You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 747K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια για γαμο κανουν οι μολδαβες?κανα πιατο φαγητο ξερουν να φτιαχνου?απο σιδερομα πως τα πανε?
το άλλο με τον ΤΟΤΤΟ το ξέρεις;;;;;;;;;;;;;;
ουτε τα κρεβατια να στρωνουν μονο να τα ξεστρωνουν....
εεεεεεε μην τα θελουμε και όλλα δικά μας διαλεξε και παρε.
grandmastergz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παλι τα ιδια θα λεμε?????????????
ακυρο εχω δωση σε όλλες τις βιζιτες μετα την εμπειρια της μολδαβιας
( κισινεφ-τιρασπολ κλπ) και περιχώρων.
δλδ... οποιος παει μολδαβια...ξεχναει και το ονομα του ???
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
δλδ... οποιος παει μολδαβια...ξεχναει και το ονομα του ???
Εξαρτάται απο το μετρο σύγκρισης.
το καταλαβες ή να το κάνω ποιο λιανά;;;;;;;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Άλαν, άσε τα ανέκδοτα και γράψε τίποτα περί Σόφιας, διψάει ο λαός
Παίκτη ειπαμε τέλος.....οταν και εφ'οσον θελω θα δινω πληροφοριες δωρεαν..... προς το παρόν ειναι συνδρομιτικές....
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
poso παει η συνδρομη αλλαν??? για βγαλε τιμολογιο και χρεωσεις 45 μερες μεχρι τον μαρτιο μεινανε σου ρθε καμια ιδεα?? για την μετεγκατασταση βορεια????????????? αμα ειμασταν τωρα τιρασπολ πχ θα βαζαμε την μαγειρησα να φτιαξει καμια σουπα και κανα κοψιδι και θα τραβαγαμε και μια πρωινη παρτουζα η μαγειρισα κοστηζει 50 δολαρια τον μινα και τα κοριτσια τσαμπα βλαχοπουλες παραμιθιασμενες ααρεεεεεεεε τιρασπολ ξανθο μουνι τρελο γαμισι κατα το απογεθματακι θα στελναμε τα κοριτσια θα ριχναμε εναν υπνακο και κατα της 9 θα την καναμε για χαι κατασταση οντεσα με το αμαξι οπα τεζα μεσα στο παλαντιουμ μεχρι το προι μετα κατα της 5 θα πιγεναμε για καριολες μαζι με καργιολες στο αφτεραδικο καπταιν χουκ οπααααα λεμμεε και κατα της 9 το πρωι γιααααα καφε και σουσι στο φανκονε οπου σκανεε ολα τα νθχτοαλοογααα !!!!!!!αρεεεεεεεε ζωη και κοταααααααα!!!! χαιλικια τεζααααα ναταν τα νιατα δυο φορες τα γειρατια καμια!!!!!!!!!! το απογεθμα μετα απο καμια παρτουζιτζα μεσιμεριανη στην οντεσσα πισο τιρασπολ για αραγμα κοματια μεχρι την τριτι !!!!!τεταρτι πεμτη παρασκευη παρτυ με τα τιρασπολιοτικα κοριτσια σαβατο βουρ κισηινεου για λασπιιι!!!!!!!!!!!!!!! οπααααα κανα 6 αμινο !!!!!! ε κατα τον οκτομβρη ελλαδα πισο για ξεκουραση!!!!!!!!!! αχχχχχ τιρασπολ ολεοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! το κοστος για το 6 αμινο ειναι για 2 σχετικα ατομα με ανατολικο μπλοκ και διαβιοση βασιλικη αμαξι θα εχουμε απο ελλαδα η ρουμανια βεβεα γυρο στα 10.000 ευρα το ατομο 5 παντελονι και 5 σε καρτα για αναληψη ολα !!! γινετε και με λιγοτερα αλλα η το κανεις καλα η αστο!!! και ειπαμε με βαση διαβιοσης το τιρασπολ παντα !!! τσαμβα σπιτι βενζινες φαγητα κτλ διλαδηΠαίκτη ειπαμε τέλος.....οταν και εφ'οσον θελω θα δινω πληροφοριες δωρεαν..... προς το παρόν ειναι συνδρομιτικές....
Συνημμένα
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ασε το ξανθο το παλιο ...οταν ερθεις και δεις το καινουργιο ξανθο ουτε ο γιατρος δε σε ξυπναει...το χτυπησα χτες βραδυ ...ασε φιλε ...εδωσα ρεσταΤα θέλη ο
και σενα δουλεια δεν εχεις;;;;;;;;;;;;;
για βαλε το μορω το ξανθο λιγο στο σκαυπε να παρω την δόση μου.....
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωρεαν??????Παίκτη ειπαμε τέλος.....οταν και εφ'οσον θελω θα δινω πληροφοριες δωρεαν..... προς το παρόν ειναι συνδρομιτικές....
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε συντροφε μετετοιο ονομα που εχεις και στην ελλαδα το ξεχναςδλδ... οποιος παει μολδαβια...ξεχναει και το ονομα του ???
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μεγαλε εισαι ονομα και πραμα ...για γυναικα παντως δε ψαχνειςρε παιδια για γαμο κανουν οι μολδαβες?κανα πιατο φαγητο ξερουν να φτιαχνου?απο σιδερομα πως τα πανε?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
poso παει η συνδρομη αλλαν??? για βγαλε τιμολογιο και χρεωσεις 45 μερες μεχρι τον μαρτιο μεινανε σου ρθε καμια ιδεα?? για την μετεγκατασταση βορεια????????????? αμα ειμασταν τωρα τιρασπολ πχ θα βαζαμε την μαγειρησα να φτιαξει καμια σουπα και κανα κοψιδι και θα τραβαγαμε και μια πρωινη παρτουζα η μαγειρισα κοστηζει 50 δολαρια τον μινα και τα κοριτσια τσαμπα βλαχοπουλες παραμιθιασμενες ααρεεεεεεεε τιρασπολ ξανθο μουνι τρελο γαμισι κατα το απογεθματακι θα στελναμε τα κοριτσια θα ριχναμε εναν υπνακο και κατα της 9 θα την καναμε για χαι κατασταση οντεσα με το αμαξι οπα τεζα μεσα στο παλαντιουμ μεχρι το προι μετα κατα της 5 θα πιγεναμε για καριολες μαζι με καργιολες στο αφτεραδικο καπταιν χουκ οπααααα λεμμεε και κατα της 9 το πρωι γιααααα καφε και σουσι στο φανκονε οπου σκανεε ολα τα νθχτοαλοογααα !!!!!!!αρεεεεεεεε ζωη και κοταααααααα!!!! χαιλικια τεζααααα ναταν τα νιατα δυο φορες τα γειρατια καμια!!!!!!!!!!
Τα ξανθά ειναι οι μαγείρισσες;;;;;;;;;;;;;;;;
τι την θελεις τι δουλεια ρεεεεεεε...... λεφτα υπάρχουν............. φυγαμε............
Οι συνδρομητικές πληροφοριες ειναι γι αυτους που δεν προσφερουν τιποτα εκτος απο ερωτήσεις ...για τα ενεργά μελη δεν ισχύει.........
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ασε το ξανθο το παλιο ...οταν ερθεις και δεις το καινουργιο ξανθο ουτε ο γιατρος δε σε ξυπναει...το χτυπησα χτες βραδυ ...ασε φιλε ...εδωσα ρεστα
Βάλθηκες να μας τρελάνης τωρα στα γεράματα ή μας δουλευης;;;;;;;;;;;;
Ρε πουροτηνειτζερ εχεις και καποια ηλικια μην το ξεχνάς..........
Για στήστο μπροστα στον φακο να το δω ειμαι ονλάιν για σενα παντα.......
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βάλθηκες να μας τρελάνης τωρα στα γεράματα ή μας δουλευης;;;;;;;;;;;;
Ρε πουροτηνειτζερ εχεις και καποια ηλικια μην το ξεχνάς..........
Για στήστο μπροστα στον φακο να το δω ειμαι ονλάιν για σενα παντα.......
σημερα το βραδυ γυρω στις 10 θα στο δειξω
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σημερα το βραδυ γυρω στις 10 θα στο δειξω
ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΜΟΛΔΑΒΙΑ (κισιναου αλλά θα μείνω Τιρασπολ);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
γουσταρω τις ξανθιες τυπου Χαιβαν δοκτορ στην προιγουμενη σελίδα.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μετα απο αυτο το 6αμινο αδερφια ΤΕΡΜΑ ΜΟΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ!!!!! πρεπει να βρουμε αμεσα τροπο νομιμις μονιμης παραμονης στο τιρασπολ !!!!!! αλλα ρε πουστη κανενας μα κανενας δεν εχει καμια ιδεαα!!!!! αλλαν θα αρχισω μου φενετε και εγω τα συνδρομιτικα!!!!!!!!!κολπα!!! μετα απο πολλα χιλιομετρα στο ανατολικο μπλοκ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το τελειο σχεδιο για τον ελληνα πορνοτουριστα!!!!! ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΕΥΤΑ !!!! 6 μινες πραγματικα βασιλιας σε τρια κοντινα σημεια μεταξιτους οπου γινεται κυριολεκτικα ο χαμος του μουνιου!!!!!!!!!! το μονο προβλημα στο σχεδιο ειναι Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΙΡΑΣΠΟΛ σε ΑΥΤΟ πρεπει να βρουμε λυση!!!!!!!!!!! και μιλαο παντα για την καλητερη περιοδο του χρονου για εκει ανοιξη μεχρι φθινοπορο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ μετα και η κριση και τα νεα μετρα και η σκατιλα της ευρωπης !!!!! και επειδη εχω κανει 2μινα ετσι ξερω οτι οι υπολοιπη 6 μινες του χρονου περνανε πολυ χαλαρα λογο ΟΛΙΚΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟς !!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ και καπια ιλικια βλεπεις!!!! και λογο κρισις να κανο λιανα κατι!!!!!!! ελλαδα και ανεργος να εισε αμα ιπολογισεις ποσα θα χαλασεις για τα αναγκαια σε 6 μινες!!!! και διαβιωσι σκατενια!!! τα 10.000 και βασιλικη διαβιοση <<καργιολες ξιδια καφεδες κλαμπαρες μπανια φαγηταρες>> για 6 μινες ειναι βαλσαμο!!!!!!!!! δεν το ζιζιταω !!!!!!!!!!!!! κατα την γνωμη μου παντα !!!!!!!!!!!!!!! και το τελεθτεο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι ο συντροφος που θα ειναι μαζι πρεπει να τεριαζεις στον χαρακτηρα!!!!!!!! αλλιος μαπαααααααααα τα καρπουζιιιιι θα πεζετε μπουνιεςςς + η κουραση τα ξιδια κτλ ΚΥΝΔΗΝΟς ΘΑΝΑΤΟς!!!!!!!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! ΘΕΛΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΗ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ιδεες για το ποσ θα αραξουμε νομιμα τιρασπολ!!!!!!!!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μετα απο αυτο το 6αμινο αδερφια ΤΕΡΜΑ ΜΟΝΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ!!!!! πρεπει να βρουμε αμεσα τροπο νομιμις μονιμης παραμονης στο τιρασπολ !!!!!! αλλα ρε πουστη κανενας μα κανενας δεν εχει καμια ιδεαα!!!!! αλλαν θα αρχισω μου φενετε και εγω τα συνδρομιτικα!!!!!!!!!κολπα!!!
Ειπαμε ελ γκρεκο VIP kai telos.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καντο λιανα ρε αλλαν?????????? να καταλαβω και γω!!!!!!!!!! ΛΙΑΝΑΑΑ ΚΑΝΤΟ!!!!!!!!!! na parte kai mia οντεσιοτησα κανονικη οχι καργιολα οπου σαν και αυτη υπαρχουν χιλαδες οδεσσα το καλοκαιρη
Ειπαμε ελ γκρεκο VIP kai telos.
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
den mporo tora eimai apisxolimenosκαντο λιανα ρε αλλαν?????????? να καταλαβω και γω!!!!!!!!!! ΛΙΑΝΑΑΑ ΚΑΝΤΟ!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις