αντε ρε παιδια,θα παει καποιος τελικα,οχι οτι εχουμε αναγκη με τοσα ακινητα, αλλα..ακριβηνε κ το "κομιστρο" στην μασρουτκα παλι.. :'( :'( :'(el-greco.hq.md den ξερω να το δωσω αλιως αλλα γιατρε μπες λιγο να δεις το μαγαζι μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 747K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το μονο σιγουρο ειναι αυτο,μπραβο "γιατρε",λες κ κανα σωστοαδερφε θελης να κανουμε καμια ανταλαγη με το σπιτακι μου στο βουκουρεστι???? βεβεα τα δικα σου ακοινιτα ειναι μεγαλητερα σε αξια αλλα θα τα βρουμε στο στριπτιζαδικο προσεχε μονο μην ακουση τι γραφης εδω η πρωιν σου ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΗς ΦΙΛΕς ΤΗς!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!!!! ειπαμε μολντο και ο τσαουσεσκου τα ιδια ελεγε στους ρουμανους
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αρτι αφιχθεις ,απο τα χιονισμενα καρπαθια,ουκρανιας,ειπα να μπω και να ξεδωσω παιδες,αυριο θα ασχολειθω με κωλοτουμπολαγνο και τις "ιατρικες" πληροφοριες
ειδα εχουμε "ρεντα" και πληροφοριες πολλες παλι
Μόλντο σου ελειψε ο μπετονιέρας;;;;;;;;;;;;;;;;
Φατον τωρα που τον εψαχνες............................
εχασες επεισόδια πολλά Μπετονιερα ασε οτι και να πεις θα εισαι φαουλ.
Ανεβηκα Κισινεφ -Τιρασπολ τον προιγουμενο μηνα ... ακου λοιπον
1) Μολντο πολυ λαρτζ σε όλλα εξοδα - κερασματα-βολτες - Ντεβουσκες κλπ διαφορά τεραστια απο
την προιγουμενη συναντηση μου οπότε αδικα του τα χώνεις κολοτουμπα μεγαλη.
2) Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ανακαινισμενο για 2η φορά σε ενα χρόνο ΧΛΙΔΑ μεγάλη και καθε βραδυ της
πουτάνας απο γκομεννες μεσα στο μαγαζί πολλές και αστερατες.
3) Τιρασπολ ολλα τα λεφτα σε διαθεση και παρεα να διαβασης τιμες.
4) Γιατρος δεν ενεφανίσθη
5) Δεν ξερω το ρολλο παίζη η επαρχια της Ουκρανιας αλλα οι γκομενες στο Κισινεφ ανεβασαν
ταρίφες κατα 50 ευρω (τα 100 τα κανανε 150 ασχετου χρονου βίζιτας).
αυτα αντε πολλά εγραψα τους ελειψες ομως πολυ του Μολντο & χαιβάν Ντοκτορ.
Κυριοι περαστκά σας φατε τον στην μάπα τωρα.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αγαπητε και σιγουρα γαμημενε προσφατα <<τιρασπολ>> φιλε ... μην γαμεις πολλη ασε και τιποτα για τουσ αλλους συντροφους ξεχασες τα εργαλια σου τιρασπολ !!!αγαπητε και μαλλον πολυ καιρο αγαμητε φιλε ...οταν εβγαλα το διαζυγιο η πρωην μου αγαπημενη κυρια υπεγραψε ενα ωραιο χαρτι στο δικηγορο οτι δεν εχει καμια απαιτηση απο οτιδηποτε εχω εγω ...γι αυτο λοιπον μην ανυσηχεις για μενα...να ανυσηχεις για τον εαυτουλη σου ...σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου...οπως εκανα και παλια ετσι και τωρα τους γραφω ολους στα παπαρια μου που οταν σηκωνονται σκιζουν τις υπεροχες μολδαβες
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αγαπητε και σιγουρα γαμημενε προσφατα <<τιρασπολ>> φιλε ... μην γαμεις πολλη ασε και τιποτα για τουσ αλλους συντροφους ξεχασες τα εργαλια σου τιρασπολ !!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
2) Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ανακαινισμενο για 2η φορά σε ενα χρόνο ΧΛΙΔΑ μεγάλη και καθε βραδυ της
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Γιατι γελάς ρε χαιβάνι;;;;;;;;;;;; πολες και μαλιστα πολυ πολυ καλές τι να σου πω;;;;;;;
φαντάσου οτι δεν ειθελα να φυγω το βραδυ απο εκει δεν πηγα ουτε πλανετ ουτε σιτυ ουτε χολυγουντ εκει ηταν όλλα τα λεφτα ελ γκρεκο φοβερη ανοδος σε ποιότητα κόσμου.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ξερο ξερο!!!!!!!!! σου δοσε και εσενα δορω μετα μιγοσκοτοστρα??? ποσα σουβλακια σε κερναει καθε φορα???? χαιβανι παραμυθα κολοτουμπες και εση αλλα ρεντ-μπετο-ρεμπετις εεε ρεεεεε πειναα μλεμε!!!!!!!!Γιατι γελάς ρε χαιβάνι;;;;;;;;;;;; πολες και μαλιστα πολυ πολυ καλές τι να σου πω;;;;;;;
φαντάσου οτι δεν ειθελα να φυγω το βραδυ απο εκει δεν πηγα ουτε πλανετ ουτε σιτυ ουτε χολυγουντ εκει ηταν όλλα τα λεφτα ελ γκρεκο φοβερη ανοδος σε ποιότητα κόσμου.
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η αληθεια να λεγετε!!!!!!!!!!!!! ο μολντο και καιρναει και γαμο τα φαγητα φτιαχνει!! και πλακατζης ειναι και ταβλαδορος καλος ειναι και μονο εκει μπορεις να πιεις ελληνικο οριτζιναλ φραπε !!!!οπουδιποτ αλου στο κισηινεου δεν βρισκεις φραπε που να πινετε!! αααααα ολα κιολα η αληθεια να λεγετε!!!!!!!! βεβεα ο ανταγονισμος παει με χιλια οχι στην ποιοτητα του φαγητου εκει ο μολντο περνει 10!!!! αλλα στα υπεροχα οπτικα !!!!!!!!!!!μαγαζια palatia που φτιαξαν οι μολδαβοι!!! milame ti na klash η αθηνα!! σε κανα χρονο ετσι οποσ πανε στο κισηινεου :S :S :S :S η απολητη ρωσικη χλιδα!!!! μιλαμε στα μαγαζια τους εχω παθει πλακα!!!!!!! εχο ποσταρει και μερικα εδω!!! αλλα ρε πουστη υπαρχουν πολλα παραλογα στο θεμα αυτο!!! μαλλον ξεπλενουν μαυρο χρημα οι προυχοντες !!!!! μαλλον!!!!!! Y.Γ να και μια φοτογραφεια του οταν ειταν μοντελος καμακερο κουμουνιστης πριν 39 χρονια !!!!!! απο εκει του εχουν μεινη τα μουσια
Συνημμένα
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
που να πιασει και η ανοιξη φιλε...ουτε τυρακι δε θα μεινει ...θα το φαει ολο ο λακηςΨωμι ελια και κωτσο βασιλια!!
Ετσι τη βγαζουμε στη Μολδαβια!!
Να ΄ναι καλα ο Μολδο που κερναει και λιγο τυρακι
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα σαπια δοντια ξεχασες....η αληθεια να λεγετε!!!!!!!!!!!!! ο μολντο και καιρναει και γαμο τα φαγητα φτιαχνει!! και πλακατζης ειναι και ταβλαδορος καλος ειναι και μονο εκει μπορεις να πιεις ελληνικο οριτζιναλ φραπε !!!!οπουδιποτ αλου στο κισηινεου δεν βρισκεις φραπε που να πινετε!! αααααα ολα κιολα η αληθεια να λεγετε!!!!!!!! βεβεα ο ανταγονισμος παει με χιλια οχι στην ποιοτητα του φαγητου εκει ο μολντο περνει 10!!!! αλλα στα υπεροχα οπτικα !!!!!!!!!!!μαγαζια palatia που φτιαξαν οι μολδαβοι!!! milame ti na klash η αθηνα!! σε κανα χρονο ετσι οποσ πανε στο κισηινεου :S :S :S :S η απολητη ρωσικη χλιδα!!!! μιλαμε στα μαγαζια τους εχω παθει πλακα!!!!!!! εχο ποσταρει και μερικα εδω!!! αλλα ρε πουστη υπαρχουν πολλα παραλογα στο θεμα αυτο!!! μαλλον ξεπλενουν μαυρο χρημα οι προυχοντες !!!!! μαλλον!!!!!! Y.Γ να και μια φοτογραφεια του οταν ειταν μοντελος καμακερο κουμουνιστης πριν 39 χρονια !!!!!! απο εκει του εχουν μεινη τα μουσια
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αγαπητε και σιγουρα γαμημενε προσφατα <<τιρασπολ>> φιλε ... μην γαμεις πολλη ασε και τιποτα για τουσ αλλους συντροφους ξεχασες τα εργαλια σου τιρασπολ !!!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν εννοεις τα καρπαθια της ουκρανιας...ασε σε προλαβε αλλος....τσιμος ο κοκκινοςαρτι αφιχθεις ,απο τα χιονισμενα καρπαθια,ουκρανιας,ειπα να μπω και να ξεδωσω παιδες,αυριο θα ασχολειθω με κωλοτουμπολαγνο και τις "ιατρικες" πληροφοριες
ειδα εχουμε "ρεντα" και πληροφοριες πολλες παλι
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ζηλιαρουλη!!!!! ε τι να κανουμε θα βρουμε και για σενα λιγο χωρο ...αμα εισαι καλο παιδιθα βαλετε κι αντισκηνο κε κολοτουμπολαγνε για να μεινετε?? εχει χωρο??
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πουσε φραγκατε καρπαθιωτη δωσε και σε μας λιγο απο το μισθο σουαντε ρε παιδια,θα παει καποιος τελικα,οχι οτι εχουμε αναγκη με τοσα ακινητα, αλλα..ακριβηνε κ το "κομιστρο" στην μασρουτκα παλι.. :'( :'( :'(
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η αληθεια ειναι οτι ελειψε σε ολους...εγω τον αποζητουσα να βγαλω τα σπασμενα απο τις αφραγκιες που εχω ...και ο πρωκτολογος να τα πει σε αυτον γιατι απο τη βαριεμαρα του αρχισε να τα λεει σε μας...ενας μπετονιερας την ημερα το γιατρο (πρωκτολογο) το κανει περαΜόλντο σου ελειψε ο μπετονιέρας;;;;;;;;;;;;;;;;
Φατον τωρα που τον εψαχνες............................
εχασες επεισόδια πολλά Μπετονιερα ασε οτι και να πεις θα εισαι φαουλ.
Ανεβηκα Κισινεφ -Τιρασπολ τον προιγουμενο μηνα ... ακου λοιπον
1) Μολντο πολυ λαρτζ σε όλλα εξοδα - κερασματα-βολτες - Ντεβουσκες κλπ διαφορά τεραστια απο
την προιγουμενη συναντηση μου οπότε αδικα του τα χώνεις κολοτουμπα μεγαλη.
3) Τιρασπολ ολλα τα λεφτα σε διαθεση και παρεα να διαβασης τιμες.
4) Γιατρος δεν ενεφανίσθη
5) Δεν ξερω το ρολλο παίζη η επαρχια της Ουκρανιας αλλα οι γκομενες στο Κισινεφ ανεβασαν
ταρίφες κατα 50 ευρω (τα 100 τα κανανε 150 ασχετου χρονου βίζιτας).
αυτα αντε πολλά εγραψα τους ελειψες ομως πολυ του Μολντο & χαιβάν Ντοκτορ.
Κυριοι περαστκά σας φατε τον στην μάπα τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις