Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  χρονια πολλα στον προεδρο της ανοτατης μπουρδελιακης  βουλγαρικης σχολης του σιτε  αλλαν νταλον :rockon: :rockon: να τα εκατοστησης συντροφε παντα αξιομαχος και ντουρος!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για φραπε και φαγητο ελληνικο ενα ειναι το μαγαζι στο Κισινεφ.
Οπα λεγεται και ειναι λιγο πιο πισω απο το ξενοδοχειο Λεογκραντ.Ζεστο μαγαζι.Το εχουν Ελληνες
το ΟΠΑ είναι κλειστό για ανακαίνιση μέχρι Πάμπτη (ίσως να τρενάρει όμως λίγο παραπάνω)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφοι στο κισινεου εχουν ανοιξη εστιατορια και καφετεριες με απιστευτα καλα φαγητα και σερβις τα δικα μας εχουν μεινη αρκετα πισω !!!!! και σινεχεια ανοιγουν καινουργια πλεον στο κισηινευου θελης πολλα λευτα για να κανεις μαγαζι που θα βγαλεις λευτα    πχ αυτο ειναι για τουs μολδαβους καλουτσικο και οι ιδιοκτητες του φτιαχνουν αλλο μεγαλητερο ! τι να κλασουν τα δικα μας !!καλα να εινε οι συντροφοι μας αλλα πλεον εχουν μεινη  παρα πολι πισο!! μιλαμε οπος βλεπετε στο κισηινεου καθε 2 μινες ανοιγουν μαγαζαρες τεζααα !!!  τι να κλασουμε εμεις !!!  τελος παντον το κουπιντον που εβαλα για να καταλαβετε τι γινετε το φτιαξαν πριν τριαμισι χρονια τους στιχισε 200 χιλιαδες εβρο τοτε``` το ενοικιο ειναι 18.000 εβρο το μινα εχει δυο σαλες μια για 350 ατομα και μια για 50 μαζι με καφε περσι το μαγαζι εκανε τσιρο ολο τον χρονο 950 χιλιαδες εβρο τα περισοτερα λευτα τα κανει απο τους γαμους σε καθε γαμο το ατομο κοστιζει 100 ευρα και πανο και τωρα φτιαχνουν αλλο για 2000 ατομα τι να λεμε τορα!!!! οι δικοι μας εκει εχουν μεινη στα 50 και στα 100 λεει παραπανο!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ok, να το ξαναπούμε λοιπόν...
άλλο να μένεις εκεί και να πας σε συγκεκριμένα μέρη με την γκόμενά σου και άλλο να είσαι σεξοτουρίστας

για κάποιον που πάει για λίγες μέρες άντε και για 1-2 εβδομάδες ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να πηγαίνει σε χάι κλας μαγαζιά γιατί τον ενδιαφέρει να συναντήσει ΕΚΕΙ κόσμο.
Αν είναι να βγάλει μια γκόμενα έξω, είναι σίγουρο πως η γκόμενα θα ξέρει καλά μαγαζιά για να πάει.

Επίσης, συνήθως ένας τουρίστας θέλει να κινηθεί με τα πόδια για να πάει να φάει, αν είναι δυνατόν εντός του ευρύτερου κέντρου. Αν είναι να πάρει ταξί, θα παέι για να βρει γκόμενες ή για να συνοδεύσει κάποια.
Σε εστιατόριο το κόβω τρομερά δύσκολο να ρίξεις γκόμενα, όταν είναι τόσο κυριλάτο
αν είναι πιο κόζυ κατάσταση τότε παίζει.

οπότε για φαγητό επιλέγεις ή κάπου που να έχει καλό φαί (και γενικά το ελληνικό φαγητό έστω και μαγειρεμένο στη Μολδαβία είναι καλύτερο από το μολδαβικό) ή που να έχεις κάποιον να μιλήσεις (πάλι στο ίδιο καταλήγουμε)

ή που να μπορείς να γνωρίσεις κοπέλα.... κάτι που είναι λιγάκι δύσκολο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η αποψη σου πανο στο θεμα εινε σεβαστη συντροφε αλλα δεν καταλαβενω τι θελης να μας δωσεις να καταλαβουμε?? πιστευεις  οτι το κισινεου εινε καλος σεχοπροορισμος δηλαδη???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αποψη σου πανο στο θεμα εινε σεβαστη συντροφε αλλα δεν καταλαβενω τι θελης να μας δωσεις να καταλαβουμε?? πιστευεις  οτι το κισινεου εινε καλος σεχοπροορισμος δηλαδη???
ακριβώς αυτό λέω.
πως για σεξοπροορισμός είναι μια χαρά
για να έχεις γκόμενα και να την θρέφεις στο Κισινάου...ούτε λόγος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να περάσεις μια εβδομάδα όμως...κούκλα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοιταξε αδερφε πιτιρικες με δορακια  :2funny: :2funny:και καργιολες εχει για γουστα αλλα κατα την γνωμη μου θελης εβρα πλεον μπορεις να μου πεις σε παρακαλο ποσα λευτα υπολογιζεις οτι θα σου φηγουν για μια βδομαδα λουκουμι στο κισινεου  ολα μαζι τα εξοδα??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και εξιγο τι θα γαμισεις οτι γνορισεις απο ιντερνετ εινε κατα πασα πιθανοτητα σαβουροκαργιολα διλαδη μαζι με σενα εχει αλλους 300 στο παραμιθι  :2funny: :2funny:εξω καμακι αμα δεν εισε οπος πρεπει διλαδη καλα ντιμενος σε καλα σημεια καφε κτλ  και δεν κερασεις πολυ δισκολα θα προσεγκισης καλη γκομενα δηλαδη θελη πεδεμα τυχη και θρασος και εινε πολι πιθανο οπια σου ερθη απο μονη της να εινε της δουλιας το κοριτσι``` δηλαδη κανα κατοσταρι εβρα τουλαχιστον :2funny: :2funny: :2funny: αμα βγεις εξω βραδυ για ποτο η για φαγητο το κατοσταρικο σου φευγει για πλακα και σε ρωταω συντροφε με τοπ μουνια αλφα εθνικη  στο κισηινεου εχεις νταραβεριστει ποτε????? μιλαο και για κανονικες μουναρες με της δουλιες τους τα αμαξια τους κτλ  και για καργιολοβεντετες του κισηινεου!!!!! επισης υπαρχουν και πολες χωρισμενες ορεες γυνεκες που ψαχνοντε με τους ξενους αλλη κατηγορια αυτη!!!! αλλα και αυτη πλεον κοστιζει οπιος θελη να παντρευτη αμεσα υπρχουν παρα πολες χωρισμενες με η χωρις κουτσουβελα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan, θα ανέβεις Φιλλιπούπολη;
Θα είμαι από Κυριακή εκεί...

τσουκ ._
ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΟΦΙΑ

:rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :tits: :fuck1: :tits2: :fuck2: :2funny: :2funny: :rockon:

Σημ.¨τωρα να σου πω αν εχεις κατι ετοιμο και ξυρισμένο     
    στο  πιάτο το συζητάμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιταξε αδερφε πιτιρικες με δορακια  :2funny: :2funny:και καργιολες εχει για γουστα αλλα κατα την γνωμη μου θελης εβρα πλεον μπορεις να μου πεις σε παρακαλο ποσα λευτα υπολογιζεις οτι θα σου φηγουν για μια βδομαδα λουκουμι στο κισινεου  ολα μαζι τα εξοδα??
για 4 μέρες χάλασα 140 ευρώ για διαμέρισμα
φαγητά περίπου 60 ευρά
για γκόμενες 100 ευρώ (σύνολο 4 πιπίνες)

δεν βγήκα για ποτά (δεν μου αρέσει) και χορούς και τέτοια
καφεδάκι μόνο και φαγητάκι
σύνολο 300

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και ας τα ξαναγράψω για το ελάχιστο κόστος για Μολδαβία έχουμε και λέμε γύρο στα 300 εβρα από Αθήνα αεροπορικά πίγενε  έλα και εγώ σας βάζω την άποψη του συντρόφου μοικανου δηλαδή 75 ευρα η ημέρα αφού όπως μας λέει ξόδεψε για 4 μέρες 300 εύρα χωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια  για μια βδομάδα δηλαδή το μίνιμουμ κόστος είναι 7 επί 75 εβρα ίσον  525 την εβδομάδα  και επί τέσσερις βδομάδες 2100 εβρα  χωρίς τα αεροπορικα!!!!!!οποτε εμένα το άλφα εθνική μωρό μου τα ίδια λεφτά μου βγαίνει  με αλβανική διαβίωση Έλληνα στο κισηινεου  για ένα μήνα!!!!!!  Τώρα αν είναι φτηνά η όχι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!!  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φίλε, γιατί γίνεσαι εριστικός;
ούτε του μεταξουργείου είμαι φαν ούτε τίποτα άλλο.
επειδή εσύ έχεις συνηθίσει να λειτουργείς με κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει άλλος;
εσύ δεν εισαι σεξοτουρίστας εκεί, είσαι μόνιμος.
εγώ δεν είμαι μόνιμος.
τα δικά σου "α εθνικής" μπορεί για κάποιον άλλον να είναι γ εθνικής. Αυτά είναι γούστα.
Αλλά δεν νομίζω πως έχω περιεργο γούστο....και φυσικά, όπως ίσως αν θέλεις μπορεί να σου διαβεβαιώσει ο Άλλαν, με μισομούνια και ημίμετρα εγώ ΔΕΝ παω.
Προτιμώ να μην κάνω τίποτα και να περάσω στεγνός παρά να πάω με κάτι που είναι μέτριο.

Τα υπόλοιπα που λες τα ακούω βερεσέ.
Δεν λέω ούτε πως είμαι έξυπνος ούτε τίποτα άλλο.
Απλά λέω πως ο σεξοτουρισμός που συζητάμε εδώ δεν είναι να πληρώνεις μια γκόμενα αμάξια για να την έχεις ένα χρόνο.
Είναι να πας σε μια χώρα με φτηνό εξοδολόγιο για φαγητά, ποτά και διαμονή και να πηδάς ως κύρια ασχολία.
Αυτό είναι ο ορισμός του σεξοτουρισμού
για ό,τι λέω έχω και αποδείξεις. Τόσα πλήρωσα, εκεί και λοιπά. Αλλά δεν είναι το θέμα να αποδεικνύουμε αυτό που λέμε, αλλά να δίνουμε βοήθεια σε αυτούς που θέλουνε να πάνε εκεί που πάμε κι εμείς.
Προσωπικά δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο όποιος με έχει ρωτήσει κάτι για βοήθεια.
Αν με έχει ρωτήσει κάποιος και δεν του έχω δώσει κατευθυντήριες, ας βγει να το πει.

εσύ απλά λες να μην πηγαίνει κάποιος γιατί είναι ακριβά.
ε, τι να σου κάνω. Διαφωνώ. Αν εσύ θέλεις να πηδάς ντε και καλά γκόμενα που να οδηγάει πόρσε, εμένα με αφήνει αδιάφορο αυτό. Ας έχει και Κία ή ας είναι και με τα πόδια αν είναι θεόμουνο και την πηδάω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα την βοηθήσω εγώ να πάρει αυτοκίνητο πληρώνοντας μαλλιοκέφαλα. Αν θέλει τέτοια λεφτά να πάει σε εσένα που τα δίνεις. Έχει τόσο μουνί εκεί, που πίστεψέ με δεν θα μου λείψει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και ας τα ξαναγράψω για το ελάχιστο κόστος για Μολδαβία έχουμε και λέμε γύρο στα 300 εβρα από Αθήνα αεροπορικά πίγενε  έλα και εγώ σας βάζω την άποψη του συντρόφου μοικανου δηλαδή 75 ευρα η ημέρα αφού όπως μας λέει ξόδεψε για 4 μέρες 300 εύρα χωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια  για μια βδομάδα δηλαδή το μίνιμουμ κόστος είναι 7 επί 75 εβρα ίσον  525 την εβδομάδα  και επί τέσσερις βδομάδες 2100 εβρα  χωρίς τα αεροπορικα!!!!!!οποτε εμένα το άλφα εθνική μωρό μου τα ίδια λεφτά μου βγαίνει  με αλβανική διαβίωση Έλληνα στο κισηινεου  για ένα μήνα!!!!!!  Τώρα αν είναι φτηνά η όχι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!!  :2funny: :2funny:
αν δεν θεωρείς φτηνά τα 300 ευρώ ΜΕ διαμονή σεξοτουρισμό για 4 και όχι 5 μέρες που λες. τότε πες μας άλλο κράτος που περνάς τόσο φτηνά. Θα σου πω εγώ....κάτι Κίνες και Ταυλάνδες, αλλά εκεί πληρώνεις περισσότερα στη μετάβαση (γιαυτό και δεν έβαλα τα μεταφορικά).
Πάλι μιλάς για μήνα. ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΗΝΑ. Αν έμενα μήνα θα πλήρωνα μηνιάτικο στο διαμέρισμα και όχι με τη μέρα. Οπότε θα ήταν φτηνότερα η διαμονή στο μήνα.
Μην κάνεις αναγωγές σε μεγαλύτερα διαστήματα.
Κόλλησες στην α εθνική (κατά τη γνώμη σου). Εμε΄να ψωνισμένες γκόμενες με αηδιάζουνε. Θέλω φρέσκο πράγμα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιτσι σε χαιρετω και ολους οσους εχω καιρο να δω...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γενικα ολοι οι Ελληνες που εχουν μαγαζια εκει κοιτανε πως θα σου παρουνε 10-20 λει παραπανω και ειναι ολοι τσιπιδες οσο δε παει!
Μακρια και αγαπημενοι,ενα καφεδακι φτανει,για φαγητο υπαρχουν πολυ ομορφοτερα και καλυτερα μερη
δεν ξερω αν σου εφαγαν πολλα οι ελληνες εδω αλλα εχεις δικιο μακρια και αγαπημενοι ... και εγω και το οπα του φιλου μου φλ δουλευουμε περισσοτερο με μολδαβους και αλους και οχι με ελληνες γιατι απλα ειναι πολυ λιγοι και δεν φτανουν να γεμισουν τα μαγαζια μας  ...οσο για τσιπιδες κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις ...και εγω και ο φλ δε ζητησαμε απο κανεναν ποτε τιποτα ...οταν πας καπου πρεπει να πληρωσεις για να φας το τσαμπα πεθανε...οσο για καλο φαγητο ...προσπαθουμε να το κανουμε σωστο παντα συμφωνα με τις συνθηκες που υπαρχουν... αντε γεια μας γιατι τωρα πινω σαμπανια με μια θεα

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν σου εφαγαν πολλα οι ελληνες εδω αλλα εχεις δικιο μακρια και αγαπημενοι ... και εγω και το οπα του φιλου μου φλ δουλευουμε περισσοτερο με μολδαβους και αλους και οχι με ελληνες γιατι απλα ειναι πολυ λιγοι και δεν φτανουν να γεμισουν τα μαγαζια μας  ...οσο για τσιπιδες κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις ...και εγω και ο φλ δε ζητησαμε απο κανεναν ποτε τιποτα ...οταν πας καπου πρεπει να πληρωσεις για να φας το τσαμπα πεθανε...οσο για καλο φαγητο ...προσπαθουμε να το κανουμε σωστο παντα συμφωνα με τις συνθηκες που υπαρχουν... αντε γεια μας γιατι τωρα πινω σαμπανια με μια θεα

Μαλλον εχεις περιορισμενη αντιληψη και δε καταλαβες τι γραφω!
Τα μαγαζια σας στη Μολδαβια ειναι Γ και το φαγητο για κλαματα!
Ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε χαριζει,συμφωνω, αλλα εσυ κοιτας πως θα βουτιξεις 10 lei παραπανω και επειδη εισαι και πολυ κουβαρντας και large ατομο να καθεσε στο κρυο να περιμενεις τη μασουτκα να πας σπιτι με 3 lei ;) ενω το ταξι θα σου παρει 10 παραπανω!

Οσο για τις γκομενες που γαμας εσυ ειδικα εκει πανω :2funny: :2funny: μιλφακια τα πιο πολλα που ειναι για χωματινο γηπεδο αλλα για τα δικα σου σαπια δοντια...ναι ειναι Θεες!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον εχεις περιορισμενη αντιληψη και δε καταλαβες τι γραφω!
Τα μαγαζια σας στη Μολδαβια ειναι Γ και το φαγητο για κλαματα!
Ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε χαριζει,συμφωνω, αλλα εσυ κοιτας πως θα βουτιξεις 10 lei παραπανω και επειδη εισαι και πολυ κουβαρντας και large ατομο να καθεσε στο κρυο να περιμενεις τη μασουτκα να πας σπιτι με 3 lei ;) ενω το ταξι θα σου παρει 10 παραπανω!

Οσο για τις γκομενες που γαμας εσυ ειδικα εκει πανω :2funny: :2funny: μιλφακια τα πιο πολλα που ειναι για χωματινο γηπεδο αλλα για τα δικα σου σαπια δοντια...ναι ειναι Θεες!
το μαγαζι μου ειναι αλφα κατηγοριας συμφωνα με την τελευταια ανακαινιση που εκανα αλλα εσυ δεν το ειδες για αυτο δεν μπορεις να εχεις αποψη...οσο για το μαρσουτκα ειναι ενα μεσον συγκοινωνιας οπως τα λεωφορεια στην ελλαδα ...ε ναι δεν ειναι ντροπη για μενα αλλα και για σενα πιστευω το ιδιο εκει που εισαι να περνεις λεωφορειο...τα δοντια μου δεν ειναι σαπια απλα κιτρινα λογω πολλων συμβαντων που δεν ειναι ωρα να τα αναφερω... αλλα οσοι με ξερουν καλα εστω και ετσι βλεπουν τι γαμαω και χωρις πολλα λεφτα ...τα οποια για να τα βγαλω δουλεψα σκληρα και δεν τα εβγαλα με λαμογιες οπως εσυ....α και να μη ξεχασω τη γκομενα που ειχες πριν απο σενα τα σαπια δοντια της εκαναν πολλες δαγκωματιες... οσο για χρημα εχω οσα πρεπει για να μην παω και ζητησω απο αλλους οπως κανεις εσυ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom