You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ξαναπεστοΤι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλα αυτο ειναι και λιγο προ'ι'ον της φαντασιας των Ρουμανων η πλακα ειναι οτι εδω το ξεχασαν το θεμα!παντος εχει γελιο με αυτα που λενε οι Ρουμανοι.τελικα κατα τη γνωμη μου γιναν επησοδια οπως στην Ελλαδα τον περασμενο Δεκεμβρη.κατι παρομοιο.ολα τα αλλα ειναι προ'ι'ον φαντασιας!oλο το βραδι κατεβεναν αεροπλανα απο ρωσια με αστινομια μαλλον και εχωπλισμο και λογο αυτου λενε στο κισινεου τιν κανανε γαργαρα
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ yantis δεν ξέρω τίποτα.. Ο φίλος μου δεν επικοινωνεί μαζί μου και αλήθεια ανησυχώ γιατί ήταν λίγο χωμένος και δεν ξέρω τι του συμβαίνει.. Εγώ κρέμομαι από τις δικές σου πληροφορίες που είναι πολύ αναλυτικές..flowers lovers oti xereis grafto se parakalo
Εύχομαι να είναι καλά..
Κρίμα και οργανώναμε ταξιδάκι για τον Παράδεισο, αλλά μάλλον θα περιμένουμε..
Μου κάνει εντύπωση όμως που οι φίλοι που έχουν βάλει τα θεμέλια σε αυτό το θέμα και είμαι σίγουρος πως ξέρουν πολλά γιατί δραστηριοποιούνται στη Μολδαβία, δεν έχουν γράψει τίποτα..
Τι γίνεται ρε γαμώτο!!!
Τίποτα δεν γίνεται!
Όλα καλά! Καλύτερα δεν γίνεται!
Σοβαρά τώρα:
Πολιτικά δεν θα σας πω πολλά, αφού οι περισσότεροι τα ξέρετε από τα ΜΜΕ.
Φαίνεται πως υπήρξε Αμερικανικός (εραστιτεχνικός) δάκτυλος σε μιά προσπάθεια δημιουργίας αστάθειας στην περιοχή με απώτερο σκοπό την εξάσκηση πίεσης προς την Ρωσία (βλέπε Ουκρανία, Γεωργία, Οσετία, κλπ). Λέω ερασιτεχνικός δάκτυλος, αφού το ΚΚΜ έλαβε περίπου το 50% των ψήφων με τους αντιπροσώπους της ΕΕ και του ΟΗΕ να αναφέρουν ότι η εκλογική διαδικασία ήταν "δίκαιη". Ο Βορόνιν και οι Ρώσοι απέδειξαν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι ξέρουν να διαχειρισθούν κρίσεις, αφού πέταξαν το μπαλάκι πίσω στην Αμερική, κατηγορώντας ευθέως τους Ρουμάνους για προσπάθεια βίαιας ανατροπής του καθεστώτος και την δημιουργία εμφυλίου απελαύοντας τον Ρουμάνο Πρέσβυ και δίνοντας "μαθήματα" δημοκρατίας προτείνοντας την επανακαμέτρηση των ψήφων. Από την άλλη πλευρά η ΕΕ απέδειξε για άλλη μία φορά το πόσο ανίκανη είναι να διαχειρισθεί κρίσεις και να διαμορφώσει μια ισχυρή Διεθνή πολιτική γραμμή. Νεώτερα την Τετάρτη, όταν θα γίνει η επανακαταμέτρηση των ψήφων. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ότι το πολύ σε ένα με δύο μήνες θα έχουν ξεχασθεί τα πάντα.
Αναφορικά με τα κορίτσια μας, η όλη κατάσταση έχει ευνοήσει την υπόθεση, αφού, λόγω φόβου, οι τιμές έχουν πέσει δραματικά! Και πάλι αναφέρω την προσωπική μου άποψη και μιλάω για τις τιμές των κοριτσιών, όχι των γιαουρτιών στο super market. Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει σε αυτή τη περίοδο, αφού μη γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις, θα μπορούσε πιθανόν να "μπλέξει". Πάντως, αν εξαιρέσει κανείς τις φασαρίες που γινόταν στο κέντρο, κατά τα άλλα, εκτός από μιά σχετική παγωμάρα των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ήσυχα.
Όλα καλά! Καλύτερα δεν γίνεται!
Σοβαρά τώρα:
Πολιτικά δεν θα σας πω πολλά, αφού οι περισσότεροι τα ξέρετε από τα ΜΜΕ.
Φαίνεται πως υπήρξε Αμερικανικός (εραστιτεχνικός) δάκτυλος σε μιά προσπάθεια δημιουργίας αστάθειας στην περιοχή με απώτερο σκοπό την εξάσκηση πίεσης προς την Ρωσία (βλέπε Ουκρανία, Γεωργία, Οσετία, κλπ). Λέω ερασιτεχνικός δάκτυλος, αφού το ΚΚΜ έλαβε περίπου το 50% των ψήφων με τους αντιπροσώπους της ΕΕ και του ΟΗΕ να αναφέρουν ότι η εκλογική διαδικασία ήταν "δίκαιη". Ο Βορόνιν και οι Ρώσοι απέδειξαν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι ξέρουν να διαχειρισθούν κρίσεις, αφού πέταξαν το μπαλάκι πίσω στην Αμερική, κατηγορώντας ευθέως τους Ρουμάνους για προσπάθεια βίαιας ανατροπής του καθεστώτος και την δημιουργία εμφυλίου απελαύοντας τον Ρουμάνο Πρέσβυ και δίνοντας "μαθήματα" δημοκρατίας προτείνοντας την επανακαμέτρηση των ψήφων. Από την άλλη πλευρά η ΕΕ απέδειξε για άλλη μία φορά το πόσο ανίκανη είναι να διαχειρισθεί κρίσεις και να διαμορφώσει μια ισχυρή Διεθνή πολιτική γραμμή. Νεώτερα την Τετάρτη, όταν θα γίνει η επανακαταμέτρηση των ψήφων. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ότι το πολύ σε ένα με δύο μήνες θα έχουν ξεχασθεί τα πάντα.
Αναφορικά με τα κορίτσια μας, η όλη κατάσταση έχει ευνοήσει την υπόθεση, αφού, λόγω φόβου, οι τιμές έχουν πέσει δραματικά! Και πάλι αναφέρω την προσωπική μου άποψη και μιλάω για τις τιμές των κοριτσιών, όχι των γιαουρτιών στο super market. Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει σε αυτή τη περίοδο, αφού μη γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις, θα μπορούσε πιθανόν να "μπλέξει". Πάντως, αν εξαιρέσει κανείς τις φασαρίες που γινόταν στο κέντρο, κατά τα άλλα, εκτός από μιά σχετική παγωμάρα των πρώτων ημερών, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ήσυχα.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστούμε φίλε soritas για την ενημέρωση..
Όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί πλήρως, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για να οργανώσουμε το ταξίδι στον Παράδεισο..
Όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί πλήρως, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για να οργανώσουμε το ταξίδι στον Παράδεισο..
χρονια πολλά σε όλους 1 βορόνιν άφησε τους κρατουμενους 2 στο κέντρο του κισινέου πλήρης αστυνόμευση οι πέτρες από τους δρόμους πλακόστρωτα λείπουν 3 πλήρη κρατική "προπαγαντα" στους νέους 4 τα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά τίποτα δεν φτήνυνε 1 euro 14,6 λέει-md συνεχείς ελετγχους στους ξένους που έχουν απομείνει ρουμάνοι δεν υπάρχουν πουθενά αρχές καλοκαιριού περιμένουν όλοι που πρέπει επίσημος να εκλέξει η βουλή τον καινούριο πρόεδρο
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Φτου γαμώτο
Η κατάσταση στη Μολδαβία είναι ήσυχη και απότι φαίνεται όλα έχουν επανέλθει σε "φυσιολογικούς" ρυθμούς. Καμμία φασαρία στους δρόμους, όλοι οι φοιτητές έχουν γυρίσει στις σχολές τους και παρακολουθούν τα μαθήματά τους κανονικά. Μερικοί Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις, φίλια κείμενοι στην αντιπολίτευση έχουν αντικατασταθεί και συνταξιοδοτηθεί. Τα κόματα της αντιπολίτευσης μετά το"άδειασμα" της ΕΕ αναγκάσθηκαν να λύσουν τα προβλήματά τους με την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση στην Βουλή.
Στα δικά μας τώρα:
Κατά την προεκλογική περίοδο, τα κόματα της αντιπολίτευσης είχαν δημιουργήσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας, κάνοντας πολύ κόσμο να πιστεύει ότι αν εκλεγούν η Μολδαβία θα γινόταν αυτομάτως μέλος της ΕΕ, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί μία σχετικά μικρή ανοδική τάση των τιμών.
Η όλη κατάσταση ωφέλησε σε σημαντικό βαθμό την υπόθεση, αφού οι τιμές έχουν πλέον επανέλθει στα "φυσιολογικά" για την περιοχή επίπεδα.
Στα δικά μας τώρα:
Κατά την προεκλογική περίοδο, τα κόματα της αντιπολίτευσης είχαν δημιουργήσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας, κάνοντας πολύ κόσμο να πιστεύει ότι αν εκλεγούν η Μολδαβία θα γινόταν αυτομάτως μέλος της ΕΕ, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί μία σχετικά μικρή ανοδική τάση των τιμών.
Η όλη κατάσταση ωφέλησε σε σημαντικό βαθμό την υπόθεση, αφού οι τιμές έχουν πλέον επανέλθει στα "φυσιολογικά" για την περιοχή επίπεδα.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έτσι είναι, αλλά από Δευτέρα θα γίνουν πάλι μπάχαλο.
Μάλλον εννοείς την Τρίτη (12 Μαίου) κατά την συνεδρίαση της Βουλής, όπου η αντιπολίτευση σχεδιάζει να μποϋκοτάρει την εκλογή Προέδρου, με απώτερο στόχο να ξαναγίνουν εκλογές. Είναι πιθανό, αλλά εκτιμώ πως ο Βλαδίμηρος έχει back up plan και δεν ξαναπιαστεί στον ύπνο.
salut σύντροφοι σήμερα επέστρεψα από κισινέου 1 στα σύνορα στο "λεουσενι" μας σπάσανε τα αρχίδια για να περάσουμε 2 περάσαμε χωρίς βίζα όπως παλιά 3 στο κισινέου η ζωή είναι σε κανονικούς ritmous 4 ξένοι πουθενά στο σπίτι που νοικιάσαμε ήρθαν οι μπάτσοι 4 φορες στις τρις μέρες έλεγχος διαβατηρίων κτλ μιλάμε για το απόλυτο σπάσιμο αρχιδιών ακρίβυναν τα πάντα γύρο στο 30% έχουν εξαφανιστεί οι φουσκωτοί από τα clubs στις πόρτες εκεί πήγα σαν συνεργάτης μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας σε όλα τα club πλέον παρασκευή σάββατο ιντράρεα 200 λέει 1 euro 14.60 λέει άνοιξε καινούργιο club "σεργονα" το drive πλέον δεν τραβάει έλεγχος παντού τα τηλεφωνα μια δουλεύουν μια δεν δουλεύουν internet ok σίγουρα εξέγερσης από φοιτητές και αντιπολίτευση αρχές ιούνη που λήγει επίσημα η θητεία του βορόνιν
στην georgia γίνετε τις εκδιδομενης γυναικός το κικστην georgia γίνετε τις εκδιδομενης γυναικός το κικλίδωμα 3 συντάγματα πεζικού κάναν πραξικόπημα κατά του προεδρου kakiazvili ο οποιος έστειλε tanks και τους περικύκλωσαν μάλλον επιβίωσε αλλα βορόνιν kind regards yantis
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις