εχεις ηδη δυο απαντησεις απο μοικανο κ μολντοΓια λεγε φιλτατε μια αποψη, γνωρισα πριν αρκετο καιρο μια τυπισσα απο Κισιναου, αλογο 23 χρονων μελαχροινη, η πλακα ειναι οτι δευτερη μερα που ηρθε και φιλη της μαζι για να βγουμε εξω, σε καποια φαση μιλαγαν ρωσικα κι απο οτι μου ειπε ειχα 'χτυπησει' και τη φιλη της ενα φεγγαρι (απο νετ) αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.
Εχει τρελλο προβλημα με το ποτο και το τσιγαρο, τα απεχθανεται, ειναι γενικα 'δυσκολη' , δεν ζηταει ταλαρωμα , δεν μπλεκω σε τετοια σκηνικα ετσι κι αλλιως, αλλα με ειχε καλεσει να παω στο Κισιναου οταν με το καλο γυρισει Εντος εδρας Βουκουρεστι τα πραγματα ειναι δυσκολα, γιατι εχω σταθερη γκομενα και η τυπισσα εμπλεξε με ενα τυπο που την προσελαβε για να κρατησει την αδεια παραμονης. Πολυ αραια βλεπομαστε. ΚΑι εχω ηδη ρισκαρει πολυ με γκομενες εδω περα, τις παω στα ιδια μερη με τη δικια μου, τη μια μερα με καμμια ξεμπαρκη της παρεας και την επομενη με τη 'σταθερη'.
Να παω ? Λες να αξιζει τον κοπο , γιατι εγω δε βλεπω φως σε τετοια αποστολη. Α! Σε λιγο καιρο αραβωνιαζομαι με τη δικη μου, λες να παω ετσι για την εμπειρια σαν bachelor κατασταση? Γιατι ασφαλης δεν αισθανομαι καθολου σε κομμουνιστικη χωρα.
να κ μια τριτη
αν-οπως λες-γαμας καλα κι ευκολα στο βουκουρεστι το ιδιο θα πετυχεις κ στο κισιναου,λιγο πιο ευκολα ισως,αλλα με τα χρηματα θα χαλασεις πιο πολλα για τρεις λογους
1.οι μολδαβες τα πινουν ενω οι ρουμανες οχι,οποτε οι εξοδοι θα σου στοιχισουν πολυ παραπανω ,ειδικα αν βγεις με δυο,επισης πινουν κοκτειλ-οταν εινε μ,αζι σου,μονες πινουν νερο-τα οποια αρχιζουν απο 6-8 ευρω κ φτανουν οσο θεΣ κ 10 κ 12 ευρω κι αυτες φυσικα πινουν πανω απο 3,4,5 κοκτειλ ΑΝΕΤΑ,χωρις κ να μεθανε
,ειδικα στο "απαραδεκτο" NOSTALGI-MAKRIA ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,εδω πανε να δαγκωσουν εμενα οι μπαστουνοβαχομπαρμεν!!!στο buicani,που βαζουν σφηνακια κοστους απο 8 ευρω εκαστο!!! κι αυτες πινουν οσο μπορουν κ μονο απο τα "σωστα" ποτα
2.οι εισοδοι σε κλαμπ κλπ ειμαι τα διπλοτριπλοτετραπλα απο βουκουρεστι το ΠΣΚ,στο αντιστοιχο gaga που εινε τζαμπα να μπεις στο βουκουρεστι,στο κισιναου flamingo drive faces κλπ θα πληρωσεις, μονο εισοδο, απο 15ευρω εκαστος,οσο για τα ποτα ταπαμε,μπορει ανετα να σου φυγει στη γυρα ενα κατοσταρικο-εννοειτε ανευ τραπεζι-αν σε πανε γυρω γυρω σε 2,3 κλαμπ κ το παιζουνε ειμαστε up κλπ
3.αν αποφυγεις τα κλαμπ,πραγμα δυσκολο,κ πας για κανα φαγητο,αν παε σε σουσι μπαρ θα πληρωσεις τιμες που απλα"δεν υπαρχουν" στο βουκουρεστι,βλεπε davarits
αν μπορεις να αποφυγεις τα δυο τελευταια,πας καθημερινες κ ΔΕΝ πασς σουσι κλπ μαλακιες,πηξγαινε
αν ομως εχεις τοση επιτυχια οπως λες στο βουκουρεστι,γιατι να πας???
οι γυναικες οι ρουμανοφωνες εινε σαφως χειροτερες κι η πολη δεν συγκρινετε με το βουκουρεστι,κατι σαν το ιασι εινε