You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
αυτό έγινε και στην md και στην ουκρανία πολλές φορες ερχόντουσαν μονες με το που μιλάγαμε ελληνικάτο βίωσα με έναν από τους δυο <γιούς μου> που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και τους περνώ μαζί
επιτέλους σύντροφοι βρήκα και έναν ελληνάρα και χέρι ακριβώς τι "γινετε" στην uα και md εύγελοιπον παιδες καλα τα λει ο 'συντροφος" αλλα μην ξεχναται οτι ειναι παλιος κ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ,και φυσικα τα χουνερια ταχει παθει παλιοτερα κι εχει εκπαιδευθει πλεον
η μολντοβα-εκτος απο μετριες πουτανες,σε οχι χαμηλες τιμες-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ,οσοι τολμηροι προσελθετε αλλα εχετε και το νου σας,αν ειστε "νεοι" οποιας ηλικιας,τα "πιρανχας" σας περιμενουν!!!!!!!!111
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα στους fan της Moldova..
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως στο Kishiniev αν πας μόνος θα ζοριστείς άσχημα..
Εγώ όσες φορές πήγα πέρασα φανταστικά και την λατρεύω αυτή τη χώρα τόσο για τις γυναίκες της όσο και για την καλή ζωή που μπορείς να κάνεις ως επισκέπτης αν έχεις λίγα φράγκα..
Και φυσικά εννοώ λιγότερα από όσα θα χαλάσεις τις ίδιες μέρες σε ένα Ελληνικό τουριστικό προορισμό..
Όμως εμένα με έφερε στη Μολδαβία την πρώτη φορά, γυναίκα που είχα γνωρίσει στην Ελλάδα, με έκανε να νιώσω βασιλιάς για δέκα μέρες (τόσο που όταν γύρισα Ελλάδα με έπιασε θλίψη) και από τότε ανέβαινα κάθε 6 μήνες.. Έκανα τις γνωριμίες μου, έμαθα την πόλη και τις ομορφιές της και κάθε φορά που ανέβαινα περνούσα όλο και καλύτερα..
Σε μια από τις πτήσεις μου γνώρισα ένα Έλληνα που είχε παντρευτεί Μολδαβή, είχε αγοράσει σπίτι στο Kishiniev, είχε μάθει Ρωσικά επειδή είχε τρέλλα με τη Μολδαβία και γίναμε φιλαράκια.. Γνώριζε την νοοτροπία τους, την κουλτούρα τους, τι αρέσει στις Μολδαβές και κάθε φορά περνάγαμε φανταστικά..
Τώρα ο φίλος ζει μόνιμα εκεί και η γυναίκα του μόνιμα στην Αθήνα και δεν θέλει να ξαναγυρίσει με τίποτα στην πίσω..
Τα λέω αυτά για να τονίσω στους φίλους πως στην Μολδαβία μπορείς να περάσεις τέλεια αλλά αν έχεις κάποιον εκεί να σε περιμένει,ίσως κάποια κοπέλλα που γνώρισες από το internet (έχει συμβεί και αυτό σε κάποιο φίλο και πέρασε πολύ καλά)..
Αν παει κάποιος στο ξεκάρφωτο επειδή έχει ωραίες γυναίκες, το πιο πιθανό είναι να φαει τα μούτρα σου..
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως στο Kishiniev αν πας μόνος θα ζοριστείς άσχημα..
Εγώ όσες φορές πήγα πέρασα φανταστικά και την λατρεύω αυτή τη χώρα τόσο για τις γυναίκες της όσο και για την καλή ζωή που μπορείς να κάνεις ως επισκέπτης αν έχεις λίγα φράγκα..
Και φυσικά εννοώ λιγότερα από όσα θα χαλάσεις τις ίδιες μέρες σε ένα Ελληνικό τουριστικό προορισμό..
Όμως εμένα με έφερε στη Μολδαβία την πρώτη φορά, γυναίκα που είχα γνωρίσει στην Ελλάδα, με έκανε να νιώσω βασιλιάς για δέκα μέρες (τόσο που όταν γύρισα Ελλάδα με έπιασε θλίψη) και από τότε ανέβαινα κάθε 6 μήνες.. Έκανα τις γνωριμίες μου, έμαθα την πόλη και τις ομορφιές της και κάθε φορά που ανέβαινα περνούσα όλο και καλύτερα..
Σε μια από τις πτήσεις μου γνώρισα ένα Έλληνα που είχε παντρευτεί Μολδαβή, είχε αγοράσει σπίτι στο Kishiniev, είχε μάθει Ρωσικά επειδή είχε τρέλλα με τη Μολδαβία και γίναμε φιλαράκια.. Γνώριζε την νοοτροπία τους, την κουλτούρα τους, τι αρέσει στις Μολδαβές και κάθε φορά περνάγαμε φανταστικά..
Τώρα ο φίλος ζει μόνιμα εκεί και η γυναίκα του μόνιμα στην Αθήνα και δεν θέλει να ξαναγυρίσει με τίποτα στην πίσω..
Τα λέω αυτά για να τονίσω στους φίλους πως στην Μολδαβία μπορείς να περάσεις τέλεια αλλά αν έχεις κάποιον εκεί να σε περιμένει,ίσως κάποια κοπέλλα που γνώρισες από το internet (έχει συμβεί και αυτό σε κάποιο φίλο και πέρασε πολύ καλά)..
Αν παει κάποιος στο ξεκάρφωτο επειδή έχει ωραίες γυναίκες, το πιο πιθανό είναι να φαει τα μούτρα σου..
μεχρι εδω καλα τα πηγες,τισ περνας τις εξετασεις,αλλα με το τελευταιο αρχιζεις κ φερνεις σε "σοριτας" μερια
οχι τιποτα αλλο θα κουβαληθουν εδω τιποτα "συντροφοι" κυνηγοι,και θα "μαλλιασει" κι η γλωσσα τους περιμενοντας να τους τη πεσουν επειδη μιλανε greek -ειδικα στο κισιναου-
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ-και ακριβη- η γαμημενη η μολδοβα,θα σε ριχνουν καταρες ολο το δρομο της επιστροφης!!!!!!!!!!!!
Καλώστονε κι'ας άργησε...
"Αν δεν βρέξεις κώλο ψάρια δεν πιάνεις" λένε στο χωριό μου και είναι και ορεινό... Θέλω να πω ότι αν δεν πας κάπου και δεν την "πατήσεις", δεν θα μάθεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η Μολδαβία σήμερα είναι μία ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλής χώρα, για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται είτε για τουρισμό, είτε για κυνήγι... Τώρα βέβαια αν είστε σαν τον repdpain σας προτείνω μία virtual επίσκεψη ΜΟΝΟ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση φροντίστε ώστε στο google-maps πληκτρολήσετε την λέξη "Chisinau" και όχι "Rome"...
1 το site είναι και στα αγγλικά για να καταλάβετε αν η χωρα είναι ασφαλής η όχι 2 όσον αφορά αραβικές χώρες λίβανος ντουμπάι αζερμπαϊτζάν καζακστάν συρια israel είναι foul με oukranomoldaves 3 στο site ας grapfoume πραγματικές πληροφόρies only thenks
σε άπειρες συζητήσεις που έχω κάνει με σοβαρούς "αραβοτουρκους" όλες τις "ανατιλικοευροπεες" τις θεωρούν "εκdιδομενες" και ζώα και τις χρησιμοποιούν μονο για σεξουαλικούς σκοπούς και διασκέδαση επίσης είναι απόλυτα memto και κατακριτέο να παντρευτούν γυναίκες από αυτές τις χώρες μιλάμε πάντα για σοβαρούς "αντροπους" οικονομικο-κοινωνικά
στην moldavia επίσης παντρεύονται από τα 16 έχω συναντήσει poλες με 2 και τρις γάμους μέχρι τα 25 στα 25 θεωρείτε μεγάλη για γάμo κάτι σαν να λέμε 37άρα ελληνίδα επίσης σεξουαλικά μέχρι τα 20 τα έχουν κάνει όλα μα όλα ότι μπορείς να φανταστείς
έχω συναντήσει επίσης στο "κισενεου" πολλές που μιλάνε ελληνικά λόγο του ότι δούλευαν παρισσότερο κύπρο και λιγότερο ελλάδα και σε καλο επίπιδο με προφορά κτλ κάτω ακριβώς και στην μέση τις κεντρικής leoforou stefan cel mare είναι η μεγαλύτερη αγορά σαν την "δικιαμας" βαρβάκειο αλλα με olla τα είδη και τεραστια εκεί ακριβώς βλέπεις την πραγματική moldavia ελλάδα δεκαετία 60 εκεί μπορείς να φας τσάμπα με 5 euro φουλ αλλα είπαμε δεκαετία 60
επίσης άμα υπάρχει κάνας τρελός μπορεί να πάρει λεωφορείο από τρις γέφυρες αθηνα και με 60 "εuροπουλα" είναι κισινέου μετά από 2 μέρες σε τριτοκοσμικές σιvτικές βεβαια και αφού του χουν σπάσει τα νεύρα όλοι οι "καραβλαχομπατσι" βουλγαρίας ρουμανίας μολδαβίας το ίδιο και για ουκρανία +10 ώρες κίεβο
επίσης έχω κάνει την διαδρομή από βουκουρέστι με τρένο για uα πριν τριάμισι χρονια ήμουνα μονος μου μέσα σε ένα ολόκληρο βαγόνι ένιωσα σαν τον stalin τότε 40 euro το εισιτήριο το τρένο original ussr πήγαινε μόσχα και ξεκίναγε από σοφια στα σύνορα αλλάζουν τις ρόδες του "τρενου" απίστευτη εμπειρία ακόμα την θυμάμαι και την νοσταλγώ aaree tamara σκάλωμα που είχα φάει με την πάρτι σου τότε
mr "σοριτας" μάλλον έχετε επιχειρηματικά συμφέροντα στην περιοχή για αυτό γράφετε ότι γράφετε
Το ότι έχω επιχειρηματικά ενδιαφέροντα στην Μολδαβία δεν είναι λάθος. Άλλωστε το έχω δηλώσει. Όποιος κάνει το κόπο να διαβάσει αυτή την ενότητα θα το διαπιστώσει. Η Μολδαβία είναι μία μικρή αγορά και αυτή καθ'άυτή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν παρουσιάζει εμπορικό ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, αποτελεί το "μαλακό υπογάστριο" της Ουκρανίας και της Ρωσίας, 2 τεράστιων αγορών, για ο,τιδήποτε αγαθό μπορεί κανείς να φανταστεί. Η γη είναι φθηνή και το εργατικό κόστος ανύπαρκτο με τα Ελληνικά δεδομένα. Ο δε φόρος είναι μηδενικός για ξένους επιχειρηματίες που επιθυμούν να επενδύσουν.
Κατά την άποψή μου, όποιος θεωρεί ότι η Μολδαβία είναι επικίνδυνη χώρα (ακόμη και αυτή την εποχή) δεν έχει πάει παραπέρα από το σαλόνι του σπιτιού του. Δεν θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά αυτό ακριβώς πιστεύω. Ακόμη, ο βαθμός επικινδυνότητας μιας τοποθεσίας είναι ένας παράγοντας που εξαρτάται άμεσα από την εμπειρία που έχει ο καθένας, πόσο έχει ταξιδέψει και που και τι καταστάσεις έχει αντιμετωπίσει.
Σε όσους θέλουν να πάνε στην Ανατολική Ευρώπη για ερωτικές περιπέτειες, έχω να καταθέσω ότι δεν υπάρχει καμμία "ασφαλής" συνταγή. Για παράδειγμα, δεν μπορεί κανείς να σας εξασφαλίσει ότι θα μείνετε στο καλύτερο και ταυτόχρονα φθηνότερο διαμέρισμα και ότι θα γνωρίσετε τις καλύτερες και ομορφότερες κυρίες. Αν δεν επενδύσετε δεν θα έχετε και κέρδος. Και η όλη υπόθεση είναι συνήθως μιά μακροπρόθεσμη επένδυση.
Εδώ ο καθένας από εμάς που έχουμε "κάποια" εμπειρία από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (και εν προκειμένω της Μολδαβίας), καταθέτει τις εμπειρίες και απόψεις του. Η δική μου είναι ότι η Μολδαβία είναι ασφαλής και διαθέτει μια πληθώρα επιλογών. Το τι θα διαλέξεις, εξαρτάται πρωτίστως από την εμπειρία που έχεις και το πόσα επιθυμείς (ή μπορείς) να ξοδέψεις.
καλημέρα σε όλους στην moldavia και στην ουκρανία ξέχασα να σας πω ότι τα τσιγάρα και τα πούρα αβάνας είναι κάτω από τίι μιση τιμή σε σχέση με ευρώπη ειδικά τα πούρα είναι σε πολύ χαμηλές τιμές mr "σοριτας" όντως για δουλειές έτσι είναι όπως περιγράφεται την κατάσταση αλλα ξεχάσατε να πείτε ότι όταν είσαι ξένος στην md σου την πέφτουν συνεχεια οι του κράτους και δεν σε αφήνουν να κανεις τίποτα χωρίς αυτούς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις