Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Για λεγε φιλτατε μια αποψη, γνωρισα πριν αρκετο καιρο μια τυπισσα απο Κισιναου, αλογο 23 χρονων μελαχροινη, η πλακα ειναι οτι δευτερη μερα που ηρθε και φιλη της μαζι για να βγουμε εξω, σε καποια φαση μιλαγαν ρωσικα κι απο οτι μου ειπε ειχα 'χτυπησει' και τη φιλη της ενα φεγγαρι (απο νετ) αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.

Εχει τρελλο προβλημα με το ποτο και το τσιγαρο, τα απεχθανεται, ειναι γενικα 'δυσκολη' , δεν ζηταει ταλαρωμα , δεν μπλεκω σε τετοια σκηνικα ετσι κι αλλιως, αλλα με ειχε καλεσει να παω στο Κισιναου οταν με το καλο γυρισει  Εντος εδρας Βουκουρεστι τα πραγματα ειναι δυσκολα, γιατι εχω σταθερη γκομενα και η τυπισσα εμπλεξε με ενα τυπο που την προσελαβε για να κρατησει την αδεια παραμονης. Πολυ αραια βλεπομαστε. ΚΑι εχω ηδη ρισκαρει πολυ με γκομενες εδω περα, τις παω στα ιδια μερη με τη δικια μου, τη μια μερα με καμμια ξεμπαρκη της παρεας και την επομενη με τη 'σταθερη'.

Να παω ? Λες να αξιζει τον κοπο , γιατι εγω δε βλεπω φως σε τετοια αποστολη. Α! Σε λιγο καιρο αραβωνιαζομαι με τη δικη μου, λες να παω ετσι για την εμπειρια σαν bachelor κατασταση? Γιατι ασφαλης δεν αισθανομαι καθολου σε κομμουνιστικη χωρα.
εχεις ηδη δυο απαντησεις απο μοικανο κ μολντο
να κ μια τριτη
αν-οπως λες-γαμας καλα κι ευκολα στο βουκουρεστι το ιδιο θα πετυχεις κ στο κισιναου,λιγο πιο ευκολα ισως,αλλα με τα χρηματα θα χαλασεις πιο πολλα για τρεις λογους
1.οι μολδαβες τα πινουν ενω οι ρουμανες οχι,οποτε οι εξοδοι θα σου στοιχισουν πολυ παραπανω ,ειδικα αν βγεις με δυο,επισης πινουν κοκτειλ-οταν εινε μ,αζι σου,μονες πινουν νερο-τα οποια αρχιζουν απο 6-8 ευρω κ φτανουν οσο θεΣ κ 10 κ 12 ευρω κι αυτες φυσικα πινουν πανω απο 3,4,5 κοκτειλ ΑΝΕΤΑ,χωρις κ να μεθανε :grin: :grin: :grin:
,ειδικα στο "απαραδεκτο" NOSTALGI-MAKRIA ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,εδω πανε να δαγκωσουν εμενα οι μπαστουνοβαχομπαρμεν!!!στο buicani,που βαζουν σφηνακια κοστους απο  8 ευρω εκαστο!!! κι αυτες πινουν οσο μπορουν κ μονο απο τα "σωστα" ποτα :grin:
2.οι εισοδοι σε κλαμπ κλπ ειμαι τα διπλοτριπλοτετραπλα απο βουκουρεστι το ΠΣΚ,στο αντιστοιχο gaga που εινε τζαμπα να μπεις στο βουκουρεστι,στο κισιναου flamingo drive faces κλπ θα πληρωσεις, μονο εισοδο, απο 15ευρω εκαστος,οσο για τα ποτα ταπαμε,μπορει ανετα να σου φυγει στη γυρα ενα κατοσταρικο-εννοειτε ανευ τραπεζι-αν σε πανε γυρω γυρω σε 2,3 κλαμπ κ το παιζουνε ειμαστε up κλπ
3.αν αποφυγεις τα κλαμπ,πραγμα δυσκολο,κ πας για κανα φαγητο,αν παε σε σουσι μπαρ θα πληρωσεις τιμες που απλα"δεν υπαρχουν" στο βουκουρεστι,βλεπε davarits :grin:
αν μπορεις να αποφυγεις τα δυο τελευταια,πας καθημερινες κ ΔΕΝ πασς σουσι κλπ μαλακιες,πηξγαινε
αν ομως εχεις τοση επιτυχια οπως λες στο βουκουρεστι,γιατι να πας??? :think: :think:
οι γυναικες οι ρουμανοφωνες εινε σαφως χειροτερες κι η πολη δεν συγκρινετε με το βουκουρεστι,κατι σαν το ιασι εινε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε ερωτεύτηκε ρε λέμε.....και θέλει να σε γνωρίσει στη μαμά της...
χαχαχαχαχχαχα
ρε κάνε τα κονέ σου μέσω νετ και τράβα...
όπως σου είπε ο ρεντ
απόφυγε τα ακριβά σπορ και θα περάσεις μούρλια....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ειμαι καμικαζι , εχω ψηθει στο θεμα, οταν βλεπω οτι παει η δουλεια στα φραγκα απλως την κανω, οι γκομενες που ειμαι/ημουν μαζι πληρωνουν παντα τα ποτα τους,
αυτα κες ρε κιου,και δεν μπορω να σεπιστεψω κ να θελω :helpplea:
μηπως πινεις πολυ "σακε" κ σε πειραζει??? :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με τι να παει λβοβ με κλανιεσ??? ειπαμε απο σασι καλα παμε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αντε ρε ντακότα μην παίρνης παραδειγμα απο σένα αλλο πράμα το ζασταβα δηλαδη εσύ άλλο  πράμα εγω ντουρο και δυνατο φερραρι -
τωρα οσο αφορά τα καύσιμα δοξα το θεο όλλα καλά παρα την κρίση στην Ελλαδα
για μενα ήταν καλά μεχρι τώρα, με ωφέλησε η θάλλασα και το καλο κλίμα..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις ηδη δυο απαντησεις απο μοικανο κ μολντο
να κ μια τριτη
αν-οπως λες-γαμας καλα κι ευκολα στο βουκουρεστι το ιδιο θα πετυχεις κ στο κισιναου,λιγο πιο ευκολα ισως,αλλα με τα χρηματα θα χαλασεις πιο πολλα για τρεις λογους
1.οι μολδαβες τα πινουν ενω οι ρουμανες οχι,οποτε οι εξοδοι θα σου στοιχισουν πολυ παραπανω ,ειδικα αν βγεις με δυο,επισης πινουν κοκτειλ-οταν εινε μ,αζι σου,μονες πινουν νερο-τα οποια αρχιζουν απο 6-8 ευρω κ φτανουν οσο θεΣ κ 10 κ 12 ευρω κι αυτες φυσικα πινουν πανω απο 3,4,5 κοκτειλ ΑΝΕΤΑ,χωρις κ να μεθανε :grin: :grin: :grin:
,ειδικα στο "απαραδεκτο" NOSTALGI-MAKRIA ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,εδω πανε να δαγκωσουν εμενα οι μπαστουνοβαχομπαρμεν!!!στο buicani,που βαζουν σφηνακια κοστους απο  8 ευρω εκαστο!!! κι αυτες πινουν οσο μπορουν κ μονο απο τα "σωστα" ποτα :grin:
2.οι εισοδοι σε κλαμπ κλπ ειμαι τα διπλοτριπλοτετραπλα απο βουκουρεστι το ΠΣΚ,στο αντιστοιχο gaga που εινε τζαμπα να μπεις στο βουκουρεστι,στο κισιναου flamingo drive faces κλπ θα πληρωσεις, μονο εισοδο, απο 15ευρω εκαστος,οσο για τα ποτα ταπαμε,μπορει ανετα να σου φυγει στη γυρα ενα κατοσταρικο-εννοειτε ανευ τραπεζι-αν σε πανε γυρω γυρω σε 2,3 κλαμπ κ το παιζουνε ειμαστε up κλπ
3.αν αποφυγεις τα κλαμπ,πραγμα δυσκολο,κ πας για κανα φαγητο,αν παε σε σουσι μπαρ θα πληρωσεις τιμες που απλα"δεν υπαρχουν" στο βουκουρεστι,βλεπε davarits :grin:
αν μπορεις να αποφυγεις τα δυο τελευταια,πας καθημερινες κ ΔΕΝ πασς σουσι κλπ μαλακιες,πηξγαινε
αν ομως εχεις τοση επιτυχια οπως λες στο βουκουρεστι,γιατι να πας??? :think: :think:
οι γυναικες οι ρουμανοφωνες εινε σαφως χειροτερες κι η πολη δεν συγκρινετε με το βουκουρεστι,κατι σαν το ιασι εινε
 τα χω πληρωσει μιλαμε οπαααα  φικια για μεταξοτες κορδελες προσοχη ρεεεε καγκουροπιδηχτεςςς Υ.Γ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ και οι τουρκοαραβες και οι αγκλοαξονες  μονο κατι ελληναρες γαμανε μουναρες τσαμπα στο παμθηνο κισηινεου :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• md.dsc.png
    md.dsc.png
    302,7 KB · Εμφανίσεις: 44

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα ρεε για τιρασπολ καμια κουφαλα δεν μιλαει  :2funny: :2funny: :2funny: οπος παντα!!!! κισηινεου αμα δεν ξερεις τι πεζει προσοχη κινδινος θανατος καποτα ολοσομη με αναπνευστηρα τουλαχιστον και για τα φραγκα κλαφτα γαμικουλα Υ.Γ ΤΙΝ ΒΛΕΠΕΙς ΜΙΚΡΗ ΓΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ και το μορο γαμιοταν με αραπηδες  :2funny: :2funny: συντροφε μοικανε μιλαμε εισε πολυ μαγκας!!!!! θα μας μαθεις και εμας να γαμαμε τσαμπα στο κισινεου???

Συνημμένα

• ina.dsc.png
    ina.dsc.png
    322,2 KB · Εμφανίσεις: 57

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πας καλά;;;
κάνε παιχνίδι με άλλες 10 μέσω νετ και μετά τράβα να κάνεις μπάτσελορ
megalee !!!!! τσσσσ υποκλινομε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :think: :think: :think: στο κισινεου κατουρας καθολου??  Y.Γ προσπαθησα να σε παρο σοβαρα συντροφε αλλα οπος καταλαβες και εση απο τα ιδια τα γραφομενα σου τα νουμερα  για το κισηινεου εινε  μιλαμε να :2funny: :2funny: :2funny: για καπιον που ξερει !!! και για την ρουμανια εγραψες μαργαριταρια λεμε!!!  δεν καταλαβενω ομος  :think: :think: :think:τον λογο που γραφεις  :jerking: :jerking: :jerking:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενας ειναι ο γαμιας στην ανατολικη ευρωπη και ειναι και φιλος ...αν βρειτε ποιος ειναι κερναω μουσακα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω ερθει ποτε Μολδαβια, στη Ρουμανια τη γνωρισα, οπου και μενω μονιμα. Ειμαι καμικαζι σε τετοια εδω και χρονια, εχω ψηθει στο θεμα, οταν βλεπω οτι παει η δουλεια στα φραγκα απλως την κανω, οι γκομενες που ειμαι/ημουν μαζι πληρωνουν παντα τα ποτα τους, εκτος αμα θελω να τους κερασω ολους σε καμμια γιορτη.. Οι ελληναρες που μενουν Ρουμανια σιγουρα με ξερουν φατσικα και θα μπορουσαν να το επιβεβαιωσουν, αλλα πλεον δεν μπορω να δειξω τη φατσα μου εδω..Για να καταληξει καμικαζι να παντρευτει σημαινει οτι βρηκε τη ΜΙΑ στο πληθος.

Αυτο που ρωταω ειναι τι σκατα θελει η τυπισσα αυτη απο μενα? Γιατι αν θελει σπονσορα κι αν ημουν εγω σπονσορας θα το εκανε κι εδω στη Ρουμανια και δεν το κανει.
ακομα μια φορα θα στο πω λεφτα θελει και μονο αφτο αργα η γρηγορα θα στο πει και στοιχημα οτι θεκεις και μην ερχεσαι εδω αστη αυτη να ερχεται εκει

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε ντακότα μην παίρνης παραδειγμα απο σένα αλλο πράμα το ζασταβα δηλαδη εσύ άλλο  πράμα εγω ντουρο και δυνατο φερραρι -
τωρα οσο αφορά τα καύσιμα δοξα το θεο όλλα καλά παρα την κρίση στην Ελλαδα
για μενα ήταν καλά μεχρι τώρα, με ωφέλησε η θάλλασα και το καλο κλίμα..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειναι καλα οι σλοβακοι και οι ρουμανοι που αφηνουν τα ευρα τους στο φιλο μου τον αλαν και ετσι αυτο το χειμωνα θα τον δουμε να ανεβαινει πιο πανω απο βουλγαρια ...οσο για φεραρι που λες αυτα ειναι κομψα ενω εσυ μαλλον φερνεις περισσοτερο για μηχανη γουρουνα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΩΩΩΩΠ :think:τι "καρφια" ειναι αυτα μολντο???? :lheel: :lheel: :lheel:
 ella ο βλαχοπεαιντζ  :2funny: :2funny: :2funny:  ουρττττ ρε  ζαγαριιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
 ρεντ πεαιντζ κατσικοκλευτης μαντραχαλοκλευτοκοτας   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  moldolagne  σου εχει πει το σκηνικο ο ρεντ που το επαιζε γαμπρος σε  χωριατοπουλα και της εφαγε  ολα τα κοτοπουλα μαζι με τα τυρια  που ειχαν  για τον χειμονα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και μετα μην τον ειδατε  τον παναη!!!!   :badair: :badair: :badair: :badair:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειπαμε να γραφεις καμμια μ,,,κια να περνα η ωρα,αλλα απ οτι βλεπω η μεγαλη καταναλωση "σουσι" προκαλει νευροψυχικες διαταραχες κ πνευματικη παρακρουση :grin:
θα σου προτεινω να "ζευσεις"|τον "υψηλοτατον" κ να πας κανα τσερνιβστι μπας κ συνελθεις!!!!
υγ.μην κραζεις το μοικανο δινει "χρωμα" στο θρεντ,αλλιως θα γραφεις παλι μονος σου
πακα :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τελικα το μυστηριο δεν ελυθει,,,, :huh:
θα τον πας η τον πηγες τον αλαν στο λβοβ?? :think:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
 ella ο βλαχοπεαιντζ  :2funny: :2funny: :2funny:  ουρττττ ρε  ζαγαριιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
 ρεντ πεαιντζ κατσικοκλευτης μαντραχαλοκλευτοκοτας   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  moldolagne  σου εχει πει το σκηνικο ο ρεντ που το επαιζε γαμπρος σε  χωριατοπουλα και της εφαγε  ολα τα κοτοπουλα μαζι με τα τυρια  που ειχαν  για τον χειμονα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και μετα μην τον ειδατε  τον παναη!!!!   :badair: :badair: :badair: :badair:
τωρα εξηγειται γιατι στα γενεθλια μου περσι μου εφερε κοτοπουλο για δωρο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αδερφια οπως ξερετε ειναι μικρο το κισινεβ ...γι αυτο λοιπον μη σας φανει περιεργο αν γυναικες που εχουν γαμηθει απο καποιον τη βρουν μπροστα τους καποιοι αλλοι με αγαπη και λαγνεια παντα να τις φερεσται

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ειπαμε να γραφεις καμμια μ,,,κια να περνα η ωρα,αλλα απ οτι βλεπω η μεγαλη καταναλωση "σουσι" προκαλει νευροψυχικες διαταραχες κ πνευματικη παρακρουση :grin:
θα σου προτεινω να "ζευσεις"|τον "υψηλοτατον" κ να πας κανα τσερνιβστι μπας κ συνελθεις!!!!
υγ.μην κραζεις το μοικανο δινει "χρωμα" στο θρεντ,αλλιως θα γραφεις παλι μονος σου
πακα :think:
ΟΡΓΙΕΦΦ ΠΑΛΙ ξυλο εφαγες στο τσερνεουτσι και θελης να παω για να μαθεις τι γινεται :2funny: :2funny: :2funny:  1 χρονο τωρα μονος τα εγραφα εδω εχω σινηθησει  μονος!!!!!!  y.g μου εγινες και γραματιζουμενος τωραα!! που σε ρε μπλασκο να διαβασεις  :rockon: :rockon: Υ.Γ2   κανα κοτοπουλο θα στειλης ??? ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ!! ΠΑΚΑ

Συνημμένα

• DPG180.png
    DPG180.png
    254,4 KB · Εμφανίσεις: 59

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αδερφια οπως ξερετε ειναι μικρο το κισινεβ ...γι αυτο λοιπον μη σας φανει περιεργο αν γυναικες που εχουν γαμηθει απο καποιον τη βρουν μπροστα τους καποιοι αλλοι με αγαπη και λαγνεια παντα να τις φερεσται
ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΕΜ στα κοπροσκηλα !!!!  τι εγινε ρε μολδο σου καναν καμια διαστημικη  :pipa2: :pipa2: και ερωτευτικες παλι ?? κρυο μου ειπε η δικια μου οτι επιασε εκει αντε καλο χειμωνα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΕΜ στα κοπροσκηλα !!!!  τι εγινε ρε μολδο σου καναν καμια διαστημικη  :pipa2: :pipa2: και ερωτευτικες παλι ?? κρυο μου ειπε η δικια μου οτι επιασε εκει αντε καλο χειμωνα
τωρα που εχει κρυο εδω σε χρειαζομαστε γιατρε...και που εισαι ασε ησυχο το φιλο μου γιατι σε λιγο εχω γενεθλια και θελω να το καλεσω παλι ...στο παζαρι ακριβα ειναι τα κοτοπουλα ασε που δεν ειναι και πολυ φρεσκα... :2funny: :2funny: :2funny: ασε που κατηγορεις τους παντες και χασαμε τον υπερτατο γαμια απο την αγια πολη ....αλλαν στο τελος του μηνα ερχομαι ελλαδα να σε παρω μαζιμου πανω??? οταν γυρισω ενοω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom