davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κανε ελληνες φιλους να δεις καλο !!!!!!!!!!!ρε συ ο ευσωμος ειναι καλος ...μια βδομαδα στο μαγαζι απο σενα και τον ευσωμο μαζι 20000 ευρα ακατεβατα ...παζαρια δεν εχει
κανε ελληνες φιλους να δεις καλο !!!!!!!!!!!ρε συ ο ευσωμος ειναι καλος ...μια βδομαδα στο μαγαζι απο σενα και τον ευσωμο μαζι 20000 ευρα ακατεβατα ...παζαρια δεν εχει
το τζαμπα πεθανε ...ασε τα πατριωτικα σουκανε ελληνες φιλους να δεις καλο !!!!!!!!!!!
kala ρε μολντο θα κανω πετρα την καρδιαμου πασχαλιατικα και θα με φαει η μαυρη μπαρα του φλαμινγκο που ανοιξε νωρις φετος!!!!! 40 ευρα εισοδος φετος και η μπουκαλα 100 ευρω οπααα λεμεεε πασχαλιαα και τα μορα κολιμπανε στην λασπη!!!!!!!!! ουσστττ τρικαλε που μου θελης και 20χιλιαρο βουρρ στα ζαγαρια σου!!!!!!!!!το τζαμπα πεθανε ...ασε τα πατριωτικα σου
nai καλα τωρα το 20χιλιαρο σου φταιει λες και αν σου ελεγα 20αρικο θα ρχοσουν....αγορι μου το φλαμινγκο του στατι ειναι το πιο κυριλε μαγαζι της χωρας και για να κανεις καμακι εκει πρεπει απο εξω να εχεις παρκαρισμενη φεραρι η ρολς ροις αλιως αντε σπιτι για υπνο...τα ιδια μωρα που πανε εκει πανε και σε αλλα μαγαζια που με 5αρα μπε εμ βε απ εξω τα εφαγες και χωρις αλλα εξοδα...οσο για τα ζαγαρια που λες αν με ηξερες καλα δεν θα μιλαγες ...οταν εγω εδω γαμουσα τσαμπα τη μις μολδοβα εσεις δεν ξερατε καν τι ειναι μολδαβια και που πεφτειkala ρε μολντο θα κανω πετρα την καρδιαμου πασχαλιατικα και θα με φαει η μαυρη μπαρα του φλαμινγκο που ανοιξε νωρις φετος!!!!! 40 ευρα εισοδος φετος και η μπουκαλα 100 ευρω οπααα λεμεεε πασχαλιαα και τα μορα κολιμπανε στην λασπη!!!!!!!!! ουσστττ τρικαλε που μου θελης και 20χιλιαρο βουρρ στα ζαγαρια σου!!!!!!!!!
ειναι πως τη βρισκει ο καθενας φιλε μου ...απλα εγω γουσταρω με αμαξιΤι να πω....εμενα τα 310 πηγενελα...μια χαρα μου φαινοντε.... ασε που ειναι απλα 2 ωρες πτηση.....
Παντως και σαν εκδρομη που λες....ειναι μια αποψη........
ειναι πως τη βρισκει ο καθενας φιλε μου ...απλα εγω γουσταρω με αμαξι
γιατρε το νοσοκομειο το εκαναν ελληνες δε σου λεω πιο πολλα για να μη μαθαινεις γνωστοι πολυ στην ελλαδα οι τυποι ...μαυρο χρημα ρεεεεεεε...ειναι πραγματικα γαματο αλλα για πολυ λιγους...η μολδαβια αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο για επενδυση αλλα προσεξτε μαγκες στα σιγουρα και οχι μεγαλο ρισκο...προσοχη μεγαλη και στα χαρτια που κανετε να ειναι μετεφρασμενατα πραγματα στην μολδαβια τρεχουν με απιστευτους ρυθμους το καινουργιο πολιτελεστατο ιδιοτικο νοσοκομειο μεντπαρκ ειναι γεγονος 12500 μετρα !!!!!!!!! τεραστια επενδηση!!!!!! εχουν μπει οι ευρωπεοι διναμικα!!!!! οποτε για να επενδιονται τετοια ποσα αρχιδια θα ξαναβγουν οι κουμουνιστες!!!!! σε ολους τουσ τομεις γινονται επενδησεις μαμουθ μιλαμε!!!!!!!! γαμο την ελλαδα μας γαμο!!!!! ετσι οπος πανε εκει σε κανα 5αρι χρονια θα εχει γινει εκει αμερικα!!!!! Υ.Γ ΜΟΛΝΤΟ ΕΧΕΙς PM
εμεις απο τα τρικαλα τα πιανουμε αυτα ...σε καταλαβα και σου απαντησαΑγαπητέ φίλε Μολδο,
εστειλα πμ ε-μαιλ ....εχω λιγο προβλημα με το πληκρολόγιο αλλα τα καταφέρνω...
εμεις απο τα τρικαλα τα πιανουμε αυτα ...σε καταλαβα και σου απαντησα
Ευχαριστώ, παρομοίως εστηλα απάντηση. Ολα καλά εδώ ομως πολύ κλάμα πέφτει που φεύγω....
Οταν κλαιει η Μολδαβεζα γελαει το μουνι της! ;)
Μιχαλης
στη συγκεκριμενη περιπτωση ουκρανεζα...μικρε ερχεται ο πεπιτο την αλλη εβδομαδαΟταν κλαιει η Μολδαβεζα γελαει το μουνι της! ;)
Μιχαλης
το γαμισες το κοριτσακι και το παρατησες !!! ΑΚΑΡΔΕ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕ ΤΡΙΚΑΛΗΝΕΕΕ!!!! ΠΙΟς ΘΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗς ?? ΤΑ ΚΡΥΑ ΒΡΑΔΙΑ ?????Ευχαριστώ, παρομοίως εστηλα απάντηση. Ολα καλά εδώ ομως πολύ κλάμα πέφτει που φεύγω....
ε ολο και καποιος θα τη συντηει μεχρι να γυρισει...δε χανονται αυτεςτο γαμισες το κοριτσακι και το παρατησες !!! ΑΚΑΡΔΕ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕ ΤΡΙΚΑΛΗΝΕΕΕ!!!! ΠΙΟς ΘΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗς ?? ΤΑ ΚΡΥΑ ΒΡΑΔΙΑ ?????