You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 752K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πάντως χωρίς αστεία ζούμε το drama ενός λαου που το ζήσανε οι πατεράδες μας στην δικτακτορία και είμαι πολύ "περιργος" αύριο μετά τις 10 αν θα ξαναβγούνε οι διαδηλωτές έχω μετά από τόσες συλλήψεις τρομοκρατία και απειλές άμα δείτε τον papa maura τα πράγματα τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και δεν επιτρέπεται να σας παραπληροφορήσω μάλλον καταλάβατε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
με τα εισητηρια ειναι εξυπνη κινηση.δεν θα πανε!αλλα η διακοπη ρευματος δε νομιζω οτι ειναι για το Ιντερνετ?δεν ειναι πιο ευκολο να κλισεις το ιντερνετ?ενα φορητο κομπιουτερ μπορει να δουλεψει ανετα απο φωρτοτη αυτοκηνιτου.αλλα και στο σπιτι με μια μπαταρια αυτοκηνιτου!---παντος ο Βαρονιν το χειρηστικε εξυπνα!παντος δεν ειναι και τοσο αιμοσταγης.θυμασαι πως τους εσφαξε ο Καριμωφ στο Ουζμπενισταν τους μουσουλμανους που ειχαν καταλαβει την πολη Αμπιτζαν?εβαλε το στρατο και το αποτελεσμα πανω απο 1000 νεκροι!ενω εδω σκοτωθηκε μονο μια κοπελα(ετσι λενε).ακρίβυναν όλα τα εισιτήρια τον λεωφορείων από την επρχία για κισινέου 150% αύριο έβαλαν ταμπέλες που λένε διακοπή ρεύματος από7 τοπρωί μέχρι 5 τα απόγεμα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του ksnf no ρεύμα no internet
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
και εγω εχω μεινει εκπληκτος!!μηδεν πληροφωριες.πιστευω οτι εχουν κλεισει και το ιντερνετ γιατι απο Μολδαβια δεν ειναι καμια στο σα'ι'τ!ουτε μια γκομενα!ναι νικησε ο Βαρονιν το θεμα ειναι τωρα τι κανει?θα τον στηριξει η Ρωσσια οικονομικα?(μιλαμε για χοντρα λεφτα).θα καταφερει μην καταρευσει οικονομικα η Μολδαβια με την οικονομικη κριση?δημητράκης βλέπω πράγματα από την στιγμή που οι ρώσοι κάλυψαν τον βορόνιν που δεν τα έχω δει ούτε τα φανταζόμουνα μιλάμε για τέλεια οργάνωση παντού
μέχρι στιγμής δεν έχει κουνηθεί φίλο στο κισινέου κατά την διάρκεια τις νύχτας τους ντεσάν όλους μέχρι στιγμής λεωφορεία με φοιτητές που γυρίζουν στην moldavia για τις διακοπές του πάσχα τα σταματάνε 5 χιλιόμετρα μετά τα σύνορα και κάνουν στους φοιτητές τρίωρη υποχρεωτική κουμουνιστική κατήχηση τα τρία κόμματα τις αντιπολίτευσης δηλωσαν σήμερα ότι δεν έχουν σχέση με την σημερινή συγκέτρωση και ότι καλούν τους υποστηρικτές τους να μείνουν στα σπίτια τους
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Κρίμα γιατί καταστρέφουνε τον Παράδεισο μας..
Φίλε allantalon, μάλλον το ταξίδι αναβάλεται επ αόριστον..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις