Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τωρα που εχει κρυο εδω σε χρειαζομαστε γιατρε...και που εισαι ασε ησυχο το φιλο μου γιατι σε λιγο εχω γενεθλια και θελω να το καλεσω παλι ...στο παζαρι ακριβα ειναι τα κοτοπουλα ασε που δεν ειναι και πολυ φρεσκα... :2funny: :2funny: :2funny: ασε που κατηγορεις τους παντες και χασαμε τον υπερτατο γαμια απο την αγια πολη ....αλλαν στο τελος του μηνα ερχομαι ελλαδα να σε παρω μαζιμου πανω??? οταν γυρισω ενοω ...
 αρχοντα του παστιτσιου πιος εινε ο υπερτατος γαμιας απο την αγια πολη?? αμα ενοεις τον τσαρο δημητριο καλα κανει κατα την γνωμη μου μετα της μαλακιες του πιτσιλομαλακιστι και της παρεας του  :jerking: :jerking:και τους γραψε στα αρχιδια του  οπος και πολοι αλλοι συντροφοι βεβαια εγω θα τα χωνο παντα οταν γραφουν μαλακιες εχω σινηθησει αλλοστε και του πιτσιλιστη του τα χωσα φιλικα παντα  !!!!  ποτε θα παμε τιρασπολ να κανουμε καμια μπιζνα εκει?? δεν μου λες ρε μολδο ρωσικα μιλας???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  αρχοντα του παστιτσιου πιος εινε ο υπερτατος γαμιας απο την αγια πολη?? αμα ενοεις τον τσαρο δημητριο καλα κανει κατα την γνωμη μου μετα της μαλακιες του πιτσιλομαλακιστι και της παρεας του  :jerking: :jerking:και τους γραψε στα αρχιδια του  οπος και πολοι αλλοι συντροφοι βεβαια εγω θα τα χωνο παντα οταν γραφουν μαλακιες εχω σινηθησει αλλοστε και του πιτσιλιστη του τα χωσα φιλικα παντα  !!!!  ποτε θα παμε τιρασπολ να κανουμε καμια μπιζνα εκει?? δεν μου λες ρε μολδο ρωσικα μιλας???

Φίλε μου συγγνώμη αλλά τι ακριβώς έκανε ο πιτσιλιστής και η παρέα του? Γιατί τους αποκαλείς έτσι?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου συγγνώμη αλλά τι ακριβώς έκανε ο πιτσιλιστής και η παρέα του? Γιατί τους αποκαλείς έτσι?
τα εγραψα μια φορα ο φιλο σου ο πιτσι με απειλουσε οτι θα με δειρη στην πιατσα  :2funny: :2funny: και μετα ο αντισθενης  εζβισε τα ποστ δεν τα διαβασες ??  εισε και μοντερατορ!!!!!!! τελος παντον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα εγραψα μια φορα ο φιλο σου ο πιτσι με απειλουσε οτι θα με δειρη στην πιατσα  :2funny: :2funny: και μετα ο αντισθενης  εζβισε τα ποστ δεν τα διαβασες ??  εισε και μοντερατορ!!!!!!! τελος παντον

Ναι αλλά κάτι είχε προηγηθεί. Τι ακριβώς? δε το κανε στα καλά καθούμενα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλά κάτι είχε προηγηθεί. Τι ακριβώς? δε το κανε στα καλά καθούμενα.
ελλα ντε ?? εσυ πρεπει να μας πεις που ολα τα ξερεις και τιποτα δεν ξερεις !! αλλα αστο καλητερα βαρεθηκα να βλεπω ποστ να ζβινονται

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελλα ντε ?? εσυ πρεπει να μας πεις που ολα τα ξερεις και τιποτα δεν ξερεις !! αλλα αστο καλητερα βαρεθηκα να βλεπω ποστ να ζβινονται

εγώ ξέρω ότι δεν έδοσε αφορμές. Τέλοσπάντων μη χαλάμε το θρεντ, απλά καλό να μην γίνονται τέτοιες αναφορές για άλλα μέλη . Όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδώ, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
 αρχοντα του παστιτσιου πιος εινε ο υπερτατος γαμιας απο την αγια πολη?? αμα ενοεις τον τσαρο δημητριο καλα κανει κατα την γνωμη μου μετα της μαλακιες του πιτσιλομαλακιστι και της παρεας του  :jerking: :jerking:και τους γραψε στα αρχιδια του  οπος και πολοι αλλοι συντροφοι βεβαια εγω θα τα χωνο παντα οταν γραφουν μαλακιες εχω σινηθησει αλλοστε και του πιτσιλιστη του τα χωσα φιλικα παντα  !!!!  ποτε θα παμε τιρασπολ να κανουμε καμια μπιζνα εκει?? δεν μου λες ρε μολδο ρωσικα μιλας???
ρωσικα μιλαω και πολυ καλα μαλιστα ...αλλα που χρονος για αλλες μπιζνες ...εδω δεν μπορουμε να κοντρολαρουμε αυτες που εχουμε και θα κανουμε και αλλα ανοιγματα ??? ασε καλυτερα ρε γιατρε ...αν ειναι για κανα πορνοεκδρομη το συζυταμε ...αλλα χωρις κοκκινο και δικηγορο δεν παω πουθενα ...με ολο το σεβασμο στο ονομα σου...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ ξέρω ότι δεν έδοσε αφορμές. Τέλοσπάντων μη χαλάμε το θρεντ, απλά καλό να μην γίνονται τέτοιες αναφορές για άλλα μέλη . Όλοι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδώ, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι!!!
καλως το θανασακη τι κανεις φιλτατε ??? χαθηκαμε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρωσικα μιλαω και πολυ καλα μαλιστα ...αλλα που χρονος για αλλες μπιζνες ...εδω δεν μπορουμε να κοντρολαρουμε αυτες που εχουμε και θα κανουμε και αλλα ανοιγματα ??? ασε καλυτερα ρε γιατρε ...αν ειναι για κανα πορνοεκδρομη το συζυταμε ...αλλα χωρις κοκκινο και δικηγορο δεν παω πουθενα ...με ολο το σεβασμο στο ονομα σου...
εμαθα οτι εχεις αρχισει και δουλευεις καλα φτου φτου να μιν σε ματιασο η σπεσιαλητε σου πια ειναι?? και ο ρεντ που περασε το ιδιο μου ειπε οτι εχεις δουλια πολλα αμαξια απεξω θα στηλο το ενα μου κοπροσκηλο να ερθει να φαει να δω τι φτιαχνεις!!! ποτε εχεις την γιορτη σου??

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για πολυ καιρο πολοι απο μας δεν γραφαμε στο θρεντ γιατι ομως ??? δεν κανω το πεπονι αλλα αν ψαξετε το γιατι θα βρειτε πιστευω πολλες αιτιες ...μονο εμεις οι απλοι δεν φταιμε...ο φλ παρολες τις πιεςεις μου ακομη αρνειτε να γραψει ακομα και να διαβασει δεν θελει ...και πολοι αλοι...ψαξτε το λιγο...το γιατι ενοω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμαθα οτι εχεις αρχισει και δουλευεις καλα φτου φτου να μιν σε ματιασο η σπεσιαλητε σου πια ειναι?? και ο ρεντ που περασε το ιδιο μου ειπε οτι εχεις δουλια πολλα αμαξια απεξω θα στηλο το ενα μου κοπροσκηλο να ερθει να φαει να δω τι φτιαχνεις!!! ποτε εχεις την γιορτη σου??
ναι φιλε μου εχω πολυ δουλεια οπως και ο φλ το ιδιο ...το σουβλακι μου ειναι απαιχτο...οσο για το κοκκινο μονο απο εξω περνα μεσα δε μπαινει φοβαται ...στις 23 εχω τα γενεθλια μου

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ναι φιλε μου εχω πολυ δουλεια οπως και ο φλ το ιδιο ...το σουβλακι μου ειναι απαιχτο...οσο για το κοκκινο μονο απο εξω περνα μεσα δε μπαινει φοβαται ...στις 23 εχω τα γενεθλια μου
το σουβλακι του μολδολαγνου εινε το μονο πραγμα που εχω φαει σε μολδαβια κ ρουμανια κι ειναι ΑΝΩΤΕΡΟ απο ελληνικο,τοχω γραψει κ πριν
υγ.ρε μολντο σε ειχα για γατα....τσιμπας στις μαλ... του ντοκτορ σουσι???? :idiot:
απο το κισιναου κ το μαγαζι σου απεξω ειδικα εψω περασει ολη κι ολη μια φορα προ τριμηνου
ONTESA OBLAST K TIRASPOL soyξαναειπα ημουν καλοκαιρι...
βεβεα του ειπα του δοκτοροσουσι,οτι εχεις κοσμο.αλλα βεβεα του ειπα οτι το εμαθα κι απο μια φοιτητρια εκει,μια ξανθια που ειχαμε ερθει μαζι κ σου αρεσε,αν παει το μυαλο σου,ποια λεγω,αυτη μενει κανα δυο δρομους πιο κατω κ περνα απο εκει,κ τη ρωτησα τι παιζει,πιαΛΙΑ μου ειχε πει οτι ησουν κλειστος,ενω προσφατα μου ειπε οτι ειδε αυτοκινητα κ κινηση απ εξω
αυτα ειπα του ντοκτορ,κ τωρα βγαινει κ λεει "|κοτοπουλαδικομαλ....ιες" :helpplea:
αλλα μην τσιμπας κι εσυ..τζαμπα ταχεις τα γαλονια μου φαινετε,η μαλλον πιο σωστα,εινε φανερο οτι σου λειπουν τα MADE IN "Romania", ENSYMA ;)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
το σουβλακι του μολδολαγνου εινε το μονο πραγμα που εχω φαει σε μολδαβια κ ρουμανια κι ειναι ΑΝΩΤΕΡΟ απο ελληνικο,τοχω γραψει κ πριν

κανει και καλη μαμαλιγκα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τσιτσιολινακια μου εσεις!οταν λετε σουβλακι μιλαμε για πιτογυρο η για καλαμακι που λενε εδω οι αχονευτοι οι πρωτεβουσιανοι.
ρε μαγκα μολδολαγνε που εχεις το ταβερνιο σου να ερχομαι να πλακονομε στα τζατζικια πριν βγαινω να χτυπησω μωρακιΑ?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εχει και καλοτζατζικι προστυχο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
υγ.ρε μολντο σε ειχα για γατα....τσιμπας στις μαλ... του ντοκτορ σουσι???? :idiot:
απο το κισιναου κ το μαγαζι σου απεξω ειδικα εψω περασει ολη κι ολη μια φορα προ τριμηνου
ONTESA OBLAST K TIRASPOL soyξαναειπα ημουν καλοκαιρι...
βεβεα του ειπα του δοκτοροσουσι,οτι εχεις κοσμο.αλλα βεβεα του ειπα οτι το εμαθα κι απο μια φοιτητρια εκει,μια ξανθια που ειχαμε ερθει μαζι κ σου αρεσε,αν παει το μυαλο σου,ποια λεγω,αυτη μενει κανα δυο δρομους πιο κατω κ περνα απο εκει,κ τη ρωτησα τι παιζει,πιαΛΙΑ μου ειχε πει οτι ησουν κλειστος,ενω προσφατα μου ειπε οτι ειδε αυτοκινητα κ κινηση απ εξω
αυτα ειπα του ντοκτορ,κ τωρα βγαινει κ λεει "|κοτοπουλαδικομαλ....ιες" :helpplea:
αλλα μην τσιμπας κι εσυ..τζαμπα ταχεις τα γαλονια μου φαινετε,η μαλλον πιο σωστα,εινε φανερο οτι σου λειπουν τα MADE IN "Romania", ENSYMA ;)      
 περασε αυτο το μουνι απο το μαγαζι και δε μου μιλησε??? τις εχεις μαγεψει αυτες που γαμησες να μη τις φαει κανενας αλλος !!!!και μετα σου φταιει ο γιατρος ....σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια βεβαια...τιρασπολη πηγες με βον ??? η μονος??? θελω πληροφοριες

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τσιτσιολινακια μου εσεις!οταν λετε σουβλακι μιλαμε για πιτογυρο η για καλαμακι που λενε εδω οι αχονευτοι οι πρωτεβουσιανοι.
ρε μαγκα μολδολαγνε που εχεις το ταβερνιο σου να ερχομαι να πλακονομε στα τζατζικια πριν βγαινω να χτυπησω μωρακιΑ?
ρε παιδια θα με κατηγορησουν για διαφημιση ...το el greco ειναι αλεξαντρη 86 και κολουμνα γωνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom