Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΡΕ χαιβάν ντοκτόρ φτάνη ρε ποιος μαλάκας θελει να παντρευτή;;;
Ο ρέντ δεν τσιμπάη ειναι γάτα είπαμε ταζη γάμο για να περνά καλά δεν το ενοει όμως άντε πάμε παρακατω.
"ολες τα ίδια σκατα ειναι οποιας εθνικότητας κι αν ειναι οπότε πολυ ασχολήθηκες .

Εισαι ετοιμος για πορνοεκδρομή;;; αυτά ειναι ενδειαφεροντα περιμένω νέα απο το μετωπο.
.
καλα ρε χοντροσαμπρελα εση δεν μου ελεγες οτι ψαχνεις μεγαλοκοπελα με λευτα αισθιματα για να παντρευτης σε χαλαει η βουλγαρια και ξεχνας  :2funny: :2funny:  που να παμε πορνοεκδρομη και με πιους??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα ρε χοντροσαμπρελα εση δεν μου ελεγες οτι ψαχνεις μεγαλοκοπελα με λευτα αισθιματα για να παντρευτης σε χαλαει η βουλγαρια και ξεχνας  :2funny: :2funny:  που να παμε πορνοεκδρομη και με πιους??

1)συγνωμη κύριε κανετε λάθος δεν ειμαι χοντροσαμπρέλας απλά ειμαι λάρτζ ρε παιδί μου, ευσωμος πως να σου το πω διαφορετικά
δεν ειμαι χοντρος τι θέλεις να αποκτησω κανενα κομπλεξ μια χαρά ειμαι ακου χοντρός εγώ;;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ζουλεύης ρε Χαιβάν ντοκτόρ γιατι δεν εχεισ τα κιλά μου τα κάλη μου.

2)το  ορθόν ειναι ΛΕΥΤΑ ΑΣΘΗΜΑΤΑ αυτο δεν σημαίνη  απαραίτητα παντρεια _ επένδυση ειναι ρε παιδί μου επενδυση μελοντικη οχι απαραίτητα κουκουλωμα, άσε που δις εξ αμαρτήν ουκ ανδρός σοφού.
Παρ 3.3χ2=6(βλέπε Μόλντο) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για την πορνοεκδρομή δεν έχεις άδικο με ποιόν και πού   :think: :think: :think: :think:

Επίσης θελω να το πώ δημοσίως ότι ο ρέντ ποιό πολλές πληροφοριες έδωσε για πορνοσεξοτουρισμο  τοσο μεσα απο το σάιτ οσο και με πμ παρά ο Μόλντο που ειναι και φιλος γνωστός, μονιμος κάτοικος κλπ.
Οποτε ο ρέντ μάλον ειναι πολυ ποιο δραστήριος οπότε έχετον υποψη,  για ξεναγός θα μας ήταν χρήσιμος κατα πολύ, Τυχαίο ;;; δέν νομίζω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
kane μας τα λιανα ντε!!!! εισε ο μονος που εισε μονιμος πανο απο 10 χρονια εκει εση γιατη χορισες??  [size=10pt]γαμισες καμια φιλη της!![/size]!

Δες το λιγο ανάποδα, μήπως λεω εγω τωρα μήπως  :think: :think: την βρήκε στο κρεβάτι με την φίλη της;;

Και μην γελάση κανείς γιατι συμβαίνουν και τετοια με τις καλές νοικοκυρες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δες το λιγο ανάποδα, μήπως λεω εγω τωρα μήπως  :think: :think: την βρήκε στο κρεβάτι με την φίλη της;;

Και μην γελάση κανείς γιατι συμβαίνουν και τετοια με τις καλές νοικοκυρες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που τετοια τυχη

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1)συγνωμη κύριε κανετε λάθος δεν ειμαι χοντροσαμπρέλας απλά ειμαι λάρτζ ρε παιδί μου, ευσωμος πως να σου το πω διαφορετικά
δεν ειμαι χοντρος τι θέλεις να αποκτησω κανενα κομπλεξ μια χαρά ειμαι ακου χοντρός εγώ;;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ζουλεύης ρε Χαιβάν ντοκτόρ γιατι δεν εχεισ τα κιλά μου τα κάλη μου.

2)το  ορθόν ειναι ΛΕΥΤΑ ΑΣΘΗΜΑΤΑ αυτο δεν σημαίνη  απαραίτητα παντρεια _ επένδυση ειναι ρε παιδί μου επενδυση μελοντικη οχι απαραίτητα κουκουλωμα, άσε που δις εξ αμαρτήν ουκ ανδρός σοφού.
Παρ 3.3χ2=6(βλέπε Μόλντο) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για την πορνοεκδρομή δεν έχεις άδικο με ποιόν και πού   :think: :think: :think: :think:

Επίσης θελω να το πώ δημοσίως ότι ο ρέντ ποιό πολλές πληροφοριες έδωσε για πορνοσεξοτουρισμο  τοσο μεσα απο το σάιτ οσο και με πμ παρά ο Μόλντο που ειναι και φιλος γνωστός, μονιμος κάτοικος κλπ.
Οποτε ο ρέντ μάλον ειναι πολυ ποιο δραστήριος οπότε έχετον υποψη,  για ξεναγός θα μας ήταν χρήσιμος κατα πολύ, Τυχαίο ;;; δέν νομίζω.
ο ρεντ  δεν ψαχνει τανιτσες αλλα καλα κοριτσια για σχεση οποτε οι πληροφοριες του δεν ωφελουν τους πορνοεκδρομεις  εγω σας δινω μια και καλη ...δεζαβου πθσκιν και βουκουρεστιου υπογειο με πολλες φοβερες τανιτσες των 100 τη βραδια

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
tι εγινε αλαν?
πηγατε λβοβ?που κανονισατε με τους αλλους?
αν ναι,θα σου δωσω δρομολογιο γυρισμου σουπερ,να συνδιασεις κι αλλα "σωστα" σημεια ;)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για λεγε φιλτατε μια αποψη, γνωρισα πριν αρκετο καιρο μια τυπισσα απο Κισιναου, αλογο 23 χρονων μελαχροινη, η πλακα ειναι οτι δευτερη μερα που ηρθε και φιλη της μαζι για να βγουμε εξω, σε καποια φαση μιλαγαν ρωσικα κι απο οτι μου ειπε ειχα 'χτυπησει' και τη φιλη της ενα φεγγαρι (απο νετ) αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.

Εχει τρελλο προβλημα με το ποτο και το τσιγαρο, τα απεχθανεται, ειναι γενικα 'δυσκολη' , δεν ζηταει ταλαρωμα , δεν μπλεκω σε τετοια σκηνικα ετσι κι αλλιως, αλλα με ειχε καλεσει να παω στο Κισιναου οταν με το καλο γυρισει  Εντος εδρας Βουκουρεστι τα πραγματα ειναι δυσκολα, γιατι εχω σταθερη γκομενα και η τυπισσα εμπλεξε με ενα τυπο που την προσελαβε για να κρατησει την αδεια παραμονης. Πολυ αραια βλεπομαστε. ΚΑι εχω ηδη ρισκαρει πολυ με γκομενες εδω περα, τις παω στα ιδια μερη με τη δικια μου, τη μια μερα με καμμια ξεμπαρκη της παρεας και την επομενη με τη 'σταθερη'.

Να παω ? Λες να αξιζει τον κοπο , γιατι εγω δε βλεπω φως σε τετοια αποστολη. Α! Σε λιγο καιρο αραβωνιαζομαι με τη δικη μου, λες να παω ετσι για την εμπειρια σαν bachelor κατασταση? Γιατι ασφαλης δεν αισθανομαι καθολου σε κομμουνιστικη χωρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι 2000 ρε συ δημητρη?αν θελω 1400 παγια εξοδα,δεν φτανουν  γιατι εγω παω κ κλαμπ,στις 15 μερες τουλαχιστον 10 βραδυα,οποτε 1400 παγια+300κλαμπ+350 εισητηρια παμε 2000 χωρις γκομενες????
δηλ κ με τις γκομενες,εγω σκεφτομουν καμμια δεκαρια τουλαχιστον,οπως τα λες αλλα 10χ100??αλλα 1000??
δηλ 3000ε οι 14-15 μερες???
ε δεν εινε κ λιγα ρε παιδια,τι η" φτοχοτερη χωρα","ερωτικος προορισμος" κ λοιπα?εμενα πολλα μου φαινονται  κ δεν ειμαι κ κανας αρχιτσιγκουνης....αλλα κ τριχιλιαρα???για 15 μερες...ασε που για να πω αληθεια.αλλα ειχα στο νου μου.καμια παρτουζιτσα,κανα ματι σε λεσβιακο κλπ.κι αυτα καθε μερα,αλλα με αυτα που βλκεπω,δεν νομιζω οτι μας παιρνει για τετιοα ,οθτε με το τριχιλιαρο!!!!
βλέπω αναθερμάνθηκε το νήμα....
λοιπόν... τα ξαναλέω για παλιούς και νέους
500 ευρώ για μετακινήσεις;;;; Πάτε καλά;;;;;;
άντε να πούμε πως τα 350 του φαγητού είναι σωστά...άντε και να πούμε πως είναι 400 κιόλας. Άμα κάτσεις στο σπίτι σου αυτόν τον μήνα δεν θα φας;;; Δεν θα τα χαλάσεις;;;;
πάμε στις γκόμενες.
Είστε όλοι ρε παιδί μου ασυγκράτητοι γαμιάδες....
κάθε μέρα θέλετε να γαμάτε 2-3 στην καθησιά σας πια...
εγώ ξέρω πως μια μέρα στρώνεις κατάσταση και είσαι καβατζωμένος τις επόμενες 5.
Το έχω ξαναγράψει: αν τις πάρεις νύχτα προφανώς θα σου φύγει κατοστάρι. Η έξυπνη κίνηση είναι να τις πάρεις πρωί μεσημέρι και να τις αφήσεις το βράδυ να στραγγίξουνε άλλον.
Τότε θα δίνεις τα μισά ΄)

Αν είναι να κάτσεις ένα μήνα δεν θα χαλάσεις τόσα για γκόμενες
θα φροντίσεις κάποιες που σου αρέσουνε να τις έχεις..."μόνιμες". Και θα το παίξεις πως θα πας για μόνιμα εκεί...εγώ θα σας τα λέω;;;
Αν είναι να καθήσετε ένα μήνα, δεν ξέρετε να πουλήσετε παραμύθι;;; έλεος!!

Τέλος, για το θέμα της εμφάνισης....όταν θα δεις τους Μολδαβούς, θα καταλάβεις πως εσύ μετράς ΟΠΩΣ και να είσαι
....τα αγγλικά σου περνάνε μια χαρά...μάθε και 3-4εκφράσεις στα ρουμάνικα να τις γλυκαίνεις και εισαι άρχοντας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για λεγε φιλτατε μια αποψη, γνωρισα πριν αρκετο καιρο μια τυπισσα απο Κισιναου, αλογο 23 χρονων μελαχροινη, η πλακα ειναι οτι δευτερη μερα που ηρθε και φιλη της μαζι για να βγουμε εξω, σε καποια φαση μιλαγαν ρωσικα κι απο οτι μου ειπε ειχα 'χτυπησει' και τη φιλη της ενα φεγγαρι (απο νετ) αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.

Εχει τρελλο προβλημα με το ποτο και το τσιγαρο, τα απεχθανεται, ειναι γενικα 'δυσκολη' , δεν ζηταει ταλαρωμα , δεν μπλεκω σε τετοια σκηνικα ετσι κι αλλιως, αλλα με ειχε καλεσει να παω στο Κισιναου οταν με το καλο γυρισει  Εντος εδρας Βουκουρεστι τα πραγματα ειναι δυσκολα, γιατι εχω σταθερη γκομενα και η τυπισσα εμπλεξε με ενα τυπο που την προσελαβε για να κρατησει την αδεια παραμονης. Πολυ αραια βλεπομαστε. ΚΑι εχω ηδη ρισκαρει πολυ με γκομενες εδω περα, τις παω στα ιδια μερη με τη δικια μου, τη μια μερα με καμμια ξεμπαρκη της παρεας και την επομενη με τη 'σταθερη'.

Να παω ? Λες να αξιζει τον κοπο , γιατι εγω δε βλεπω φως σε τετοια αποστολη. Α! Σε λιγο καιρο αραβωνιαζομαι με τη δικη μου, λες να παω ετσι για την εμπειρια σαν bachelor κατασταση? Γιατι ασφαλης δεν αισθανομαι καθολου σε κομμουνιστικη χωρα.
πας καλά;;;
κάνε παιχνίδι με άλλες 10 μέσω νετ και μετά τράβα να κάνεις μπάτσελορ

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tι εγινε αλαν?
πηγατε λβοβ?που κανονισατε με τους αλλους?
αν ναι,θα σου δωσω δρομολογιο γυρισμου σουπερ,να συνδιασεις κι αλλα "σωστα" σημεια ;)
με τι να παει λβοβ με κλανιεσ??? ειπαμε απο σασι καλα παμε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Εχει τρελλο προβλημα με το ποτο και το τσιγαρο, τα απεχθανεται, ειναι γενικα 'δυσκολη' , δεν ζηταει ταλαρωμα , δεν μπλεκω σε τετοια σκηνικα ετσι κι αλλιως, αλλα με ειχε καλεσει να παω στο Κισιναου οταν με το καλο γυρισει  Εντος εδρας Βουκουρεστι τα πραγματα ειναι δυσκολα, γιατι εχω σταθερη γκομενα και η τυπισσα εμπλεξε με ενα τυπο που την προσελαβε για να κρατησει την αδεια παραμονης. Πολυ αραια βλεπομαστε. ΚΑι εχω ηδη ρισκαρει πολυ με γκομενες εδω περα, τις παω στα ιδια μερη με τη δικια μου, τη μια μερα με καμμια ξεμπαρκη της παρεας και την επομενη με τη 'σταθερη'.

αγαπητε μας συναγωνιστη και ταλαιπωρημενε ελληνα...αν συνεχισεις να ερχεσαι μολδαβια δεν σε βλεπω να αρραβωνιαζεσαι συντομα...κοψτο οσο ειναι καιρος...αν ομως επιμενεις τοτε σου λεω αυτη που δεν ζηταει ταλαρωμα ειναι αυτη που παιρνει στο τελος τα περισσοτερα ...μακρια και χτυπα αλλη που θα σου ζητησει αμεσως ταλαρωμα

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητε μας συναγωνιστη και ταλαιπωρημενε ελληνα...αν συνεχισεις να ερχεσαι μολδαβια δεν σε βλεπω να αρραβωνιαζεσαι συντομα...κοψτο οσο ειναι καιρος...αν ομως επιμενεις τοτε σου λεω αυτη που δεν ζηταει ταλαρωμα ειναι αυτη που παιρνει στο τελος τα περισσοτερα ...μακρια και χτυπα αλλη που θα σου ζητησει αμεσως ταλαρωμα

Δεν εχω ερθει ποτε Μολδαβια, στη Ρουμανια τη γνωρισα, οπου και μενω μονιμα. Ειμαι καμικαζι σε τετοια εδω και χρονια, εχω ψηθει στο θεμα, οταν βλεπω οτι παει η δουλεια στα φραγκα απλως την κανω, οι γκομενες που ειμαι/ημουν μαζι πληρωνουν παντα τα ποτα τους, εκτος αμα θελω να τους κερασω ολους σε καμμια γιορτη.. Οι ελληναρες που μενουν Ρουμανια σιγουρα με ξερουν φατσικα και θα μπορουσαν να το επιβεβαιωσουν, αλλα πλεον δεν μπορω να δειξω τη φατσα μου εδω..Για να καταληξει καμικαζι να παντρευτει σημαινει οτι βρηκε τη ΜΙΑ στο πληθος.

Αυτο που ρωταω ειναι τι σκατα θελει η τυπισσα αυτη απο μενα? Γιατι αν θελει σπονσορα κι αν ημουν εγω σπονσορας θα το εκανε κι εδω στη Ρουμανια και δεν το κανει.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
πας καλά;;;
κάνε παιχνίδι με άλλες 10 μέσω νετ και μετά τράβα να κάνεις μπάτσελορ
απ,φαουλ
νομιζω οτι  μονο ΜΑΖΙ,θα εισαστε αχτυπητο διδυμο,θα "στεγνωσετε" το κισιναου απο "μωρα"
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΟΙΚΑΝΕ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom