Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα ήθελα να διευκρινήσω τα παρακάτω:
1. Η εταιρεία CARPATHAIR είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και σχεδόν όλα τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί είναι ολοκαίνουργα ελικοφόρα και jet FOKKER. Το ατυχές συμβάν στο αεροδρόμιο ΟΤΟΡΕΝΙ της Ρουμανίας, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και έχει συμβεί σε αρκετές μεγάλες Δυτικές αεροπορικές εταιρείες. Το σημαντικό στην υπόθεση δεν είναι ότι δεν κατέβηκαν οι μπροστινοί τροχοί του αεροσκάφους, αλλά ότι ο πιλότος ήταν αρκετά έμπειρος και καλά εκπαιδευμένος με αποτέλεσμα να το προσγειώσει χωρίς να τραυματισθεί κανείς από τους επιβαίνοντες.
2. Ένας συνάδελφος ανέφερε το site
. Δεν to γνώριζα, αλλά αν διαβάσετε νωρίτερα posts θα δείτε και 5-6 site ακόμη, σχετικά με διαμερίσματα. Σε χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, καλό είναι να μένετε σε διαμερίσματα για να αποφεύγετε τις δυσκολίες που πολλές φορές δημιουργούν τα ξενοδοχεία όταν έχεις μία επισκέπτρια.
3. Οι "τρέχουσες" τιμές στο Κίσινεφ είναι 100-150/200 Ευρώ την νύχτα (12 ώρες) με πρωινό. Για την δεσποινίδα της φωτογραφίας παρακάτω πλήρωσα 80 Ευρώ. Αρχική τιμή: 300. Ηλικία: 19, Ύψος 174cm, Βάρος 50Kg, Στήθος: 1.5-2, Σφιχτό σώμα, Αγγλικά: μέτρια (αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου), Υπηρεσίες: ΟΛΕΣ! Η "γνωριμία" μας έγινε στο Green Hills Cafe το μεσημέρι. Ένα τσάι με μέλι, λίγη κουβεντούλα και η υπόθεση έκλεισε μέσα σε 20 λεπτά. Το ηθικό δίδαγμα (κατά την άποψή μου πάντοτε) είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία σε club, με τραπέζια, μπουκάλια κ.ο.κ. Επίσης, μην λέτε ναι στην πρώτη τιμή που θα σας πουν. Διαπραγματευείτε!!, Μην ξεχνάτε ότι εσείς έχετε τα λεφτά. Δώστε της να καταλάβει ότι δεν είστε διατεθημένος να πιαστείτε Κώτσος. Κάποτε, φίλοι Έλληνες και Αμερικανοί στο Κίσινεφ μου έλεγαν για μια κοπελιά επιπέδου TOP MODEL, ότι πλήρωναν 500 Ευρώ την βραδυά. Μου την γνώρισαν και μετά από 1 ώρα φύγαμε αφού κάναμε συμφωνία για 150 Ευρώ. Αυτό ήταν πριν από 2 χρόνια περίπου. Σημειώστε ότι είμαι πάνω από 45 ετών (και κάτω από 50). Τα έχω δηλαδή τα χρονάκια μου. Η υπόθεση θέλει λίγο πως να το πω.. Μαγκιά. Δείξτε τους ότι το αφεντικό είστε εσείς. Πάντα όμως με καλό τρόπο και με ευγένεια.
4. Έχουν λεχθεί αρκετά για το αν οι Ρωσίδες, Μολδαβές, Ουκρανές κλπ είναι ρατσίστριες. Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει η υπόθεση. Εμένα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τις βάλω στο κρεβάτι ή έστω και στο τραπέζι της κουζίνας, αν είμαι ξεκούραστος. Πάντως, μετά από 20 και περισσότερα χρόνια συνεχών ταξιδιών στην Ανατολική Ευρώπη, καταθέτω ότι οι Μολδαβές και οι Ρουμάνες κάνουν το πιό kinky κρεβάτι από όλες τις υπόλοιπες μαζί. Ακολουθούν οι Ουκρανές που είναι και πανέμορφες και τέλος οι Ρωσίδες. Για Τσέχες, Σλοβάκες και Ουγκαρέζες (κατά την άποψή μου) δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς.
5. Ο φίλος που θέλει να πάει στην Ουκρανία με 500 Ευρώ, καλύτερα να το ξανασκεφτεί. Συμφωνώ με τα σχόλια των υπολοίπων.
6. Ρε φίλε ΥΑΝΤΙΣ. Δεν σου είπε κανείς ότι είσαι ψεύτης. Δεν σου είπε κανείς ότι δεν πήγες στην Μολδαβία. Διάβασε τι σου είπαμε για να μην επαναλαμβανόμαστε.