Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μήν φάς θα φτιάξουμε γλαροσούπα οταν την φέρεις ετσι για το καλό.......

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αυτη μαλιστα ...τετοιες ενοω ευσωμες ευσωμε και οχι τις αγελαδες που προτεινεις εσυ...οσο αν τη φερει ...αστο ουτε αυτος δε δινει ...μουναχοφαης γαρ...ειδα στο φορουμε της ταιλαμδης που αποκαλουν τις ρωσιδες αγαρμπες και ταπαιξα...ενταξει ρε παιδια δε λεμε γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και τις μαιμουδες καλυτερες απο τις ρωσιδες ,,μη τρελαθουμε κι ολας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτη μαλιστα ...τετοιες ενοω ευσωμες ευσωμε και οχι τις αγελαδες που προτεινεις εσυ...οσο αν τη φερει ...αστο ουτε αυτος δε δινει ...μουναχοφαης γαρ...ειδα στο φορουμε της ταιλαμδης που αποκαλουν τις ρωσιδες αγαρμπες και ταπαιξα...ενταξει ρε παιδια δε λεμε γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και τις μαιμουδες καλυτερες απο τις ρωσιδες ,,μη τρελαθουμε κι ολας

και να φανταστης οτι τις πληρώνουν για να τις γαμήσουν δεν εχει σημασια το ΄ποσό απλά τις πλρωνουν οχι ρε γαμώτω τετοιες εχει ενα σωρό και στην Ελλάδα και τζάμπα(εμφανησιακα ενοώ ).

Οσο για την ευσωμη του χαιβάν ντοκτορ Πάσο αυτη ειναι γυναικάρα ρε Μολντο
με τα όλα της  οχι και ψυχικό σε τετοιο παιδαρο μάλλον αυτη............
θα σου κάνη ψυχικο να κατση μαζί σου......

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατρε αν  μου δωσης και μενα να γλυψω κανενα κοκαλάκι της,
υπόσχoμαι να γινω καλύτερο παιδι απο οτι ειμαι τωρα ,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και να φανταστης οτι τις πληρώνουν για να τις γαμήσουν δεν εχει σημασια το ΄ποσό απλά τις πλρωνουν οχι ρε γαμώτω τετοιες εχει ενα σωρό και στην Ελλάδα και τζάμπα(εμφανησιακα ενοώ ).

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπόσχoμαι να γινω καλύτερο παιδι απο οτι ειμαι τωρα ,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ειδες λοιπον ευσωμε ,που ενω εχεις ερθει εδω, ακομα δε καταλαβες οτι αυτες ,οπως του γιατρου στη φοτο,ειναι ευσωμες για εδω...αρα χαρη ηδη της εκανα...και πουσε ντοκτορ ,ετσι για να σκασουν οι οχτροι μας ,χτες το μαγαζι μου το εδειξε το πουμπλικα τβ ,τσαμπα γιατι ειναι πελατες εδω και τους αρεσει :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: α ευσωμε ερχεται ο μικρος με το αμαξι του σημερα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λοιπον μετα απο πολυ μπλα μπλα στο σκαιπε με αρχικοπροσκηλα μου σας ενημερονο οτι ο γεωστρατιγικος μουνοχαρτης για τα ανατολικοευρωπαικα αλογα αλλαξε !!!! ο νουμερο 1 πρωορισμος πλέον ειναι τα νησια της καραιβηκης και μετα ολη η αμερικανικη υπειρος !!!! ευρωπη φινιτο!!!!!!!!! εκτος απο καπια τουριστικα μερη της ισπανιας λογο του οτι παραθεριζουν πολλοι αμερικανοι!!!!!! το κοστος εκτος απο τα αερωπορικα ειναι λογο δολαριου γιρο στο 60με -70 της εκατο σε σχεση με ολες της πρωτευουσες τον πρωιν ανατολικον κρατων συν του οτι το κλιμα στην καραιβικη εκτος απο το φθινοπορο που εχει τυφωνες ειναι καλοκαιρινο ολο τον χρονο ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΟς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ! ειναι τινγκα με προθιμους ;αμερικανους να τα χοσουν γερα και το οτι οι ντοπιοι εκει  το λευκο δερμα το σεβονται σαν θεο!!!! περνανε μελι τα κοπροσκηλα μιλαμε!!!! ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! μην πιτε οτι δεν σας τα πα !!! ΜΙΛΑΟ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ του ανατολικου μπλοκ!!! το κοςτος απο οτι υπολογιζω ειναι πιο κατο απο οτι εγω χαλαο στο ανατολικο μπλοκ  συν του οτι ειναι τιγκα στης καλες ανατολικιες με περιβαλον το καλητερο του πλανητη!!! ασε που πουρεψα κιολας και ειμε για πιο χαι αραχτος  !!! βαρεθηκα την κουμουνιλα και τωρα που σου πιανουν και τον κολο στα ανατολικα τα κρατη ΤΑ Χ0ΝΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΛΉΤΕΡΑ ΜΕΡΗ!!

Συνημμένα

• gia ekei eimaste (2).png
    gia ekei eimaste (2).png
    323,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • gia ekei eimaste.png
    gia ekei eimaste.png
    253,5 KB · Εμφανίσεις: 55

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΙΑ ΜΟΛΔΑΒΕΖΑ ΜΟΥ  που ειναι τωρα στον αγιο μαρτινο απο την ολανδικη πλευρα μου ειπε και τα κολπα νησια κτλ αρεεε  το μουνι οτι και να γινει την βρισκει την ακρη!!!!!!!!!! εμοις παμε τσαμπα και μια ζωη δουλευοντας  !!!! βεβαια για αυτο τησ αγαπαο της καργιολες μου με κρατανε παντα ενημερο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Y.G ΞΕΧΑΣΑ να γραψο οτι αμα πας εκει σαν τουριστας στα τουριστικα κτλ σαν τους αμερικανους δηλαδη θα σου βγει το ταξιδι 5 φορες ακριβοτερο !!!!!!!! πρεπει να πας η με κοπροσκηλο που ξερει τα κολπα η μονος εχοντας καιρο για ψαξιμο !! θα βρεις παμθινα απιστευτα σπιτια με πισινες  εστιατορια παραλιες κτλ σε σχεση με τα πενταστερα ξενοδοχεια!! μου τα εξιγισαν τα κολπα τα κοπροσκηλα!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• gia ekei eimaste (4).png
    gia ekei eimaste (4).png
    335,9 KB · Εμφανίσεις: 44
  • gia ekei eimaste (3).png
    gia ekei eimaste (3).png
    166,3 KB · Εμφανίσεις: 73

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

με τα όλα της  οχι και ψυχικό σε τετοιο παιδαρο μάλλον αυτη............

Γιατρε αν  μου δωσης και μενα να γλυψω κανενα κοκαλάκι της,
  χαιβανε εσενα σου ειπα να πλακοθεις σε διαιτες ρουχαλακια κτλ !!!!!!!!!! εση θελης πεντε κοντοσουβλια για πρωινο!!!!!!  136 κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τον μολντο θα τον παρουσιασω σαν επιχειρηματια κτλ!!! εσενα???   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: και τα καλα μορα καθε αλλο παρα χαζα ειναι οπος τον παλιο καιρο!!!!! λογο πεινας που τα παραμιθιαζαμε τελος παντον τερμαα εση τραβα με την παραολιμπιαδα στα χωρια  ολο και καπια βουβαλα θα σου βρει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μολντο τι νεα απο κισηινεου??? οικονομικα πολιτικα κτλ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
  χαιβανε εσενα σου ειπα να πλακοθεις σε διαιτες ρουχαλακια κτλ !!!!!!!!!! εση θελης πεντε κοντοσουβλια για πρωινο!!!!!!  136 κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τον μολντο θα τον παρουσιασω σαν επιχειρηματια κτλ!!! εσενα???   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: και τα καλα μορα καθε αλλο παρα χαζα ειναι οπος τον παλιο καιρο!!!!! λογο πεινας που τα παραμιθιαζαμε τελος παντον τερμαα εση τραβα με την παραολιμπιαδα στα χωρια  ολο και καπια βουβαλα θα σου βρει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   μολντο τι νεα απο κισηινεου??? οικονομικα πολιτικα κτλ?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2.gif
    2.gif
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 66

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sexyman.JPG
    sexyman.JPG
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

λοιπόν,

θέλω να χαιρετήσω την παρέα σας
η προηγούμενη φορά μάλλον ήταν η τελευταία που ανέβηκα
χαχααχααχ...λες και το είχα βάλει τάμα..πρώτα να γίνω γνωστός στο παν-μολδάβιο (έδωσα interview σε τομικό περιοδικό) και μετά να μην ξαναπατήσω...χαχαχα

τέλος πάντων, δεν νομίζω να ξαναανέβω - εκτός απίστευτου απροόπτου.
να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που συνάντησα επάνω για την παρεούλα τους και καλά να περνάτε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν,

θέλω να χαιρετήσω την παρέα σας
η προηγούμενη φορά μάλλον ήταν η τελευταία που ανέβηκα
χαχααχααχ...λες και το είχα βάλει τάμα..πρώτα να γίνω γνωστός στο παν-μολδάβιο (έδωσα interview σε τομικό περιοδικό) και μετά να μην ξαναπατήσω...χαχαχα

τέλος πάντων, δεν νομίζω να ξαναανέβω - εκτός απίστευτου απροόπτου.
να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που συνάντησα επάνω για την παρεούλα τους και καλά να περνάτε
ρε φιλε μη μασ κανεις να χαιρομαστε και μετα ξαναρθεις... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: θα σε κανω ...αν και η μολδαβια ειναι αρωστεια δε θ αντεξεις για πολυ

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατρε αυριο παω να χτυπησω βοσκοπουλες στα χαρακωματα...ειναι, μου ειπε ενας φιλος απο Ρουμανια ,πολυ δυνατα μουνια ...ε ρε παλι κλαμα που θα ριξει ο τσιμος...ασε που ευσωμος αντρακλας θα σκασει απο το κακο του...τις αγελαδες θα τις αφηςω για το λευτερακη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φιλε μη μασ κανεις να χαιρομαστε και μετα ξαναρθεις... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: θα σε κανω ...αν και η μολδαβια ειναι αρωστεια δε θ αντεξεις για πολυ
χαχααχ...δεν ήξερα πως με είχες άχτι να ΜΗΝ ανέβω....
αν ήξερα πως είμαι τόσο ανεπιθύμητος δεν θα έλεγα ευχαριστώ προηγουμένως
έχει να κάνει με τη δουλειά πάντως
όσο είχε νόημα να ανεβαίνω εκεί, ερχόμουνα
από δω και τούδε...δεν
απλά πράγματα
συμφωνώ πως είναι ωραία η φάση εκεί - τσάμπα κλπ, αλλά δεν κυβερνάει ο πούτσος το σώμα μου (ακόμα)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ela μολντο σου βρηκα το φαρμακο!!!!  τι νεα απο κισηινεου  ?? κανα καλο κρεατικο εφτιαξες για σημερα για δοσε καμια συμβουλη για τσικνισμα :dancing: :dancing:  τελικα παλι καψουρα εφαγες??

Συνημμένα

• το φαρμακο για μολντο.png
    το φαρμακο για μολντο.png
    309,3 KB · Εμφανίσεις: 76

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ela μολντο σου βρηκα το φαρμακο!!!!  τι νεα απο κισηινεου  ?? κανα καλο κρεατικο εφτιαξες για σημερα για δοσε καμια συμβουλη για τσικνισμα :dancing: :dancing:  τελικα παλι καψουρα εφαγες??
ο μητσαρας του μολντο δε θελει τετοιο φαρμακο ντοκτορ ...το μοναδικο και καλυτερο ειναι οι γκομενες της μολδαβιας ...εχει καποιους ελληνες εδω και το βραδυ θα το τσικνισουμε ...τωρα πως??? θα δειξει η νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπορει και με κανα νεανικο κολαρακι...και να ξερεις ο μολντο εδω και χρονια δε ξερει τι θα πει αγαπη μονο...τιμωρια

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=mdMVj8eELak [/video] [/video]καλα κουλουμα σε ολα τα  ξενητεμενα συντροφια στην βουλγαρορουμανοουκρανομολδαβια

Συνημμένα

• χαρταετος.jpg
    χαρταετος.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 21

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κουφαλα μολντο που βρηκες τα ρουβλια και ανοιγεις κομοτηριο στο τιρασπολ??? :think: :think: :think: :think: :think: και καλα ρε μολντο γιατι δεν μιλας να ρθουμε και εμεισ???  καλα σε λενε μουναχοφαι!!!! :think: :think: :think: αλλα απο εστιατορας  κομοτισ???????  :think: :think: :think: κανα μορο θα σε βαλε στα κολπα σιγουρα!!!!!!!!!  κουφαλα μολντο τσιμουδιαααα εε??? κανεις τον αλεκο!!!!! εεεεεε :tickedoff: :tickedoff:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κουφαλα μολντο που βρηκες τα ρουβλια και ανοιγεις κομοτηριο στο τιρασπολ??? :think: :think: :think: :think: :think: και καλα ρε μολντο γιατι δεν μιλας να ρθουμε και εμεισ???  καλα σε λενε μουναχοφαι!!!! :think: :think: :think: αλλα απο εστιατορας  κομοτισ???????  :think: :think: :think: κανα μορο θα σε βαλε στα κολπα σιγουρα!!!!!!!!!  κουφαλα μολντο τσιμουδιαααα εε??? κανεις τον αλεκο!!!!! εεεεεε :tickedoff: :tickedoff:
ποιος μαλακοκεφτες σου λεει τετοιες μαλακιες??? μηπως ο ευσωμος??? αστον αυτον ειναι...ζηλιαρης

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κουφαλα μολντο που βρηκες τα ρουβλια και ανοιγεις κομοτηριο στο τιρασπολ??? :think: :think: :think: :think: :think: και καλα ρε μολντο γιατι δεν μιλας να ρθουμε και εμεισ???  καλα σε λενε μουναχοφαι!!!! :think: :think: :think: αλλα απο εστιατορας  κομοτισ???????  :think: :think: :think: κανα μορο θα σε βαλε στα κολπα σιγουρα!!!!!!!!!  κουφαλα μολντο τσιμουδιαααα εε??? κανεις τον αλεκο!!!!! εεεεεε :tickedoff: :tickedoff:

ποιος μαλακοκεφτες σου λεει τετοιες μαλακιες??? μηπως ο ευσωμος??? αστον αυτον ειναι...ζηλιαρης

Κατηγορηματικά  ΟΧΙ εγω ουδεποτε ασχοληθηκα και θα χαρώ πολυ αν κανεις οποιανδηποτε κινηση  καποιος άλλος ειναι  ο κακκόγλωσσος και ζηλιάρης και παλι κατηγορηματικά ΟΧΙ εγω.
Παντος εχει γελιο η υποθεση Χαιβαν ντοκτορ - τιρασπολη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom