moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσι τωρα ??? τι θες??????? ειπαμε εση εισε βουλγαρια αντιπροσοπος!!!!!!!!!
εσι τωρα ??? τι θες??????? ειπαμε εση εισε βουλγαρια αντιπροσοπος!!!!!!!!!
ρε μολντο σιγουρα ρωτησες???? η υποθετης????????????????βαζεις και μια γκομενα με 10 % ...αυτο ειναι το προβλημα???
ρε μολντο καληψη αποκρηψη ειπαμε!!!!!!!! λοιπον θα τω ρωτησο και εγω το θεμα αλλα χλωμο το βλεπο!!!!!!!!ρωτηξα και μαλιστα εγκυρη πηγη...δε με ξερεις οταν λεω κατι ειναι εξακριβωμενο...ασε τα λογ
ια και προχωρα στα εργα γιατι μου τα ....ζαλισες ...ορμα λοιπον κι εγω μαζι σου
αρκει να εισαι ο διευθυντης της εταιρειας
ετσι οπως πας σε βλεπω να σε προλαβαινει ο ευσωμος ...τοτε την εβαψεςρε μολντο καληψη αποκρηψη ειπαμε!!!!!!!! λοιπον θα τω ρωτησο και εγω το θεμα αλλα χλωμο το βλεπο!!!!!!!!
αστον ευσομο βουλγαρια!!!!! αμα αδυνατησει καμια 40 αρα κιλα τοτε τον καλαμε μαζι!!!!ετσι οπως πας σε βλεπω να σε προλαβαινει ο ευσωμος ...τοτε την εβαψες
μακρια απο μουναχοφαηδεςαστον ευσομο βουλγαρια!!!!! αμα αδυνατησει καμια 40 αρα κιλα τοτε τον καλαμε μαζι!!!!
μολντο ασε ταψωφια !!!!!!!!! εση εισαι ο μεγαλητερος μοναχοφαης !!! δεν δινεις μουνι που να σε χτυπανε 15!!!!!! ασε τα μαθαμε και του λογου σου !!!! ο αλλανιαρης πλιν ελαχιστον εξερεσεον αμα εχει γαμισει καργια την δινει και στουσ αλλους αααα ολα κιολα ο χοντρος και βοηθαει και πληροφοριες δινει και γλενταει οπα!!!! με τους συντροφους !!!!!! γιαυτο βεβεα δεν κανει για τιρασπολ δεν κανει για καληψη και αποκρηψη !!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο ΤΥΠΟς!!!!!!!! εση παλι εισε σπαγκοραμενος ταληροπιροβολιτης!!!!!!! αλλα ξερης απταιστα ρωσικα με δυο κουστουμακια ιταλικα και πουρα γλαδιολες κτλ εισε οκ για τιρασπολ!!!!!!!!! θα ξεσκηστουμε εγω στην πουτσα εση στης πιπες οπααα λεμε και ορεντ κανει για καληψη και αποκρηψη αλλα οσο μεγαλωνει το χανει!!! ασε και που θα τον ψαχνουμε και σε τιποτα μαντρια!!!!! οτσαρος παλι καλος θα ειταν!! για ρωσικα και καμερα !!!!!! αλλα μαλλον παντρευτικε και εξαφανιστηκε !!!!!! ο μακης ειναι παντρεμενος!!! ακυρο δηλαδη οποτε εγω και εση μονοι πανω στην τιρσπολογη!!! ΕΡΙΞΑ ΣΙΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΡΑΣΠΟΛ κουκουλομενα βεβεα!! εβαλα γκομενα να βαλη την γκομενα μεγαλου προυχοντα απο εκει να της πει τη γινετε ακριβος << ρουμανικη μεθοδος χα χα >>αντε να δουμε!!!!!!!!!!!μακρια απο μουναχοφαηδες
συντροφε εση που εισε παντρεμενος εκει μπορεισ να κατσεις οσο καιρο θελης??? σπαο το κεφαλι μου καποιος τροπος θα υπαρχει!!!! περιμενο να δω τι θα μου πουνε για ετερια!!!! ανν και χλομο το βλεπω!! τα ξερω τα κουμουνιστομαλακιακα κολπα!! καμια αλλη ιδεα συντροφε????Εγω σας το είπα παραπάνω, δύο είναι οι μόνοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ τρόποι για μόνιμη παραμονή στην ΠΜΡ.
Ολα τα άλλα είναι ηξεις-αφίξεις. Εξηγούμαι . Στα 5 χρόνια που πάω ΠΜΡ έχει αλλάξει 4 φόρές η νομοθεσία για αλλοδαπούς και θα αλλάζει συνέχεια.
Για εταιρείες ειδικότερα επιτρεπόταν η σύσταση, μετά αποαγορευόταν (εποχή πρεγκλαζένιας 2007), μετά επιτρεπόταν με συνεταίρο ημεδαπό -2008 , το οποίο επιτρέπεται και τώρα , αλλά με ορισμένο ποσοστό.
Και εννοείται αν ποτέ ενωθεί με τη Ρωσσία θα ισχύει η Ρώσσική νομοθεσία.
ναι κανενα προβλημα!!!! παντρεμενος στην πηγη του μουνιου!!!!!!!!!!! στο κισηινεου οι κισηινιοτησες παρακολουθαν τους αντρες τους σαν την κα γκε μπε!!! γαμισετααααα μακαρε!!!!! θα στα πει και ο μολντο πολι ματσακονι και σε λευτα και σε πικρα !!!! την πληρωνεις μετα!! προσεχε και εση συντροφεεε καλα τα γυπαιδα και τα κυνιγια και τα ψαρεματα αλλα ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΚΑΡΕ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΝΤΟ!!!!!!Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα
αλους ξενους μονιμους εχει παρει το ματι σου??? ολοι παντρεμενοι ειναι?? Υ.Γ μαλλον πρεπει να στηλουμε και στον μακουλι χαρτι απο τον στρατο για 20ημερη εκπευδευση στα καινουργια οπλαΕ και λοιπόν.
Ξέρεις σε πόσα ματς της Σεριφφ εχω πάει. Σε τέσσερα. Ξέρεις σε πόσα υποτίθεται ότι έχω πάει. Σε πάνω από εικοσι πέντε.
Ασε που πάω και Μπεντέρι και καλά για τη Δυναμό
arxonta του τιρασπολ σε βλεπω πολυ ενημερωμενο!!!! αμα δεν βγαλω ακρη θα παρο το αμαξι και θα παο σε ολα τα κοντινα χωρια με τα συνορα ΤΟΥ ΤΙΡΑΣΠΟΛ απο την πλευρα της μολδαβιας ξερο και ρουμανικα μαλλον τσαμπα θα ειναι και εκει ΑΛΛΑ θα βρω κανα σπιτι καλο!!!! η κανα ξενοδοχειο οπα!!!!! και στην τελικη θα ειμαι μεσα εξω συνεχεια!!!!!!!!!! λιγο πιο ταλεπορια βεβεα ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ!!!! και οχι παντρεεμενος!!!!! ο τσαρος τι εγινε ρε μακι???? του ελεγα να ξαναπαντρευτη να εισηχασει ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!! τορα με την κριση απο μαρτιο το τιρασπολ βλεπο να γινετε ελληνικη αποικια!!!!! ταβλι πρεφα κτλ y.Γ γυρω απο τα σηνορα με το μπεντερη απο οτι βλεπω χαμος απο κατικισημα μολδαβικα σημεια!! αντε παλι εξερευνηση πορτα πορτα!!!!Βέβαια.
2-3 Ιταλοί, 1 αυστριακός, κάποιοι Σύριοι (ο ενας ο Σελήμ με μεγάλα καταστήματα second hand), κάποιοι Τούρκοι εισαγωγείς οικοδομικών υλικών κλπ. Ολοι παντρεμένοι με κοπέλλες από ΠΜΡ.
Συνολικά είμαστε 52 αλλοδαποί καταγεγραμένοι στη χώρα (δεν υπολογίζω Βουλγαρους, Ρουμάνους και χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ). Υπάρχουν και 3 ανύπαντροι από ....Μπουρκίνα Φάσο (ποδοσφαιριστές της Σερίφφ)
Πάντως με Ελληνες έχουν παντρευτεί πολλές περισσότερες αλλά την έκαναν για Ελλάδα χωρίς προοπτική επανόδου, αν και αν συνεχισει η κρίση προβλέπω να αρχίσουν να μαζευονται προς τα πάνω.
τι τσιγκανακια ειναι αυταparte kapten morgan απο οντεσαα το απολιτο αφτερ ΛΑΣΠΗ!!!!!!!!!!!!!! ΛΕΜΕ!!! ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! τωρα το θημιθικα !!!!!!!!!! ανοιξε πισω απο το ντραιβ στην ποστα βεκια στο κισηινεου μαγαζαρα καινουργια καφε κλαμπ οπαα λεμε!!! στο κισηινεου ανοιγουν σθνεχεια καινουργια μαγαζια τεζα!!!!!!!!