Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποιος μαλακοκεφτες σου λεει τετοιες μαλακιες??? μηπως ο ευσωμος??? αστον αυτον ειναι...ζηλιαρης
ασε τα σαπια ρεεε ουτε πατας στο εστιατοριο ολο τιρασπολ εισε!!!!! καλα γιατι δεν λες τιποτα??? ολα εγω θα τα γραφω!!!! ελπιζο να εχεις κανα καλο κοματι κομοτρια!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) μαγκες προσοχη στον δρομο στην μολδαβια εγινε ατυχηματαρα παλι στο κεντρο τρολει επεσε πανο σε περιπολικο και το κανε κοματια καθε μερα σοβαρα ατυχημητα προσοχη προσοχη !!!!!  Υ.Γ παντος ελλαδα τα κομοτυρια πλεον βαρανε μιγες!!!!

Συνημμένα

• kommotiria5_494x320.jpg
    kommotiria5_494x320.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 30

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αμα πας για δουλεια οκ!!!! αλλα για γουστα και λοιπα τιμες διπλασιες ελλαδας και η ζοη ακριβη ειδικα το καλοκαιρη !!!!!!! τι πας να κανεισ??

Ασε να το αποφασισω οριστικά και θα σας ενημερωσω ,
σε περιπτωση που παω θα μάθω τα κατατοπια και θα ενημερωσω ,
για βιζιτα νοείτε οτι ενα δυο ατομα μπορω  να τα φιλοξενησω για καμια εβδομαδα μην γινει αρμενικη η βιζιτα.

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παιδια θα ανεβω μεσα απριλη οπως ηλπιζα....   :grin:  ελπιζω να πιουμε κανα ποτακι οσοι ειμαστε επανω  ή κανα καφεδακι στο el greco....   :cheesy:

(αμα βγω απο το διαμερισμα.....  :grin:  )

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παιδια θα ανεβω μεσα απριλη οπως ηλπιζα....   :grin:  ελπιζω να πιουμε κανα ποτακι οσοι ειμαστε επανω  ή κανα καφεδακι στο el greco....   :cheesy:

(αμα βγω απο το διαμερισμα.....   :grin:  )
αν δε βγεις μονος σου σε βγαζουν οι γκομενες γι αυτο να εισαι σιγουρος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καταλαβα ....αρχισες παλι το δουλεμα... εφαγες μαλλον κανα σουτ απο γκομενα και σκοπευεις να δουλεψεις στα δωματια για να βγαλεις κανα φραγκο

Μπάααααααααααααααααααααααααα  που τετοιο καλό
θα δω εχω σχεδον άλλες 2,5 εβδομαδες για να το αποφασισω και 31 μερρες για να ειμαι εκει, οποτε ειμαι σε διλημα αλλά ........ με εξιτάρη η περιπετεια θα δουμε κυριακή κοντινη γιορτή λένε.............
Στην Χαλκιδικη θα βάλω τον ανηψιο μου να δουλεψη αντε γιατι τον παρα χαιδεψαμε τελειωσε το στρατιωτικό αλλα για δουλεια ουτε για πλακα δεν μιλάει.

Κολοπαιδα κακομαθημενα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
prosoxh εχει πεσει περονοσπορος μερα παρα μερα πολη σοβαρα ατηχηματα στο κισηινεου και στης εθνικεσ οδους!!!!!!!!!!! εχει παραγινει το κακο τον τελευτεο καιρο!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 2 copy.jpg
    2 copy.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 3 copy.jpg
    3 copy.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 25

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κουφαλα μολντο τσιμουδια για το κομοτιριο τιρασπολ !!!!!!!!  σημερα που ξημερωνει ο αμερικανος αντιπροεδρος βαηντεν επισκεπτετε το κισηινεου 3000 ασφαλιτες και αστηνομικοι εχουν κανει το κισηινεου φρουριο ο βαιντεν θα παει με τον φιλατ για κρασια στην κρικοβα και θα ενισχησει την φιλοδιτικη πτεριγα!!!κατα του βορονιν αναμενονται εξελιξεις αλλο ενα νεο πιασαν 2 μολδαβους με 40000 πλαστα δολαρια την ορα που αλλαζαν στην μαυρη αγορα!!!!!  :2funny: και προσοχη στα τροχαια ρεεεεε1!!!!

Συνημμένα

• 5 copy.jpg
    5 copy.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • foto-masina-politiei-facuta-zob-de-8-martie.jpg
    foto-masina-politiei-facuta-zob-de-8-martie.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 55

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβα που το εμαθες κουφαλα πρωκτολογε...δε λεω ονοματα γιατι θιγονται...αλλα απλα το σκεφτομαι δεν εχω αποφασισει ακομα...και εχεις δικιο με τα τροχαια μια μαρσουτκα σημερα επεσε πανω στο τοιχο μου σημερα στις 6 το πρωι...αυτοπτης μαρτυρας ηταν ενας παπας κκαι σοβαρα τραυματιας μια γυναικα που επεβαινε σε αυτη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αλλο ενα νεο πιασαν 2 μολδαβους με 40000 πλαστα δολαρια την ορα που αλλαζαν στην μαυρη αγορα!!!!! 
Καλα ακομα Μαυρη Αγορα εχουν?μου θυμισες αλλες εποχες!αρχες της δεκαετιας του '90 !Καλα η Μολδαβια ειναι 20 χρονια πισω?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ακομα Μαυρη Αγορα εχουν?μου θυμισες αλλες εποχες!αρχες της δεκαετιας του '90 !Καλα η Μολδαβια ειναι 20 χρονια πισω?
γι αυτο μας αρεσει η μολδαβια ρε συ τσαρε ...γιατι ειναι 20 χρονια πισω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με γκομενα θα ειμαι βρε !  ....   :grin:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

θΑ σκλαβωσης τον πολυτιμο χρονος σου εκει με μια και μονον γκόμενα;;;;;;;;
δεν πας καλά  σε βλέπω να το χτυπας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :headbang: :headbang: το κεφαλακι σου και το πάνω και το κάτω.

Σημ. Ελπιζω να μην ενοεις οτι θα ανεβης με γκομενα απο Ελλάδα για διακοπες;;;;;;;
και μην γελάς καποιοι το  κανανε και χτυπιουνται ακομα.

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
χεχεχε....  ακου να ανεβω με γκομενα....  (εκτος και αν ειχα καμια παρτουζιαρα)...  οχι μόνος θα ανεβω...
και σορρυ αλλα 99% σε αυτο το ταξιδι θα είμαι με μια....

εξαλου τωρα με την δουλεια δεν παιζει και για πολλεσ μερες... 2-3 μαξιμουμ... απλα για ξεσκασω λιγο απο το στρες....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για πρωτη φορα αντιπροεδρος τησ αμερικης επισκευτηκε την μολδαβια !!!! η αμερικη ειπε στιριζει τον εκδημοκρατησμο της μολδαβιας και θα ξαναρθει συντομα!!!!  η ουκρανια μασ εμεινε και το τιρασπολ!!!   :'( :'( :'( :'( θελουν διμοκρατια τα ζωα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: για αυτο εχουν παει οι τιμες και για αυτους στο διαλο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: αρχισαν τα ρουμανικα κολπα και αυτοι!!! φιλοαμερικανοι και φιλοευρωπαιστες!!!!!!!  α ρεεεεε βορονιν μας τηυν γαμισαν την χωρα!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• us md.png
    us md.png
    269,5 KB · Εμφανίσεις: 60

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για πρωτη φορα αντιπροεδρος τησ αμερικης επισκευτηκε την μολδαβια !!!! η αμερικη ειπε στιριζει τον εκδημοκρατησμο της μολδαβιας και θα ξαναρθει συντομα!!!!  η ουκρανια μασ εμεινε και το τιρασπολ!!!   :'( :'( :'( :'( θελουν διμοκρατια τα ζωα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: για αυτο εχουν παει οι τιμες και για αυτους στο διαλο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: αρχισαν τα ρουμανικα κολπα και αυτοι!!! φιλοαμερικανοι και φιλοευρωπαιστες!!!!!!!  α ρεεεεε βορονιν μας τηυν γαμισαν την χωρα!!!!!!!!!!!
φιλε μου οι αμερικανοι πλεον ειναι οι φτωχοι συγγενεις...τα λεφτα και το τιμονι εδω το εχει η μαμα ρωσια...αν ακουγες τιλενε εδω οι ντοπιοι για το γλυψιμο του φιλατ στο καραμαλακα αμερικανο...ντρεπονται που ειναι μολδαβοι κλπ...ετσι και γινει καμια μαλακια και φερουν καμια βαση εδω οι ουστ απο δω αμερικανοι , θα πεσει πολλυ πεινα ...ακομα μια φορα επαναλαμβανω το 70% των εξαγωγων πανε ρωσια το 15% ουκρανια και το υπολοιπο15% στον αλλο κοσμο ...το γκαζι και το ρευμα απο ρωσια και το χρωστανε...που να κουνηθουν οι μολδαβοι ...τοτε θα γινει οπως στη γεωργια ...πηγε ο μπους και μετα φαγανε το πουλο απο τη μαμα

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μαμα Ρωσια δαγκωτο...  Στις κοπελιας μου  την δουλεια ...οι πελατες που νοικιαζουν τα ακριβα διαμερισματα... ολοι ρωσοι ειναι....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μαμα Ρωσια δαγκωτο...  [size=10pt]Στις κοπελιας μου  την δουλεια ...οι πελατες που νοικιαζουν τα ακριβα διαμερισματα... ολοι ρωσοι ειναι....[/size]

ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  και η δικια μου την ιδια δουλεια κάνει και μου λεει τα ιδια σχεδον
λες να ειναι και η ίδια κοπελια;;;;;;;;;;;;; Μηπως ειναι η Ν....α;;;;;;;;;;;;;;
Μην στεναχωριεσαι εγω δεν ζηλεύω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  και η δικια μου την ιδια δουλεια κάνει και μου λεει τα ιδια σχεδον
λες να ειναι και η ίδια κοπελια;;;;;;;;;;;;; Μηπως ειναι η Ν....α;;;;;;;;;;;;;;
Μην στεναχωριεσαι εγω δεν ζηλεύω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πουστη ευσωμε ακομα και αυτη ξερεις???? θα μας τρελανεις ολους!!!!! αυτη ρε συ ειναι η πρωην του τσιμου...ρε σεις μια γκομενα τη γαματε τρεις??? και αλλοι βεβαια οταν λειπετε εσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom