You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλημέρα συναγωνιστές τυχαίνει να έχω πάει καμια εικοσαριά φορες ουκρανία και καμια δεκαπενταριά φορες moldova τα τελευταία 4 χρονια ο σκοπός μου είναι να σας "πλιριφορισο" και όχι να παίζουμε το πουλί μας στο site ok αυτά για τους ειδικούς του site ευχάριστο
καλημερα σε ολους!
καλμερα yantis .
πολυ καλα κανεις και πληροφορεις τον κοσμο γιατι πιστευω οτι πολυ κοσμος θα ενδιαφερεται σχετικα με το θεμα.
απλα μην το γαμισετε και εδω οπως κανει ο ιωσηφ μπλασκος στο δικο του θεμα για την ουκρανια ο οποιος ειναι και κατοικος ουκρανιας και δυλωνει οτι ειναι ο μεγαλητερος γαμιας και οτι γαμαει και 3-4 καινουριες ουκρανες καθε μερα και μαλιστα μυραζεται τις εμπειριες του με τους συναγωνιστες.
μακαρι να μεινετε στην σοβαρη ενημερωση.
για ουκρανια συμφερει καλοκαιρι για καμια βδομαδα?πως το βλεπεις?αξιζει?
καλμερα yantis .
πολυ καλα κανεις και πληροφορεις τον κοσμο γιατι πιστευω οτι πολυ κοσμος θα ενδιαφερεται σχετικα με το θεμα.
απλα μην το γαμισετε και εδω οπως κανει ο ιωσηφ μπλασκος στο δικο του θεμα για την ουκρανια ο οποιος ειναι και κατοικος ουκρανιας και δυλωνει οτι ειναι ο μεγαλητερος γαμιας και οτι γαμαει και 3-4 καινουριες ουκρανες καθε μερα και μαλιστα μυραζεται τις εμπειριες του με τους συναγωνιστες.
μακαρι να μεινετε στην σοβαρη ενημερωση.
για ουκρανια συμφερει καλοκαιρι για καμια βδομαδα?πως το βλεπεις?αξιζει?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μαλλον θα παω μονος για περιοχη δεν εχω αποφασισει ακομα αλλα τα εξοδα θελω να ειναι γυρω στα 500ε.κανονικος ανθρωπος ειμαι αν και σκεφτομαι να γνορισω και τις πουτανες τις ουκρανιας
Για μια Εβδομάδα ????? όυτε στο Σαντάνσκι που ειναι δίπλα μας.
για σκεψου λίγο κόστος μετακίνησης - διαμονή - φαι- ποτά - γυναίκες
Αποψή μου άν δέν έχεις κανα δύο χιλιάρικα διαθέσιμα Ούτε να το κουνήσεις απο εδώ.
εχω ακουσει γυρω στα 20 ευρω ανα μερα ειναι τα ξενοδοχειαΓια μια Εβδομάδα ????? όυτε στο Σαντάνσκι που ειναι δίπλα μας.
για σκεψου λίγο κόστος μετακίνησης - διαμονή - φαι- ποτά - γυναίκες
Αποψή μου άν δέν έχεις κανα δύο χιλιάρικα διαθέσιμα Ούτε να το κουνήσεις απο εδώ.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
εχω ακουσει γυρω στα 20 ευρω ανα μερα ειναι τα ξενοδοχεια
Δέν νομίζω ούτε στη Ταιλάνδη έχει τιμές σαν αυτές που λές αλλά άς μας απαντήσουν οι φίλοι που έχουν εμπειρία στην Μολδαβία.
ουκρανία odessa που ήμουν το καλοκαίρι που πέρασε είναι η χαρά του cluber αλλα οι γυναίκες είναι "χεψαροτες" με τους ξένους και οι πουτάνες γενικά πανάκριβες και μπάζα. με 500 euro μην κουνιέσαι από ελλάδα εκτος αν πας σε κάνα χωριο διπλα στην odessa και την βγάζεις με mc donald
ισως ειμαι λαθος αλλα και εγω για να μαθω ρωταωΔέν νομίζω ούτε στη Ταιλάνδη έχει τιμές σαν αυτές που λές αλλά άς μας απαντήσουν οι φίλοι που έχουν εμπειρία στην Μολδαβία.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
λες να το παιξω φτωχοτουριστας?!ουκρανία odessa που ήμουν το καλοκαίρι που πέρασε είναι η χαρά του cluber αλλα οι γυναίκες είναι "χεψαροτες" με τους ξένους και οι πουτάνες γενικά πανάκριβες και μπάζα. με 500 euro μην κουνιέσαι από ελλάδα εκτος αν πας σε κάνα χωριο διπλα στην odessa και την βγάζεις με mc donald
ενταξει ρε παιδια το 500 ειναι υποτειθεμενο σιγουρα θα παρω και κατι παραπανω αν παω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις