You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 752K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ότι θέλετε με rotate
Καλημέρα φίλε μου,
Δέν μας κάνεις μιά ποιό αναλυτική περιγραφή της Αναχώρηση σου από(Βουκουρέστη υποθέτω)
πρός Μολδαβία ???? (Πήγατε με αυτοκινητο ??? Πόσα χιλιόμετρα έως Κισινάου ??
Π¨ως 'ηλθαν στο σπίτι οι Μπάτσοι για ¨Ελεγχο ??? το δηλώσατε εσείς που θα μείνετε και ήλθαν?????? και άν είχατε καμιά πεταλούδα σπιτωμένη θα είχατε πρόβλημα??? για δώσε λίγο ποιο αναλυτικά το θέμα εφόσον θέλεις και μπορείς βεβαια.
από βουκουρέστι με τον μετρητή του touareg με ρουμανικα νούμερα 458 km στο γραφείο ενοικιάσεως "απαρταμεντ" δηλώσαμε τα διαβατήρια μας το τρίτο βραδυ είχαμε δυο φίλες όχι εκδιδόμενες και μπήκαν οι μπάτσοι ρώταγαν την μια αν ήταν κάτω από 18 x ψάξαν τα πάντα στο σπίτι και με κάμερα μας φίλμαραν ευτυχώς μας έσωσε ότι ξέρουμε ρουμανικα και τους δώσαμε 600 λέει αλλιώς θέλαν να μας pan για σήμανση και εξακρίβωση στοιχείον
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
από βουκουρέστι με τον μετρητή του touareg με ρουμανικα νούμερα 458 km στο γραφείο ενοικιάσεως "απαρταμεντ" δηλώσαμε τα διαβατήρια μας το τρίτο βραδυ είχαμε δυο φίλες όχι εκδιδόμενες και μπήκαν οι μπάτσοι ρώταγαν την μια αν ήταν κάτω από 18 x ψάξαν τα πάντα στο σπίτι και με κάμερα μας φίλμαραν ευτυχώς μας έσωσε ότι ξέρουμε ρουμανικα και τους δώσαμε 600 λέει αλλιώς θέλαν να μας pan για σήμανση και εξακρίβωση στοιχείον
χμμμμ Δύσκολα μου βάζεις και δεν μου αρέσει καθόλου η όλη φάση
πλήρη εξευτελισμός προσωπικότητας και Ελευθερίας κινήσεων .
Ε όχι και στο κρεβάτι μας ρε γαμώτο φαντάσου να είσαι σε περιπτύξεις σεξουαλικές και να μπαίνουν μέσα οι μαλάκες για έλεγχο και μάλιστα τέσσερις φορές για το ίδιο θέμα.
Δέν νομίζω ότι αξίζη τον κόπο να επισκεφτούμε την εν λόγο χώρα προς το παρόν για της τον χαβά τουλάχιστον άν δεν έχεις επαγγελματικό λόγο.
χαλάσαμε μαζί με τα πετρέλαια 2 άτομα 1100 euro 70 euro το σπίτι τη ημερα δυάρι κέντρο στο drive τραπέζι 1 μπουκάλι βότκα χυμούς κάτι redmpoul και εισόδους 150 euro στο dans planet 2 μπουκάλια χυμούς red και είσοδοι 2200 λέει φαγητό στο "ρεστοραντ"uzbekistan 4 άτομα foul 150 euro κτλ καφές δυο καφέδες και2 νερά στο malldova 160 λέει ενδεικτικά τιμές
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τίποτα άλλο??????????
Μάς έκανες την καρδιά περιβόλι από μένα τίποτε αλλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
καλημέρα σε όλους τα λέμε
Μάς έκανες την καρδιά περιβόλι από μένα τίποτε αλλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτο ειναι πολυ θετικο.διαβασα με ενδιαφερον οτι δεν εχει πια ξενους.τους ελεγχους σας τους εκαναν και ειναι φυσικο γιατι πηγατε απο Ρουμανια και μιλαγατε Ρουμανικα.ειστε οι ιδανικοι μιστικοι πρακτορες!υπαλληλοι φαρμακευτικης εταιριας,ερχεσται απο Ρουμανια ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΜΑΝΟΙ αλλα μιλατε Ρουμανικα!ισως αν ερχοταν καποιος απο Ρωσσια με Ρωσσικο διαβατηριο μιλωντας Ρωσσικα δεν θα τον εψαχναν και δεν θα τον ενοχλουσαν καθολου.θετικο παντος οτι οι ξενοι ξεκουμπιστηκαν γιατι κανουν το μεγαλητερο κακο.από βουκουρέστι με τον μετρητή του touareg με ρουμανικα νούμερα 458 km στο γραφείο ενοικιάσεως "απαρταμεντ" δηλώσαμε τα διαβατήρια μας το τρίτο βραδυ είχαμε δυο φίλες όχι εκδιδόμενες και μπήκαν οι μπάτσοι ρώταγαν την μια αν ήταν κάτω από 18 x ψάξαν τα πάντα στο σπίτι και με κάμερα μας φίλμαραν ευτυχώς μας έσωσε ότι ξέρουμε ρουμανικα και τους δώσαμε 600 λέει αλλιώς θέλαν να μας pan για σήμανση και εξακρίβωση στοιχείον
Δεν θέλω να κάνω τον παντογνώστη αλλά μου κάνουν εντύπωση όσα λέει ο φίλος μας ο ΥΑΝΤΙΣ. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν πήγατε στην Μολδαβία με Ρουμάνικα ή Ελληνικά διαβατήρια?
Αν τα διαβατήρια ήταν Ρουμάνικα, τότε ήσασταν μάλλον τυχεροί που γλιτώσατε με ένα απλό λάδωμα (20 Ευρώ το άτομο) αφού ως γνωστόν με την Ρουμανία υφίσταται μεγάλο πολιτικό πρόβλημα αυτές τις ημέρες. Αν τα διαβατήριά σας ήταν Ελληνικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο πραγματικά συνέβη, αφού στις καθημερινές μετακινήσεις (τόσο δικές μου, όσο και άλλων Ελλήνων συνεργατών και φίλων) ΠΟΤΕ δεν έχει προκύψει παρόμοιο πρόβλημα.
Επίσης το γεγονός ότι σας κάνανε registration στο διαμέρισμα, είναι πάλι περίεργο. Σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη, αυτό σήμερα γίνεται μόνο στην Ρωσία. Είναι πιθανό όμως να συνέβη αν χρησιμποιήσατε Ρουμάνικα διαβατήρια.
Ξένοι, συνεχίζουν και υπάρχουν αρκετοί στην Μολδαβία!
Συμφωνώ ότι η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη λόγω των πρόσφατων γεγονότων, αλλά οι συνθήκες στην Μολδαβία σήμερα είναι ασφαλείς.
Αναφορικά με αυτά που ξοδεψατε νομίζω ότι ήταν πολλά!
Αν τα διαβατήρια ήταν Ρουμάνικα, τότε ήσασταν μάλλον τυχεροί που γλιτώσατε με ένα απλό λάδωμα (20 Ευρώ το άτομο) αφού ως γνωστόν με την Ρουμανία υφίσταται μεγάλο πολιτικό πρόβλημα αυτές τις ημέρες. Αν τα διαβατήριά σας ήταν Ελληνικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο πραγματικά συνέβη, αφού στις καθημερινές μετακινήσεις (τόσο δικές μου, όσο και άλλων Ελλήνων συνεργατών και φίλων) ΠΟΤΕ δεν έχει προκύψει παρόμοιο πρόβλημα.
Επίσης το γεγονός ότι σας κάνανε registration στο διαμέρισμα, είναι πάλι περίεργο. Σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη, αυτό σήμερα γίνεται μόνο στην Ρωσία. Είναι πιθανό όμως να συνέβη αν χρησιμποιήσατε Ρουμάνικα διαβατήρια.
Ξένοι, συνεχίζουν και υπάρχουν αρκετοί στην Μολδαβία!
Συμφωνώ ότι η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη λόγω των πρόσφατων γεγονότων, αλλά οι συνθήκες στην Μολδαβία σήμερα είναι ασφαλείς.
Αναφορικά με αυτά που ξοδεψατε νομίζω ότι ήταν πολλά!
1 δεν μας κάναν "registation στο γραφείο ενοικιάσεως γράψαμε τα στοιχεια του διαβατηρίου και τα βγάλανε φωτοτυπία χωρίς να μας δώσουν καρτέλα με τα στοιχεια μας σφραγισμένη για να τα πάμε στην αστυνομία να δηλώσουμε που μένουμε και για ποσο2 ήμασταν με ελληνικά διαβατήρια πάντα οι ρουμάνοι θέλουν βίζα το αμάξι είναι με ρουμανικα νούμερα γραμμένο σε εταιρία 3 άλλες ενδεικτικές τιμές restorand μύκονος malldova τελευταίος όροφος 2 άτομα 650 λέει club "σεργονα" είσοδοι 200 το άτομο μπάρα 1 μπουκάλι vodka κάτι κεράσματα 1000λέει "ρεστοραντ" las pέγκας 4 άτομα τέσσερα τσάγια δυο σαλάτες τσεζάρ και δυο ομελέτες και νερά 700 λέει 5 mr "σοριτας" ότι γράφω είναι 100% αληθινό περιμένω ερώτησηςεπίσης taxi ενδεικτικά κέντρο stefan cel mare drive 35 -40 λέει drive "σεργονα" 50 λέει
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλα ολα αυτα αλλα πες μας και την εισοτημια του Λε'ι' σε σχεση με το Ευρω?για να καταλαβουμε εμεις που δεν ξερουμε.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Αυτή η Υπερδνειστερία τί ακριβώς είναι ? Κράτος ?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τελικα ειναι πολυ φτηνα 650 λέει δηλαδη 44.5 Ευρω με την εισοτημια που δινεις 14,6 λέει το 1 Ευρω.στο μεταφραζω σε ρουβλια 1950 (1 Ευρω 44 Ρουβλια).στην Αγια Πετρουπολη στο Ελληνικο εστιατοριο θελεις τα διπλα το λιγοτερο.τελικα καλα λενε οι φιλοι μου που πανε εκει για διακοπες οτι το Κισινιοφ ειναι τσαμπα.και μου εκανε εντυπωση που ενας φιλος μου οικονομολογος με καλα λεφτα που στην Αγια Πετρουπολη δεν εβρισκε γκομενα.εφερε απο 'κει ενα φανταστικο μουνακι.βεβαια θα τον σεντραρει μολις παρει το Ρωσσικο διαβατηριο αλλα εκει μπορεσε και βρηκε.για πες μας οι ξενοι φυγαν τελειως?ή εχουν μεινει καθολου?ενδεικτικές τιμές restorand μύκονος malldova τελευταίος όροφος 2 άτομα 650 λέει
Mr. Yantis:
Δεν είπα ότι είσαι ψεύτης!
Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ορισμένα πράγματα! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
Το γεγονός ότι πήγατε με αυτοκίνητο με ρουμάνικα νούμερα είναι αρκετός λόγος για φασαρίες. Επομένως αυτό που σας συνέβη, είναι ατυχές βέβαια αλλά όχι ο κανόνας.
Τώρα, 20 Ευρώ το άτομο στο ΜΥΚΟΝΟΣ που θεωρείται (και κατά πολλούς είναι) ένα καλό εστιατόριο ακριβής κλίμακας λόγω ξένης κουζίνας (Ελληνικής) και τοποθεσίας (στο καλύτερο mall του Κίσινεφ - όχι πως υπάρχουν και πολλά - αλλά θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν μια μικρογαφία του "The Mall" των Αθηνών), δεν είναι άσχημα για εμάς!
Για club δεν έχω άποψη, γιατί δεν πάω!
Για τον Πουτανγαμών:
Η Υπεδνειστερία είναι μία λωρίδα γής ανάμεσα στην Μολδαβία και την Ουκρανία με την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού Σλάβοι (Ρώσοι και Ουκρανοί). Σημειώνεται ότι είναι και η πλέον βιομηχανοποιημένη (βαρειά βιομηχανία μετάλλου) περιοχή της Μολδαβίας. Με την κατάρευση της Σοβιετικής Ένωσης, αυτοί φοβήθηκαν ότι η Μολδαβία θα προσαρτάτο στην Ρουμανία και αυτοανακυρήχθηκαν αυτόνομο κράτος. Έγινε μίας μικρής κλίμακας σύντομος εμφύλιος για 4-5 μήνες αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Έχει τύχει της αναγνώρισης μερικών κρατών και αποτελεί κοιτίδα φασαρίας με την επίσημη Μολδαβική κυβέρνηση, να ισχυρίζεται ότι αφού η χώρα δεν προσαρτήθηκε τελικά στην Ρουμανία δεν υφίσταται και λόγος να είναι ξεχωριστό κράτος. Η άλλη πλευρά όχι μόνο δεν δέχεται να ενωθεί με την υπόλοιπη Μολδαβία, αλλά έχει δική της Κυβέρνηση, Στρατό και νόμισμα. Ο Βορόνιν ελπίζει να λυθεί το θέμα "ειρηνικά" στα πλαίσια της ΕΕ και του ΟΗΕ (χέσε ψηλά και αγνάντευε) αλλά μεταξύ μας δεν έχει και άλλη επιλογή. Την εποχή εκείνη η Ρουμανία δεν ήθελε να προσπαθήσει να προσαρτήσει την Μολδαβία, φοβούμενη ότι μία τέτοια απόπειρα θα τορπίλιζε την ενταξιακή της πορεία στην ΕΕ. Τώρα βέβαια, αισθανόμενη ασφαλής στην αγκαλιά της ΕΕ (και με την βοήθεια των Αμερικανών με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις) ελπίζει ότι ίσως να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα. Το βέβαιο είναι ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, οπότε, κατά την προσωπική μου άποψη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε...
Δεν είπα ότι είσαι ψεύτης!
Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ορισμένα πράγματα! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.
Το γεγονός ότι πήγατε με αυτοκίνητο με ρουμάνικα νούμερα είναι αρκετός λόγος για φασαρίες. Επομένως αυτό που σας συνέβη, είναι ατυχές βέβαια αλλά όχι ο κανόνας.
Τώρα, 20 Ευρώ το άτομο στο ΜΥΚΟΝΟΣ που θεωρείται (και κατά πολλούς είναι) ένα καλό εστιατόριο ακριβής κλίμακας λόγω ξένης κουζίνας (Ελληνικής) και τοποθεσίας (στο καλύτερο mall του Κίσινεφ - όχι πως υπάρχουν και πολλά - αλλά θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν μια μικρογαφία του "The Mall" των Αθηνών), δεν είναι άσχημα για εμάς!
Για club δεν έχω άποψη, γιατί δεν πάω!
Για τον Πουτανγαμών:
Η Υπεδνειστερία είναι μία λωρίδα γής ανάμεσα στην Μολδαβία και την Ουκρανία με την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού Σλάβοι (Ρώσοι και Ουκρανοί). Σημειώνεται ότι είναι και η πλέον βιομηχανοποιημένη (βαρειά βιομηχανία μετάλλου) περιοχή της Μολδαβίας. Με την κατάρευση της Σοβιετικής Ένωσης, αυτοί φοβήθηκαν ότι η Μολδαβία θα προσαρτάτο στην Ρουμανία και αυτοανακυρήχθηκαν αυτόνομο κράτος. Έγινε μίας μικρής κλίμακας σύντομος εμφύλιος για 4-5 μήνες αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Έχει τύχει της αναγνώρισης μερικών κρατών και αποτελεί κοιτίδα φασαρίας με την επίσημη Μολδαβική κυβέρνηση, να ισχυρίζεται ότι αφού η χώρα δεν προσαρτήθηκε τελικά στην Ρουμανία δεν υφίσταται και λόγος να είναι ξεχωριστό κράτος. Η άλλη πλευρά όχι μόνο δεν δέχεται να ενωθεί με την υπόλοιπη Μολδαβία, αλλά έχει δική της Κυβέρνηση, Στρατό και νόμισμα. Ο Βορόνιν ελπίζει να λυθεί το θέμα "ειρηνικά" στα πλαίσια της ΕΕ και του ΟΗΕ (χέσε ψηλά και αγνάντευε) αλλά μεταξύ μας δεν έχει και άλλη επιλογή. Την εποχή εκείνη η Ρουμανία δεν ήθελε να προσπαθήσει να προσαρτήσει την Μολδαβία, φοβούμενη ότι μία τέτοια απόπειρα θα τορπίλιζε την ενταξιακή της πορεία στην ΕΕ. Τώρα βέβαια, αισθανόμενη ασφαλής στην αγκαλιά της ΕΕ (και με την βοήθεια των Αμερικανών με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις) ελπίζει ότι ίσως να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα. Το βέβαιο είναι ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, οπότε, κατά την προσωπική μου άποψη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις