Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
to kainourio κλαμπ καφε ρεστοραντ πισο απο το κλαμπ ντραιβ που σασ ελλεγα !!!!! μιλαμε για μαγαζαρα!!!!!!!! οπα το κισηινεου μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μαγαζι ειναι ιδιοκτιτο ολοκληρο το κτηριο και κοστισε 800 000 ευρα και η δουλια δικα τους :headbang: :headbang: :headbang: πεινανε λεμε !!!!!!!! :2funny: :2funny: ο ιδιοκτητης ειναι ενεργος εισαγκελεας στο κισινεο ααααεχισε και ι διαπλοκι χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καμοια καβατζα για ξεσκισμα εχει το μεγαρο?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
el-greco.hq.md den ξερω να το δωσω αλιως αλλα γιατρε μπες λιγο να δεις το μαγαζι μου

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
to kainourio κλαμπ καφε ρεστοραντ πισο απο το κλαμπ ντραιβ που σασ ελλεγα !!!!! μιλαμε για μαγαζαρα!!!!!!!! οπα το κισηινεου μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μαγαζι ειναι ιδιοκτιτο ολοκληρο το κτηριο και κοστισε 800 000 ευρα και η δουλια δικια τους :headbang: :headbang: :headbang: πεινανε λεμε !!!!!!!! :2funny: :2funny: ο ιδιοκτητης ειναι ενεργος εισαγκελεας στο κισινεου ααααρχισε και ι διαπλοκι χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολα τα μεγαλα μαγαζια εδω εχουν απο πισω καποιον της κυβερνησης η της αστυνομιας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω σας το είπα παραπάνω, δύο είναι οι μόνοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ τρόποι για μόνιμη παραμονή στην ΠΜΡ.
Ολα τα άλλα είναι ηξεις-αφίξεις. Εξηγούμαι . Στα 5 χρόνια που πάω ΠΜΡ έχει αλλάξει 4 φόρές η νομοθεσία για αλλοδαπούς και θα αλλάζει συνέχεια.
Για εταιρείες ειδικότερα επιτρεπόταν η σύσταση, μετά αποαγορευόταν (εποχή πρεγκλαζένιας 2007), μετά επιτρεπόταν με συνεταίρο ημεδαπό -2008 , το οποίο επιτρέπεται και τώρα , αλλά με ορισμένο ποσοστό.
Και εννοείται αν ποτέ ενωθεί με τη Ρωσσία θα ισχύει η Ρώσσική νομοθεσία.
δικηγορε εχω κανει εκει μια καλη γνωριμια με ενα δυνατο μωρο ...το λενε μαργαριτα αν ερθεις παλι αντε να ερθω να σε βρω μη κρυβεσαι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μολντο ασε ταψωφια !!!!!!!!! εση εισαι ο μεγαλητερος μοναχοφαης !!! δεν δινεις μουνι που να σε χτυπανε 15!!!!!! ασε τα μαθαμε και του λογου σου !!!! ο αλλανιαρης πλιν ελαχιστον εξερεσεον αμα εχει γαμισει καργια την δινει και στουσ αλλους αααα ολα κιολα ο χοντρος και βοηθαει και πληροφοριες δινει και γλενταει οπα!!!! με τους συντροφους !!!!!! γιαυτο βεβεα δεν κανει για τιρασπολ δεν κανει για καληψη και αποκρηψη !!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο ΤΥΠΟς!!!!!!!! εση παλι εισε σπαγκοραμενος ταληροπιροβολιτης!!!!!!! αλλα ξερης απταιστα ρωσικα με δυο κουστουμακια ιταλικα και πουρα γλαδιολες κτλ εισε οκ για τιρασπολ!!!!!!!!! θα ξεσκηστουμε εγω στην πουτσα εση στης πιπες οπααα λεμε και ορεντ κανει για καληψη και αποκρηψη αλλα οσο μεγαλωνει το χανει!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ασε και που θα τον ψαχνουμε και σε τιποτα μαντρια!!!!! οτσαρος παλι καλος θα ειταν!! για ρωσικα και καμερα !!!!!! αλλα μαλλον παντρευτικε και εξαφανιστηκε !!!!!! ο μακης ειναι παντρεμενος!!! ακυρο δηλαδη οποτε εγω και εση μονοι πανω στην τιρσπολογη!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΕΡΙΞΑ ΣΙΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΡΑΣΠΟΛ κουκουλομενα βεβεα!! εβαλα γκομενα να βαλη την γκομενα μεγαλου προυχοντα απο εκει να της πει τη γινετε ακριβος  << ρουμανικη μεθοδος χα χα >>αντε να δουμε!!!!!!!!!!!
και που να δεις τον ευσωμο τι φασαρια εκανε οταν του γαμησαμε τη βυζιτα ...αλλο βυζιτα και αλλο γκομενα ...σιγα μη γαμησω πουτανα και θα με πειραζει που θα τη γαμησει και αλλος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και που να δεις τον ευσωμο τι φασαρια εκανε οταν του γαμησαμε τη βυζιτα ...αλλο βυζιτα και αλλο γκομενα ...σιγα μη γαμησω πουτανα και θα με πειραζει που θα τη γαμησει και αλλος

eisai  φαουλ δεν με ενοχλησε που μου γαμησαν την βιζιτα...
Ενοχλήθηκα διοτι μου χαλασαν το δικο μου πλάνο και εμεινα με την πουτσα στο χερι ... εγω δεν ..... εκεινο το βραδι

την φοβισε ο μικρος οτι δεν εχουμε λεφτα με τα παζαρια κλπ και εγινε λουης η βιζιτα.
οχι τιποτα άλλο αλλα την γουστάρισα πολύ ρεεεεεεε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε καρμιρη μολντο η σελιδα του μαγαζιου σου στο ιντερνετ δεν δουλευη !!!!!!!!!!!! παλι δεν πληρωσες !!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βρηκα και γκομενα που μου ειπες για τον αλλαν στα κιβικα του να εισηχασουμε ελπιζω να τον αντεξει!!!!!!!!!!!  απο πανο!!!! πισοκολιτο σιγουρα παντος !!!!!!!!!

Συνημμένα

• allan-gkomena.png
    allan-gkomena.png
    363,8 KB · Εμφανίσεις: 62
  • allan gkomena.png
    allan gkomena.png
    329,1 KB · Εμφανίσεις: 86

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eine και μπισεξουαλα ολα τα κανει!!!!!!!!! αλλανιαρη να πεις ενα εθχαριστο στο μολντο!!!!!!! αντε σε φτιαξαμε παλι!!!!  αμαλαχι ειναι και καλη μαγειρησα!!!!! ΑΑΑ!!!!!!!!!

Συνημμένα

• allan.png
    allan.png
    266,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • allani-gkomena.png
    allani-gkomena.png
    345 KB · Εμφανίσεις: 58

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
eine και μπισεξουαλα ολα τα κανει!!!!!!!!! αλλανιαρη να πεις ενα εθχαριστο στο μολντο!!!!!!! αντε σε φτιαξαμε παλι!!!!  αμαλαχι ειναι και καλη μαγειρησα!!!!! ΑΑΑ!!!!!!!!!

πίσω γορίλααααααααααααααα θα μου γκρεμισης το τσαντηρι ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσα θες ρε χαιβάν ντοκτορ να μας αφησης ησυχους και να μετράς πόσα κυματα σκανε στο λεπτο στην παραλία;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πίσω γορίλααααααααααααααα θα μου γκρεμισης το τσαντηρι ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσα θες ρε χαιβάν ντοκτορ να μας αφησης ησυχους και να μετράς πόσα κυματα σκανε στο λεπτο στην παραλία;;;;;;;;
ante pali  θα γαμησεις ΑΑΑ!!!!!!! ΤΟ ΜΟΡΟ περιμενει !!!!!!!! σε φτιαξε παλι ο μολντο!!!!!!!!!!!! οπα λεμεε ο αλιαναρης!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Συνημμένα

• allanaa.png
    allanaa.png
    261,1 KB · Εμφανίσεις: 59

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ante pali  θα γαμησεις ΑΑΑ!!!!!!! ΤΟ ΜΟΡΟ περιμενει !!!!!!!! σε φτιαξε παλι ο μολντο!!!!!!!!!!!! οπα λεμεε ο αλιαναρης!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
κσλά ρε παπάρες...φωτό από το mamba ανεβάζετε;;
....
δεν πάτε καλά

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κσλά ρε παπάρες...φωτό από το mamba ανεβάζετε;;
....
δεν πάτε καλά
δηλαδη θελης να πεις οτι το μαμπα εχει πουτανες??? :think: :think: :think: :think: τσσ τσσ τσσ βαραειι ο βαρδαρης γερα εεεε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εεε ρεεε σερλοκ χολμς για πουτανες εχουμε!!! ολεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:  ααααα ρεεε αλλαν παλι πουτανα ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: πια σε καταραστηκε!!!!!!!!!????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη θελης να πεις οτι το μαμπα εχει πουτανες??? :think: :think: :think: :think: τσσ τσσ τσσ βαραειι ο βαρδαρης γερα εεεε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εεε ρεεε σερλοκ χολμς για πουτανες εχουμε!!! ολεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:   ααααα ρεεε αλλαν παλι πουτανα ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: πια σε καταραστηκε!!!!!!!!!????
  ευσωμος κι αγιος ο θεος ....κατω τα χερια απο τον ευσωμο ρεεεε....ειναι δικος μου αυτος...πρωκτολογε η σελιδα δουλευει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 ευσωμος κι αγιος ο θεος ....κατω τα χερια απο τον ευσωμο ρεεεε....ειναι δικος μου αυτος...πρωκτολογε η σελιδα δουλευει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσο  δουλευη το εργαλιο του ρεντ χωρις χαπια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τοσο δουλευη και η σελιδα σου μασ δουλευης μολντο???????????? τωρα παλι προσπαθησα αρχιδια πρασινα :cool2: :cool2:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσο  δουλευη το εργαλιο του ρεντ χωρις χαπια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τοσο δουλευη και η σελιδα σου μασ δουλευης μολντο???????????? τωρα παλι προσπαθησα αρχιδια πρασινα :cool2: :cool2:
to ergaleio toy tsimoy de doyleyei oyte me xapia ....h selida omvw anoigei μολις τωρα δοκιμασα

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
davarits.....   η γκομενα τα σπαει !!!!!   την γουσταρω τρελα !!!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι φατσα ειναι τουτη...  αρκουδακι παντα μου θυμιζει....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μολντο...  απο ελλαδα δεν ανοιγει...  μαλλον κατι παιζει...  με το ιντερνετ....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
davarits.....   η γκομενα τα σπαει !!!!!   την γουσταρω τρελα !!!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι φατσα ειναι τουτη...  αρκουδακι παντα μου θυμιζει....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μολντο...  απο ελλαδα δεν ανοιγει...  μαλλον κατι παιζει...  με το ιντερνετ....
μπορει φιλε τι να πω...αυτο που εδωσες εσυ ειναι μια εταιρεια που δουλευω μαζι τους και οι φωτο ειναι απο το καλοκαιρη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kala ρε γκακαουζοτρικαλινε!!! εφτιαξες σελιδα για το μαγαζι και δουλευη μονο στο κισηινηεου?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι κοτσο σε πιασανε!!!!!!!! :2funny: :2funny: και τωρα που δοκιμασα δεν δουλευη η σελιδα!! τελος παντον !!! απο φοτο που ειδα το βραδυ δεν μας το δινεις να το κανουμε με τον αλλαν στριπτιζ-καφε οριενταλ που ειναι και τις μοδας στο κισηινεου στο μαλλ-ντοβα  στο μυκονος τρως και βλεπεις χανουμισες να χορευουν και στο διπλανο καφε εχει καθε σαβατο χορεευτριες αραζεις πινεις καφε και αργιλε και τα μορα ξεκολεε ολεεε χορεβουν διπλα απο την μπαρα !!!!!! να παρε και μερικες φοτο απο μολδαβικα εστιατορια το μενου κυριος προβαλουν μετα την σαλα !!! και εισε και ετοιμος μεσα με τους δερματινους καναπεδες  :dancing: :dancing: :dancing:οτι πρεπει για στριπτιζαδικο!!!!!!!!!  και παμε με τον εξοπιλσμο της κουζινας  και ανοιγης φαγαδικο τιρασπολ!!!!!!! ολεε μιλαμε!!!

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • menu_07.jpg
    menu_07.jpg
    240,4 KB · Εμφανίσεις: 42

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
exei kai zithsh καλο στριπτιζαδικο στο κισηινεου!!!!!! ο πιος πολησ κοσμος που εχει εστιατορια βγαζει λευτα απο τουσ γαμους!! και τα παρτυ πριν και μετα ενα καθος πρεπει στριπτιζαδικο θα βγαζε χοντρο χρημα!!!! μονο απο τα παρτυ τον γαμπρον καθε πσκ πριβε το μαγαζι!!! και στα αρχιδια σου λεβαντες!!!! ενα αλλο που βγαζει χοντρα λευτα στο κισηινεου ειναι παιδικος σταθμος μια γνωστη καθαριζει 15000 ευρα  καθαρα τον μινα !!!! αλλη μια δουλια που παει μπουνια!!!!!!! στο κισινεου ειναι ενα μαγαζι μεε ρουχα για σκηλακια η μλακιες που φοραει το σκηλακι κανουν 150 ευρα!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: και ολες η καθος πρεπει καργιες τα χονουν γερα για τα σκοιλακια τους και της γατουλες τους μου εστηλε την φοτο η καργια μου για να καταλαβο το θεμα!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: κισηινεου ολε!!!!!!!!! πεινα λεμε!!!!!!!!

Συνημμένα

• untitled 2.jpg
    untitled 2.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • tzoyka.png
    tzoyka.png
    211,8 KB · Εμφανίσεις: 58

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom