Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Να γινης Ιταλος πολιτης να μάθης ρε  αντε απο κει που θα κουβαληστε ολες τις πεινασμενες ξεβράκωτες στην Ελλάδα τι ειναι η χώρα μας Μπουρδέλο;;;;;

Καλά κανουν και δεν δινουν βίζες +1000000000000000000000000000000000000.

Οποιος θέλει να πάει στην χωρα τους να τις γαμήση αντε απο εκει μας εχετε γεμίση με μπασταρδα γατια...........
εχετε αλοιώση την Ελληνικη ράτσα με ολες αυτες που κουβαλατε εδω αφραγκες απενταρες και το κερατο συνεφο.

Για συνελθετε λίγο που θελετε να τις κουβαλήσετε και φωρτωτική για Ελλάδα
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ         ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .
  ΑΛΛΑΝ ΝΤΟΥΤΣΕΕΕ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Mousolini_2.jpg
    Mousolini_2.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eine καλητερα δηλαδη που μασ φερανε 1.500.000 πακιστανοαραβοινδοαραπαδες !!!!! εεεεε και η νεολαια εχει χαζεψει απο την μαλακια !!! και το αδερφατο!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: πασ καλα ρε οργιο??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

εχεις ινδάλματα εγω τι φταίω;;;; Τα παραλές για μένα δεν ισχύει αυτο κι ας φαντάζει ετσι.

Εχω την αποψη μου ως προς την ελευση αυτων των γυναικών απο τα πεπραγμένα τους στην Ελλάδα.

Οχι ρε πουστη μου να μείνουν στην χωρα τους και να γαμιούνται με τους Τουρίστες για να μπορουν να επιβιώσουν διοτι εδω  μολις χορτασουν σαν την ψήρα βγαίνουν στον γιακά.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις ινδάλματα εγω τι φταίω;;;; Τα παραλές για μένα δεν ισχύει αυτο κι ας φαντάζει ετσι.
Εχω την αποψη μου ως προς την ελευση αυτων των γυναικών απο τα πεπραγμένα τους στην Ελλάδα.
Οχι ρε πουστη μου να μείνουν στην χωρα τους και να γαμιούνται με τους Τουρίστες για να μπορουν να επιβιώσουν διοτι εδω  μολις χορτασουν σαν την ψήρα βγαίνουν στον γιακά.
δεν μου λες ρε οργιεεφ αρχισεσ τιποτα μπιζνες???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε ρε κατι λαμογια αφραγκοι που ερχονται εδω να γαμησουν...κοροιδευουν τις γκομενες ,τις υποσχονται πολλα και δε δινουν τιποτα ...το τι κανουν για να γαμησουν τσαμπα δε λεγεται...μας κανουν γενικα ρεζιλι με τις μαλακιες τους,πολοι λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα ερχονται με ευρα και γαμανε ...φιλε τσαρε η ομορφια εδω ειναι υποκειμενικη ,οταν οι γκομενες εδω σε βλεπουν φραγκατο τοτε ας εισαι και αρσενικη μαιμου γαμας...ε ρε τι εχουν δει τα ματια μου εδω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν μου λες ρε οργιεεφ αρχισεσ τιποτα μπιζνες???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ ρε παπαρα απο καλο σπιτι και οικογενεια με οικονομική ανεση τι σκατα ψαχνεις να κατεβασης τις
καριολες στην Ελλάδα;; νομιζης οτι θα σου βγαίνη φθηνοτερα απο το να  ανεβαίνης εσυ και να αλλάζης παραστασεις αλλά και τροφή;;;;;;;;
Καθε μερα φασολάδα θα βαρεθης ρε οργιο .
Εγω θα σου τα μαθαίνω;;;;;;  το πουλι θελει αλλαγή στην τροφή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η ιταλια εδω εχει πρεσβεια και πιο ευκολα παιρνουν βιζες οι γκομενες, εμεις δεν εχουμε αρα πιο δυσκολο...δεν ειναι κακο να παιρναμε ασ πουμε καλοκαιρι τα μωρα ελλαδα για δεκα μερες ,αλλα μετα παλι πισω ...ναμη μενουν ελλαδα  αλλα πισωωωωωωω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ ρε παπαρα απο καλο σπιτι και οικογενεια με οικονομική ανεση τι σκατα ψαχνεις να κατεβασης τις
καριολες στην Ελλάδα;; νομιζης οτι θα σου βγαίνη φθηνοτερα απο το να  ανεβαίνης εσυ και να αλλάζης παραστασεις αλλά και τροφή;;;;;;;;
Καθε μερα φασολάδα θα βαρεθης ρε οργιο .
Εγω θα σου τα μαθαίνω;;;;;;  το πουλι θελει αλλαγή στην τροφή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

orgief  το εξυπνο πουλι  απο την μυτη πιανετε !!!! καννονισε να φας καμια καψουρα και εση και να κλαις σα τον ντακοτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η ιταλια εδω εχει πρεσβεια και πιο ευκολα παιρνουν βιζες οι γκομενες, εμεις δεν εχουμε αρα πιο δυσκολο...δεν ειναι κακο να παιρναμε ασ πουμε καλοκαιρι τα μωρα ελλαδα για δεκα μερες ,αλλα μετα παλι πισω ...ναμη μενουν ελλαδα  αλλα πισωωωωωωω...
μολντο μπορει να σου ρθει ο συντροφος απο το αμερικα που την πατησε με την ουκρανεζα !!! αμα ειναι θα σου στηλει μηνημα ειναι και κοντοχωριανος σου φτιαξτου μουζακα σπεσιαλ γιατι αμα θα ερθει θα ειναι πικραμενος !! και ειναι συντροφος καλος και απο τα μερη σου!!!! για τουσ ιταλους μολντο το προβλημα δεν ειναι η βιζα !!!!! ειναι ολο το πακετο του φορτοματος γενικα δηλαδη χρονος χρημα σπιτομα ευθηνεσ κτλ!! γαμο την ιταλια τους!!!!!!!! ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μολντο μπορει να σου ρθει ο συντροφος απο το αμερικα που την πατησε με την ουκρανεζα !!! αμα ειναι θα σου στηλει μηνημα ειναι και κοντοχωριανος σου φτιαξτου μουζακα σπεσιαλ γιατι αμα θα ερθει θα ειναι πικραμενος !! και ειναι συντροφος καλος και απο τα μερη σου!!!!  μολντο το προβλημα δεν ειναι η βιζα !!!!! ειναι ολο το πακετο του φορτοματος γενικα δηλαδη χρονος χρημα σπιτομα ευθηνεσ κτλ!! γαμο την ιταλια τους!!!!!!!!
καλως τον να ερθει ...καταλαβα ποιον λες...ειναι η βιζα μεγαλο προβλημα ,πολοι ελληνες προσπαθησαν να φερουν γυναικα κατω εστω και για λιγο αλλα δεν τα καταφεραν...οι ιταλοι πιο ευκολα τις καυεβαζουν...αν ειναι να κατεβεις ελλαδα και παρεις και μια γκομενα σιγα τα λεφτα εκτος και αν ειναι ο αλλος λαμογιο οποτε ...ξεχνα το...εχω παει ελλαδα με δυο γκομενες μεχρι τωρα αλλα και τις δυο με ιταλικη βιζα παρακαλω

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλως τον να ερθει ...καταλαβα ποιον λες...ειναι η βιζα μεγαλο προβλημα ,πολοι ελληνες προσπαθησαν να φερουν γυναικα κατω εστω και για λιγο αλλα δεν τα καταφεραν...οι ιταλοι πιο ευκολα τις καυεβαζουν...αν ειναι να κατεβεις ελλαδα και παρεις και μια γκομενα σιγα τα λεφτα εκτος και αν ειναι ο αλλος λαμογιο οποτε ...ξεχνα το...εχω παει ελλαδα με δυο γκομενες μεχρι τωρα αλλα και τις δυο με ιταλικη βιζα παρακαλω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ολα τα κολπα τα ξερης εεεεεεε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ξερετε τι κανουν εεεεεεε???? εκτος απο ρουμανικα διαβατηρια επειδη στην ιταλια δουλευον νομιμα μισο εκατομυριο μολδβοι τους κανουν προσκληση για ιταλια φιλοι γνωστοι κτλ!!!!! και μετα πανε οπουδηποτε στην ευρωπη!!!!!!! για τουρισμο νομιμα!!! κουφαλα  μολντο ολα τα κολπα τα ξερης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
η ιταλια εδω εχει πρεσβεια και πιο ευκολα παιρνουν βιζες οι γκομενες, εμεις δεν εχουμε αρα πιο δυσκολο...δεν ειναι κακο να παιρναμε ασ πουμε καλοκαιρι τα μωρα ελλαδα για δεκα μερες ,αλλα μετα παλι πισω ...ναμη μενουν ελλαδα  αλλα πισωωωωωωω...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 3.jpg
    3.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 25

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ολα τα κολπα τα ξερης εεεεεεε???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ξερετε τι κανουν εεεεεεε???? εκτος απο ρουμανικα διαβατηρια επειδη στην ιταλια δουλευον νομιμα μισο εκατομυριο μολδβοι τους κανουν προσκληση για ιταλια φιλοι γνωστοι κτλ!!!!! και μετα πανε οπουδηποτε στην ευρωπη!!!!!!! για τουρισμο νομιμα!!! κουφαλα  μολντο ολα τα κολπα τα ξερης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δια φορετικα δε γινετε...αφου οι δικοι μας στην οδησσο παιζουν το  :bigdick: τους ...ψαχνω και βρισκω αλλες λυσεις

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
orgief  το εξυπνο πουλι  απο την μυτη πιανετε !!!! καννονισε να φας καμια καψουρα και εση και να κλαις σα τον ντακοτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ποτε μην λες ποτέ αλλα ρε γαμωτω δεν νομιζω δεν ειναι ευκολο δεν μασαω εγω κι ας ειμαι συναισθηματικος τυπος,Και σεξοτουριστας απο τα 16 μου.
Δυσκολα εως απίθανο για μενα....... ειμαι αλλη πάστα εγω.

Εσενα σε βρισκω πολυ μαλακουλη τωρα τελευταία και ψαχνω να βρώ τον λόγο
ρε μπας και εχεις δαγκώση καμια λαμαρίνα 'η σε εφαγε η αγ...ια;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε ρε κατι λαμογια αφραγκοι που ερχονται εδω να γαμησουν...κοροιδευουν τις γκομενες ,τις υποσχονται πολλα και δε δινουν τιποτα ...το τι κανουν για να γαμησουν τσαμπα δε λεγεται...μας κανουν γενικα ρεζιλι με τις μαλακιες τους,πολοι λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα ερχονται με ευρα και γαμανε ...φιλε τσαρε η ομορφια εδω ειναι υποκειμενικη ,οταν οι γκομενες εδω σε βλεπουν φραγκατο τοτε ας εισαι και αρσενικη μαιμου γαμας...ε ρε τι εχουν δει τα ματια μου εδω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το ξερω ειναι πολυ φτηνιαρες.Ενας φιλος μου Ρωσσος οικονομολογος γυαλακιας οχι φτωχος αλλα ουτε και εκατομυριουχος (αμαξι Μερσεντες Ε 2002 μοντελο) στην Αγια Πετρουπολη ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ!εφερε απ'το Κισινιοφ ενα πανεμορφο μικρο!που στην Αγια Πετρουπολη ουτε στα ονειρα του δεν ειχε δει!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ξερω ειναι πολυ φτηνιαρες.Ενας φιλος μου Ρωσσος οικονομολογος γυαλακιας οχι φτωχος αλλα ουτε και εκατομυριουχος (αμαξι Μερσεντες Ε 2002 μοντελο) στην Αγια Πετρουπολη ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ!εφερε απ'το Κισινιοφ ενα πανεμορφο μικρο!που στην Αγια Πετρουπολη ουτε στα ονειρα του δεν ειχε δει!
αν αυτος ο οχι πολυ πλουσιος αλλα οχι πολυ φτωχος εφερε τετοιο μωρο ...φαντασου τι μπορεις να κανεις εσυ ,αν ερθεις εδω φιλε τσαρε ...δε θα προλαβαινεις να γαμας τις φτηνιαρες μουναρες που εχουμε...και μονο που θα τις κοιτας θα πεφτουν σαν τις κοτες ...μονο αν ερθεις προσεχε ποιες θα γαμας μπορει να πεσεις σε καμια βοσκοπουλα του τσιμου και τοτε θα εχεις προβλημα απο αυτον...δε θα μπορεσω ουτε εγω να σε σωσω

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 ΜΟΛΝΤΟ  τι γινετε ρε πουστη μου στο κισηινεου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  μαγκες ανοιξε παλι καινουργια κλαμπαρα!!  ειναι για οσους γνοριζουν απεναντιι απο το κλαμπ στουντιο κοντα στο σιττη  :think: :think: :think: :think: το ενα μου κοπροσκηλο που ειταν εκει και παρασκευη και προηγουμενο σαβατο μου ειπε οπα τεζα μαγαζαρα!!!!!!!! ολο το κισηινεου εκει!!!ονομαζετε λαβα και αυτος που το εφτιαξε πρεπει να εριξε παρα πολαα λευτα!!!!!!!  τι γινετε ρε πουστη εκει ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΟΠΟς ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
 ΜΟΛΝΤΟ  τι γινετε ρε πουστη μου στο κισηινεου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  μαγκες ανοιξε παλι καινουργια κλαμπαρα!!  ειναι για οσους γνοριζουν απεναντιι απο το κλαμπ στουντιο κοντα στο σιττη  :think: :think: :think: :think: το ενα μου κοπροσκηλο που ειταν εκει και παρασκευη και προηγουμενο σαβατο μου ειπε οπα τεζα μαγαζαρα!!!!!!!! ολο το κισηινεου εκει!!!ονομαζετε λαβα και αυτος που το εφτιαξε πρεπει να εριξε παρα πολαα λευτα!!!!!!!  τι γινετε ρε πουστη εκει ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΟΠΟς ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το λαβα ειναι παλιο αλλα με αλλη ονομασια πριν...τωρα το αγορασε και το ανακαινισε ενας εβραιος που εχει πολλα μαγαζια στη πολη...και μανατζερ εχει εναν ελληνα ευσωμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχει το ιο καφε στη ρισκανοφκα ,το γκρηλ χαους, το μυκονος στο μολ, το σιγκαπουρη στο μολ,το αλαβερντι στη ρισκανοφκα ,το νοσταλγια κ.α ...σα μαγαζι το λαβα καλο αλλα σε λιγο θα σβησει ...τα παλια αντεχουν γιατι τα εμπιστευεται ο κοσμος...εγιναν πολλα πλεον

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το λαβα ειναι παλιο αλλα με αλλη ονομασια πριν...τωρα το αγορασε και το ανακαινισε ενας εβραιος που εχει πολλα μαγαζια στη πολη...και μανατζερ εχει εναν ελληνα ευσωμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχει το ιο καφε στη ρισκανοφκα ,το γκρηλ χαους, το μυκονος στο μολ, το σιγκαπουρη στο μολ,το αλαβερντι στη ρισκανοφκα ,το νοσταλγια κ.α ...σα μαγαζι το λαβα καλο αλλα σε λιγο θα σβησει ...τα παλια αντεχουν γιατι τα εμπιστευεται ο κοσμος...εγιναν πολλα πλεον

Ειπες ευσωμος??????????? με φώναξες;;;;;;;;;;;;;;  ή τον Κωστακη ενοούσες ;;;;;;
Διευκρίνεις σε παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Γειά σου ρε Νταβάριτσ γιατι κολοτρώγεσε δεν μπορω να καταλάβω κατι σου εχει συμβεί εσενα ειναι το μόνο σίγουρο κατι και δεν μας το λές  εκτοςκι αν αποφασίση να ανοιξη καποιος το στόμα του.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειπες ευσωμος??????????? με φώναξες;;;;;;;;;;;;;;  ή τον Κωστακη ενοούσες ;;;;;;
Διευκρίνεις σε παρακαλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Γειά σου ρε Νταβάριτσ γιατι κολοτρώγεσε δεν μπορω να καταλάβω κατι σου εχει συμβεί εσενα ειναι το μόνο σίγουρο κατι και δεν μας το λές  εκτοςκι αν αποφασίση να ανοιξη καποιος το στόμα του.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το κωστακη βεβαιως βεβαιως...αυτος ειναι πολυ πιο ευσωμος απο σενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom