Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  ωχ η παροιμια αυτη ειναι για το μικρο ..αλλαν λες να μας ερθει αλοιθωρος ο μικρος πανω???...ρε τσιμο γιατι τσιμπας???ειναι κακο δηλαδη να βρηκε λεφτα ο ευσωμος και να παω κανα λευκορωσια τσαμπα???...αμα κοιμηθεις με χαζο τι γινεσαι???εχει παροιμια για τους χαζουσ???
αμα κοιμηθεις με χαζο μολντο μαλλον θα γινεις οποσ λες και εση αγαμητος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φορας και πεδιλα !
Οι Σοβιετικες ομως δινουν μεγαλη σημασια στα ΩΡΑΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και γενικα στο ωραιο ντυσιμο στον ανδρα .
Αν αγορασεις απο το φακτορυ καλα ρουχα ,σε τιμη ευκαιριας ,θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εντυπωσιασεις τις σοβιετικες μουναρες.
Εχεις θαρρος παντως ,αν πηγες Τιρασπολ !

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φορας και πεδιλα !
Οι Σοβιετικες ομως δινουν μεγαλη σημασια στα ΩΡΑΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και γενικα στο ωραιο ντυσιμο στον ανδρα .
Αν αγορασεις απο το φακτορυ καλα ρουχα ,σε τιμη ευκαιριας ,θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εντυπωσιασεις τις σοβιετικες μουναρες.
διαβασε το θρεντ για τιρασπολ αδερφε τα εχω γραψει ολα εκει!!!!!    bourdela.com > Εκτός Ελλάδος > Ευρώπη > Μολδαβία > Tiraspol (Transnistria)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φορας και πεδιλα !
τυπε ο δημητρακης τοχει πιασει το νοημα
μποτινια απο φιδι
μπλουζακι με φωτο απο κουμπουρια και σφαιρες
και καουμποικο καπελο στυλ μποτες σπιρουνια και καυτες σελες :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ο δημητρακης τοχει πιασει το νοημα
μποτινια απο φιδι
μπλουζακι με φωτο απο κουμπουρια και σφαιρες
και καουμποικο καπελο στυλ μποτες σπιρουνια και καυτες σελες :rockon:

αααααααααααααααααχαχαχα !
Ο Δημητρακης ομως εχει και πολυ φουσκωμενο πορτοφολι ,ωστε ολες τον θεωρουν προτυπο ντυσιματος !
Κατι σαν την λεϋντυ Γκαγκά !

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
edo ειμε καλοκαιρι απο επιστροφη απο οντεσα πιγενοντασ για κισηινεου η καλη εμφανηση μετραει το βραδυ στα  κλαμπ για καμακι στα βιντεο που εχο βαλει στο θρεντ για τιρασπολ θα δειτε πολα!!! απολητε εισε για πανο και εση????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
edo ειμε καλοκαιρι απο επιστροφη απο οντεσα πιγενοντασ για κισηινεου η καλη εμφανηση μετραει το βραδυ στα  κλαμπ για καμακι στα βιντεο που εχο βαλει στο θρεντ για τιρασπολ θα δειτε πολα!!! απολητε εισε για πανο και εση????
οχι τυπε δεν φτανω τοσο ψηλα εγω
εγω εχω αδυναμια στις νοτιοσλαβες :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
διαβασε το θρεντ για τιρασπολ αδερφε τα εχω γραψει ολα εκει!!!!!     bourdela.com > Εκτός Ελλάδος > Ευρώπη > Μολδαβία > Tiraspol (Transnistria)

Διαβασα φιλε για τιρασπολ !
Ευγε ,εισαι τολμηρος ταξιδευτης !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο Νικολαϊδης εκανε τον τρελλογιατρο  ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ετρωγα το κεφαλι μου και το βρηκα. εχει το ιδιο τικ με τον τρελογιατρο σε μια ελληνικη ασπρομαυρη ταινια, αυτη με μια γκομενα που εχει αδερφια ολες τις ειδικοτητες γιατρους και παει ο γαμπρος να τον εξετασουν τα αδερφια της. θα τη βρεις εσυ  :2funny:
γαμπρος ειναι ο ηλιοπουλος?
και τρελογιατρος ο κωνσταντινου τυπε?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• news-doctor-arrested.jpg
    news-doctor-arrested.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 35

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν πιστεθω να μου κανετε πλακα!!!!!!!!!!!!!!  χε χε απο μενα θα περασετε τυποι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν γλιτωνει κανεισ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• mad_doctor.jpg
    mad_doctor.jpg
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 63

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom