Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...χαχαχα, πάντως η συνενόηση στο μπουρδέλα ακόμα κι όταν συμφωνούμε συναντά δυσκολίες
...μπούχαχαχα. Ρε σείς για να ψηφίσει μπορεί να πήγε όχι για να βγεί βουλευτής
...χαχαχα εκτός κι αν πήγε για Πάσχα. Να μας διαφωτίσει ο γιάντης, έχει εκλογές
   εκεί τώρα κοντά ? Η τσα2 του μαγαζιού μου είπε οτι πήγε για τις εορτές πάντως.

ο τυπος μου ο αρκανς το ειπε ρε :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οζον
ασβεστις
σανιτας
ερωβουλευτινα

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελευταία νέα  md  έχουν  μπουζουριάσει  ότι  είναι  ύποπτο  και  άρχισαν το  κατοίκων περιορισμό  αστυνομοτρομοκρατία  πλήρης  σε  όλο το  κισινέου  ro olla τα κρατικά  και  όλα τα μεγάλα  κανάλια παίζουν το θέμα το b1 παίζει  όλο το ιστορικό τις  επανάσταςis tou 89 stin romania

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
΄Χτες, μόλις έμαθα τι γίνεται στη Μολδαβία, προσπάθησα να επικοινωνήσω με φίλο μου Έλληνα που μένει εκεί και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου..Τελικά μου έστειλε μήνυμα και μου έγραφε πως είναι πολύ απασχολημένος και για λίγες μέρες δεν μπορεί να μου μιλήσει αλλά να μην ανησυχώ, είναι καλά.. Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά με άφησε να καταλάβω πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μάλλον παρακολουθούνται όλες οι επικοινωνίες..
Κρίμα γιατί καταστρέφουνε τον Παράδεισο μας..
Φίλε allantalon, μάλλον το ταξίδι αναβάλεται επ αόριστον..

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οι ρουμάνοι δημοσιογράφοι αφηγούνται πως δεν τους  άφησαν να  μπούν  στην  χωρα η  πως  τους  ξαπόστειλαν  κακήν κακός φαίνεται  καθαρά ότι  οι ρουμάνοι θέλουν την μπασαράμπια <moldavia> δίκια τους ενώ οι μολδαβοί είναι μισοί με ρουμάνους  μισοί με ρώσους δηλαδή πιάσε το αυγό και κουρευτo επίσης όλοι περιμένουν αύριο στις 10  να δουν τι θα γίνει επανέρχομαι σε καμια ώρα με νεότερα overrr

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο γενικός εισαγγελέας του κισινέου ανακοίνωσε ότι οι υποκινητές του πραξικοπήματος θα δικαστούν ως προδότες μαζί με  τους συνεργούς τους τρομοκρατία όσο πάει δηλαδή βορόνιν άλλαξε ακόμα και την "φρουρα του"  με  άντρες τις securitate από "τρανιστερια"

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
live μετάδοση από ksnf δεν υπάρχει πάλι από ότι  λένε μολδαβικές πηγες  αυτόν τον ορο χρησιμοποιούν τα  κανάλια εδώ  υπάρχει ησυχία  η εισαγγελία στην md ψάχνει  να  βρει ποιος  σήκωσε την ρουμανικη σημαία  στο μολδαβικό κοινοβούλιο  von μακούλης πως βλέπεις να  εξελίσσεται  η κατάσταση ??????? ευχάριστο ...οι ρουμάνοι  έχουν κολλήσει με το  "περσοανα"  non grata και  με  την βίζα  το  έχουν ρίξει  στην  "παπαρολογια" τώρα

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πολιτική ανάλυση ρουμάνου πρώην αρχηγού s.r.i στην ρουμανια  αντίστοιχης  k.g.b ρωσικης οι ρώσοι ότι κάνουν το  κάνουν μαζικά για το πρώην μαντρί τους  <σήμερα έσκασε και η georgia 50000 κόσμος έχω από το προεδρικό μέγαρο του κακιασβίλι > οποτε βιώνουμε ένα καινούργιο σχέδιο τον ρώσων βάθους χρόνου 2 έως 6 μηνών και για να καταλάβουμε τι κάνουν τους έχουμε  από κοντά και κρατάμε  χαμηλούς  τόνους  βεβαια  εγώ  τους  ρουμάνους τους  γράφω είδομεν

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε yantis ,
         απλά και μόνο οι Ρουμάνικες Μιστικές Υπηρεσίες θεώρησαν (παντελώς ηλιθίως) σκόπιμο να εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος το αμφισβητούμενο αποτέλεσμα των εκλογών και να υποδαυλίσουν τις εθνικιστικές διαφορές στη χώρα.
   Εφόσον ζεις εκεί θα έχεις διαπιοστώσει πως οι Ρουμανόφωνοι Μολδαβοί είναι διχασμένοι σε αυτούς που επιζητούν την ένωση με τη Μολδαβία και σε αυτούς που ζητούν μια Μολδαβία υπό το σημερινό διεθνές status (έστω και χωρίς την ΜΠΡ).
   Ο Βορονίν άλλο που δεν ήθελε. Του λύνονται τα χέρια για να ξεκαθαρίσει με τους εσωτερικούς του αντιπάλους και να αποδείξει στη Δυτική Κοινή γνώμη τον ρόλο των Ρουμάνων εταίρων της.
  Μην ξεχνάς ότι μέσα σε 7 μήνες έγιναν 3 συναντήσεις Βορονίν-Σμυρνώφ-Μεντβέγιεφ.

Νομίζω όμως ότι δεν γράφουμε στο κατάλληλο ΄θρεντ. Ίσως είναι καλύτερα να ανοίξουμε κάποιο άλλο στην ενότητα "πολιτική" και όχι εδώ που μιλάμε για πληροφορίες για τη σεξ σκηνή της χώρας.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σύμφωνα με τις,< surse moldovene> moldavikes piges ο βορόνιν κάνει εκκαθάριση και στους κουμμουνιστές  και ψάχνει για προβοκάτορες και συνεργάτες τον αντιπαλων μέσα στους κουμμουνιστές

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ήξερα ότι είχαν τόσες συναντήσεις von μακ  σε "παρακaλο" πες μου την εξέλιξη τις  κατάστασης στην moldavia κάτω από την δικη σου οπτική ευχάριστο

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ησυχία λένε αυτή την στιγμή stin moldavia οποιος ξέρει οτιδήποτε ας το γράψει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σύντροφε yantis ,
         απλά και μόνο οι Ρουμάνικες Μιστικές Υπηρεσίες θεώρησαν (παντελώς ηλιθίως) σκόπιμο να εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος το αμφισβητούμενο αποτέλεσμα των εκλογών και να υποδαυλίσουν τις εθνικιστικές διαφορές στη χώρα.
   Εφόσον ζεις εκεί θα έχεις διαπιοστώσει πως οι Ρουμανόφωνοι Μολδαβοί είναι διχασμένοι σε αυτούς που επιζητούν την ένωση με τη Μολδαβία και σε αυτούς που ζητούν μια Μολδαβία υπό το σημερινό διεθνές status (έστω και χωρίς την ΜΠΡ).
   Ο Βορονίν άλλο που δεν ήθελε. Του λύνονται τα χέρια για να ξεκαθαρίσει με τους εσωτερικούς του αντιπάλους και να αποδείξει στη Δυτική Κοινή γνώμη τον ρόλο των Ρουμάνων εταίρων της.
  Μην ξεχνάς ότι μέσα σε 7 μήνες έγιναν 3 συναντήσεις Βορονίν-Σμυρνώφ-Μεντβέγιεφ.

Νομίζω όμως ότι δεν γράφουμε στο κατάλληλο ΄θρεντ. Ίσως είναι καλύτερα να ανοίξουμε κάποιο άλλο στην ενότητα "πολιτική" και όχι εδώ που μιλάμε για πληροφορίες για τη σεξ σκηνή της χώρας.
το θεμα Μακη ειναι αν η Ρωσσια ειναι διατεθημενη να βαλει το χερι στην τσεπη για να στιριξει την Μολδαβια οικονιομικα?χρειαζονται πολλα ΔΙΣ $ για αυτη τη δουλεια.εγω δεν βλεπω να εχει οφελως να το κανει.αφου το ΠΜΡ το εχει ετσι και αλλιως.οσο για τη Γεωργια ειναι διπλα στη Ρωσσια στα συνορα της οποτε εχει πολυ πιο μεγαλη σημασια να μην μπει στο ΝΑΤΟ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ησυχία λένε αυτή την στιγμή stin moldavia οποιος ξέρει οτιδήποτε ας το γράψει
σημερα στα νεα δειχναν οτι ολα ειναι υσηχα και δειχναν κοσμο να πηγαινει βολτα στους δρομους σαν να μην εγινε τιποτα.βεβαια δεν μπορουμε να ξερουμε αν αυτο το βιντεο ειναι σημερινο ή ειναι πλανα αρχειου που τραβηχτικαν πριν πολυ καιρο.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δημητράκης αυτό που λες για τους ρώσους είναι από την ανάλυση που έκανε  ο  mpelkovski  για λογαριασμό του "λαβροφ" υπεξ ρωσίας το είπαν σήμερα οι ρουμάνοι και σίγουρα ισχύει

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τα κανάλια κάνουν ανασκόπηση τις ημέρας τώρα  live σύνδεση με κισινέου δεν υπάρχει άμα δω τίποτα θα το γράψω  όpοιoς ξέρει νέα  ας γράψει< mou kolaei simera to site>

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο "μολδαβορουμανος" επιχειρηματίας "στατιν" όντως συλλήφθηκε στο αεροδρόμιο τις οδησσού μαζί με  έναν συνεργάτη του απάντησαν οι ουκρανοί  στους  ρουμάνους και εκθόθηκε  επίσημα στους μολδαβούς στα πλαίσια διακρατικής συμφωνίας  τον δυο χορών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom