Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
επί της ευκαιρίας.....θέλω καφέ φραπέ....
πού θα βρω τέτοια ώρα;;
πού θα βρω τέτοια ώρα;;
στο αλεπο!παρεα με μολντο!χεχεχε!εισαι χισιανου καυλεα μου?επί της ευκαιρίας.....θέλω καφέ φραπέ....
πού θα βρω τέτοια ώρα;;
θα μου βρεις και καμιά καλή ετάιρία εκεί πάνω ρε μαλάκα;Δεν εχεισ αδικο τεσπα.
εχω κανονιση ενα τριήμερο στα Σκόπια με δυο Σκοπιανες Τουριστριες που καμάκωσα
(με καμάκωσαν;;; ) εδω Χαλκιδικη
οπότε ειδομεν επιστρεφω Χαλκιδική Κυριακή.
Δεν εχεισ αδικο τεσπα.
εχω κανονιση ενα τριήμερο στα Σκόπια με δυο Σκοπιανες Τουριστριες που καμάκωσα
(με καμάκωσαν;;; ) εδω Χαλκιδικη
οπότε ειδομεν επιστρεφω Χαλκιδική Κυριακή.
δεν έχω ματαξαναπάει εκεί κάτου...στο αλεπο!παρεα με μολντο!χεχεχε!εισαι χισιανου καυλεα μου?
ροτα το μεγα χιστι μολντο να σου πει!δεν έχω ματαξαναπάει εκεί κάτου...
για πες με πλζ πού βρίσκεται αυτός ο καφενές
οφφ τοπικΣτο LIDL τις βρηκες? Τις πουτανας απο σκοπια γινετε μεχρι το μισο πρωτο ποδι απο τους σκοπιανους. Πιο κατω δε πανε?
τόσην ώρα που το συζητάς άμα μου είχες πει θα είχα ήδη πάειροτα το μεγα χιστι μολντο να σου πει!
ποσεσ φορεσ εχι παει χισιναου τσιρτσιναμπα μου?
πσσσσσ χινοοο!!!!ε ο δευτεροσ φραπεσ ειναι πιο ενδιαφερον!μινε στον δευτερο λεμεεεε!!!χεχε!τόσην ώρα που το συζητάς άμα μου είχες πει θα είχα ήδη πάει
άμα πάει 11 μετά δεν θα θέλω φραπέ καφέ...
θα θέλω μία να μου ρουφήξει το δικό μου το φραπέ...
ναι μεν, αλλά....πσσσσσ χινοοο!!!!ε ο δευτεροσ φραπεσ ειναι πιο ενδιαφερον!μινε στον δευτερο λεμεεεε!!!χεχε!
ναι μεν, αλλά....
χωρίς καφέ φραπέ το πρωί για 3 μέρες είναι πολύ για να το αντέξω....
ε αντε πιγενε στο κοφι χαουζ στο σαν σιτυ να πειεισ καφε τσιρτσιναμπα!ειναι και φτινα εκι.ο μολντο μπορι να στο χρεοσι διπλαναι μεν, αλλά....
χωρίς καφέ φραπέ το πρωί για 3 μέρες είναι πολύ για να το αντέξω....
ε αντε πιγενε στο κοφι χαουζ στο σαν σιτυ να πειεισ καφε τσιρτσιναμπα!ειναι και φτινα εκι.ο μολντο μπορι να στο χρεοσι διπλα
Γενικα ολοι οι Ελληνες που εχουν μαγαζια εκει κοιτανε πως θα σου παρουνε 10-20 λει παραπανω και ειναι ολοι τσιπιδες οσο δε παει!
Μακρια και αγαπημενοι,ενα καφεδακι φτανει,για φαγητο υπαρχουν πολυ ομορφοτερα και καλυτερα μερη
Γενικα ολοι οι Ελληνες που εχουν μαγαζια εκει κοιτανε πως θα σου παρουνε 10-20 λει παραπανω και ειναι ολοι τσιπιδες οσο δε παει!
Μακρια και αγαπημενοι,ενα καφεδακι φτανει,για φαγητο υπαρχουν πολυ ομορφοτερα και καλυτερα μερη
ε ενταξι οχι και ολοι!ιπαρχουν και τιμιοι χιστεσ ελινεσ εκι! ;) ;) ;)