Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα βλεπεις μολδο το θρεντ τον εξυπνακιδον!! :2funny: :2funny:  ο ρεντ και ο βον τεραστιουλις μας διαφωτισαν πληρος για το τιρασπολ  :2funny: :2funny:  λεξη δεν γραψαν οι <<σχετικοι συντροφοι>> κλασικη βλαχοκουτοπονηρια αλλα απο κριτικη και ασαφεις  :jerking: :jerking: πρωτοι !!! ολεεε οι ελληναραδες !!! οταν φτανεις στην κλιμακτηριο γαμισετα!!!!!!!!καλα που εχουμε τον μοικανο και μας περιεγραψε ακριβος πως γαμαει τσαμπα στο κισηινεου σαφεστατα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ δεν γαμιεται παλι μονος θα τα γραψω :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
agapite συντροφε μοικανε ΣΩΣΤΟΣ!!!  αλλα τοσο δισκολο ειναι να αναλησεις την μωικανια μεθοδο σου εδω??  τι πμ και ιδιετερη συναντιση !!!!!  τοσο δισκολο σου εινε???
μα σόρρυ ρε φίλε, τι θέλεις να αναλύσω;
πώς ψάχνω στο ίντερνετ; δεν ξέρεις;
πώς μιλάω στο δρόμο ; τι να πω δηλαδή; τι ατάκες λέω;
τι ακριβώς θέλεις να σου πω;

μόνιμος κάτοικος δεν είμαι εκεί, ούτε ξέρω ιδιαίτερα στέκια ή κλαμπάκια και τέτοια.
στο πανεπιστήμιο κοντά πάω και βαράω στο ψαχνό...ή βγαίνω κατά τις 7 έξω και όποια μου αρέσει της μιλάω - αυτά αν δεν έχω καβατζώσει πρώτα από ίντερνετ ραντεβού.
΄
είναι απλό - εγώ δεν πιέζω για τίποτα. Επιλέγω να βγαίνω μονο με αυτές που πραγματικά μου κάνουνε κλικ, που δεν έχουνε μια μύτη μέχρι το καμπαναριό, με κοπέλες δηλαδή που αναζητούνε σχέση αλλά με κάποιον που να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Πίρι πίρι το μανούλι και βλέπουμε δηλαδή.
Απλά όταν δω πως το πράγμα πάει στο στάξιμο....αλλάζω πορτοκαλιά
να στο πω αλλιώς:
όταν πάω εκεί βλέπω 2 που καταλήγουνε στο κρεβάτι και άλλες δύο που θα καταλήξουνε στο κρεβάτι την μεθεπόμενη φορά που θα πάω. Και δεν βγαίνω ποτέ μαζί τους έξω για ποτά και τέτοια. Το πολύ πολύ να πάμε για κανα φαγητό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο π.μ απλά θα έλεγα σε κάποιον 2 πράγματα για να κλείσει πιο φτηνά σπίτι, να φάει πιο φτηνά αν θέλει κλπ
δεν θα του κάνω διδασκαλία προσέγγισης γυναίκας....νομίζω πως ο καθένας έχει τον τρόπο του

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για κατσε ρε μεγαλε αρχηγε τον μωικανον διλαδη βγενεις στον δρομο και οποια σου αρεσει πας και τις κανεις καμακι διλαδι και αμα το μορο γουσταρει που το πας??? στο παρκο για ηλιοσπορο!!!!!!!!!  και με αυτες που σου κανουνε κλικ που βγενεις?? Ο  ΚΑΙ ΔΙΛΑΔΗ πιτσι πιτσι με αγκλικα και παντομιμα στο δρομο???? (ξερεις ρωσικα η ρουμανικα??) και το πολυ για κανενα φαγητο  και τα μορα μετα ερχονται για γαμισι στο σπιτι και την επομενη φορα που ξαναπας  αλλα δυο   :think: :think: :think:δυο δυο χωρις να πιεζεις!~!!!  ποσο χρονον εισε??  καλα καταλαβα την μεθοδοσου????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για κατσε ρε μεγαλε αρχηγε τον μωικανον διλαδη βγενεις στον δρομο και οποια σου αρεσει πας και τις κανεις καμακι διλαδι και αμα το μορο γουσταρει που το πας??? στο παρκο για ηλιοσπορο!!!!!!!!!  και με αυτες που σου κανουνε κλικ που βγενεις?? Ο  ΚΑΙ ΔΙΛΑΔΗ πιτσι πιτσι με αγκλικα και παντομιμα στο δρομο???? (ξερεις ρωσικα η ρουμανικα??) και το πολυ για κανενα φαγητο  και τα μορα μετα ερχονται για γαμισι στο σπιτι και την επομενη φορα που ξαναπας  αλλα δυο  :think: :think: :think:δυο δυο χωρις να πιεζεις!~!!!  ποσο χρονον εισε??  καλα καταλαβα την μεθοδοσου????

Γιατι ρε νταβαριτσ που ειναι το απιθανο;;;;;
την προετημασία την κάνη απο το ιντερνετ και μάλιστα με  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: που γνωρίζουν κάποια αγγλικούλια
οπότε  που ειναι το δύσκολο;;; αν εχει λυμένο το θέμα της επικοινωνίας;;;

Εμένα πέρυσι μου καθισε ενα αστερι απο Τιρασπόλ την γνωρισα μέσω Ιντερνετ και
δεν ελεγε να ξεκολήση, Αγγλικά πολυ καλά _ οποτε εδεσε το γλυκό,χρονο και διάθεση θελει ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λέγαμε.
Φυσικά θέλει και χρήματα τζάμπα δεν ειναι τιποτα απλά κάποιες μας κοστίζουν ακριβώτερα και κάποιες φθηνότερα αυτά.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
<<<όταν πάω εκεί βλέπω 2 που καταλήγουνε στο κρεβάτι και άλλες δύο που θα καταλήξουνε στο κρεβάτι την μεθεπόμενη φορά που θα πάω. Και δεν βγαίνω ποτέ μαζί τους έξω για ποτά και τέτοια. Το πολύ πολύ να πάμε για κανα φαγητό.>>>     :think: :think: :think: :think: εχεις κανα ειδικο μικροσκοπιο και πως ΒΛΕΠΕΙς ??? ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι ρε νταβαριτσ που ειναι το απιθανο;;;;;
την προετημασία την κάνη απο το ιντερνετ και μάλιστα με  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: που γνωρίζουν κάποια αγγλικούλια
οπότε  που ειναι το δύσκολο;;; αν εχει λυμένο το θέμα της επικοινωνίας;;;

Εμένα πέρυσι μου καθισε ενα αστερι απο Τιρασπόλ την γνωρισα μέσω Ιντερνετ και δεν ελεγε να ξεκολήση Αγγλικά πολυ καλά
οποτε εδεσε το γλυκό,χρονο και διάθεση θελει ολα τα άλλα ειναι να ειχαμε να λέγαμε.
Φυσικά θέλει και χρήματα τζάμπα δεν ειναι τιποτα απλά κάποιες μας κοστίζουν ακριβώτερα και κάποιες φθηνότερα αυτά.
ΑΛΛΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ  τι κανει ο λεβεντης μας τιν γαμισες αυτην απο το τιρασπολ?? ποσο σου πηγε σινολο??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΛΛΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ  τι κανει ο λεβεντης μας τιν γαμισες αυτην απο το τιρασπολ?? ποσο σου πηγε σινολο??

ρε εμεινε μαζί μου 10 μερες πηγα για μια εβδομάδα και εμεινα δύο .
Αστερι η γκομενα με τα δικά μου γουστα .
συνολο ουτε 200 ευρώ σε δωράκια επεσε λαβ στόρυ (δεν ήταν Βίζιτα  μαζί μου τουλάχιστον).
+ τα εξοδα επιβιωσης αλλά δεν ήθελε και πολυ εξω  κλαμπάκια κλπ η νεαρά σε αντίθεση με εμενα που είθελα να βγαίνω.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω απο πρσοπικη μου πειρα οταν εκατσα στο ιντερνετ με κοπροσκιλο που σπονσοραριζα τοτε και το μορο ειχε καλες φοτο ερχοντουσαν μινιματα συνεχεια απο ολες της φιλες του ισραηλ  :2funny: :2funny: και απο τους μολδαβους μιλαμε για πανο απο 100 μινιματα καθε μερα και απλα το κοπροσκηλο διαλεγε οσους φενοντουσαν για χοντρο δαγκομα εγω προσοπικα το εχω κοψει το ιντερνετ εδω και δυο χρονια οσεσ ειναι εκει οι τρελες ειναι η κοπροσκηλοπουτανες για δαγκομα 98 τοις εκατο κατα την πρωσοπικη μου γνομη και εμπιρια φαβα !!!απο το ιντερνετ καμακι σε καφε εχω βγαλει γκομενακια καλουτσικα  :knockinb: :knockinb:στον δρομο και σε παρκα δεν μου τυχε ακομα  :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε εμεινε μαζί μου 10 μερες πηγα για μια εβδομάδα και εμεινα δύο .
Αστερι η γκομενα με τα δικά μου γουστα .
συνολο ουτε 200 ευρώ σε δωράκια επεσε λαβ στόρυ (δεν ήταν Βίζιτα  μαζί μου τουλάχιστον).
+ τα εξοδα επιβιωσης αλλά δεν ήθελε και πολυ εξω  κλαμπάκια κλπ η νεαρά σε αντίθεση με εμενα που είθελα να βγαίνω.
τα εξοδα επιβιοσης για αυτην ποσα ειταν για 10 μερες??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τα εξοδα επιβιοσης για αυτην ποσα ειταν για 10 μερες??

τρίχες αναξια λόγου εγω ξοδευα περισσότερα για μένα.
(SOUPER MARKET + ΕΣΤΙΑΤΩΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΧΑ, ΩΠΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΜΎΚΟΝΟς ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΚΡΙΒΟ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο αλαν μαγκες μου παντα εγραφε οτι εβλεπε και ειναι αντεικημενικος κατα την γνωμη μου!!!! αλλαν συντροφος σαρανταρης την εχει πατησει γερα με 26 αρα δηκηγορο μολδαβεζα 5 σπιτια δικηγορηκο γραφειο και μουναρα αλλα η γκομενα εχει παιδι απο τον πρωιν γαμο της τι θα εκανες στην θεση του ?? θα την παντρευοσουν ?? τι προτεινης ρε αλλαν??

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αν θες την πρωσωπικη μου αποψη για την συγκεκριμένη πιθανώς να πηγαινε για μεγάλο δάγκωμα απλά μαζί μου δεν τις βγήκε η κέντα τι να κ'ανουμε ειχα φουλ του ασσου.
χεχεχε.

Συμφωνω οτι οι περισσοτερρες ειναι κοπροσκυλα και ψαχνωνται για τον Σπονσορά τους,
σιγα να μην μας αγάπησαν τα μωρά των 21 και 24 μαιων Ξυπνάτε ρεεε το Πορνοευρουδάκια θέλουν  ΟΛΛΕΣ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο αλαν μαγκες μου παντα εγραφε οτι εβλεπε και ειναι αντεικημενικος κατα την γνωμη μου!!!! αλλαν συντροφος σαρανταρης την εχει πατησει γερα με 26 αρα δηκηγορο μολδαβεζα 5 σπιτια δικηγορηκο γραφειο και μουναρα αλλα η γκομενα εχει παιδι απο τον πρωιν γαμο της τι θα εκανες στην θεση του ?? θα την παντρευοσουν ?? τι προτεινης ρε αλλαν??

Αν είθελα να παντρευτω και να νοικοκυρευτώ Ναι αρκει να
μπορουσε να με εκφράζει στα θελω μου διοτι
ολλα τα άλλα κατα δηλωσή σου υπάρχουν.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αν θες την πρωσωπικη μου αποψη για την συγκεκριμένη πιθανώς να πηγαινε για μεγάλο δάγκωμα απλά μαζί μου δεν τις βγήκε η κέντα τι να κ'ανουμε ειχα φουλ του ασσου.
χεχεχε.

Συμφωνω οτι οι περισσοτερρες ειναι κοπροσκυλα και ψαχνωνται για τον Σπονσορά τους,
σιγα να μην μας αγάπησαν τα μωρά των 21 και 24 μαιων Ξυπνάτε ρεεε το Πορνοευρουδάκια θέλουν  ΟΛΛΕΣ.
εμεσα αμεσα κανα 500 αρι ευρα χαλαρα τα εδοσες δηλαδη για μια γκομενουλα!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αν είθελα να παντρευτω και να νοικοκυρευτώ Ναι αρκει να
μπορουσε να με εκφράζει στα θελω μου διοτι
ολλα τα άλλα κατα δηλωσή σου υπάρχουν.
με τον προεδρο της μολδαβιας καφε πινει μιλαμε φορτομενη η γκομενα αλλα δεν εινε η χαζη που θα εχει τον ελληνα να της τα τρωει η γκομενα ειναι γατονι οι μολδαβοι την κηνηγανε αλλα θελει ευρωπεο αντρα !!! με το παιδακι ρε αλλαν δε θα εινε δυσκολο????  και μερικα νεα απο την μολδαβια εξω απο το μπαλτσι γερμανικος επενδητικος ομιλος φτιαχνει εργοστασιο μηχανικον μερον αυτοκινιτον μαζι με υπερσηχρονο ολικο  σερβις για μερσεντες μπεμβε και αουντι εγκενια εχουν το ερχομενο μαιο μιλαμε για επενδηση 50 εκατομυριον ευρο οποτε αρχιδια κουμονιστες θα βγουνε στης ερχομενες εκλογες οι γερμανοι κατι ξερουν παντα!!!  το ευρο ανεβηκε λιγο 16.30 αλλα οι τιμες αρχιδια !! ακριβενουν τα παντα το  σουσι κομενο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μονο μουζακα αλα μολδο τεζαα 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εμεσα αμεσα κανα 500 αρι ευρα χαλαρα τα εδοσες δηλαδη για μια γκομενουλα!!!!!

οχι ρε πολλα λες εκτος κια αν βαζεις και το διαμέρισμα μεσα τοτε ναι τα έδωσα αλλα 10 μέρες δια 500 = 50 ευρα
τζαμπα πράμα ρε φίλε τι θέλης δηλαδή με αερα ζεις δεν ζεις . που στο παγκάκι θα πτην βγάζαμε τοτε ναι τα έδωσα και περισσότερα ίσως.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με τον προεδρο της μολδαβιας καφε πινει μιλαμε φορτομενη η γκομενα αλλα δεν εινε η χαζη που θα εχει τον ελληνα να της τα τρωει η γκομενα ειναι γατονι οι μολδαβοι την κηνηγανε αλλα θελει ευρωπεο αντρα !!! με το παιδακι ρε αλλαν δε θα εινε δυσκολο????

ρε πάς καλά ;;;;;;;;;;;;;;;;
υπάρχει δηλαδή απόλυτη συμπνοια συμφωνια χαρακτηρα επιθυμιων κλπ και το πρόβλημα ειναι το παιδί;;;;;
Αν ειναι ετσι οπως τα λές φερτην την παίρνω εγώ.... αν την γουστάρω σιγα το πρόβλημα το παιδι ειναι χαρά θεου μπουμπουνα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φευγω για Σκόπια σε λίγο σε κανα μισάωρο λέγε τι άλλο θες να σου απαντησω αντε να περάση η ώρα μου..

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Αγαπητέ allantalon στα Σκόπια τι γίνετε,γιατί είμαι από Βόρεια Ελλάδα πάω τακτικά στο Μοναστήρι(Μπίτολα)για καζίνο αλλά δεν έκανα ποτέ καμιά κρούση λόγω φόβου.Τις προάλες ρώτησα έναν ταρίφα αλλά ήταν πολλή κουμπωμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom