρεθεις προς τα εδω ελα για καφε  σου στελνω με πμ το τηλεφωνο μου .

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
anafora apo tiraspolh....ths poytanas ginete pepito pepito

Aσε τις παπαριες και δωσε τροφή στο λαό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
Γραμματα χασάπηηηηηηηη.

Ερχωμαι Μάλλον με τον Μακη επάνω Οκτωβριο ετοιμασε Γουρουνοπουλα στα καρβουνα στη σουβλα οπου θες εμεις να φαμε θελουμε.
χαχχαχαχαχχχαχαχχχααααααααααααααααααααααααααα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπον μια τελευταια απαντηση και ας κλεισει το θεμα με τα σπιτια.
ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ αυτα που εκανες το 2000-2002 αλλα τωρα εχουμε 2011...και εγω χτιζω οικοδομες στην Ελλαδα απο το 1995 με διαμερισματα και μαγαζια και το κερδος ηταν πολυ μεγαλο.Ειδικα για τα μαγαζια μου στοιχιζαν τοτε 3.000.000 δραχμες(10.000 ευρω)και τα πουλουσα μετα απο λιγα χρονια για 100.000 ευρω...αυτα για τα περι πλουτισμου που ανεφερες.  :)
Για αυτο το καινουργιο διαμερισμα(ψηλοταβανο 3,20 και με παρκε στο πατωμα),σου ειπα οτι το πηρα 57 χιλιαρικα και αν το πουλησω ΤΩΡΑ πιανει 75 γιατι μιλαμε για 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ '11...φυσικα αν το πουλησω μετα απο 5-6 χρονια θα πιασει τα 100.000+  :grin:
Καταλαβες ποια ειναι η επιτυχια?Οτι το πηρα ηδη κοντα στα 15 χιλιαρικα πιο φθηνα απο οσο κανει στην αγορα(το γιατι εγινε αυτο ειναι αλλη ιστορια)!Για να το νοικιασω αν θελησω...θα παρω 500 το μηνα,αφου ενα που ειναι στο ιδιο στυλ και στο 10 οροφο στην ιδια οικοδομη με 90 τετραγωνικα εχει 700 ευρα ενοικιο.Αυτες ειναι οι τιμες στο Κισιναου για αυτου του ειδους σπιτια,ρωτα αν θελεις και θα μαθεις...αυτα για τα περι ποντιακου ανεκδοτου που ανεφερες.  :)

Τελος παντων,ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ και ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ  :2funny: ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΣΙΑ!  :2funny: :2funny: :2funny:

Για τον Μολντο,οταν τον Ιουνιο πηγα με ενα ρωσοειδη στο μαγαζι του ...μου ειπε για αυτον οτι μιλαει πραγματι αψογα ρωσσικα!Αντε και περιμενουμε ανταποκριση απο Τιρασπολ...  :grin:
Αφου εισαι ενας απο τους παμπλουτους που πηγαν στην πιο πλουσια χωρα της Ευρωπης με τα καλητερα αμαξια,με φοβερο επιπεδο ζωης!Δεν ειναι τυχαιο οτι στη Μολδβια ερχονται απο παντου μεταναστες :2funny:  κοιτα Απάντηση #8679 στις: 15/06/11, 20:08 » Αυτο σας εκφραζει ολους :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Ιωσηφ πηγε να συναντιθει με καποιον απο σας που γραφει σελιδες ολκληρες το αποτελεσμα ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑς! :2funny:ειπε:ενας τραγικος με μια κοιλαρα ηρθε με αλλους 4ης κακομοιρηδες :2funny:!ειπε γυρισα κ'εφυγα.Εγω με το μονο που συναντηθικα ηταν ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟς REDPAEINZ! :2funny: :jerking:!Μου θυμισε ανθρωπο που καθεται στους παγκους της λα'ι'κης αγορας και πουλαει πατατες :2funny:και φωναζει:ελα οι καλες πατατες :2funny: κατευθειαν καταλαβα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟς! τι να  :knockinb: αυτος.Ο Ιωσηφ για σας τους παμπλουτους και μεγαλους γαμιαδες :2funny: ειπε τα σοφα αυτα λογια: Αυτιά. Γιατί σας ζήλευω. Ειδικώς τους...πλουσίους
Μακαρι να ειχα τα πλουτη σας κ'εγω να μπορουσα να ερθω Κισινιωφ να αγωρασω κ'εγω ενα διαμερισμα να  :knockinb: της μουναρες που εσεις :knockinb:!Αλλα δυστηχως ειμαι ΦΤΩΧΟς!

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ιωσηφ πηγε να συναντιθει με καποιον απο σας που γραφει σελιδες ολκληρες το αποτελεσμα ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑς! :2funny:ειπε:ενας τραγικος με μια κοιλαρα ηρθε με αλλους 4ης κακομοιρηδες :2funny:!ειπε γυρισα κ'εφυγα.Εγω με το μονο που συναντηθικα ηταν ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟς REDPAEINZ! :2funny: :jerking:!Μου θυμισε ανθρωπο που καθεται στους παγκους της λα'ι'κης αγορας και πουλαει πατατες :2funny:και φωναζει:ελα οι καλες πατατες :2funny: κατευθειαν καταλαβα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟς! τι να  :knockinb: αυτος.Ο Ιωσηφ για σας τους παμπλουτους και μεγαλους γαμιαδες :2funny: ειπε τα σοφα αυτα λογια: Αυτιά. Γιατί σας ζήλευω. Ειδικώς τους...πλουσίους
Μακαρι να ειχα τα πλουτη σας κ'εγω να μπορουσα να ερθω Κισινιωφ να αγωρασω κ'εγω ενα διαμερισμα να  :knockinb: της μουναρες που εσεις :knockinb:!Αλλα δυστηχως ειμαι ΦΤΩΧΟς!

Δε πειραζει ρε Δημητρακι εσυ εισαι φτωχος αλλα ομορφαντρας!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με μεγάλη μου λύπη παρατειρώ ότι έχετε αρχίσει μια ηλίθια αντιπαράθεση χωρίς νόημα, καθώς  έχετε δίκαιο ουσιαστικά και οι δύο.
Εξηγούμαι.
Προσωπικά βγάζω το καπέλλο μου στο Δημήτρη γιατί καταφέρνει να διαβιεί 17 χρόνια στην Αν. Ευρώπη εκμεταλλευόμενος απλά και μόνο τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Αυτό σημαίνει ότι είναι γνώστης της αγοράς και επουδενί άσχετος.
Από την άλλη ο σ. Τάσσος ασχολείται με το αντικείμενο σε επαγγελματική βάση και επομένως και αυτός άσχετος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Όμως Δημήτρη δεν είμαστε στο 2000. Η μολδαβία μπορεί να είναι μια τριτοκοσμική χώρα με διαφορά η φτωχότερη της Ευρώπης, αλλά δεν παύει να έχει μια πολύ πλούσια ελίτ που απολαμβάνει τα πάντα. Επομένως και οι τιμές των ακινήτων έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και ανά περιοχές (πχ Λίοσια - Βουλιαγμένη). Επομένως η αγορά ενος καινούργιου, μεγάλου, european standarts (τρομάρα τους) διαμερίσματος στην Botanica (που ασχέτως κάποιες αντίθετες αποψεις) είναι εξαιρετική περιοχή , έγινε σε καλή τιμή και σίγουρα είναι επένδυση για το μέλλον. Σίγουρα δεν θα έχει τις αποδόσεις που θα είχε τη δεκαετία του 1990 (+100%) αλλά οποσδήποτε μπορεί άνετα να μεταπωληθεί σε μεγαλύτερη αξία όποτε χρειαστεί.
Και σίγουρα μπορείς να βρείς διαμ/τα στο Κισινίωφ σε μικρότερες ως εξευτελιστικές τιμές. Για παράδειγμα το Νοέμβρη αγόρασα δυάρι στο Τιράσπολ, με 10.500 Δολάρια (φυσικά όχι λούξ, Σταλινικού στυλ, στον τέταρτο με θέα το δάσος). Και τότε στο Τιράσπολ προσφέροντο αντίστοιχα διαμ/τα καινούργια σε τιμές που έκοβαν την ανάσα. Και στο Κισινιώφ ισχύουν τα ίδια.
Πάντως έχεις απόλυτα δίκαιο ότι οι κατασκευές στις χώρες αυτές είναι πρόχειρες . Έχω επισκευτεί με φίλο μηχανικό Τιράσπολ - Κισινιέφ ό οποίος δεν σταματούσε να φωτογραφίζει διάφορα γιαπιά και οικοδομές υπό κατασκευήν. Σε ερώτησή μου γιατί το κάνει μου απάντησε ότι θα τα δείξει σε άλλους μηχανικούς από το γραφείο να γελάσουνε με τον τρόπο κατασκευής . Χαρακτηριστικά μούλεγε ότι όυτε στη Καμπότζη δεν είδε τοσο άθλια ποιότητα κατασκευής. Αλλά και εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλη κατασκευή θα σου κάνει ο Μολδαβός εργολάβος (κατασκευαστική) , άλλη ο Τούρκος, άλλη ο Ιταλός και άλλη ο Γερμανός εργολάβος (με τη σειρά που δραστηριοποιούνται στο Κισινίεφ) και φυσικά και ανάλογες θάναι οι τιμές για όμοια διαμ/τα.
Λοιπόν νομίζω με δεδομένο μάλιστα ότι μιλάτε με μέτρο σύγκρισης δύο διαφορετικές (παρά τις πάμπολλες ομοιότητές τους χώρες) ότι κακώς συντηρείται αυτή η αντιπαράθεση και πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα.
Όσο για το παραπάνω πόνημα του συντρόφου Ιωσήφ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Δημητρη τι θα γίνει ? Θα μας πεις τα χθεσινά ή θες να τα πω εγώ ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη καταρχην δεν εννουσα εσενα!Ο Ιωσηφ με αλλον πηγε να συναντιθει τοτε και οχι με σενα.Δεν εχεις μονο εσυ κοιλια στην Ελλαδα αλλα το 70% των Ελληνων!Και οι Τουρκοι αν και κανουνε πολυ καλητερες κατασκευες απο τους Ρωωσους δεν θα ελεγα οτι εχουνε καλη ποιοτητα.Το μονο που μου σηνεβει αυτες της μερες ηταν που καποιος μου εκλεψε το Password του Skype μου.Σου στελνω με Π.Μ. το καινουργιο μου Skype

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χα , χα πλήρης παρεξήγησις !!!
Στο πόστ μου εννοούσα τον Μολδολάγνο να μας πει τα χθεσινά του Τιράσπολ. !!!
Όσο για το μήνυμά σου δεν καταλάβαινα τι εννοούσες.
Και δεν έχω κοιλιά. Είναι πεσμένο το στήθος μου.
Τα του Σήφη τα ξέρω.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε μακη (εσενα με τα πεσμενα βυζια εννοω) δεν πηγα τιρασπολη εγω αλλα ο πεπιτο με τον αλεκο (δηστυχως χωρις το μικρο) και με επερναν καθε μιση ωρα τηλεφωνο απο το ελ ντοραντο για να μου λενε τι συναιβαινε...ακουγα ελληνικη μουσικη κλπ...ενω ο πεπιτι σε μια μερα (νυχτα) πηρε 2 μικρες τη μια ,που ηταν και τσατσα, με 50 για 2 ωρες  και την αλλη με τα ιδια λεφτα για ολη νυχτα ...φτωχεια φιλοι μου ...ειχε παρα πολυ κοσμο και δε μπορουσες να βρεις μερος να κατσεις για φαγητο...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε πειραζει ρε Δημητρακι εσυ εισαι φτωχος αλλα ομορφαντρας!
κανετε λαθος κυριε...ο τσαρος εκτος απο ομορφος ειναι και φραγκατος...και εξυπνος κοιταξτε παρακαλω παλιες αναφορες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μακη καταρχην δεν εννουσα εσενα!Ο Ιωσηφ με αλλον πηγε να συναντιθει τοτε και οχι με σενα.Δεν εχεις μονο εσυ κοιλια στην Ελλαδα αλλα το 70% των Ελληνων!

ρε Δημητρη και εγω εχω κοιλια και δεν συναντηθηκα με το Σηφη πριν κανα τριαρι χρόνια αλλα δεν ειμαι κανενας κακομοιρης ή τραγικός ουτε  φοβαμε να εκτεθω - θελεις να αποκτησουμε κανενα κομπλεξ κατωτεροτητας;; δεν νομιζω ηθικόν ακμαιότατο.
- καπου εχει την φωτο μου  κουκλος ειμαι χαχχαχαχαχαχαα.
(αντε κανεναν πελατη πριν κλεισουμε την σαιζόν γιατι πεινάω ο κακομοιρης).

αααααααα Μάλον και εγω εχω πεσμένο στήθος σαν τον Μάκη.

Αλήθεια τον Σήφη εσυ τον εχεις δει απο κοντα ;;; ή απλα μεταφερεις μαλακιες δικες σου;;;; περιεγραψε τον λιγο αν τον εχεις δει.
Παντως εχεις καποιο προβλημα στην αναφορα σου προς τριτους γιατι;; τους μισεις;;; τι σου εκαναν;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε Δημητρη και εγω εχω κοιλια και δεν συναντηθηκα με το Σηφη πριν κανα τριαρι χρόνια αλλα δεν ειμαι κανενας κακομοιρης ή τραγικός ουτε  φοβαμε να εκτεθω - θελεις να αποκτησουμε κανενα κομπλεξ κατωτεροτητας;; δεν νομιζω ηθικόν ακμαιότατο.
- καπου εχει την φωτο μου  κουκλος ειμαι χαχχαχαχαχαχαα.
(αντε κανεναν πελατη πριν κλεισουμε την σαιζόν γιατι πεινάω ο κακομοιρης).

αααααααα Μάλον και εγω εχω πεσμένο στήθος σαν τον Μάκη.

Αλήθεια τον Σήφη εσυ τον εχεις δει απο κοντα ;;; ή απλα μεταφερεις μαλακιες δικες σου;;;; περιεγραψε τον λιγο αν τον εχεις δει.
Παντως εχεις καποιο προβλημα στην αναφορα σου προς τριτους γιατι;; τους μισεις;;; τι σου εκαναν;;;
Δεν ξερω εμενα αυτα μου ειπε ο Ιωσηφ αυτα λεω χωρις να αλλαζω τιποτα.Ετσι μου ειπε ετσι γραφω.Με τον Ιωσηφ μιλαω αρκετα συχνα στο Σκα'ι'π.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!μονο τον εχω ακουσει δεν ξερω αν ειναι ωραιος?αν ειναι νεος ή ειναι γέρος?Γενικα αποφευγει να συναντιθει :think:Εχει δε μια μυστικοπαθεια αν προσεξες.Παντος ειδεικα απο πολητικη οτι λεει ειναι 100% ΣΩΣΤΟ!ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!Οσο για το σχολιασμο με το διαμερισμα ειναι να  :headbang:κανεις αν ειναι να δωσει τοσα λεφτα για να παρει διαμερισμα στο Κισινιωφ!Οταν με λιγακι παραπανω λεφτα παιρνει Αγια Πετρεουπολη.Δε λεω θα μου πεις ειναι βορεια εχει κρυο ε,Ας ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΔΗΣΣΟ δεν ειναι ακριβοτερα!μη σου πω οτι πιο φτηνα κανουν!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :2funny:Χτες πεθανα στα γελια :2funny:Εσυ σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον διαλεγεις σωστα μερη παιρνεις διαμερισματα στη Χαλκιδικη.Εχει και θαλασσα να κανεις κανα μπανιο και οτι και να γινει αν οι Ελληνες δεν εχουνε λεφτα να τα αγορασουνε θα τα αγορασουνε οι ξενοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom