Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αγαπητέ allantalon στα Σκόπια τι γίνετε,γιατί είμαι από Βόρεια Ελλάδα πάω τακτικά στο Μοναστήρι(Μπίτολα)για καζίνο αλλά δεν έκανα ποτέ καμιά κρούση λόγω φόβου.Τις προάλες ρώτησα έναν ταρίφα αλλά ήταν πολλή κουμπωμένος.

τιποτα ξεχνα το σεξοτουρισμό εκει εκτος κι αν εχεις άνθρωπο πορνοκαυλιάρη να σε κυκλοφορήση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φευγω για Σκόπια σε λίγο σε κανα μισάωρο λέγε τι άλλο θες να σου απαντησω αντε να περάση η ώρα μου..
προσεχε στα σκοπια αλλαν!!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ αμα μπλεξεις σε οτιδιποτε ΓΑΜΙΣΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
προσεχε στα σκοπια αλλαν!!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ αμα μπλεξεις σε οτιδιποτε ΓΑΜΙΣΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ!!!!!!!!!!

ρε εχω γραφεια εκει εδω και 5 χρόνια , εχω καλες επαφες με εξουσιομανείς εκει μην ανυσηχείς εγω ξέρω ποτε και που κανω τις μαλακιες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε πάς καλά ;;;;;;;;;;;;;;;;
υπάρχει δηλαδή απόλυτη συμπνοια συμφωνια χαρακτηρα επιθυμιων κλπ και το πρόβλημα ειναι το παιδί;;;;;
Αν ειναι ετσι οπως τα λές φερτην την παίρνω εγώ.... αν την γουστάρω σιγα το πρόβλημα το παιδι ειναι χαρά θεου μπουμπουνα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ του μαλακα του δικου μου φοβαμαι μιν τον παρο στο λαιμο μου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε εχω γραφεια εκει εδω και 5 χρόνια , εχω καλες επαφες με εξουσιομανείς εκει μην ανυσηχείς εγω ξέρω ποτε και που κανω τις μαλακιες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσεχε παντος με τα καργιολια εκει!!!!!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Κάτι άκουσα από γνωστούς ότι κάνουν παιχνίδι έτσι όπως λες αλλά είναι μοναχοφάιδες οι κόπροι.Δεν σου κρύβω ότι έπαθα εγκεφαλικό τις προάλλες που πήγα από τα ατέλειωτα πόδια με μίνι και κάτι θεόμουνα Σλαβάκια να βολτάρουν που οι δικές μας κοντά τους είναι απλώς γαι πουτσ........μπιλα.  :s&m_1:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ του μαλακα του δικου μου φοβαμαι μιν τον παρο στο λαιμο μου

τιποτα αστον να αποφασιση ο ιδιος .
Αν δεν ειναι σε θεση να πάρη μονος του μια τετοια απόφαση τοτε...
ειναι ακαταλληλος να στηση σπιτικο οικογενεια και να στηρίξη την επιλογή του.

(εγραψα πάλι τι ειπα ρεεεεε θα πάω για Νομπελ)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οχι ρε πολλα λες εκτος κια αν βαζεις και το διαμέρισμα μεσα τοτε ναι τα έδωσα αλλα 10 μέρες δια 500 = 50 ευρα
τζαμπα πράμα ρε φίλε τι θέλης δηλαδή με αερα ζεις δεν ζεις . που στο παγκάκι θα πτην βγάζαμε τοτε ναι τα έδωσα και περισσότερα ίσως.
50 ευρα την ημερα που δεν ειναι ετσι κατα την γνομη μου!!!!!!! ολα τα εξοδα για αξιοπρεπες διαβιοση στο κισηινεου ειναι 1500 τον μινα!!!!   ετσι για πλακα!! αλλοστε τα εγραψα και αναλητικα σε προηγουμενο ποστ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τιποτα αστον να αποφασιση ο ιδιος .
Αν δεν ειναι σε θεση να πάρη μονος του μια τετοια απόφαση τοτε...
ειναι ακαταλληλος να στηση σπιτικο οικογενεια και να στηρίξη την επιλογή του.

(εγραψα πάλι τι ειπα ρεεεεε θα πάω για Νομπελ)
αλλαν πολλες φορες εχεις γραψει σωστα πραγματα!! αλλα δυστιχος απο τους πολυ λιγουσ εδω μεσα!!! καλα να περασεις αλλανιαρη καλα σκοπιανα μαμισια!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε μπαι μπαι σας αφηνω τα λεμε  απο Σκοπια μεριά για κανα δυό μέρες και μετα ίσως Σόφια για τρεις ...
ΚΟυρος ερχεσε ειπες;;;;;;;;;;

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρίχες αναξια λόγου εγω ξοδευα περισσότερα για μένα.
(SOUPER MARKET + ΕΣΤΙΑΤΩΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΧΑ, ΩΠΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΜΎΚΟΝΟς ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΚΡΙΒΟ.
αλαν πες την αληθεια ....σε μενα ,ναουμε , γιατι δεν την εφερες κλπ

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ρε νταβαριτσ που ειναι το απιθανο;;;;;
την προετημασία την κάνη απο το ιντερνετ και μάλιστα με  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: που γνωρίζουν κάποια αγγλικούλια
οπότε  που ειναι το δύσκολο;;; αν εχει λυμένο το θέμα της επικοινωνίας;;;

Εμένα πέρυσι μου καθισε ενα αστερι απο Τιρασπόλ την γνωρισα μέσω Ιντερνετ και
δεν ελεγε να ξεκολήση, Αγγλικά πολυ καλά _ οποτε εδεσε το γλυκό,χρονο και διάθεση θελει ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λέγαμε.
Φυσικά θέλει και χρήματα τζάμπα δεν ειναι τιποτα απλά κάποιες μας κοστίζουν ακριβώτερα και κάποιες φθηνότερα αυτά.
[/quotιοφλ φταιει που δεν την εβγαλε φωτογραφια το ...αστερι...τσαμπα τα καυσιμα μεγαλε                                                μη δουλευεις φιλε το κοσμο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  η αληθεια ποναει...αστα συντροφε οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι
γιασου αρχοντα της μολδαβιας!!  μιας και εισαι εκει ποσα λευτα θελεις το μινα για να συντηρησεις μια γκομενιτσα διλαδη να μενει μαζισου κτλ>>??  δεν πιστευω να γραφει μαλακιες ο αλλαν!!!!  :think: :think:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιασου αρχοντα της μολδαβιας!!  μιας και εισαι εκει ποσα λευτα θελεις το μινα για να συντηρησεις μια γκομενιτσα διλαδη να μενει μαζισου κτλ>>??  δεν πιστευω να γραφει μαλακιες ο αλλαν!!!!  :think: :think:
ο αλλαν ειναι γαμω τα ατομα αλλα ετυχε να ξερω τη περιπτωση...οσο για το αλλο αναλογα τι γκομενα ειναι,απο που ειναι και ποσων μαιων  αλλα με 1500 εβρα στη μολδαβια εισαι βασιλιας ...και τσαμπα ουτε ο αγιος δεν γαμαει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο αλλαν ειναι γαμω τα ατομα αλλα ετυχε να ξερω τη περιπτωση...οσο για το αλλο αναλογα τι γκομενα ειναι,απο που ειναι και ποσων μαιων
18-25  oreo moro apo eparxia οχι καριολα κανονικη κοπελα για σχεση αμα ερθει κισηινεου ποσα βλεπεις να σου κοστηζει τον μινα??  αμα ειναι πιο μεγαλη ??

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
ο αλλαν ειναι γαμω τα ατομα αλλα ετυχε να ξερω τη περιπτωση...οσο για το αλλο αναλογα τι γκομενα ειναι,απο που ειναι και ποσων μαιων  αλλα με 1500 εβρα στη μολδαβια εισαι βασιλιας ...και τσαμπα ουτε ο αγιος δεν γαμαει

σκεψου να μην ηταν γαμω τα παιδια τι θα του σουρνες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom