You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
καταλαβα το καβαλησαν το καλαμι και αυτοι..στην odessa πέρσι τα lexus και τα μερσεντές cls ήταν παντού τραπέζι mmpoukala red χυμούς φρουτοσαλάτα στο club ithaka 100 euro
στην odessa είναι παντού το ελληνικό στοιχειο άμα πάτε στο club ithaka κάθε βραδυ 2500 άτομα χορός non stop το μαγζί είναι απίστευτα ελληνικό είναι όπως η ακρόπολη μονο που είναι στην οδησσό "ψαχτετο" στο google club itaca ιτάκα και δεν θα το πιστεύετε διπλα ακριβώς στην παραλια arcadia είναι το club ibiza άλλος χαμός κάθε βραδυ αλλα πολλοί "αραβοτουρκοι"
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλα εκανες και τους εβαλες φωτο το διαβατηριο γιατι εδω το σα'ι'τ ειναι γεματο παραδοπιστους!---οπως καταλαβα καλα κανω και δεν παω σε αυτα τα μερη.αφου ειναι γεματο Αραβοτουρκους.εδω οι γκομενες τους κοιταζουν με λυπιση!αν βρουνε βρισκουνε καμια 35αρα χωρισμενη μπορει και 40αρα!και ειναι και ευτυχισμενοι που δε φυγαν αγαμιτοι.παντος οταν ειχα παει Ουκρανια και τους εδειξα Ρωσσικο διαβατηριο και οτι μενω Αγια Πετρουπολη ξετραιλαθηκαν!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δυστηχως ομως το 90% ειναι πληροφωριες απο ασχετους που δεν ξερουν τιποτα γυρω απο το αντηκειμενο ή στην καλητερη περιπτωση εχουν παει Ουκρανια,Μολδαβια ή Ρουμανια πριν απο 10-15 χρονια και νομιζουν οτι ολα ειναι οπως τοτε!---φωτο το διαβατηριο και το διαβατηριο εσωτερικης χρησης ή ταυτοτητα....αξιόπιστες πληροφορίες και μονο κατά την γνώμη μου πρέπει να γράφουμε στο site σύντροφοι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.....και το ντοκουμεντο μου του Ρωσσικου στρατου (δελτιο στρατευσιμου).δεν πηγα στρατο λογω ηληκιας!επερνα αναβολες και οταν εγινα 27 βγηκα στην εφεδρια.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εχεις δικιο!η γνωμη μου ειναι και οτι οι Ρουμανες και οι Μολδαβες ειναι πιο καυλιαρες απο της Ρωσσιδες που ειναι πολυ κρυες.ποια ειναι η γνωμη σου?δημητράκης καλημέρα απλά να κάνουμε τίποτα σωστό εδώ μέσα για το καλο όλων καλός ο χαβαλές αλλα και λίγο ουσία ρε παιδιά
οι ρουμάνες είναι οι καλύτερες γυναίκες για διασκέδαση στα βαλκάνια αλλα μια που τις ερωτεύτηκες δυο σε κατέστρεψαν ολοσχερώς έχουν δει τα ματια μου από το 95 στην ρουμανια το ίδιο σκηνικό σε όλους ξένους ντόπιους περνάς "aκινδινα" όσο τις κοπανάς και έχεις άλλες 3 τότε μονο σε σέβονται δυστυχώς
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αν ξερεις τη γλωσσα και μετρας και ζεις εκει χρονια δηλαδη εισαι σαν ντοπιος αλλα δεν εχεις τα μειονεκτηματα των Ρουμανων.τοτε πρεπει να σκιζεις!οι ρουμάνες είναι οι καλύτερες γυναίκες για διασκέδαση στα βαλκάνια αλλα μια που τις ερωτεύτηκες δυο σε κατέστρεψαν ολοσχερώς έχουν δει τα ματια μου από το 95 στην ρουμανια το ίδιο σκηνικό σε όλους ξένους ντόπιους περνάς "aκινδινα" όσο τις κοπανάς και έχεις άλλες 3 τότε μονο σε σέβονται δυστυχώς
το να έχεις ρουμάνες a "ετνικι" θέλεις 5000 το μηνα για αυτήν και σίγουρα θα γαμιέται και με άλλον βεβαια a "ετνικι" ρουμάνα σημαίνει χάνεις το μυαλό σου το κορμί σου και ξεχνάς πως σε λένε αλλα το κόστος και υλικό και "σινεστιματικο" ποιος το αντέχει???αν ξερεις τη γλωσσα και μετρας και ζεις εκει χρονια δηλαδη εισαι σαν ντοπιος αλλα δεν εχεις τα μειονεκτηματα των Ρουμανων.τοτε πρεπει να σκιζεις!
η ρουμανια είναι "τσιγανοχορα" οι ρουμάνες προκειμενου να σε κολλήσουν με το κορμί πρώτα μετά με το μυαλό μαζί με μαγείες βασκανίες και πράγματα που ο έλληνας δεν τα παίρνει χαμπάρι αν δεν έχει μείνει εδώ μεταχειρίζονται τα πάντα έχω δει να καταστρέφονται για πλακα ελληναράδες ιταλοί aravoiszrailinoi
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ξέχνα το !εχω ακουσει γυρω στα 20 ευρω ανα μερα ειναι τα ξενοδοχεια
Στη Μολδαβία (και στην ΠΜΡ) τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Βρώμικα, χωρίς ροομ σερβις, με αθλιά πρωινά (αν προσφέρουν), και πολλές φορές χωρίς ζεστό νερό ή καλοριφερ (αν και αυτό είναι θέμα ενεργειακής πολιτικής (- πότε θα λειτουργεί το γκάζι) και όλα αυτά αντί τουλάχιστον 60 δολλαρίων/ημέρα. Φυσικά τα 4αστερα και πάνω προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες.
Καλύτερα να προτιμήσεις ενοικιαζόμενα δωμάτια (κόστος από 15-40 δολλάρια τη μέρα) που δεν θάχεις πρόβλημα να φέρεις κοπέλα (στη ρεσέψιον των ξενοδοχείων όλο και κάποιο πουρμπουάρ θα απαιτήσουν).
Το πρόβλημα είναι να τα βρείς. Σε όλες τις αφημερίδες αγγελιών υπάρχουν σχετικές αγγελίες για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Το πρόβλημα είναι ότι γράφονται στα ρουμάνικα ή στα ρώσσικα. Ελάχιστες είναι και στα αγγλικά. Προσωπικά παίρνω την ρωσσόφωνη Makler.
Λίγο ως πολύ τα ίδια ισχύουν και για Ουκρανία, αλλά για αυτή υπάρχει σχετικό θρεντ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις