Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 46

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τζαμπα ειναι......... καλά ειναι ο καλός μύλος όλα τα αλέθει...............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις αρχισει και γινεσε ελληναρας και σι αλλαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: διλαδη τι??? στις 3 καργιες η μια δωρο!!!!!!!!!!!!????????????? ΡΕ ΜΠΑς ΚΑΙ ΕΙΣΕ και εση απο τα τρικαλα????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο αυτο το 6αμινο αδερφια ΤΕΡΜΑ ΜΟΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ!!!!! πρεπει να βρουμε αμεσα τροπο νομιμις μονιμης παραμονης στο τιρασπολ !!!!!! αλλα ρε πουστη κανενας μα κανενας δεν εχει καμια ιδεαα!!!!! αλλαν θα αρχισω μου φενετε και εγω τα συνδρομιτικα!!!!!!!!!κολπα!!! μετα απο πολλα χιλιομετρα στο ανατολικο μπλοκ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το τελειο σχεδιο για τον ελληνα πορνοτουριστα!!!!! ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΕΥΤΑ !!!! 6 μινες πραγματικα βασιλιας σε τρια κοντινα σημεια μεταξιτους οπου γινεται κυριολεκτικα ο χαμος του μουνιου!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: το μονο προβλημα στο σχεδιο ειναι Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΙΡΑΣΠΟΛ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:σε  ΑΥΤΟ πρεπει να βρουμε λυση!!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και μιλαο παντα για την καλητερη περιοδο του χρονου για εκει ανοιξη μεχρι φθινοπορο :rockon: :rockon: :rockon: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ μετα και η κριση και τα νεα μετρα και η σκατιλα της ευρωπης !!!!! και επειδη εχω κανει 2μινα ετσι ξερω οτι οι υπολοιπη 6 μινες του χρονου περνανε πολυ χαλαρα λογο ΟΛΙΚΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟς !!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ και καπια ιλικια βλεπεις!!!!  και λογο κρισις να κανο λιανα κατι!!!!!!! ελλαδα και ανεργος να εισε αμα ιπολογισεις ποσα θα χαλασεις για τα αναγκαια σε 6 μινες!!!! και διαβιωσι σκατενια!!! τα 10.000 και βασιλικη διαβιοση <<καργιολες ξιδια καφεδες κλαμπαρες μπανια φαγηταρες>> για 6 μινες ειναι βαλσαμο!!!!!!!!! δεν το ζιζιταω !!!!!!!!!!!!! κατα την γνωμη μου παντα !!!!!!!!!!!!!!!  και το τελεθτεο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι ο συντροφος που θα ειναι μαζι πρεπει να τεριαζεις στον χαρακτηρα!!!!!!!! αλλιος μαπαααααααααα τα καρπουζιιιιι θα πεζετε μπουνιεςςς + η κουραση τα ξιδια κτλ ΚΥΝΔΗΝΟς ΘΑΝΑΤΟς!!!!!!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! ΘΕΛΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΗ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ιδεες για το ποσ θα αραξουμε νομιμα τιρασπολ!!!!!!!!!!
ασε να το ψαξω και θα σου πω...

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αχχχ.......  Odessa και Captain Hook ........  μου λειψαν... ρε γμτ....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ante re molnto κανε μας μαγκες !!!!!!  το θεμα πρεπει να γινει τωραααα την ανοιξη!!!!!!!!

αυτη την μπουχέσα στο καράβι σου την χαρίζω το άλλο την οντεσιτισσα ποτε θα το.............
:fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :knockinb:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Την επενδυση την εχει κανη ηδη δεν  πιστευω να θες να επενδύσω και εγω;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
parte kapten morgan απο οντεσαα το απολιτο αφτερ ΛΑΣΠΗ!!!!!!!!!!!!!! ΛΕΜΕ!!! ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! τωρα το θημιθικα  !!!!!!!!!! ανοιξε πισω απο το ντραιβ στην ποστα βεκια στο κισηινεου  μαγαζαρα καινουργια καφε κλαμπ οπαα λεμε!!!  στο κισηινεου ανοιγουν σθνεχεια καινουργια μαγαζια τεζα!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτη την μπουχέσα στο καράβι σου την χαρίζω το άλλο την οντεσιτισσα ποτε θα το.............
:fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :knockinb:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Την επενδυση την εχει κανη ηδη δεν  πιστευω να θες να επενδύσω και εγω;;;;;;;;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νατος !!! το βρηκες μεγαλε...λοιπον κανεις μια εταιρεια εκει με διευθυντη τον εαυτο σου νοικιαζεις ενα γραφειο και ασ μη δουλευει η εταιρεια απλα καθε χρονο μια λογιστρια σου κανει δηλωση εκει με μηδενικα και με αυτη τη θεση του διευθυντη ,πληρωνοντας βεβαια το ικα τους, παιρνεις αδεια παραμονης για ενα χρονο...και συνεχιζειες αν θελεις και μετα ...τα εξοδα ειναι γυρω στα 500 δολαρσ στην αρχη και μετα καθε μηνα γυρω στα 200 με 300 δολαρσ το μηνα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
νατος !!! το βρηκες μεγαλε...λοιπον κανεις μια εταιρεια εκει με διευθυντη τον εαυτο σου νοικιαζεις ενα γραφειο και ασ μη δουλευει η εταιρεια απλα καθε χρονο μια λογιστρια σου κανει δηλωση εκει με μηδενικα και με αυτη τη θεση του διευθυντη ,πληρωνοντας βεβαια το ικα τους, παιρνεις αδεια παραμονης για ενα χρονο...και συνεχιζειες αν θελεις και μετα ...τα εξοδα ειναι γυρω στα 500 δολαρσ στην αρχη και μετα καθε μηνα γυρω στα 200 με 300 δολαρσ το μηνα
διλαδι εγω με ελληνικο διαβατηριο!!!!!!!!!! μπορο να κανο μονος μου εταιριια στο τιρασπολ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? και να νοικιασο και γραφεια?????????????????????????????????????????????????????????????   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  σιγουρα?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα μηνιαία εξοδα τι ειναι ;; τι αφορουν τα 200 - 300 δολλάρια τον μήνα;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Επιλεγμένες ημερομηνίες +/- 3 ημέρες
368,45 €
Τελική τιμή με φόρους για 1 επιβάτη

Αναχώρηση : Σάββατο 22/1/2011 Από Athens Προς Chisinau

Carpatair
Αναχώρηση Άφιξη Στάσεις
12:20 (ATH) 16:45 (KIV) TSR Λεπτομέρειες
Μόνο 4 θέσεις!
Επιστροφή : Τρίτη 25/1/2011 Από Chisinau Προς Athens

Carpatair
Αναχώρηση Άφιξη Στάσεις
07:00 (KIV) 11:45 (ATH) TSR Λεπτομέρειες
Μόνο 4 θέσεις!  ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΡΧΟΜΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΟ ΖΟΥΜΠΙΤΟςςς ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ αυτο στην ρουμανια για εναν φιλο το μισο σπιτι ειταν γραφειο και το αλλο μισο γαμιστρονας ισογειο ειταν οπα μιλαμε ο φιλαρακος τοτε!!!! εγω ειμουν φοιτιτης και ειχα βιζα απο το πανεπιστιμειο!!! για ρωτα το καλα ρε μολντο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοτε βεβεα για να κανεις εταιρια ιθελες και ενα ρουμανο μεσα με τουλαχιστον 1 τοις εκατο μιλαο για 96  97 και ειχα βαλει μια γκομενα του αρεεε χρονια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: γαμουσαμεεε τοτε οτι θελης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στο βουκουρεστι!!! οπος ειναι διλαδη τιρασπλ τωρα  αλλα ρε μολντο χλομοο το βλεπο!!! ενας κολοιταλος που τα σιζιταγα και την ειχε ψαξει δεν ευγαλε ακρη!!!!!!!!!! και αμα ριξο9 κανα κονε μεγαλο θα με εχουν στο χεριι μετα εκει!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε μας δουλευης το 96 - 97 εισουν φοιτητης;;;;;;;;;;;;;
δηλαδη συνταξιούχος ;;; :think: :think: :think: :think: :think:
εγω ειχα 13 χρονια τοτε τελειωμένο το πανεπιστήμιο μας δουλευης;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε μας δουλευης το 96 - 97 εισουν φοιτητης;;;;;;;;;;;;;
δηλαδη συνταξιούχος ;;; :think: :think: :think: :think: :think:
εγω ειχα 13 χρονια τοτε τελειωμένο το πανεπιστήμιο μας δουλευης;;
ειδικοτητα εκανα τοτε χαιβανε !!! ρεε δεν πας στο βουλγαρικο !!!!!!!!!!! ειπαμε εση βουλγαρια!!! μεχρι το ρουσε επιτρεπετε εχεις αφισει και τους μαθητες σου μονουςςς !!!!!!!!σαβατιατικα!!!!!!!!! εγω επιδη ειμουν καλος φοιτητης :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τελιοσα το πανεπιστιμειο στα 11 χρονια οπα μιλαμεε!!!κιαλα 6 ειδικοτητα!!!!! απο κει μου μεινε το σπορ!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ροθμανια ρεε παλιαααα θυμαμε ποσο σκατοκαριοοολεςςςςςςςς ειναι οι ρουμανες απο τοτε!!!!! και οι αλλες ανατολικες τοτε ειταν στην πεινα ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕς που καναν οι ρουμανες δεν τα καναν πουθενα!!!!!!!! αλου ξεφτιλισμενη φαρα!!!! τωρα σινανταο μερικες μαμαδες που το πεζουν κυριες καθος πρεπει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και γελαο με οπιον εχει παντρεθτη ρουμανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γαμιοντουσαν με οπιοδιποτε ξενο απο 15 εωσ 80 χρονον και φερναν και της μαναδες και της ξαδερφες να γαμιθουνε μετα!!!!!!!!!!!!!! ι πιο ξεφτιλισμενη φαρα ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!!!!!!! αρεεε αναμνησεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
διλαδι εγω με ελληνικο διαβατηριο!!!!!!!!!! μπορο να κανο μονος μου εταιριια στο τιρασπολ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? και να νοικιασο και γραφεια?????????????????????????????????????????????????????????????   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  σιγουρα?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 
βαζεις και μια γκομενα με 10 % ...αυτο ειναι το προβλημα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom