apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα γαμισεις και ευρωβουλευτινα.και ποιος σε ποιανει μετα.
πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα?
πειραζει???
οχι!
δεν πειραζει!
τυπε θα γαμισεις και ευρωβουλευτινα.και ποιος σε ποιανει μετα.
...χαχαχα, πάντως η συνενόηση στο μπουρδέλα ακόμα κι όταν συμφωνούμε συναντά δυσκολίες
...μπούχαχαχα. Ρε σείς για να ψηφίσει μπορεί να πήγε όχι για να βγεί βουλευτής
...χαχαχα εκτός κι αν πήγε για Πάσχα. Να μας διαφωτίσει ο γιάντης, έχει εκλογές
εκεί τώρα κοντά ? Η τσα2 του μαγαζιού μου είπε οτι πήγε για τις εορτές πάντως.
οζον
ασβεστις
σανιτας
ερωβουλευτινα
το θεμα Μακη ειναι αν η Ρωσσια ειναι διατεθημενη να βαλει το χερι στην τσεπη για να στιριξει την Μολδαβια οικονιομικα?χρειαζονται πολλα ΔΙΣ $ για αυτη τη δουλεια.εγω δεν βλεπω να εχει οφελως να το κανει.αφου το ΠΜΡ το εχει ετσι και αλλιως.οσο για τη Γεωργια ειναι διπλα στη Ρωσσια στα συνορα της οποτε εχει πολυ πιο μεγαλη σημασια να μην μπει στο ΝΑΤΟ.Σύντροφε yantis ,
απλά και μόνο οι Ρουμάνικες Μιστικές Υπηρεσίες θεώρησαν (παντελώς ηλιθίως) σκόπιμο να εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος το αμφισβητούμενο αποτέλεσμα των εκλογών και να υποδαυλίσουν τις εθνικιστικές διαφορές στη χώρα.
Εφόσον ζεις εκεί θα έχεις διαπιοστώσει πως οι Ρουμανόφωνοι Μολδαβοί είναι διχασμένοι σε αυτούς που επιζητούν την ένωση με τη Μολδαβία και σε αυτούς που ζητούν μια Μολδαβία υπό το σημερινό διεθνές status (έστω και χωρίς την ΜΠΡ).
Ο Βορονίν άλλο που δεν ήθελε. Του λύνονται τα χέρια για να ξεκαθαρίσει με τους εσωτερικούς του αντιπάλους και να αποδείξει στη Δυτική Κοινή γνώμη τον ρόλο των Ρουμάνων εταίρων της.
Μην ξεχνάς ότι μέσα σε 7 μήνες έγιναν 3 συναντήσεις Βορονίν-Σμυρνώφ-Μεντβέγιεφ.
Νομίζω όμως ότι δεν γράφουμε στο κατάλληλο ΄θρεντ. Ίσως είναι καλύτερα να ανοίξουμε κάποιο άλλο στην ενότητα "πολιτική" και όχι εδώ που μιλάμε για πληροφορίες για τη σεξ σκηνή της χώρας.
σημερα στα νεα δειχναν οτι ολα ειναι υσηχα και δειχναν κοσμο να πηγαινει βολτα στους δρομους σαν να μην εγινε τιποτα.βεβαια δεν μπορουμε να ξερουμε αν αυτο το βιντεο ειναι σημερινο ή ειναι πλανα αρχειου που τραβηχτικαν πριν πολυ καιρο.ησυχία λένε αυτή την στιγμή stin moldavia οποιος ξέρει οτιδήποτε ας το γράψει