Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντος μολντο εχεις γουστο !!!! το 92 θιμαμε ειχα γκομενα μια καργια ρουμανα που ειχε γυρισει ολον τον πλανητη  :knockinb: :fuck1: και μου εστελνε φοτογραφιες απο κοστα ρικα ακριβος ετσι ειταν τα μαγαζια το 92 στην κοστα ρικα !!! αμα βρω της φοτογραφιες θα τησ βαλω!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: δεν πιστευω να εχεις παει>>> ???  ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ εμεισ οι κουμουνιστοσημοριτομπιχτες ειμαστε για λατινοαμερικα και αραπια!! :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν το εξω του μαγαζιου τι θα το κανουμε??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: τα τραπεζια βεβεα αμα τα βγαλουμε σε πληστιριαζμο για κουμουνιστικες αντικες θα κονομισουμε χοντρα λευτα!!!!! to φαγητο βεβεα ειναι παρα πολη καλο! ο μουζακας και το σουβλακι μαγκεςς ειναι οπα!!! λεμε!! αλλα ρε μολντο ο ανταγονισμος εχει φτιαξει μαγαζια παλατια ρε φιλε!!!!!  ξεπλενης τιποτα μαυρα λευτα ??  :think: :think: :think: με τα νοικια που ξερω για κισηινεου πωσ την βγαζεις :think: :think: :think: :think: βεβεα οι δουλιες στο κισηινεου ειναι σε τεραστια αναδο και τα μεροκαματα φτηνα !!! αλλα τα νοικια και οι πρωτες ιλες ειναι ακριβοτερα απο ευρωπη :think: :think: :think: :think: :think: συν τα κουμουνιστικα γαμισιατικα ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟ  ΝΑ ΒΑΓΑΖΕΙς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΔΕΡΦΕ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΛΝΤΟ!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΙ??????????

Συνημμένα

• 374_1280232833_204.jpg
    374_1280232833_204.jpg
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 374_1280232824_48.jpg
    374_1280232824_48.jpg
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 64

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρα ειναι το μαγαζι...  αμα θελει ο μολντο θα του κανει ανακαινηση.....

Εγω παντως μεταχαρας να σε βοηθησω οπως μπορω... στην διακοσμηση... εχω σχετικες σπουδες...  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Εγω παντως μεταχαρας να σε βοηθησω οπως μπορω... στην διακοσμηση... εχω σχετικες σπουδες...  :grin:

οι Φωτογραφιες που βλέπετε ειναι παλιες καθως και η διακοσμηση...
η οποια  άλλαξε και ανακαινίστηκε πρόσφατα το μαγαζι.
οπότε αυτες οι φωτό καμια σχεση με την σημερινή εμφάνιση του μαγαζιού.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παντος μολντο εχεις γουστο !!!! το 92 θιμαμε ειχα γκομενα μια καργια ρουμανα που ειχε γυρισει ολον τον πλανητη  :knockinb: :fuck1: και μου εστελνε φοτογραφιες απο κοστα ρικα ακριβος ετσι ειταν τα μαγαζια το 92 στην κοστα ρικα !!! αμα βρω της φοτογραφιες θα τησ βαλω!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: δεν πιστευω να εχεις παει>>> ???  ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ εμεισ οι κουμουνιστοσημοριτομπιχτες ειμαστε για λατινοαμερικα και αραπια!! :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν το εξω του μαγαζιου τι θα το κανουμε??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: τα τραπεζια βεβεα αμα τα βγαλουμε σε πληστιριαζμο για κουμουνιστικες αντικες θα κονομισουμε χοντρα λευτα!!!!! to φαγητο βεβεα ειναι παρα πολη καλο! ο μουζακας και το σουβλακι μαγκεςς ειναι οπα!!! λεμε!! αλλα ρε μολντο ο ανταγονισμος εχει φτιαξει μαγαζια παλατια ρε φιλε!!!!!  ξεπλενης τιποτα μαυρα λευτα ??  :think: :think: :think: με τα νοικια που ξερω για κισηινεου πωσ την βγαζεις :think: :think: :think: :think: βεβεα οι δουλιες στο κισηινεου ειναι σε τεραστια αναδο και τα μεροκαματα φτηνα !!! αλλα τα νοικια και οι πρωτες ιλες ειναι ακριβοτερα απο ευρωπη :think: :think: :think: :think: :think: συν τα κουμουνιστικα γαμισιατικα ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟ  ΝΑ ΒΑΓΑΖΕΙς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΔΕΡΦΕ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΛΝΤΟ!!!! ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΙ??????????

Χαιβάν εισαι ανενημερωτος ο Μολντο δεν πληρωνη ενοικια εισπράτει........................
ειναι ιδιοκτητης μεγαλου ακινητου στο κεντρο της πόλης οπου και στεγαζεται και το Ελ Γκρέκο και εισπρατει ........

Τωρα αν το κανουμε στριπτιζάδικο δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα απο εξω θα βαλουμε εσενα και τον Ρεντ στις δημοσιεσ σχεσεις και με τις γνωριμιες σας θα το εχετε πάντα γεματο το μαγαζί.....

αυτο που με προβληματιζει ειναι το ονομαθα τοαφησουμεως εχει;;; η θα το ονομάσουμε Μπουρδελο - Ελλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αγορανομικός υπεύθυνος - Διευθυντης ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ βεβαίως βεβαίως.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αυτη ειναι η πισω αυλη που ειχα το περασμενο καλοκαιρι ...τωρα ειναι τελειως διαφορετικο μετα την ανακαινηση που του εκανα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χαιβάν εισαι ανενημερωτος ο Μολντο δεν πληρωνη ενοικια εισπράτει........................
ειναι ιδιοκτητης μεγαλου ακινητου στο κεντρο της πόλης οπου και στεγαζεται και το Ελ Γκρέκο και εισπρατει ........

Τωρα αν το κανουμε στριπτιζάδικο δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα απο εξω θα βαλουμε εσενα και τον Ρεντ στις δημοσιεσ σχεσεις και με τις γνωριμιες σας θα το εχετε πάντα γεματο το μαγαζί.....

αυτο που με προβληματιζει ειναι το ονομαθα τοαφησουμεως εχει;;; η θα το ονομάσουμε Μπουρδελο - Ελλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αγορανομικός υπεύθυνος - Διευθυντης ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ βεβαίως βεβαίως.
ειδεσ τι κανε η σωστη ενημερωση φιλε πρωκτολογε...οχι μονο αυτο ειναι δικο μου αλλα και αλλα μαγαζια οπως και γραφεια απο τα οποια παιρνω ενοικια...γι αυτο και δε χρειαζεται να πληρωνω οταν γαμαω...μονο το οτι εχεις μετραει και οι γκομενες τσιμπανε επειδη εχουν ελπιδες οτι θα γινουν η κυρια αφεντικου...καλα που εχω και μαρτυρες οπως ο ευσωμος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

να εισαι καλα ...μπορει να χρειαστω τις συμβουλες σου για το καλοκαιρι που κανω την αυλη στο δρομο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πολλα τα λευτα μολντο!!! λοιπον που θα κανουμε το στριπτιζαδικο!!??? θα σου δωσο και σοματοφιλακινα να εισε και ασφαλης!!!!!!  εχεις καμια σαλα καλη?? αλλαν το μαγαζι θα το βγαλουμε σφεντονα!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• 192662-03secure.jpg
    192662-03secure.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • teza.png
    teza.png
    322,7 KB · Εμφανίσεις: 50

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να και οι επιγραφες !!!! θα βαλουμε ανμινιστρατορα τον μολντο γιατι εχει την μονιμη παραμονη εκει χοντρε εση θα εισε ο καλητεχνικος διευθηντης !!!!!!!!!!  εγω θα ειμαι στα τηλεφονα για κρατησεις κτλ ολον τον καλο τον κοσμο θα φερνο ο μολντο 50 και εμεις οι δυο απο 50 τοις εκατο  δυα 2 και στα εξοδα και στα εσοδα!! εχεις καλητερη προταση???

Συνημμένα

• neonstripclub.jpg
    neonstripclub.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 308727604_UrnfG-M.jpg
    308727604_UrnfG-M.jpg
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 39

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ειδεσ τι κανε η σωστη ενημερωση φιλε πρωκτολογε...οχι μονο αυτο ειναι δικο μου αλλα και αλλα μαγαζια οπως και γραφεια απο τα οποια παιρνω ενοικια...γι αυτο και δε χρειαζεται να πληρωνω οταν γαμαω...μονο το οτι εχεις μετραει και οι γκομενες τσιμπανε επειδη εχουν ελπιδες οτι θα γινουν η κυρια αφεντικου...καλα που εχω και μαρτυρες οπως ο ευσωμος
αδερφε θελης να κανουμε καμια ανταλαγη με το σπιτακι μου στο βουκουρεστι????  βεβεα τα δικα σου ακοινιτα ειναι μεγαλητερα σε αξια αλλα θα τα βρουμε στο στριπτιζαδικο  προσεχε μονο μην ακουση τι γραφης εδω η πρωιν σου ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΗς ΦΙΛΕς ΤΗς!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!!!! ειπαμε μολντο και ο τσαουσεσκου τα ιδια ελεγε στους ρουμανους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και λιγο πριν τον φανε  μου αφισε το σπιτακι στην φοτογραφια γιατη η γκομενα του ειταν ερωτευμενη με εμενα και ηξερε οτι θα καλοπερναει μαζι μου  Υ.Γ ΜΟΛΝΤΟ ΑΠΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙς ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??  Η ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΗ κυρια αφεντικου ειχε χεστη στα ταλαρα με τον μολντο εκατομιρια μιλαμε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μολντο αντε να το κανουμε στριπτιζαδικο τορα που γιρναει ο καιρος !!! αιντεεεεεεε

Συνημμένα

• 723_13076452_The Palace Of The Parliament in Bucharest_Remus.jpg
    723_13076452_The Palace Of The Parliament in Bucharest_Remus.jpg
    175,1 KB · Εμφανίσεις: 59

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
να και οι επιγραφες !!!! θα βαλουμε ανμινιστρατορα τον μολντο γιατι εχει την μονιμη παραμονη εκει χοντρε εση θα εισε ο καλητεχνικος διευθηντης !!!!!!!!!!  εγω θα ειμαι στα τηλεφονα για κρατησεις κτλ ολον τον καλο τον κοσμο θα φερνο ο μολντο 50 και εμεις οι δυο απο 50 τοις εκατο  δυα 2 και στα εξοδα και στα εσοδα!! εχεις καλητερη προταση???

ΤΑ ΕΧΕΙς ΠΑΊΞΗ ΤΕΛΕΊΩς ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΊΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ.
ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΑΘΗ.

ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;(ΚΟΙΝΟΣ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑΣ;; )

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΑΘΗ.

ρε χαιβανε η μολδαβια εχει αλλα κολπα δεν ειναι ελλαδα τα εχεις μπλεξει τα μπουτια σου παλι :2funny: :2funny: :2funny: πια επιθετικοτιτα :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: κανονισε την πορεια σου μεχρι την ανοιξη δεν εχουμε πολη καιρο!!!!!  υ.γ ο ρεντ ειναι ειδικευμενος στα αυτοφορα για νυχτομαγαζα!!! με ενα 50 ευρο αμα χριαστη θα καθετε το βραδυ<< εχει και εξοδα ο συντροφος να βγαλει κανα φραγκακι>>!!! αλλα η μολδαβια εχει αλλα κολπα λεμε!!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε θελης να κανουμε καμια ανταλαγη με το σπιτακι μου στο βουκουρεστι????  βεβεα τα δικα σου ακοινιτα ειναι μεγαλητερα σε αξια αλλα θα τα βρουμε στο στριπτιζαδικο  προσεχε μονο μην ακουση τι γραφης εδω η πρωιν σου ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΗς ΦΙΛΕς ΤΗς!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!!!! ειπαμε μολντο και ο τσαουσεσκου τα ιδια ελεγε στους ρουμανους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και λιγο πριν τον φανε  μου αφισε το σπιτακι στην φοτογραφια γιατη η γκομενα του ειταν ερωτευμενη με εμενα και ηξερε οτι θα καλοπερναει μαζι μου  Υ.Γ ΜΟΛΝΤΟ ΑΠΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙς ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??  Η ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΗ κυρια αφεντικου ειχε χεστη στα ταλαρα με τον μολντο εκατομιρια μιλαμε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μολντο αντε να το κανουμε στριπτιζαδικο τορα που γιρναει ο καιρος !!! αιντεεεεεεε
αγαπητε και μαλλον πολυ καιρο αγαμητε φιλε ...οταν εβγαλα το διαζυγιο η πρωην μου αγαπημενη κυρια υπεγραψε ενα ωραιο χαρτι στο δικηγορο οτι δεν εχει καμια απαιτηση απο οτιδηποτε εχω εγω ...γι αυτο λοιπον μην ανυσηχεις για μενα...να ανυσηχεις για τον εαυτουλη σου ...σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου...οπως εκανα και παλια ετσι και τωρα τους γραφω ολους στα παπαρια μου που οταν σηκωνονται σκιζουν τις υπεροχες μολδαβες

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΑΘΗ.

παντως εγω οχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε θελης να κανουμε καμια ανταλαγη με το σπιτακι μου στο βουκουρεστι????  βεβεα τα δικα σου ακοινιτα ειναι μεγαλητερα σε αξια αλλα θα τα βρουμε στο στριπτιζαδικο  προσεχε μονο μην ακουση τι γραφης εδω η πρωιν σου ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΗς ΦΙΛΕς ΤΗς!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!!!! ειπαμε μολντο και ο τσαουσεσκου τα ιδια ελεγε στους ρουμανους
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Aπο μικρο κι απο ΤΡΕΛΛΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:μαθαινεις την αληθεια :helpplea: :helpplea: :helpplea: 

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλλη μια δουλια που παει μπουνια!!!!!!! στο κισινεου ειναι ενα μαγαζι μεε ρουχα για σκηλακια η μλακιες που φοραει το σκηλακι κανουν 150 ευρα!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: και ολες η καθος πρεπει καργιες τα χονουν γερα για τα σκοιλακια τους και της γατουλες τους μου εστηλε την φοτο η καργια μου για να καταλαβο το θεμα!!!!!!! :
μηπως σου τελειωσε η θεραπεια σου κε "γιατρε"??εχεις αρχισει τι παραληρημα παλι  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητε και μαλλον πολυ καιρο αγαμητε φιλε ...οταν εβγαλα το διαζυγιο η πρωην μου αγαπημενη κυρια υπεγραψε ενα ωραιο χαρτι στο δικηγορο οτι δεν εχει καμια απαιτηση απο οτιδηποτε εχω εγω ...γι αυτο λοιπον μην ανυσηχεις για μενα...να ανυσηχεις για τον εαυτουλη σου ...σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου...οπως εκανα και παλια ετσι και τωρα τους γραφω ολους στα παπαρια μου που οταν σηκωνονται σκιζουν τις υπεροχες μολδαβες
:fart-in-bed:σιγα καλε τρομαξαμε
και βασικα,σας επιστευσαμε :grin: :grin: :grin: :grin:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κσλά ρε παπάρες...φωτό από το mamba ανεβάζετε;;
....
δεν πάτε καλά
καλα ρε παληκαρι,,τοσο καιρο τωρα το καταλαβες?? :helpplea:
δηλ απο αλλου να βρει φωτογραφιες ο κυριος "γιατρος"?? :think: :think:
απο το πρωσωπικο του αρχειο?? :2funny: :2funny: :2funny:

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
.οχι μονο αυτο ειναι δικο μου αλλα και αλλα μαγαζια οπως και γραφεια απο τα οποια παιρνω ενοικια..
"ενα νερο κυρα βαγγελιω."σε ντο ελλασων :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
παρε και κανα αυτοκινητο τοτε με τα ενοικια,ασε χωρο για τους ταπεινους στην "μασρουτκα" :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom