Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
to piasate to yponooumenoooo eeeeeeeeeeee????????????? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ante τορα που γιρναει πιον θα χειρουργισο προτο!!!!!????

Συνημμένα

• news-doctor-arrested.jpg
    news-doctor-arrested.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 36

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τυποι μην σπροχνεστε ενας ενασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   εχει και κλισματακιι σουπερ  πρωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  φουλ σερβισ  τυποι μου!!!!!!!!!!!!!!!! και στο τελος μαζαζ εροτικ απο μολδαβεζα τουμπανο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μεγαλε φτιαξε το παρκινσον στο χερι γιατι αυτο το μονιμο που εχεις με τα εικονιδια ειναι κουραστικο. και δε σχολιαζω καν το χιουμορ σου γενικοτερα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μεγαλε φτιαξε το παρκινσον στο χερι γιατι αυτο το μονιμο που εχεις με τα εικονιδια ειναι κουραστικο. και δε σχολιαζω καν το χιουμορ σου γενικοτερα...
αδερφε ειναι το θρεντ τον πουρον εδω εχεις χασει επισοδεια :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: καλα που κοιμουντε τα αλλα παλικαρια του θρεντ!!!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :woldman: :woldman: :woldman: :tooth: :tooth: :tooth: πολυ παρκινσον :idiot: :idiot: :idiot: αδερφε το χουμε καψει!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φορας και πεδιλα !
Οι Σοβιετικες ομως δινουν μεγαλη σημασια στα ΩΡΑΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και γενικα στο ωραιο ντυσιμο στον ανδρα .
Αν αγορασεις απο το φακτορυ καλα ρουχα ,σε τιμη ευκαιριας ,θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εντυπωσιασεις τις σοβιετικες μουναρες.
Εχεις θαρρος παντως ,αν πηγες Τιρασπολ !
εισαι σε αυτο το θεμα αριστα ενημερωμενος...μπραβο σου αρα σαν ερευνητης σιγουρα εχεις ερθει και στα μερη μας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• Φωτογραφία097.jpg
    Φωτογραφία097.jpg
    369 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Φωτογραφία100.jpg
    Φωτογραφία100.jpg
    375,1 KB · Εμφανίσεις: 57

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
11 φορες το 2010 μονο ηρθα και περασα απο μολντοβα  καλα ρε παλι με πμ σε δουλευη ο γυφτος για να σε ρουφιανεψει μετα!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: μολντο σε ειχα για εξυπνο  :think: :think: :think:  αλλα μπας και εισε ?? μαλακς?? μπας????  :think: :think: :think: :think: αλλα ξεχασα οπος σου ελεγε το λαμογιο εγω ειμαι τρελος καθυστεριμενος σπονσορας μαφιοζος κτλ !!!!!!!! και ρε συντροφοι δεν βλεπετε τοσο καιρο οτι ο ρεντ παραπλανει αποπροσανατολιζει και απο πληροφοριες μιδεν!!!!!!! να τωρα πχ με τιρασπολ τραβατε στο θρεντ και αμα βρειτε ποστ του ρεντ γραψτε μου!!!!!!  :jerking: :jerking:  πλακα οκ!!!!!!!!!! και εγω προτος αλλοστε ελληνες ειμαστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αλλα απο την στιγμη που ξεφευγη το θεμα απο την καλοπροερετη πλακα και γινοντε αλλα γιαλλα  :jerking: :jerking: :jerking:  καιρος να ξιγιομαστε ομορφα πριν εχουμε χορους και πανηγηρια!!!!  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=qcFrH-8ruRM[/video] [/video]

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
11 φορες το 2010 μονο ηρθα και περασα απο μολντοβα  καλα ρε παλι με πμ σε δουλευη ο γυφτος για να σε ρουφιανεψει μετα!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: μολντο σε ειχα για εξυπνο  :think: :think: :think:  αλλα μπας και εισε ?? μαλακς?? μπας????  :think: :think: :think: :think: αλλα ξεχασα οπος σου ελεγε το λαμογιο εγω ειμαι τρελος καθυστεριμενος σπονσορας μαφιοζος κτλ !!!!!!!! και ρε συντροφοι δεν βλεπετε τοσο καιρο οτι ο ρεντ παραπλανει αποπροσανατολιζει και απο πληροφοριες μιδεν!!!!!!! να τωρα πχ με τιρασπολ τραβατε στο θρεντ και αμα βρειτε ποστ του ρεντ γραψτε μου!!!!!!  :jerking: :jerking:  πλακα οκ!!!!!!!!!! και εγω προτος αλλοστε ελληνες ειμαστε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αλλα απο την στιγμη που ξεφευγη το θεμα απο την καλοπροερετη πλακα και γινοντε αλλα γιαλλα  :jerking: :jerking: :jerking:  καιρος να ξιγιομαστε ομορφα πριν εχουμε χορους και πανηγηρια!!!!  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=qcFrH-8ruRM[/video] [/video]
γιατρε με ξεσκισες...περισσοτερο με το ανεκδοτο και λιγοτερο με τις αποδειξεις που εχεις...απο μενα ενα μεγαλο συγνωμη για την απιστια μου :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: αλλα δε φταιει ο τσιμος ,απλα εγω μπερδευτηκα ...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε  καραμαλακες μολντε κ σουσιε,τι με μπερδευετε παλι με τις μαλ....ες σας? :jerking: :jerking: :jerking:
μην μου τα ζαλιζετε με τις διαπλοκες σας παλι
εγω οτι εχω να πω το λεω δω
αυτα περι πμ κρυφων κλωνων κλπ,βρειτε τα μονοι σας
θα σας "κοψω" μου φαινετε και θα μιλαω μονο με αλλαν
αντε βαρεθηκα,οποτε μπαινω να δω τιποτα ,"σολο-ψωλαρετε" ... :jerkingjavascript:void(0);: :jerking: :jerking:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε  καραμαλακες μολντε κ σουσιε,τι με μπερδευετε παλι με τις μαλ....ες σας? :jerking: :jerking: :jerking:
αντε βαρεθηκα,οποτε μπαινω να δω τιποτα ,"σολο-ψωλαρετε" ... :jerkingjavascript:void(0);: :jerking: :jerking:
ρε φιλε τσιμο βρουτε εμενα γιατι με παιρνει η μπαλα??? ισα ισα που ειπα οτι ο τσιμος δεν ευθυνεται...ρε ευσωμε τι του εκανες του φιλου μας και σαλταρε μαζι μου???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε  καραμαλακες μολντε κ σουσιε,τι με μπερδευετε παλι με τις μαλ....ες σας? :jerking: :jerking: :jerking:
:uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Z0ePsICHq7Q&feature=related[/video] [/video]  την πιρες την συνταξη  ??  η ακομα????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=q6JqbOd-628[/video] [/video] kaneis και την κινεζα εεεε?????    ακομα να γραψεις στο θρεντ για τιρασπολ για να φωτισεις τουσ συντροφους  ??????   κολορουμανα!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: επαθες αμνησια παλι!!!!!!?????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=q6JqbOd-628[/video] [/video] kaneis και την κινεζα εεεε?????    ακομα να γραψεις στο θρεντ για τιρασπολ για να φωτισεις τουσ συντροφους  ??????   κολορουμανα!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: επαθες αμνησια παλι!!!!!!?????
  για καντα μας λιανα γιατρε γιατι δε δινει πληροφοριες ??? φοβαται κατι??? μηπως και του μαμησουμε τις βοσκοπουλες??? δε νομιζω !!!! ο τσιμος ειναι αρχοντας ρε...και οταν ηταν εδω σε μενα ειχε ωραια μουνια...κατι αλλο πρεπει να συμβαινει!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 για καντα μας λιανα γιατρε γιατι δε δινει πληροφοριες ??? φοβαται κατι??? μηπως και του μαμησουμε τις βοσκοπουλες??? δε νομιζω !!!! ο τσιμος ειναι αρχοντας ρε...και οταν ηταν εδω σε μενα ειχε ωραια μουνια...κατι αλλο πρεπει να συμβαινει!!!
o αγαμητος ρουφιανοφιλος μας  ρεντ-παραπληροφορηση  οπος σου ειπα μολντο ειναι μεγαλο λαμογιο στο ανατολικο μπλοκ σιστηνετε με διαφορα ονοματα και με καταγογη  απο διαφορετικα μερη της ελλαδας   σε οσους τον γνωριζουν!!!!!!!!!!! παγια τακτικη λαμογιον στο ανατολικο μπλοκ !!! << το ειχε παρατηρησει και ο μεγας τσαρος δημητριος αλλοστε μονο ο τσαρος τον πιρε χαμπαρι!!!!!!>>  το πραγματικο του ειναι θανασης π........ στο κολοχωρι του το διακοφτο ειναι μαγκια απο οτι μου χε πει να κανεις πολα λευτα με κομπινες κτλ  :idiot: :idiot: καταλαβενης ατομα που βγαζει το διακοφτο :2funny: :2funny: :2funny:  τελος παντον ασ μην τον κανο ρομπα τελειος !!!! επιδη υπηρξε συντροφος καλος!!!!! κατα την γνωμη μου τα τελευτεα χρονια επειδη πουρεψε πιγε 45 !!! και δεν μπορει να βγαλει γκομενα κανονικη  :tits2: :tits2:αυτες που σου εφερνε στο μαγαζι ειταν καργιολες απο τα μπαρ για να στο πεξι και καλα μαγκας !!!μαλακιες που καναμε βουκουρεστι παλια :2funny: :2funny: λογο χωριατικης νοοτροπιας και κουτοπονηριας εχει χαζεψει και κακιοση!!!! ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΠΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ!!! και να πει διαστρεβλομενα πραγματα  για τον ενα και τον αλλο!!!  πληροφοριες μηδεν και οταν βγενη θεμα καλο και πληροφοριες το διαστραβλονει παντα οδηγοντας τουσ συντροοφους σε λαθους προορισμους βλεπε πιρφορος κτλ!!! γραψτον στα αρχιδια  σου οπος και εγω ο τυπος ειναι  :jerking: :jerking: :jerking: αντε αρκετα του ανοιξα τα ματια και αυτουνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελος με τον μαλακα :jerking: :jerking: :jerking: y.g αμα μαθουν στο χωριο του  για τον ρεντ !!!!! δημαρχο θα τον βγαλουν αμεσος  θα τουσ ψισει και αυτουσ οτι γαμαει και θα τουσ φερει γκομενες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπορει να βγει και βουλευτης!!!!!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κορο'ι'δευεται τον ΡΕΝΤ.Λετε οτι δεν  :knockinb: και οτι πηγαινει στα χωρια μπας και βρει καμια χωριατοπουλα κλπ. Θα ηθελα να σας εβλεπα αν ημασταν τη δεκαετια του '80 σε κανα νησι οταν ο ΡΕΝΤ και νεος τοτε και με την Μαγκικη εμφανιση εχει που αρεσε τοτε στις γυναικες τοτε  χωρις να δυσκολευτει θα  :knockinb: οποια γκομενα ηθελε!το ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΡΕΝΤ (ψηλος γεροδεμενος,μαγκας με αλητικο στυλ) τη ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑς.Επρεπε να σας εβλεπα πως θα τρεχαται απο πισω του :2funny:και θα τον κερναγατε και θα τον παρακαλαγατε να σας παρει μαζι του να βγειτε εξω μπας και φατε κανα αποφαγι μπας να σας δωσει καμια γκομενα απο αυτες που θα του περισευανε :2funny:δε νομιζω οτι Θα τον κορο'ι'δευατε τοτε? :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Κορο'ι'δευεται τον ΡΕΝΤ.Λετε οτι δεν  :knockinb: και οτι πηγαινει στα χωρια μπας και βρει καμια χωριατοπουλα κλπ. Θα ηθελα να σας εβλεπα αν ημασταν τη δεκαετια του '80 σε κανα νησι οταν ο ΡΕΝΤ και νεος τοτε και με την Μαγκικη εμφανιση εχει που αρεσε τοτε στις γυναικες τοτε  χωρις να δυσκολευτει θα  :knockinb: οποια γκομενα ηθελε!το ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΡΕΝΤ (ψηλος γεροδεμενος,μαγκας με αλητικο στυλ) τη ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑς.Επρεπε να σας εβλεπα πως θα τρεχαται απο πισω του :2funny:και θα τον κερναγατε και θα τον παρακαλαγατε να σας παρει μαζι του να βγειτε εξω μπας και φατε κανα αποφαγι μπας να σας δωσει καμια γκομενα απο αυτες που θα του περισευανε :2funny:δε νομιζω οτι Θα τον κορο'ι'δευατε τοτε? :)
δημητριε μεγα τσαρε ξερης οτι εγω λεω και τα καλα και τα κακα !!!! ο τυπος τα χει πεξει!!!! αμα βγαλο τα πμ απο τουσ συντροφους με το τι εχει πει ο συντροφος για πολους εδω μεσα θα σασ φιγει το κλαπετο  :headbang: :headbang: και απο πληροφοριες εεεε φουυλλλ!!!!!!!!!!  και καλα αμα δεν γουσταρει να γραφει πληροφοριες οκκ!!! δικαιομα  του!!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΓΥΝΕΚΕς!!! ΚΑΙ να την πατανε τα παιδια εδω μεσα εεεεε δεν παει να γαμιθει καλητερα!!!!!!!!!!!!ασε που οταν γραφη κανενασ την αληθεια αρχιζει της μαλακιες με κλονουσ λλασπη και μαλακιες!!!!! 45 χρονον λακαμας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: το θεμα δημητριε ειναι τωρα τι κανουμε!!!!!!! πριν 30 χρονια και ομολντο ειταν το προτο καμακι στα τρικαλα!!!!  τελος παντον δεν πα να γαμιισει σε κανα μπουρδελο ο ρεντ να εισηχασουμε!!!!! δημητριε για τρανιστερια τι γνωμη εχεις για εκει?? τι λενε οι ρωσοι για την τρανιστερια???  θα ερθησ καμια βολτα να εκπληρωσεις το παιδικο σου ονειρο ???  :knockinb: :knockinb: :knockinb: ρουμανο ολεε!!!!! εχει πολες στο μολντοβα!!! για κανε μασ μια αναληση!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα εκει στην ΠΜΡ  το μουνι ειναι πανευκολο!Και για τη Μολδαβια το ιδιο λενε!Το προβλημα με τον ΡΕΝΤ ειναιτο στυλ του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!δεν τους θελουν αυτους!Δεν γουσταρουν τη μαγκια.Αυτο αποδικνιεται οτι οπως ειχα πει οταν πηγε ο Πιτσιλιστης και τσαμπα γαμησε και ειχε επιτηχιες.Το ιδιο εγινε και στην Αγια Πετρουπολη.Αν δεν ξεσκιστηκε στο  :knockinb: στο Κισινιοφ ηταν διοτι ειναι ντροπαλος και δεν ξερει να μιλαει και να καμακωνει.Αλλα απο εμφανιση ειναιπολυ κοντα στο ιδανικο της καθε γκομενας εκει.---------Ο ΡΕΝΤ με το ιντερνετ κανει την πλακα του δεν το κανει απο κακια.Δεν μου φανηκε κακο παιδι.-------Στην Μολδαβια οσοι Ρωσσοι φιλοι μου πηγανε οι γκομενες τους παρακαλαγανε να της παρουνε μαζι στη Ρωσσια!Οι Ρωσσοι ομως σα λαος ειναι πολυ αδιαφοροι για της γυναικες.και στ'αρχηδια τους.Εδω οι Μολδαβοι ειναι οπως ηταν οι Αλβανοι στην Ελλαδα τη δεκαετια του '90.Οι περισσοτεροι εδω ειναι λαθρομεταναστες και δουλευουν στις οικοδομες.Τωρα αν εισαι 40+ ετων και δεν μιλας και Ρωσσικα φυσικο ειναι να πληρωνεις 100 Ευρω την ωρα για να  :knockinb: στο Κισιναου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
sostos ο τσαρος  !!! ενα αλλο θεμα με το ανατολικο μπλοκ ειναι οτι η οι ποιοτητα τον ελληνον που βρισκεις ειναι πολυ χαμιλη εκτος απο λιγες εξερεσης !!! καραβλαχοι μαγκια κλανια φτοχομπινεδες χοριατες αφραγκοι !!!! γαααααααααααμισεεεεεεετα !!!! κουτοπονηρια και τσαρουχι τεζαα :jerking: :jerking: :jerking: που να ανταγονιστουμε τουσ κολοιταλους!!!! νε μεν ερχοντε και απο την ιταλια γαμισετα ατομα αλλα η πλειοψηφια ερχετε οκ !! παραμυθαδες καλοι βεβεα αλλα ρε πουστη ειναι φορτοστεεε!!!!!!!! αμα βρουνε καλο μουνι το φορτονουν αμεσα για ιταλια χωρις πολλα πολλα!!!! η καλητερες μολδαβες ειναι ιταλια εδω και καιρο!!!! γαμισετα με εμας οποτε συνανταο ελληνα  στο ανατολικο μπλοκ !!!!!!  η ιδια σιζιτηση  εγω γαμαο και δερνο  οι ντοπιοι ειναι μαλακες και εμεις ειμαστε οι εξυπνοι!!! κτλ ολοι το ιδιο παραμιθη  :idiot: :idiot: και καταγογη ολοι απο κατι κολοχωρια υυυχαααααααααααα λεμε γκλιτσσσσσ ζαγαριι κατα κει !!!  και κατι μπουλουκια πιτσιρικαδες που συνανταο !! σκιζμενα τσιν  κατι μουστακια μουσια μαλια σαν του παπαου μου με κανα 50 αρι ευρω ολοι μαζι!!!! τα ιδια και τα ιδια!!!!   :headbang: :headbang: :headbang:  αρεε ελληναραδες!!!!  τα αιτια αυτης της καταστασης ψαχνο :think: :think: :think: :think: :think:  υ.γ οι γαμιμενοι οι ιταλοι ποσ της φωρτονουν ρε  :think: :think: :think: πουστη  βιζες μαλακιες διαμονη στην ιταλια θελης αρκετα λευτα !!!!!!!!  και βλεπω το φορτομα να γινετε πολλα χρονια τωρα!!!! γαμο την ιταλια τους γαμω!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να γινης Ιταλος πολιτης να μάθης ρε  αντε απο κει που θα κουβαληστε ολες τις πεινασμενες ξεβράκωτες στην Ελλάδα τι ειναι η χώρα μας Μπουρδέλο;;;;;

Καλά κανουν και δεν δινουν βίζες +1000000000000000000000000000000000000.

Οποιος θέλει να πάει στην χωρα τους να τις γαμήση αντε απο εκει μας εχετε γεμίση με μπασταρδα γατια...........
εχετε αλοιώση την Ελληνικη ράτσα με ολες αυτες που κουβαλατε εδω αφραγκες απενταρες και το κερατο συνεφο.

Για συνελθετε λίγο που θελετε να τις κουβαλήσετε και φωρτωτική για Ελλάδα
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ        ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom