Επισκέπτης
χεχε!!!!ελα ντε!!!Σωστος...απλα τους παιρνει ολους η μπαλα.
Στο κατω-κατω Ελληνες παμε να βρουμε στη Μολδαβια?
χεχε!!!!ελα ντε!!!Σωστος...απλα τους παιρνει ολους η μπαλα.
Στο κατω-κατω Ελληνες παμε να βρουμε στη Μολδαβια?
ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΕΕΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΙΝΑΑΑ ΜΑςςς ΚΑΛΕΕΕΕΕ!! συκα και μερεντουλα στο γλυκο αγορακιιιι καλεεεεεεεχεχε!!!!ελα ντε!!!
το ΟΠΑ είναι κλειστό για ανακαίνιση μέχρι Πάμπτη (ίσως να τρενάρει όμως λίγο παραπάνω)Για φραπε και φαγητο ελληνικο ενα ειναι το μαγαζι στο Κισινεφ.
Οπα λεγεται και ειναι λιγο πιο πισω απο το ξενοδοχειο Λεογκραντ.Ζεστο μαγαζι.Το εχουν Ελληνες
ακριβώς αυτό λέω.η αποψη σου πανο στο θεμα εινε σεβαστη συντροφε αλλα δεν καταλαβενω τι θελης να μας δωσεις να καταλαβουμε?? πιστευεις οτι το κισινεου εινε καλος σεχοπροορισμος δηλαδη???
allan, θα ανέβεις Φιλλιπούπολη;
Θα είμαι από Κυριακή εκεί...
για 4 μέρες χάλασα 140 ευρώ για διαμέρισμακοιταξε αδερφε πιτιρικες με δορακια και καργιολες εχει για γουστα αλλα κατα την γνωμη μου θελης εβρα πλεον μπορεις να μου πεις σε παρακαλο ποσα λευτα υπολογιζεις οτι θα σου φηγουν για μια βδομαδα λουκουμι στο κισινεου ολα μαζι τα εξοδα??
αν δεν θεωρείς φτηνά τα 300 ευρώ ΜΕ διαμονή σεξοτουρισμό για 4 και όχι 5 μέρες που λες. τότε πες μας άλλο κράτος που περνάς τόσο φτηνά. Θα σου πω εγώ....κάτι Κίνες και Ταυλάνδες, αλλά εκεί πληρώνεις περισσότερα στη μετάβαση (γιαυτό και δεν έβαλα τα μεταφορικά).Και ας τα ξαναγράψω για το ελάχιστο κόστος για Μολδαβία έχουμε και λέμε γύρο στα 300 εβρα από Αθήνα αεροπορικά πίγενε έλα και εγώ σας βάζω την άποψη του συντρόφου μοικανου δηλαδή 75 ευρα η ημέρα αφού όπως μας λέει ξόδεψε για 4 μέρες 300 εύρα χωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια για μια βδομάδα δηλαδή το μίνιμουμ κόστος είναι 7 επί 75 εβρα ίσον 525 την εβδομάδα και επί τέσσερις βδομάδες 2100 εβρα χωρίς τα αεροπορικα!!!!!!οποτε εμένα το άλφα εθνική μωρό μου τα ίδια λεφτά μου βγαίνει με αλβανική διαβίωση Έλληνα στο κισηινεου για ένα μήνα!!!!!! Τώρα αν είναι φτηνά η όχι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!!
δεν ξερω αν σου εφαγαν πολλα οι ελληνες εδω αλλα εχεις δικιο μακρια και αγαπημενοι ... και εγω και το οπα του φιλου μου φλ δουλευουμε περισσοτερο με μολδαβους και αλους και οχι με ελληνες γιατι απλα ειναι πολυ λιγοι και δεν φτανουν να γεμισουν τα μαγαζια μας ...οσο για τσιπιδες κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις ...και εγω και ο φλ δε ζητησαμε απο κανεναν ποτε τιποτα ...οταν πας καπου πρεπει να πληρωσεις για να φας το τσαμπα πεθανε...οσο για καλο φαγητο ...προσπαθουμε να το κανουμε σωστο παντα συμφωνα με τις συνθηκες που υπαρχουν... αντε γεια μας γιατι τωρα πινω σαμπανια με μια θεαΓενικα ολοι οι Ελληνες που εχουν μαγαζια εκει κοιτανε πως θα σου παρουνε 10-20 λει παραπανω και ειναι ολοι τσιπιδες οσο δε παει!
Μακρια και αγαπημενοι,ενα καφεδακι φτανει,για φαγητο υπαρχουν πολυ ομορφοτερα και καλυτερα μερη
δεν ξερω αν σου εφαγαν πολλα οι ελληνες εδω αλλα εχεις δικιο μακρια και αγαπημενοι ... και εγω και το οπα του φιλου μου φλ δουλευουμε περισσοτερο με μολδαβους και αλους και οχι με ελληνες γιατι απλα ειναι πολυ λιγοι και δεν φτανουν να γεμισουν τα μαγαζια μας ...οσο για τσιπιδες κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις ...και εγω και ο φλ δε ζητησαμε απο κανεναν ποτε τιποτα ...οταν πας καπου πρεπει να πληρωσεις για να φας το τσαμπα πεθανε...οσο για καλο φαγητο ...προσπαθουμε να το κανουμε σωστο παντα συμφωνα με τις συνθηκες που υπαρχουν... αντε γεια μας γιατι τωρα πινω σαμπανια με μια θεα
το μαγαζι μου ειναι αλφα κατηγοριας συμφωνα με την τελευταια ανακαινιση που εκανα αλλα εσυ δεν το ειδες για αυτο δεν μπορεις να εχεις αποψη...οσο για το μαρσουτκα ειναι ενα μεσον συγκοινωνιας οπως τα λεωφορεια στην ελλαδα ...ε ναι δεν ειναι ντροπη για μενα αλλα και για σενα πιστευω το ιδιο εκει που εισαι να περνεις λεωφορειο...τα δοντια μου δεν ειναι σαπια απλα κιτρινα λογω πολλων συμβαντων που δεν ειναι ωρα να τα αναφερω... αλλα οσοι με ξερουν καλα εστω και ετσι βλεπουν τι γαμαω και χωρις πολλα λεφτα ...τα οποια για να τα βγαλω δουλεψα σκληρα και δεν τα εβγαλα με λαμογιες οπως εσυ....α και να μη ξεχασω τη γκομενα που ειχες πριν απο σενα τα σαπια δοντια της εκαναν πολλες δαγκωματιες... οσο για χρημα εχω οσα πρεπει για να μην παω και ζητησω απο αλλους οπως κανεις εσυ ....Μαλλον εχεις περιορισμενη αντιληψη και δε καταλαβες τι γραφω!
Τα μαγαζια σας στη Μολδαβια ειναι Γ και το φαγητο για κλαματα!
Ο τσαμπας πεθανε και ο γιος του δε χαριζει,συμφωνω, αλλα εσυ κοιτας πως θα βουτιξεις 10 lei παραπανω και επειδη εισαι και πολυ κουβαρντας και large ατομο να καθεσε στο κρυο να περιμενεις τη μασουτκα να πας σπιτι με 3 lei ;) ενω το ταξι θα σου παρει 10 παραπανω!
Οσο για τις γκομενες που γαμας εσυ ειδικα εκει πανω μιλφακια τα πιο πολλα που ειναι για χωματινο γηπεδο αλλα για τα δικα σου σαπια δοντια...ναι ειναι Θεες!