Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ειπες ευσωμος??????????? με φώναξες;;;;;;;;;;;;;;  ή τον Κωστακη ενοούσες ;;;;;;
Διευκρίνεις σε παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Γειά σου ρε Νταβάριτσ γιατι κολοτρώγεσε δεν μπορω να καταλάβω κατι σου εχει συμβεί εσενα ειναι το μόνο σίγουρο κατι και δεν μας το λές  εκτοςκι αν αποφασίση να ανοιξη καποιος το στόμα του.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
re  :think: :think: :think: :think: :think: που κολοτρογομε!!!!!???/ για καντο λιανα!!!!!!!!!!!!!!!??????   μολντο ξερης ποσα λευτα ριξανε εκει?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  πιγες καμια βολτα??  και καλα ρε μολντο ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ???????? ΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
re  :think: :think: :think: :think: :think: που κολοτρογομε!!!!!???/ για καντο λιανα!!!!!!!!!!!!!!!??????   μολντο ξερης ποσα λευτα ριξανε εκει?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  πιγες καμια βολτα??  και καλα ρε μολντο ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ???????? ΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ????
σιγα ρε  γιατρε μη καθομαι να γραφω για καθε καφε καινουργιο στη πολη!!!!!! εδω εχοθμε πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε ...σημερα ειναι ημερα των συμμαθητων και παω για δουλεια προβλεπεται μουνοθυελα στο μαγαζι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σιγα ρε  γιατρε μη καθομαι να γραφω για καθε καφε καινουργιο στη πολη!!!!!! εδω εχοθμε πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε ...σημερα ειναι ημερα των συμμαθητων και παω για δουλεια προβλεπεται μουνοθυελα στο μαγαζι
ti kafe re molnto !!!!!!! εμενα το κοπροσκηλο μου ειπε για κλαμπαρα τεζα!!!!!!! που ολος ο κοςμος περναει απο εκει!!!!!  τελος παντον!!!!!! ξερω ξερω ολα μονος θα τα γραφω!!!!!!!!!! τι βραδυα συμαθητον??? πλακοσε το καπι απο τα τρικαλα!!!!! ??? :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ti kafe re molnto !!!!!!! εμενα το κοπροσκηλο μου ειπε για κλαμπαρα τεζα!!!!!!! που ολος ο κοςμος περναει απο εκει!!!!!  τελος παντον!!!!!! ξερω ξερω ολα μονος θα τα γραφω!!!!!!!!!! τι βραδυα συμαθητον??? πλακοσε το καπι απο τα τρικαλα!!!!! ??? :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
ασε νεοτατε....ιδιοι ειμαστε σιγα τη κλαμπαρα παλια ηταν πιο καλο...ειναι μικρο...και γεματο αντρες...απο ολους μας νεοτερος ειναι ο τσιμος ...να μη ξεχνιομαστε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
διαβασα αυτο που περναει ενας συντροφος μας ,που ταξιδευε σε πολλα μερη...ο λακιο σκορπιος...κολλησε ηπατιτιδα στη ταυλανδη...κι εδω υπαρχει εξαρση αυτης γι αυτο μαγκες οχι μαλακιες ΚΑΠΟΤΑ παντα μονο στη πιπα οχι...και αν δε μπορειτε χωρις καποτα τοτε να βρειτε μια ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διαβασα αυτο που περναει ενας συντροφος μας ,που ταξιδευε σε πολλα μερη...ο λακιο σκορπιος...κολλησε ηπατιτιδα στη ταυλανδη...κι εδω υπαρχει εξαρση αυτης γι αυτο μαγκες οχι μαλακιες ΚΑΠΟΤΑ παντα μονο στη πιπα οχι...και αν δε μπορειτε χωρις καποτα τοτε να βρειτε μια ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ta εχω γραψει πολλες φορες!!!! ιπατιτιδα ευτηχος μονο στον συντροφο !!! παλι καλα που δεν ειναι καμια φοιματιοση κανα αιιτζ κτλ!! περαστικα στον συντροφο!!  ΜΕΡΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ μακρια απο κοκαλιαρες καχεκτικες  η με οχρο η κιτρινο χρωμα!!!  παντα προφιλακτικο !!! τα εχω γραψει παρα πολες φορες και στα αναλογα θρεντ υγειας μολντο αμα εχεις προγραμα για ελλαδα οι αγροτες απο αυριο κλεινουν ολουσ τουσ δρομους λενε για χοντρη κατασταση !!!!! κανονισε την πορεια σου!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καιτο προφιλακτικο μην νομιζετε οτι προστατεβει παντα!!! αμα πχ η γκομενα εχει φοιματιοση η σιφιλη θα κολησεις και απο ακαποτο τσιμπουκι και απο τον υδροτα της η το μπανιο μετα απο οπου εχει περασει και εχει ακουμπισει διλαδη!!!!!!!!! προσχηηηη ρεεεεεεε !!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ta εχω γραψει πολλες φορες!!!! ιπατιτιδα ευτηχος μονο στον συντροφο !!! παλι καλα που δεν ειναι καμια φοιματιοση κανα αιιτζ κτλ!! περαστικα στον συντροφο!!  ΜΕΡΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ μακρια απο κοκαλιαρες καχεκτικες  η με οχρο η κιτρινο χρωμα!!!  παντα προφιλακτικο !!! τα εχω γραψει παρα πολες φορες και στα αναλογα θρεντ υγειας μολντο αμα εχεις προγραμα για ελλαδα οι αγροτες απο αυριο κλεινουν ολουσ τουσ δρομους λενε για χοντρη κατασταση !!!!! κανονισε την πορεια σου!!!
εχεις δικιο γιατρε ...οσο για τους δρομους καλο πασχα συντροφιααααα ... α ρε γιατρε τι ακουω για ελλαδα... ολοι χωρις δουλεια ...θυμαμαι τοτε που με βριζαν ολοι ,γνωστοι και φιλοι , που ηρθα μολδαβια για να ψαχτω...ολοι αυτοι τωρα ζητανε τη βοηθεια μου ,οχι οτι χαιρομαι βεβαια το αντιθετο τους λυπαμαι ....θυμαμαι τη μανα μου που μου ελεγε ...αχ πιδι μ ολοι μι κουροιδευουν που πιγις ικι απαν...τωρα η καημενη λεει...καλα που ισι κι ισι πιδι μ κι βαζου λιγου πετρελιου να ζισταθουν τα κοκαλακια μ ....τα παιδια μου χωρις δουλεια ...τους βλεπω ολοι να ερχονται εδω...η αδερφη μου χωρις δουλεια και σπουδαζει 3 παιδια (γιατι αραγε)...καριοληδες κλεφτες πολιτικοι καταστρεψατε τη πιο ομορφη χωρα του κοσμου...αντε γαμηθειτε μουνοπανα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις δικιο γιατρε ...οσο για τους δρομους καλο πασχα συντροφιααααα ... α ρε γιατρε τι ακουω για ελλαδα... ολοι χωρις δουλεια ...θυμαμαι τοτε που με βριζαν ολοι ,γνωστοι και φιλοι , που ηρθα μολδαβια για να ψαχτω...ολοι αυτοι τωρα ζητανε τη βοηθεια μου ,οχι οτι χαιρομαι βεβαια το αντιθετο τους λυπαμαι ....θυμαμαι τη μανα μου που μου ελεγε ...αχ πιδι μ ολοι μι κουροιδευουν που πιγις ικι απαν...τωρα η καημενη λεει...καλα που ισι κι ισι πιδι μ κι βαζου λιγου πετρελιου να ζισταθουν τα κοκαλακια μ ....τα παιδια μου χωρις δουλεια ...τους βλεπω ολοι να ερχονται εδω...η αδερφη μου χωρις δουλεια και σπουδαζει 3 παιδια (γιατι αραγε)...καριοληδες κλεφτες πολιτικοι καταστρεψατε τη πιο ομορφη χωρα του κοσμου...αντε γαμηθειτε μουνοπανα...
sta αρχιδια τους ρε μολντο τα λαμογια αρχισαν της διακοπες απο τορα

Συνημμένα

• παρος.png
    παρος.png
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 65

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καιτο προφιλακτικο μην νομιζετε οτι προστατεβει παντα!!! αμα πχ η γκομενα εχει φοιματιοση η σιφιλη θα κολησεις και απο ακαποτο τσιμπουκι και απο τον υδροτα της η το μπανιο μετα απο οπου εχει περασει και εχει ακουμπισει διλαδη!!!!!!!!! προσχηηηη ρεεεεεεε !!!!!
προσοχη μαγκες εχτες μιλαγα με αρχικαργιολα απο μολδαβια  ακουστε λοιπον  ολες η καργιολες απο ανατολικο μπλοκ  λογο κρισις πιγενουν στα νησια της καραηβικης  οπου αραζουν παρα πολοι φραγκατοι αμερικανοι και δουλευουν και σε στριπτιζαδικα κτλ  και γαμιουντε και με αραπαδες και με μαυρους γαμισετααααα !!!!!!!!  το μορο ειναι αυτη την στιγμη στον αγιο μαρτινο απο την πλευρα τον ολλανδον  και ειναι σπιτομενι με 60 αρι μαυρο ολλανδο που δουλευη εκει!!!  η καργιολες πανταα την βρισκουν την ληση!!!!  κρισι και αρχιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μετα που θα γιρισει ευροπη την  βλεπεις 25 χρονον τουμπαναρα και να τα γληφομουνια και να τα πισοκολητα ακαποτα!!!!!  που πασ ρε καραμιτροοο!!!!!!!!!!!!!  προσοχη κυνδυνος θανατος  με της ανατολικες!!!!!!!  ΚΑΡΑΙΒΗΚΗ Η ΚΑΡΓΙΕς ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΟΧΙΙΙΙΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευσωμε ο μουναχοφαης ηταν σημερα στο μαγαζι με ενα αστερι οπως εσενα σου αρεσουν...αδυνατη ...ευτυχως εμενα τετοιες δε μου αρεσουν ασε που μπορει να ειναι και αρρωστιαρες οπως λεει και ο γιατρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ευσωμε αυτος  :knockinb: κι εσυ το παιζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ευσωμε ο μουναχοφαης ηταν σημερα στο μαγαζι με ενα αστερι οπως εσενα σου αρεσουν...αδυνατη ...ευτυχως εμενα τετοιες δε μου αρεσουν ασε που μπορει να ειναι και αρρωστιαρες οπως λεει και ο γιατρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ευσωμε αυτος  :knockinb: κι εσυ το παιζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mο(υ)ναχοφάης εισαι εσυ και μόνον οποτε μην πάς να πετάξης τον αξια τιμημενο τιτλο σου στις πλάτες αλλονων.

Ποιος ειναι;;;;;;;;;; μη μου πεις ο Μικρός θα τον σκίσω ανεβαίνω τωρα.......αν ναι .....
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto εχεις χασει επεισοδια!!!!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• soritas arxise ta mpania mazi me tous sponsores.png
    soritas arxise ta mpania mazi me tous sponsores.png
    282,8 KB · Εμφανίσεις: 50
  • h kainoyrgia  gkomena tou allan.png
    h kainoyrgia gkomena tou allan.png
    308,7 KB · Εμφανίσεις: 103

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
molnto εχεις χασει επεισοδια!!!!!! :2funny: :2funny:

Γιατρε απο την αγαμια και την πολύ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τα εχεις κάψη όλλα.
Κοιτα αν δεν εχεισ χρηματα ελα και θα σου κάνω εγω τα εξοδα με τους δικούς μου κανόνες τουλάχιστον να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :2on1: :fuck1: :fuck2: καμια :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:  να ξελαμπικάρης γιατι δεν πας καλά όντως.........

Δεν κάνω πλάκα εισαι προσκεκλημένος Σόφια ή Τιρασπόλ οπου γουστάρης για ΠΠΣΚ.

Αντε και ασε τις εξυπνάδες και τις παπαριες περι σπονσαρισμάτων κλπ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και για να μην σε στεναχωρήσω αφου δεν κρατας μυστικά και την ποστάρησες δες την καινουρια μου γκομενα  οχι μονο ντυμένη αλλά  και γυμνη μπάς και βγάλης την βραδυνή

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• paixtis2.jpg
    paixtis2.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 22

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και για να μην σε στεναχωρήσω αφου δεν κρατας μυστικά και την ποστάρησες δες την καινουρια μου γκομενα  οχι μονο ντυμένη αλλά  και γυμνη μπάς και βγάλης την βραδυνή

arxisponsora που θα σε βρει το σαβατοκυριακο τον ερωτευμενον ???  προσκληση κανε στην παραολιμπιαδα κουτση μαρια  !!!!!!!!!!!!  εγω ειμαι με μολντο!  :rockon: :rockon: :rockon: ακομα βουλγαρια εισε χαιβανε??  ορεο το τεμαχιο :2funny: :2funny: :2funny:  ποσο παει το κιλο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ινδιανος ειναι...επιτελους εμφανιστηκε με γκομενα...ο μικρος ερχεται μετα τη καψουρομερα...γιατρε κανε τη επισκεψη νσου στο μαγαζι ιγγογνιτο αφου ετσι κι αλιως δε σε ξερω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
arxisponsora που θα σε βρει το σαβατοκυριακο τον ερωτευμενον ???  προσκληση κανε στην παραολιμπιαδα κουτση μαρια  !!!!!!!!!!!!  εγω ειμαι με μολντο!   :rockon: :rockon: :rockon: ακομα βουλγαρια εισε χαιβανε??  ορεο το τεμαχιο :2funny: :2funny: :2funny:  ποσο παει το κιλο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ημερα των ερωτευμένω ειναι για σας που αγαπάτε εγω ειμαι αδεσμευτος ελευθερος και ωραίος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom