Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με αυτά και μαυτά θα με κάνετε να πάω στο μόλντο για μουσακά νεξτ ταιμ

ρε συ μολντο...ο συνταξιούχος γιούρομπανκ έρχεται ακόμα πάνω;
τις 2 τελευταίες φορές που είχα έρθει δεν τον είδα ....και μου είπανε πως έκοψε λάσπη ρε συ...
αληθεύει;
εφαγε μπουκαλι στο κεφαλι απο κατι μωρα επειδη δεν πληρωσε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kalostona και ας αργησε συντροφε πως να κανουμε καμακι φτηνα και να γαμαμε τσαμπα για ΔΙΑΦΩΤΗΣΕ ΜΑΣ !!!!!
αμαν ρε γιατρε ασε να πουλησουμε κανα μουσακα ολους τους διωχνεις...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αμαν ρε γιατρε ασε να πουλησουμε κανα μουσακα ολους τους διωχνεις...
  εφτασσσεεεεεεεεε  !!!!!!!!!!!    μολις  τον  εφτιαξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ελλαδαρα ολεεε σημερρααα αντεε να σκησουμε την  λεττονννιιαααα  !!!  μολδο τηλεωραση μεγαλη εχεις στο  μαγαζιιι???

Συνημμένα

• 2010..png
    2010..png
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 2010.png
    2010.png
    288,1 KB · Εμφανίσεις: 89

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
να πατε στο μαστερσεφ -α ρε η  ανωμαλη η μανωλιδου :tits2: :lheel: :s&m_1:
παρτε κανα μωρο γιατι με πηξατε στο μπλα μπλα παλι :grin:

Συνημμένα

• Imag033.jpg
    Imag033.jpg
    313,5 KB · Εμφανίσεις: 25

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:tits: ετων 17 :helpplea:
τελικα ρε μολντο επιτρεπετε???
σοβαρα ρωταω :think:
ουκρανια δεν τρεχει τιποτα,αλλα απο δωθενες?

Συνημμένα

• Imag034.jpg
    Imag034.jpg
    314,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Imag220.jpg
    Imag220.jpg
    357,1 KB · Εμφανίσεις: 22

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και μια σεμνη κορασιδα ετωβ 21,ψαχνει για αποκατασταση της,δικη της αλλα κ των λοιπων  αναξιοπαθουντων συγγενων :helpplea:
υπαρχει καποιος εμφανισημος νεαρος απεκατεστημενος με σκοπο τογαμο? :s&m_3:

Συνημμένα

• DSCN0703.jpg
    DSCN0703.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 26

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε γιατρε εμεις ασχολουμαστε με μουσακαδες και ο κικκινος γαμαει μουναρες ....μας την εφερε ο χωριατης

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ασε γιατρε εμεις ασχολουμαστε με μουσακαδες και ο κικκινος γαμαει μουναρες ....μας την εφερε ο χωριατης
πιο παλια γαμουσε τωρα τον εχει στροσει η κυρα του η ελληνιδα στην οικοδομη και οτι βγαζει τα ακουμπαει γερασε κιολας  παει και αυτος !!!!  δουλεια σπιτι και υπνο εινε  πλεον εχει παρει και καμια δεκαρια κιλα  τι να κλασει τωρα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιο παλια γαμουσε τωρα τον εχει στροσει η κυρα του η ελληνιδα στην οικοδομη και οτι βγαζει τα ακουμπαει γερασε κιολας  παει και αυτος !!!!  δουλεια σπιτι και υπνο εινε  πλεον εχει παρει και καμια δεκαρια κιλα  τι να κλασει τωρα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
και η γκομενα της φοτογρςφιας??? κοκκινε παραμυθια πουλας???

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και η γκομενα της φοτογρςφιας??? κοκκινε παραμυθια πουλας???
moldo κοβεσε ανεξεταστεος κ με τον κηδεμονα σου απο φλεβαρη παλι
1.η "γκομενα" της φωτο εινε δυο γκομενες διαφορετικες 17 κ 21 ετων,ουτε καν μοιαζουνε :headbang: :headbang: :headbang:
2.ο ντοκτορ μπονφιλε σε δουλευει ψιλο γαζι :helpplea:κι εσυ τσιμπας συνεχεια
αντιπροχτες με ειχε παντρεψει με τη ρωσιδα στο τιρασπολ-μοσχα,προχτες φυλαγα κοτοπουλα καπου δεν ξερω κι εγω που
σημερα με εβαλε πηλοφορι οικοδομη κ να "τ ακουμπαω" κιολας :uglystupid:
μαλλον ο αλλαν εχει δικιο,εχεις "κλαταρει" οριστικως..πουναι κι ο ορεινος σοριτας να σου βαλει καμμια ταφοπλακα κι εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.βαλε κ σουσι στο μενου αν εινε ναρχετε κι ο davarits το χειμωνα,μονο με μουσακα δεν εχει εμπνευση στα μυθιστορηματα που σου γραφει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τα 17 τελικα ειναι νομιμο το  :knockinb:??
αντε απαντα νασε κ χρησιμος
σπακοι νοτς,παω για υπνο εχει σοβατισμα το πρωι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
agapite file kokkine den tsimpao se kanena kai den exeis akoma katalavei oti ,logo filias, se doylevo psilo gazi ...pistevo to idio kai o giatros ..ara aytos poy tsimpaei eisai esy kai oxi ego...to oti den douleveis oikodomes to ksero ,to oti gamas orees gomenes episis to ksero (asxeta an einai xoriatises i oxi)...episis se kalo kai pali fetos sti giorti mou stis 23 tu mina sto magazi (min ksexasis kai to persino doro) aaaa!!!se kseri mia gnosti mu ti pires malista ke tilefono otan itan mazi mu sto magazi.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητέ φιλε κόκκινε δεν τσιμπάω σε κανένα και δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι ,λόγο φιλιας, σε δουλεύω ψιλό γκάζι ...πιστεύω το ίδιο και ο γιατρός ..άρα αυτός που τσιμπάει είσαι εσύ και όχι εγώ...το ότι δεν δουλεύεις οικοδομές το ξέρω ,το ότι γαμάς ωραίες

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
moldo κοβεσε ανεξεταστεος κ με τον κηδεμονα σου απο φλεβαρη παλι
1.η "γκομενα" της φωτο εινε δυο γκομενες διαφορετικες 17 κ 21 ετων,ουτε καν μοιαζουνε :headbang: :headbang: :headbang:
2.ο ντοκτορ μπονφιλε σε δουλευει ψιλο γαζι :helpplea:κι εσυ τσιμπας συνεχεια
αντιπροχτες με ειχε παντρεψει με τη ρωσιδα στο τιρασπολ-μοσχα,προχτες φυλαγα κοτοπουλα καπου δεν ξερω κι εγω που
σημερα με εβαλε πηλοφορι οικοδομη κ να "τ ακουμπαω" κιολας :uglystupid:
μαλλον ο αλλαν εχει δικιο,εχεις "κλαταρει" οριστικως..πουναι κι ο ορεινος σοριτας να σου βαλει καμμια ταφοπλακα κι εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υγ.βαλε κ σουσι στο μενου αν εινε ναρχετε κι ο davarits το χειμωνα,μονο με μουσακα δεν εχει εμπνευση στα μυθιστορηματα που σου γραφει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τα 17 τελικα ειναι νομιμο το  :knockinb:??
αντε απαντα νασε κ χρησιμος
σπακοι νοτς,παω για υπνο εχει σοβατισμα το πρωι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρεε τσαρος δημητριος  που σου χρειαζετε να σε κανει ρεμπετι παλι :2funny: :2funny: :2funny: και που να γραψω τι κανεις και τι λες για τους ελληνες στης μολδαβεζες :uglystupid: :uglystupid: πολυ  ντοματοκοκοροσουπιτσα βλεπω να τρως   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο τους συντροφους :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: αντε σουβαντισε καμια μαντρα τωρα γιατη φωναζει η κυρα!!!    :2funny: :2funny:  μολδο το βραδυ εχει την γιορτη  κρασιου στο κισηινεου ?? σημερα ειναι??  μιν μασας με τον ρεντ πλακα κανει αλλα εχει βαλει στοχο να σου ξελογιασει το θυλικο προσοπικο στο μαγαζι!!!  κανα μελαχρινο :tits2: θα φερης παλη στην γιορτη σου????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
kalostona και ας αργησε συντροφε πως να κανουμε καμακι φτηνα και να γαμαμε τσαμπα για ΔΙΑΦΩΤΗΣΕ ΜΑΣ !!!!!
μην περιμένεις να σου πω πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ εσύ
υπάρχει και μόνιμος κάτοικος (πλέον) Κισινάου που το κάνει το σπορ εξαιρετικά (δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ μέσα) μαθαίνοντας φράση φράση τα ρουμάνικα....

εσύ έχεις μάθει να κάνεις το σπορ με ξόδεμα χρήματος - είτε είναι λόγω εμφάνισης είτε είναι λόγω ηλικίας είτε είναι λόγω τέτοιου γούστου είτε είναι επειδή έχεις τον παρά να το κάνεις....δικαίωμά σου

αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος

ο καθένας έχει τον τρόπο του και με αυτόν πορεύεται. Δεν περιμένω ούτε να με πιστέψεις ούτε να με αντιγράψεις.
Αλλά μην περιμένεις να συμφωνήσω μαζί σου πως στη Μολδαβία πρεπει να χαλάς χιλιάρικα...
άλλωστε το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές. Έίμαι απόλυτα ανοιχτός στο να συναντηθώ με κάποιον ή να του πω πράγματα. Δεν κρύβομαι. Αλλά προφανώς αν θέλει κάποιος που πάει πρώτη φορά εκεί λεπτομέρειες, απαντάω με π.μ.
Εγώ δεν πάω σε κλαμπάκια και μπαράκια...δεν είναι το στυλ μου. Το να πάω να κάνω σύγκριση πλούτου με τον Τούρκο που πάει με τον παρά του να πηδήξει νεαρούδια δεν θα το κάνω ποτέ.

Και για να μην παρεξηγούμαι, αυτό είναι επιλογή: φυσικά και υπάρχουνε μέρες που μπορεί να μην πηδήξεις με αυτόν τον τρόπο - αλλά πιστεύω πως έτσι φτιάχνεις τις υπόλοιπες μέρες καλύτερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εφαγε μπουκαλι στο κεφαλι απο κατι μωρα επειδη δεν πληρωσε
έλα ρε μαλάκα μου.....σκηνικό και έτσι;;
χαχαχαχαα
καλά...μιλάμε τέτοιο άτομο πάντως δεν έχω ξανασυναντήσει.
πάντως τη Βαλέρια την είχε για κάθε περίπτωση που του στράβωνε κάτι....χαχαχαχαχα

ρε το άτομο....έτρωγε τη σύνταξή του στα αεροπορικά ο τυπάς...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μην περιμένεις να σου πω πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ εσύ
υπάρχει και μόνιμος κάτοικος (πλέον) Κισινάου που το κάνει το σπορ εξαιρετικά (δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ μέσα) μαθαίνοντας φράση φράση τα ρουμάνικα....

εσύ έχεις μάθει να κάνεις το σπορ με ξόδεμα χρήματος - είτε είναι λόγω εμφάνισης είτε είναι λόγω ηλικίας είτε είναι λόγω τέτοιου γούστου είτε είναι επειδή έχεις τον παρά να το κάνεις....δικαίωμά σου

αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος

ο καθένας έχει τον τρόπο του και με αυτόν πορεύεται. Δεν περιμένω ούτε να με πιστέψεις ούτε να με αντιγράψεις.
Αλλά μην περιμένεις να συμφωνήσω μαζί σου πως στη Μολδαβία πρεπει να χαλάς χιλιάρικα...
άλλωστε το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές. Έίμαι απόλυτα ανοιχτός στο να συναντηθώ με κάποιον ή να του πω πράγματα. Δεν κρύβομαι. Αλλά προφανώς αν θέλει κάποιος που πάει πρώτη φορά εκεί λεπτομέρειες, απαντάω με π.μ.
Εγώ δεν πάω σε κλαμπάκια και μπαράκια...δεν είναι το στυλ μου. Το να πάω να κάνω σύγκριση πλούτου με τον Τούρκο που πάει με τον παρά του να πηδήξει νεαρούδια δεν θα το κάνω ποτέ.

Και για να μην παρεξηγούμαι, αυτό είναι επιλογή: φυσικά και υπάρχουνε μέρες που μπορεί να μην πηδήξεις με αυτόν τον τρόπο - αλλά πιστεύω πως έτσι φτιάχνεις τις υπόλοιπες μέρες καλύτερα
agapite συντροφε μοικανε ΣΩΣΤΟΣ!!!  αλλα τοσο δισκολο ειναι να αναλησεις την μωικανια μεθοδο σου εδω??  τι πμ και ιδιετερη συναντιση !!!!!  τοσο δισκολο σου εινε???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρεε τσαρος δημητριος  που σου χρειαζετε να σε κανει ρεμπετι παλι :2funny: :2funny: :2funny: και που να γραψω τι κανεις και τι λες για τους ελληνες στης μολδαβεζες :uglystupid: :uglystupid: πολυ  ντοματοκοκοροσουπιτσα βλεπω να τρως   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απο τους συντροφους :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: αντε σουβαντισε καμια μαντρα τωρα γιατη φωναζει η κυρα!!!    :2funny: :2funny:  μολδο το βραδυ εχει την γιορτη  κρασιου στο κισηινεου ?? σημερα ειναι??  μιν μασας με τον ρεντ πλακα κανει αλλα εχει βαλει στοχο να σου ξελογιασει το θυλικο προσοπικο στο μαγαζι!!!  κανα μελαχρινο :tits2: θα φερης παλη στην γιορτη σου????
να ειναι και λογω βροχης δε νομιζω να μαζεψει κοσμο το βραδυ οσο για το κοκκινο ...τι σου εκανε γιατρε και τον πηρες με τους σοβαδες??? ειναι καλο παιδι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
έλα ρε μαλάκα μου.....σκηνικό και έτσι;;
χαχαχαχαα
καλά...μιλάμε τέτοιο άτομο πάντως δεν έχω ξανασυναντήσει.
πάντως τη Βαλέρια την είχε για κάθε περίπτωση που του στράβωνε κάτι....χαχαχαχαχα

ρε το άτομο....έτρωγε τη σύνταξή του στα αεροπορικά ο τυπάς...
σιγουρα εχει και αλλους απλα δεν δειχνονται ...εσυ τι εγινε την εκανες εκεινη τη δουλεια που ελεγες>>>με τις αντλιες ενοω

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ξαναβαλτε καμμια φωτογραφια ρε παιδια,αφηστε την πολυλογια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom